والا من كه جايزه رو دريافت كردم ! ....به نظر من جايزشو ور دارين بهتره ... هنوز جوايز مسابقه هيدر مجيد آنلاين به كسي داده نشده...پس بهتره كلا بحث جايزه رو نكيم تا در نهايت دلخوري هم پيش نياد...
البته من هم دریافت کردم ولی فکر کنم منظورش جایزه نفر اول Broken بود که خودش باید بیاد ببینیم بهش رسیده یا نه ؟!!
قوانین و نکات کلیدی مسابقه:
1. شرکت کنندگان اجازه ی استفاده از هیچ گونه مدل آماده را ندارند و از تمامی مراحل ساخت باید عکسهایی را در تاپیک مربوطه به خود قرار دهند تا این مسابقه جنبه ی آموزشی هم داشته باشه.
2. شرکت کنندگان باید تا آنجایی که ممکن است در دیگر تاپیکهای مسابقه در مورد کار دیگر شرکت کنندگان نظر بدن و اونها رو تشویق به ادامه ی کار کنند. قایدتا افرادی که در این زمینه فعالتر بوده و دوستان خود را تشویق میکنند در قضاوت نهایی کارهایشان این امر تاثیر گذار خواهد بود.
3. کپی برداری موضوع مسابقه هیچ گونه مشکلی ندارد اما بهر حال در قضاوت تاثیر گذار خواهد بود.
4. مجاز به استفاده از تمامی نرم افزارهای 3d و 2d میباشید.
5. تصویر نهایی باید تا آنجایی که ممکن است از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
6. تصویر نهایی باید شامل اطلاعات زیر باشد.
عنوان. نام.شهر.نرم افزار.
مثال:
عنوان: پژو 2050
نام: احسان دهقانی.
شهر: مشهد.
نرم افزار: 3dsmax, zbrush، vue infinite
7. بعد از ایجاد تاپیک سعی کنید توضیحاتی در مورد کار و همچنین تا اونجایی که ممکنه یک طرح اولیه(sketch) از کارتون ارایه بدید.
8. تصویر نهایی باید نهایاتا تا تاریخ اول بهمن ماه 1385 در تاپیک ایجاد شده ارسال گردد.
9. آخرین مهلت ثبت نام دو هفته قبل از پایان زمان مسابقه میباشد.
10. در طول زمان مسابقه حتما به این تاپیک باز هم سر بزنید تا از آخرین اخبار مرتبط با این مسابقه آگاه شوید.
11. جزییات نحوه ی قضاوت کارها در اطلاعیه های بعدی و در زمان مناسب به اطلاع شما خواهد رسید.
12. قضاوتها بر اساس خلاقیت و تکنیک مورد استفاده در کار خواهد بود و اگر در طرحی خلاقیتی توسط فرد شرکت کننده اعمال نشده بود(بطور مثال ساختن اتومبیل mercedes benz slr)، اما کار از لحاظ تکنیکی در سطح بسیار بالایی بود قایدتا قضاوت بر اساس خلاقیت در اینگونه موارد نقشی کمرنگ خواهد داشت.
13. یک توصیه دوستانه و اون هم اینکه قدرت نرم افزار vue infinite رو در خلق مناظر طبیعی بصورت واقعی فراموش نکنید! میتونید صحنه ی ایجاد شده رو با کار اصلیتون ادغام کنید و طرحی بدیع رو ایجاد کنید.
14. همین دیگه نکات تموم شد!
1 هفته به پایان مسابقه تاپیک دریافت عکسها زده میشه و شما میتونید در مدت 1 هفته پایانی طرحهاتون رو برای شرکت در مسابقه قرار بدید.
به همین خاطر تا اون زمان هیچ تاپیکی رو بعنوان نظرخواهی و اشکال گیری و ... ایجاد نکنید.
یعنی حتا شما یه آمار از کار ها به ما نمی دید تا ما رغیب هامون رو بشناسیم
brokn-home چه دل پر از دردی داری . و یک نکته : من خودم هم در دو مسابقه مجید آنلاین شرکت کردم ( محرم ورمضان ) و کاری هم به ادامه و عاقبت اون ندارم ولی به این نکته توجه کنیم که این انجمن محل بسیار استثنائی برای یادگیری . نظرخواهی . استفاده از تجربیات دیگران .....