ACTIVE گفت:سلام
واله در کل من از مدیران و نحوه برخورد و کنترل سایت خیلی راضیم فق یه مقدار کم کاری از لحاظ ساپورت مطالب احساس میکنم که هستش
وگرنه همگی، دوستان با معرفت و عالی هستند
شما اگه برین سایتهای همسایه، مدیرانشونو ببینی همشون ادعای بالا دارند و بدجوری هم پاچه میگیرن
آقا دانیال فکر کنم یه مقدار در جریانه
آقا رضای چیذری رو هم زیاد نمیبینم ... قبلا برای فاروم شبکه زیاد میومد
، يه بيزينسهايي هم مجبورم براي خودم بكنم (امورات نميگذره ديگه
) ، خانم بچه ها رو هم كه اضافه كني ميشه بدتر از ايني كه الان هستم. يه چند باري از پيمان يه 2 باري هم از مجيد خواهش كردم اين 4 تا انجمن رنگارنگي كه داده دست من رو كم كنه بشه 1 انجمن اما خب اين از روي محبت و نظر لطفي كه دارن اجازه مرخصي به ما نميدن (كه اميدوارم بتونم جبران كنم) و الانم 4 تا انجمن شده 7-8 تا
ميلاد خان شما هم دسته كمي از اميد نداردmiladmovie گفت:حتما خوب نمی گردی :roll:

Mahmoodi گفت:كاربران عزيز اين تاپيك (شايد) آزاد ترين تاپيك اين انجمن باشه.. ما ميخوايم در اين تاپيك مشكلات رو بررسي كنيم و اون چيزي كه كاربران دوست دارن رو اجرا كنيم.. پس از شما تقاضا ميكنيم كه اين تاپيك رو به بيراهه نكشونيد و اگر از هر كس هر انتقادي ميخواين بكنيد آزاد هستيد و ميتونيد هر مشكلي در هر مدير (مدير سايت، مدير كل و مديران انجمنها) ديدين اينجا فقط با دليل و منطقي مطرح كنيد و مطمئن باشيد كه رسيديگي خواهد شد.. چون تنها دليل ارسال اين تاپيك اين بوده كه محيط مناسبي رو براي شما فراهم كنيم. پس لطفا با تاپيكهايي كه ارسال ميكنيد ما رو مجبور به قفل كردن اين تاپيك و يا منصرف كردن از اين موضوع نكنيد. لطفا سعي كنيد انتقادات و مشكلات خودتون رو مطرح كنيد و از مسخره كردن و بي احترامي به مديران به هر شكلي خوداري كنيد . اميدوارم اين تايپيك به سرانجام خوبي برسه و ما بتوانيم محيط مناسبي براي شما كاربرا گرامي فرهم كنيم
براي ديدن ليست مديران سايت و انجمن ها از اين لینک استفاده كنيد
موفق باشيد
محمودي
kami_mz گفت:راستشو بگم يا چاخان کنم؟
چاخانش اينه که خواستيم يه حالي بهشون بديم گفتيم بکنيمشون همسن بابازگر مرحوم بنده!!!!
راستش اينه که اين اتفاق موقع تبديل ديتابيس افتاده و در حال رفع ايراديم.

ماله من چی؟؟؟؟؟ACTIVE گفت:چاخانش قبول ولی ...
یه سوال دیگه؟ البته فضولیه هااا
چرا فقط ماله مدیران ارشد سایت ایراد پیدا کرده موقع تبدیل دیتا بیس؟
![]()
Doste گفت: