سلام به همه دوستان عزیز
ممنون بابت نظراتتون
ببخشید که یکم طولانی شد این قسمت
چند بار گفتم باز هم میگم. فقط منتظر من نباشید که بررسی کنم. همه میتونن این کار و انجام بدن.پس منتظریم
خوب قسمت دوم IQ TO ICU :
تو قسمت قبلی راجع به اینکه از Match Moving استفاده نشده ، صحبت کردیم و یه نمونه دیگه از مشکلاتی که به این خاطر پیش اومده این قسمت ویدئو هست :
همونطور که میبینید، انگار پاهای خواننده تو هواست و حتی کمی از کف کفششو میتونیم ببینیم و با چرخش دوربین کم کم درست میشه این مسئله...
تو این کلیپ تو چند صحنه رقص های دسته جمعی رو دیدیم که یه جورایی استارات بود برای کلیپ های ایرانی. چون خود من فکر نمیکنم تو کلیپ های ایرانی و مخصوصا کلیپ های ضبط شده داخل ایران رقص های دسته جمعی دیده باشم. البته یه چند تا از کلیپ های منصور اینجوری هست که البته اونا تیم رقص آوردن سر صحنه. و فکر میکنم اینجاست که فرق بین تیم رقص و یا مثل کلیپ های خارجی مثل Jay Ho که حداقل چند روز تمرین رقص فشرده داشتن با این که چند نفر رو بیاریم و سر صحنه نیم ساعت تمرین کنیم مشخص میشه. اگه دقت کنید رقص ها اصلا هماهنگ نیستن و با وجود اینکه کارگردان گوشه های تصویر رو Blur کرده ولی باز هم به چشم میاد. مثلا تو این صحنه:
همه به دست چپ شون رو بالا آوردن ولی اون آقای آخر تصویر اول دست راسشتو بلند میکنه ، بعد میبینه که اشتباه هست و اون یکی دستشو میاره بالا.
یا تو این قسمت:
این آقای سمت راست تصویر زود تر از همه رقصیدن رو ول کرده و دست راستشو انداخته.
بعضی کارهایی هم که تو کلیپ انجام شده بهش اصلا توجه نشده. حالا نمیدونم چون ریتم آهنگ تند هست فکر کردن به چشم نمیاد ، یا مجبور بودن زود تحویل بدن کار رو یا...
برای مثال تو این تصویر میبینید که قبل از اینکه تیر زده بشه ، خون جاری شده
با وجود اینکه حتی اینهم از اون کارهایی هست که دقیقا آموزشش هست و رو آموزش کارکردن فقط کار اندرو نیست.
یا این مثال:
تو اینجا میبینید که سر خواننده رو با Pen بریدن و دور سرش و گرد کردن و بالای موهاش و هم یه برش بی اعتنا یا Rough Cut زدن که میتونید صحنه پشت سرش رو که احتمالا همون باغ هست ببینید. حتی به ماسک Feather هم ندادن
نمیدونم چرا. واقعا بعیده...
البته از لوکیشن های زیادی استفاده شده و نمیدونم چند روز برای فیلمبرداری و چه مدت برای ادیت استفاده شده ، قطعا خیلی زحمت کشیدن و تلاش کردن. ولی حیفه که این همه تلاش رو اینجوری از دست داد...
یه چند تا مسئله دیگه هم هست که اونا رو دیگه نمیکشم وسط چون میشه بحث ایراد نقطه به نقطه گرفتن نه بررسی.
منتظر کلیپ های خوب خوب از کارگردانای عزیز کشورمون هستیم
موفق باشید