.: نظرات و پیشنهادت درباره مسابقه :.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

S4DEGH

Well-Known Member
صادق یوزر بار رو نمیبینم تو امضات!

الان اين پيشنهاد بود يا تهديد ؟!
24.gif

nima_dsnr

کاربر VIP
البته من هم دریافت کردم ولی فکر کنم منظورش جایزه نفر اول Broken بود که خودش باید بیاد ببینیم بهش رسیده یا نه ؟!!

mashreghi

Member
قابل توجه مدیر محتر سرکار سارا خانم :
به نظر شما بهتر نیست که کارها مثل مسابقات قبلی به تدریج و ضمن یک نظرخواهی تدریجی به نمایش و شرکت گذاشته بشه ؟ منظور طراح مسابقه از مسائلی مثل عدم ارائه تا یک هفته قبل از اتمام مهلت و ارسال آثار به یک ایمیل کاملا واضحه .
( عدم کپی کاری یک سمت وسو شدن طرح ها و . احتیاط بعضی از دوستان برای جلوگیری از لو رفتن سبک و روش کارشون تا مرحله اعلام رای )
البته به نظر بنده

ولی فکر نمی کنید این احتیاط باعث سرد تر شدن میدان رقابت بشه توی همین محله کناری بچه های 3D مسابقه گذاشتند .

قوانین و نکات کلیدی مسابقه:
1. شرکت کنندگان اجازه ی استفاده از هیچ گونه مدل آماده را ندارند و از تمامی مراحل ساخت باید عکسهایی را در تاپیک مربوطه به خود قرار دهند تا این مسابقه جنبه ی آموزشی هم داشته باشه.
2. شرکت کنندگان باید تا آنجایی که ممکن است در دیگر تاپیکهای مسابقه در مورد کار دیگر شرکت کنندگان نظر بدن و اونها رو تشویق به ادامه ی کار کنند. قایدتا افرادی که در این زمینه فعالتر بوده و دوستان خود را تشویق میکنند در قضاوت نهایی کارهایشان این امر تاثیر گذار خواهد بود.
3. کپی برداری موضوع مسابقه هیچ گونه مشکلی ندارد اما بهر حال در قضاوت تاثیر گذار خواهد بود.
4. مجاز به استفاده از تمامی نرم افزارهای 3d و 2d میباشید.
5. تصویر نهایی باید تا آنجایی که ممکن است از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
6. تصویر نهایی باید شامل اطلاعات زیر باشد.
عنوان. نام.شهر.نرم افزار.
مثال:
عنوان: پژو 2050
نام: احسان دهقانی.
شهر: مشهد.
نرم افزار: 3dsmax, zbrush، vue infinite
7. بعد از ایجاد تاپیک سعی کنید توضیحاتی در مورد کار و همچنین تا اونجایی که ممکنه یک طرح اولیه(sketch) از کارتون ارایه بدید.
8. تصویر نهایی باید نهایاتا تا تاریخ اول بهمن ماه 1385 در تاپیک ایجاد شده ارسال گردد.
9. آخرین مهلت ثبت نام دو هفته قبل از پایان زمان مسابقه میباشد.
10. در طول زمان مسابقه حتما به این تاپیک باز هم سر بزنید تا از آخرین اخبار مرتبط با این مسابقه آگاه شوید.
11. جزییات نحوه ی قضاوت کارها در اطلاعیه های بعدی و در زمان مناسب به اطلاع شما خواهد رسید.
12. قضاوتها بر اساس خلاقیت و تکنیک مورد استفاده در کار خواهد بود و اگر در طرحی خلاقیتی توسط فرد شرکت کننده اعمال نشده بود(بطور مثال ساختن اتومبیل mercedes benz slr)، اما کار از لحاظ تکنیکی در سطح بسیار بالایی بود قایدتا قضاوت بر اساس خلاقیت در اینگونه موارد نقشی کمرنگ خواهد داشت.
13. یک توصیه دوستانه و اون هم اینکه قدرت نرم افزار vue infinite رو در خلق مناظر طبیعی بصورت واقعی فراموش نکنید! میتونید صحنه ی ایجاد شده رو با کار اصلیتون ادغام کنید و طرحی بدیع رو ایجاد کنید.
14. همین دیگه نکات تموم شد!

