.: نظرات و پیشنهادت درباره مسابقه :.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب همگی میتونید اینجا هرگونه نظر پیشنهاد انتقاد تشکر اعتراض و ... رو درباره مسابقه مطرح کنید!
509.gif

Erfan

Active Member
چه مسابقه ای .....

مگه قراره مسابقه ای رو راه بندازید باز دوباره ؟

مخلصیم, بارزام @

GFX Master

مگه قراره مسابقه ای رو راه بندازید باز دوباره ؟
صبح شما بخیر !! یه سری به قسمت مبحثای مهم انجمن نظرخواهی بزنی متوجه میشی!

nima_dsnr

کاربر VIP
فکر نکنم جای اعتراضی باقی باشه .
با تشکر از همه دوستان... امیدوارم همه شرکت کنن.

GFX Master

ممنون منم امیدوارم فقط لطفا همگی قوانین رو چند بار به دقت بخونن چون اینبار مدیرای ارشد مسابقه رو گذاشتن هرگونه اشتباهی میتونه به حذف شدن طرح منجر بشه!!!
4211.gif

nima_dsnr

کاربر VIP
ااااااه... سارا حالمون رو گرفتی... چرا پستها رو پاک کردی ؟ خوب منتقل می کردی.
اشکال نداره دوباره میگم.
میخواستم ببینم نمیشه مثل مسابقه هدر طرحها رو با پ.خصوصی به آقای محمودی برسونیم ؟
آخه من زیاد از ایمیل بازی خوشم نمیاد !!!

Erfan

Active Member
آهان دیدمشون ....

میگم اومدیم و فردی توی مسابقه مقام آورد و هاست نیاز نداشت ... به جاش از اون جعبه های ابزار فتوشاپ هدیه میدید ؟

اصلاً چرا یهویی همه زدن توی خط هاست و دامین ؟

مخلصیم, بارزام @

nima_dsnr

کاربر VIP
بی خیال بابا... حالا کی هاست خواست ؟ به جایزه گیر ندید...
مهم اصل کاره که مسابقه گذاشتن !
همین که دور هم باشیم مهمه. مثلا من ممکن بود یه یک ماهی نیام ولی حالا که دیدم مسابقس حتما سر می زنم...

مرسی

bahy_my

Active Member
سلام
خداييش خيلي حال گيري بود وقتي ديدم پست ها پاك شده.
خوب دوباره مي گم (به قول دوست خوفم :دي ) :
مصابقه ي خيلي خوبيه.... اميدوارم همه شركت كنن.من كه هيچي بلد نيستم اما شركت مي كنم تا اولين تجربه رو به دست بيارم.
گرچه اصلان فتوشاپ بلد نيستم ! :دي :-??

GFX Master

بازم شرمنده بابت پاک شدن پستها یه مشکلی پیش اومده بود که نمیشد منتقل کرد! به هر حال ممنون که اینجا پست زدید.

در مورد جایزه مسابقه هم از قدیم میگن اسب پیش کشی رو دندونش رو نمیشمارن. در مورد ارسال طرحها علی اقا گفت که حتما ایمیل کنن چون در مورد مسابقه هدر که به پیغام خصوصی فرستاده بودن بچه ها یه سری از طرحها نرسیده بوده و مشکلاتی بوجود اومده بوده واسه همین گفتن حتما به ایمیل فرستاده بشه.

بازم میگم قوانین مسابقه رو خوب بخونیتا دچار مشکل نشید.

GFX Master

این هم یوزر بار مربوط به مسابقه. هر کدوم از بچه ها دوست داشتن میتونن این یوزر بار رو داخل امضاشون تو انجمنهای مختلف بذارن تا از انجمنهای دیگه هم اگر کسی خواست بیاد و در مسابقه شرکت کنه.

majidOnline-christmas2007-userBar.jpg

HTML:
[url="http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=61540"][IMG]http://img.majidonline.com/pic/50988/majidOnline-christmas2007-userBar.jpg[/IMG][/url]

mashreghi

Member
من در اون پست معدوم شده نوشتم که : امیدوارم تمام مسابقات با همین انرژی و توان و پشتیبانی شروع وختم به خیر بشه .البته مطمئنا مسابقه پارسال محرم که بچه ها در اون زحمت زیادی کشیدند ( من جمله مدیر محترم) و ماه رمضون امسال تجربه ای بوده تا از این به بعد مسابقات با نظم بیشتری انجام بشه . من هم با افتخار در حد توانم طرحی رو برای این مسابقه می زنم . ضمنا اگر هموطنان عزیز مسیحی این پست رو می خونن پیشاپیش تبریک وشادباش خودم رو بهشون عرض می کنم .

Erfan

Active Member
مهم دور هم بودن و تبادل نظر و خود رو سنجیدن هست .... با توجه به مهارتهایی که تا به حال کسب کردیم ...

مخلصیم, بارازم @

S4DEGH

Well-Known Member
از دست اين سارا خانم ! زد همه پست هارو پاك كرد !!!
283.gif

ميگم منم هوس كردم شركت كنم ... نكنم !

در مورد جايزه هم آخرش يككاري ميكينيم غصه نخوريد
22.gif

بقول پير دانا
301.gif

تا جواني كار كن و كار كن .... گر زپيري علم آموز و علم آموز

GFX Master

از دست اين سارا خانم ! زد همه پست هارو پاك كرد !!!
چیکار کنم دیگه از این کامپیوتر بازیا بلد نیستم!!
6657.gif

صادق یوزر بار رو نمیبینم تو امضات!
3573.gif

لطفا بچه هایی که میتونن این رو تو یوزر بارشون به مدت 2 -3 هفته مسابقه بذارن تا بقیه بچه هایی که متوجه نشدن هم متوجه بشن.

تنکس

arashonline

Well-Known Member
فقط بگم از زحمات خيلي خوب و وقتي كه ميزاري سارا خانم متشكر !
همين من اگرم شركت نكردم مهم نيست ديدن كارهاي فوق العاده دوستان مهمه !

NaviD.R.R

Member
به نظر من جايزشو ور دارين بهتره ... هنوز جوايز مسابقه هيدر مجيد آنلاين به كسي داده نشده...پس بهتره كلا بحث جايزه رو نكيم تا در نهايت دلخوري هم پيش نياد...

GFX Master

به نظر من جايزشو ور دارين بهتره ... هنوز جوايز مسابقه هيدر مجيد آنلاين به كسي داده نشده...پس بهتره كلا بحث جايزه رو نكيم تا در نهايت دلخوري هم پيش نياد...
این بار قضیش فرق داره! چون شخص دیگه ای قول جایزه رو داده و من ازش قول گرفتم که اینبار مثل قبل نباشه. حالا شما هم میتونی بدون توجه به جایزه در مسابقه شرکت کنی و برنده شدن یا نشدن مهم نباشه برات.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا