چند روز پیش بعد از درگیری ها و مشغله کاری ( غم نان اگر بگذارد )
فرصتی شد که واسه عشق و علاقه شخصیم که ویدئو کلیپ و تیزر تبلیغاتی هست هم وقت بزارم از اونجا که توی این دو مورد کلیپ و تیزر تبلیغاتی
خیلی خیلی کج سلیقه هستم و هر چیزی رو نمی تونم به عنوان کلیپ و تیزر تبلیغاتی قبول کنم ، اکثرا کانالهای خارجی رو نگاه میکنم .
بصورت اتفاقی اومدم رو یکی از کانالهای ایرانی و از خوش شانسی یک کلیپ محشر با ترکیب بندی حرفه ای دیدم ....
این کلیپ شاید جلوه های ویژه به صورت خیلی خاص نداشته باشه اما
در زمینه هنر مونتاژ - ترکیب بندی درست صحنه های مختلف - ارتباط دادن لوکیشن های متفاوت - حرکات خوب دوربین -
زاویه های فوق العاده دوربین - استفاده از حرکت های درونی کلیپ - استفاده از لوکیشن های متفاوت -
رنگ بندی خیلی جالب که تا آخر کار حفظ شده - و تناسب فضای کار با سبک آهنگ که رپ هست - و ...... حرفهای زیادی داره
.
این کار به نام ( من و این - این و من ) از تهی و ساخته برادران بوشهری هست که در سبک رپ کار شده
از نوع خاص کار لذت بردم
یک عکس از کلیپ :
سلام
من نمی دونم چه جوی دادن برا این کلیپ!!!.
مهمترین مشکل من با این کلیپ این بود که قبل از اومدن ازش تعریف کردن که یک کلیپ با بهترین دوربین هالیوود و چه و چه ... مثل اینکه کلیپ هم داره مافیا پشت صحنه شبیه مجلات زرد ( بخوانید سایتها زرد ) پیدا می کنه . و چند نفر دور میگیرن این و اون ور از یه چیزی تبلیغ کنند ( آنهم هنوز نیامده!! ) همین جو باعث شد که خیلی ها این کلیپ رو محشر بدونن ... کلیپ محشر کلیپ آرش است نه این
البته این کلیپی خوبی است اما توهماتی برای این کلیپ مطرح شد که از اساس منو با اون مخالف کرد! چه کسانی از این کلیپ تعریف کردند؟!!!
اما من تعجب می کنم که شما تازه این کلیپ رو دیدید بعد از این همه سر و صدا !!!
و با کج سلیقه ای که دارید این کلیپ رو محشر !!! دونستید.
کلمات تکراری مثل حرکات خوب دوربین و زاویه های فوق العاده دوربین و ... کمکی به محشر بودن نمی کنه.
تصویر برداری کلیپ در حد حرفه ایست. چون دوربین هم خوب بوده اونجور که شنیدم red بوده
تصاویر جالب شده.
تدوین با اون پولی که گرفته اند کار سختی نیست کجاش سخته؟! بگید لطفا . چند تا افکت ترکیب شده من وظیقه ندارم ببرم زیر میکروسکوپ بگم ترکیبی چه افکت هایی است این همه افکت موجوده .ولی کار مهمی نیست
داستان کلیپ جالب نیست فقط خاصه کلیپ خسته کننده نشه .
حرکات دوربین خوبه ولی بعد از 2 پلان تکراری میشه. حرکات آهسته که قربون دوربین برم من الهی و پول آفیشش
اگه صداقت داشتند و هزینه ای هم که گرفتند می گفتند بهتون می گفتم دنیا از چه قراره!
این کلیپ یک ماکسیما خوب است ولی تو نت جو بوگاتی بهش دادن !!! من از این ناراحتم.
هر وقت بوشهری کلیپی در حد آرش با خلاقیت خودش و بدون کپی کاری از کلیپ دهه پیش و آموزشهای عینا اجرا شده اندرو ، کلیپ ساخت من می گم محشر
حرف آخر:
کار بوشهری تو کارهای داخل وطنی جز بهترین کارهاست و من کارهاشون رو می پسندم و مهر استاندارد بهش می زنم ( تو کی هستی که میخوای مهر استاندارد بزنی بلدی برو بساز!!! ام لایک مادر )
والسلام