به نظر من روش خوبی برای فنی تر شدن مراحل کار گذاشتند . البته منظوربنده بهتر شدن اجرای مسابقه هست .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مشرقی جان حرفت رو قبول دارم منتها اول اینکه یه تفاوتایی بین کار 2 و 3 بعدی وجود داره و دوم هم خوب هر کسی بنا به تجربه ای که داره کارشو انجام میده.

در مورد اول باید بگم کار 3 بعدی یه خصوصیتی که داره اینه که برای ایجاد یه طرح باید مرحله های مختلف و تقریبا جدا از همی رو انجام بدی. مرحله هایی مثل کاراکترسازی - ساخت متریال - ایجاد استادیو - رندر و ... همه این مرحله هر کدوم کلی کار میبره و تقریبا از هم جدا هستن ولی تو طراحی 2 بعدی تقریبا در سخت ترین شرایط بیشتر از 2 -3 مرحله وجود نداره. مثل ایجاد اسکچ و بعدشم رنگ آمیزی و نهایتا اضافه کردن جزئیات.

البته برای اینکه از طرحهای ارائه شده تو مسابقه اطمینان بدست بیاد فکر اونجا رو هم کردیم. همه کسایی که تو مسابقه شرکت میکنن باید همراه طرحاشون یه اسکرین شات از پالت لایه ها بذارن طوری که لایه های کار کاملا مشخص باشه. اینطوری میشه همون کاری که انجمن سه بعدی میکنه رو انجام داد با این فرق که اونا بین کار این رو انجام میدن و ما در آخر کار.

در مورد رونق گرفتن و نگرفتن هم با خود بچه هاست. علی آقا به من پیشنهاد داد که تو انجمنای دیگه و سایتهای دیگه هم اگر لازمه تبلیغات کنیم که آخر سر به این نتیجه رسیدیم که بچه های خودمون هم میتونن به بهترین شکل مسابقه رو اجرا کنن. پس فکر میکنم رونق گرفتن یا نگرفتن دست خود کاربراست و در هر شرایطی میشه مسابقه رو پررونق کرد.

بازم اگر نظری هست در خدمتم.
موفق باشید.

Mandana

Active Member
منهم گمونم شرکت می کنم
1656.gif
اگه وقت بشه
امروز چندمه؟چند روز اضافه تر اگه وقت بدین منم بازی
cheer.gif

GFX Master

امروز تازه 10 آذره! تا 1 دی وقت هست. 20 روز خودش کلی وقته.

bahy_my

Active Member
سارا خانوم من رو اين بابانوئي مشكل دارم.....
حالا نميشه فقط همين يكي رو خط بكشين ؟
حالا كه من با اين كار مبتديانه ام مي خوام اولين كارم رو تجربه كنم نميشه ؟؟؟ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
گناه دارم من :cry:

بابا پس چطور عكس بكشيم ؟

سلام من يه سئوال داشتم در مورد مسابقه
مي خواستم ببينم اگر كه من يك شكل رو رو كاغذ بكشم بعد اون رو اسكن كنم آيا باز هم خطا محسوب ميشه و استفاده ازش جزو قانون مسابقه نيست؟

چون همونطور كه مي دونيد اگه بخوام من مثلا بابانوئل رو در فتوشاپ بكشم با اينكه بخوام رو كاغذ بكشم خيلي فرق مي كنه . اگه بشه كه خيلي خوب ميشه .

پايدار باشي ساراي عزيز . راستي شما قبلا وبلاگي با عنوان سارا فتوشاپ نداشتيد؟

GFX Master

خیلی خوش اومدی دوست عزیز امیدوارم در کنار هم چیزای خوبی رو یاد بگیریم.
2430.gif

نه عزیز من وبلاگ نداشتم البته اون موقعها که خیلی کومچولوتر بودم یه وبلاگ داشتم که فکر کنم اونم تو 11 سپتامبر یکی با هواپیما رفت توش و از فرداش دیگه وبلاگی وجود نداشت!!
5063.gif

در مورد مسابقه هم اتفاقا ما میخوایم که اینطوری باشه! یعنی اگر کسی بتونه اول با دست اسکچ بزنه و بعد رنگ آمیزی و ویرایشش رو تو فتوشاپ انجام بده که عالی میشه. حتی اگر از روی یه عکس واقعی هم بتونید توی فتوشاپ اسکچ بزنید (بوسیله پن تولز نه بوسیله نرم افزار مخصوص اسکچ یا فیلتر و ... !) و بعد روی اون هم کار کنید بازم هیچ اشکالی نداره. فقط استفاده مستقیم از عکس واقعی نباید باشه.
2485.gif

mashreghi

Member
سارا خانوم میشه یه آماری . اطلاعاتی در مورد تعداد آثار دریافت شده بدهید . وهمچنین کلاس و سبک کارها .

GFX Master

مشرقی جان همونطوری که گفتم زمان فرستادن طرحها مشخص شده یعنی قبل از اون طرحی فرستاده نشه بهتره.

MAJOR

Well-Known Member
یعنی حتا شما یه آمار از کار ها به ما نمی دید تا ما رغیب هامون رو بشناسیم

mashreghi

Member
major عزیز من هم حواسم به توضیحات مدیر نبود چون هنوز مهلت تحویل آثار فرا نرسیده .
1 هفته به پایان مسابقه تاپیک دریافت عکسها زده میشه و شما میتونید در مدت 1 هفته پایانی طرحهاتون رو برای شرکت در مسابقه قرار بدید.
به همین خاطر تا اون زمان هیچ تاپیکی رو بعنوان نظرخواهی و اشکال گیری و ... ایجاد نکنید.

پس در نتیجه هنوز نه به باره نه به داره .

Broken-home

Member
یه پیشنهاد کاملا دوستانه و همینطور از روی اطمینان: وقتتون رو واسه اینجور (مفصل میشه گفت که چه جور اما مهم نیست)مسابقه ها هدر ندید.
اینم بگم که این داستان " اینبار فرق میکند" واقعیت نداره و تکراریه.
موفق باشین.
-------
پی نوشت : سارای عزیز فکر کنم اینقدر حق داشته باشم (حتی اگه از اصل موضوع بگذریم) که این پستم ویرایش نشه..به خاطر ساعتهایی که آمدیم و رفتیم و پستای همدیگرو جواب دادیم. یا حتی به خاطر پدیده ای به نام دموکراسی.
ممنون

Broken-home

Member
راستی .من از ظاهر جدید فروم خوشم اومد.شیک و تر و تمیز شده.دستتون درد نکنه.

mashreghi

Member
brokn-home چه دل پر از دردی داری . و یک نکته : من خودم هم در دو مسابقه مجید آنلاین شرکت کردم ( محرم ورمضان ) و کاری هم به ادامه و عاقبت اون ندارم ولی به این نکته توجه کنیم که این انجمن محل بسیار استثنائی برای یادگیری . نظرخواهی . استفاده از تجربیات دیگران . آشنایی با نرم افزارها ی مختلف و دانلود هر چه به کاریک گرافیست می آید هست . من نمی دونم مجید آقا هزینه نگهداری این سایت رو چه جوری تامین می کنه . شاید با تبلیغات وشاید هم به کمک بعضی از علاقمندان . ولی انصافا من و شما نباید در برابر این همه خدمات بی انصافی کنیم . ضمنا این رو هم بگم من خودم هم خیلی وقت ها کل کل یا انتقادی هم کردم ولی در باره مسابقات با اطمینان می گم که این حرکتی هست به نفع تمام اشخاصی مثل من که خیلی دستی دراین فن ندارند . موفق باشی

آخرین ویرایش:

NAKOOT

Well-Known Member
brokn-home چه دل پر از دردی داری . و یک نکته : من خودم هم در دو مسابقه مجید آنلاین شرکت کردم ( محرم ورمضان ) و کاری هم به ادامه و عاقبت اون ندارم ولی به این نکته توجه کنیم که این انجمن محل بسیار استثنائی برای یادگیری . نظرخواهی . استفاده از تجربیات دیگران .....

باهات موافقم ...
چرا اینقدر بدبه موضوع نگاه می کنید ... شاید یکی اومد بهتون سفارش همچین کاری رو داد ...
شما اگه قبلا اون کار رو انجام داده باشید با خیال راحت سفارش رو تحویل می دید ... و تازه به خودتون هم اعتماد می کنید
که از پس هر کاری که ازتون بخوان بر میاید ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا