نحوه ساخت جلوه های ویژه ویدیو کلیپ ها

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
شطوری رضا ؟

کلیپ جالبی بود
ولی نه به اندازه کلیپ آرش
به نظرم اصتفاده از دوربین های با فریم بالا خیلی حال داده بود
نورپردازی هم خوب بود
البته من 3 مگابایتی را دانلود کردم و همش پیکسلی بود و فقط همینا واضح دیدم :green:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
ممنون حمید جون:oops:
نه منم اولش 3 رو گرفته بودم هیچیش معلوم نیست حتی آهنگ:lol:
سعی کن امشب 30 مگی رو بذاری دانلود...
من از نورپردازیش خیلی خوشم اومد و اینکه خواستن مردم و برای بار چندم گول بزنن و بگن ما داریم از Bullet Time استفاده میکنیم:lol: ولی مچ شونو گرفتم :cool: حالا ایشالا فردا که ماوس اومد دستم اسکرین شات ها رو میزارم روی اون بیشتر میشه توضیح داد...
(الان Pen داداشم دستمه اصلن نمیشه باهاش کارکرد مچم شکست:green:)
بعد از این کلیپ هم هرکدوم از بچه ها کلیپی درخواست داشت بگه مورد بررسی قرار میدیم:paint:
موفق باشید:oops:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
در مورد کلیپ

نور پردازی خیلی خوب بوده و تصاویر گرفته شده و بزرگترین مشکل استفاده از اموزش اندرو بدون کمترین تغییر

ولی در کل ایده جالبی بوده

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
بررسی کلیپ Griffin - I Reach U

سلام دوباره به همه دوستان:rose:
خوب برای شروع راجع به داستان موزیک ویدئو یه چیزی رو بگم که ممکنه بعضی ها متوجه ئش نشده باشن...
این پسر ئه که داره راه میره ( حسین بوشهری) داره با گوشیش یه آهنگی رو گوش میده ، بعد میره روبه روی یه دیوار که عکس گروه Griffin رو میبینه ، به نظرش خفن میاد :دی میخواد یه عکس ازش بگیره ،که به داخل پوستر کشیده میشه... ، علاوه بر اینکه دیگه کل ویدئو تو اون پوستر اتفاق می افته و حسین هم مثل همیشه حرکت های خیلی جلب میزنه:green:وقتی آهنگ تموم میشه بیرون از دیوار وایساده و داره آهنگ این گروه رو گوش میده که برادرش و دوستاش میان:paint: البته اگه تو قسمت آخر همونجوری که حسین رو انداختن تو پوستر اگه از پوستر مینداختنش بیرون جالب تر میشد ، البته برای براردان بوشهری "نتوانستن" معنی نداره ، احتمالا خودشون نخواستن...
اینم 2 صحنه از کشیده شدن داخل پوستر :
v6y2fqxi19u8g477109.jpg

rao8jv8m8smysflc0c57.jpg

برای دوستانی هم که شاید ندونن این صحنه رو چطوری به وجود آوردن:
اول باید یه دوربین ثابت روی پایه داشته باشیم ، بازیگر میاد کارشو میکنه و خودشو به طرف دیوار پرت میکنه. Cut . و بعد یه شات خالی از دیوار میگیریم ، بعد تو کامپیوتر اول تیکه بازیگر رو میذاریم و بعد هم دیوار خالی ، با یه Displacement Mapping و اون نور بزرگ میتونیم بین شات بازیگر و دیوار حرکت کنیم و به نظر برسه بازیگرمون رفته تو دیوار:lol:
در کل ویدئو بسیار ویدئو جالبی شده ، مخصوصا مکان هایی که بازیگر ها توش هستن برای مثال :
u2i373oikaqiizidtrs.jpg

9ijj6f8sa4r7mjxoi7lw.jpg

راستی راجع صحنه دومی به نظرتون مدل 3بعدی هست؟ عکس ؟ خودشون ترتیب دادن؟؟
یه چیز دیگه هم که خودم فکر میکردم و اشتباه بود این بود که کل ویدئو رو تو اتاق سبز گرفتن و تقریبا کل کار کروماکی هست ، تو اینجا میبینیم که سایه دست خواننده رو دیوار پشتیش میفته:shock:
t6vqwgz4m3viw4een6xn.jpg

به نظرتون ماجرا چی بوده؟؟؟
خوب میرسیم به حقه Bullet Time :)برادران بوشهری تو چند تا از ویدئو هاشون سعی کردن که بگن ما داریم از این تکنیک استفاده می کنیم و واقعا هم خوب انجام داده بودن ولی تو این ویدئو من یه نظریه دارم:paint: به این عکس ها نگاه کنید:

napr36kpxlku1nydsz9l.jpg

g13cqv9sbln6r3m4fp8.jpg

pxu70dq1hjpdtsfnqkli.jpg

pkqc4uqjse1alhuvgum.jpg

خوب به نظر من کاری که کردن این هست که بازیگر رو روی یه صندلی یا میز یا چهار پایه که روش پرده سبز پهن بوده نشوندن ، بعد دوربین دورش چرخیده ، اگه هم دقت کنید تقریبا تو همه صحنه های اینجوری دست یا پاش میلرزه:cool:
صحنه بعدی همونطور که ایمان جان گفتند آموزش بدون تغییر Andrew Kramer هست :

8m7a1yspf3e9lzykq00.jpg

یه تکه دیگه هم هست که میگه I Love You Griffin ، و صحنه حالت لرزش رو به خودش میگیره :
0h0ws7rqdgd5qpe1hr21.jpg

این صحنه هم میتونه مثل صحنه اول با یه Fractal Noise و Displacement Mapping انجام بشه:wink:
امیدوارم بدردتون خورده باشه:rose:
منتظر نظر بقیه هستیم:neutral:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من هم فکر میکنم از یک چهار پایه چیزی استفاده کردند برای اون صحنه های که تو هوا هستند

30min

Banned
من کلی DVD آموزشی برای افتر گرفتم اما داره خاک میخوره .
خیلی دوستم دارم ها ولی خوب مکس فعلا جای اون رو گرفته .
توضیحات جالبی بود دوست عزیز .
پس کو لینک کلیپ ؟! :mad:

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
البته اگه تو قسمت آخر همونجوری که حسین رو انداختن تو پوستر اگه از پوستر مینداختنش بیرون جالب تر میشد ، البته برای براردان بوشهری "نتوانستن" معنی نداره ، احتمالا خودشون نخواستن..
به نظر من همینطوری بهتره
چون در اکثر کلیپ ها می بینیم به تماشاچی القا میشه این همه مدت تو خوب و رویا بودی و رفتن تو پوستر امکان نداره

در مورد چهار پایه به نظرم من هم همینطوری
ولی واقعا خیلی تابلو این قسمت را ساختن حالا که می بینم (نه توی فیال بی کیفیت 3 مگابایتی :green:) اصلا دوربین فریم بالایی در کار نبوده :lol:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
من کلی DVD آموزشی برای افتر گرفتم اما داره خاک میخوره .
خیلی دوستم دارم ها ولی خوب مکس فعلا جای اون رو گرفته .
توضیحات جالبی بود دوست عزیز .
پس کو لینک کلیپ ؟! :mad:
سلام سیمین خانوم:rose:
ممنون ، وظیفه بود...
لینک های دانلود کلیپ تو صفحه قبل هست:)
لینک دانلود :

کیفیت بالا ( 30 مگابایت )

کیفیت پایین ( 3 مگابایت)

30min

Banned
سلام دوباره .
راستش من میخواستم توضیحی در مورد طرز ساخت موزیک ویدئوی Kylie Minogue به اسم Come into My World بدید .
kylie_comeintomywolrd.jpg

موزیک ویدئوی بسیار زیبا و با کیفیتی هستش و میتونین تو youtube یا DailyMotion راحت پیداش کنین .
kylie تو خیابون راه میره و میخونه بعد از اینور به اونور خیابون میره از کنار یکی از مغازه ها که رد میشه یک kylie دیگه از مغازه میاد بیرون . :wink:
همین طور از جاهای مختلف kylie اضافه میشه :lol: .
حالا من میخوام ببینم این نوع کلیپ ها رو چطور میسازن ؟
در بعضی قسمت ها یک kylie از زیر دست اون یکی رد میشه و سایه هم میندازه رو بدن اون یکی !
لطفا در مورد تکنیک این کار توضیح کامل بدین مرسی .

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوباره .
راستش من میخواستم توضیحی در مورد طرز ساخت موزیک ویدئوی Kylie Minogue به اسم Come into My World بدید .
kylie_comeintomywolrd.jpg

موزیک ویدئوی بسیار زیبا و با کیفیتی هستش و میتونین تو youtube یا DailyMotion راحت پیداش کنین .
kylie تو خیابون راه میره و میخونه بعد از اینور به اونور خیابون میره از کنار یکی از مغازه ها که رد میشه یک kylie دیگه از مغازه میاد بیرون . :wink:
همین طور از جاهای مختلف kylie اضافه میشه :lol: .
حالا من میخوام ببینم این نوع کلیپ ها رو چطور میسازن ؟
در بعضی قسمت ها یک kylie از زیر دست اون یکی رد میشه و سایه هم میندازه رو بدن اون یکی !
لطفا در مورد تکنیک این کار توضیح کامل بدین مرسی .
-اول صبر کنید این تموم بشه تا بعدی:green:
-دوم هم چون من 2 تا ویدئو خارجی گذاشتم و بچه ها زیاد علاقه نشون ندادن به خاطر فوق پیچیده بودنشون ، تصمیم گرفتیم که از ویدئو های ساده تر و ترجیحا ایرانی شروع کنیم که بچه ها هم بتونن شرکت کنن و نظر بدن.
این ویدئویی که شما میگی رو هم دیدم ، خیلی خیلی جالبه... نه تنها با هر دوری که تو خیابون می زنه یه دونه دیگه خودش از در میاد ، بلکه مردم هم مثل اونی که رو نردبونه یا اونایی که دارن شیشه حمل میکنن هم زیاد میشن:shock: خیلی جالبه:green:راجع به این هم که چجوری ساخته شده نمیدونم احتمالا با زمان بندی عالی کارگردان و Rotoscoping ( ماسک کردن بازیگر به صورت فریم به فریم) انجام شده ، حالا اگه بهش رسیدیم مطالب بیشتری میذارم:wink:

pclord

کاربر متخصص
ممنون رضا جان به خاطر اطلاعاتی که دادی.
thankyou.gif

من تازه اون 3 مگابایته رو دانلود کردم، کلیپ جالبی بود،بعضی صجنه هاش خوب کار شده بود.فقط اینا که امده بودن وقت گذاشته بودن اگه به جای کپی کار آقای Andrew Kramer یه کم بیشتر وقت میزاشتم و خودشون یه کار جدید و بهتر درست میکردن بهتر بود.

موفق باشی. :oops:

gon4431

Member
با سلام .
کلیپ رو دیدم . از تکنیک ها خوب استفاده شده بود . اکثر دوستان نکات اصلی رو گفتن . منم یه سری چیزایی که با دیدن کلیپ دستگیرم شد رو می گم . درسته از دکور خوبی استفاده کرده بودن . پرده سبز نبود . حدث میزدم یه جای سردی بود با اون بخار هایی که از دهن کارکتر ها میومد بیرون . ( فکر کردم داخل سردخونه است :lol:)
ولی اینقدر شات ها سریع عوض میشدن . که به آدم فرصت نمی دادن ( تا بحر جزئیات بره ) . اینم از زرنگی کارگردان بود .
من فقط تو یه قسمت مشکوک بودم . به اینکه بازیگر داشت به زور خودش رو نگه میداشت که اینم باعث لرزش دستش میشد تو دقیقه 3:00 ( تکیه گاهی انگار زیر باسن قرار گرفته . شبیه میله براق ) که بازیگر چند ثانیه رو اون خم شده و از اونطرف دستاش میلرزید بابت فشاری که تو اون 2 ثانیه بهش میومد . باز دقیق نمی دونم ها حدث میزنم. شما هم چند بار اون تیکه رو نگاه کنید . با کیفیت بالا
اینم عکسش

ww957fc9y5j0hbp6x6m.jpg

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
با سلام .
کلیپ رو دیدم . از تکنیک ها خوب استفاده شده بود . اکثر دوستان نکات اصلی رو گفتن . منم یه سری چیزایی که با دیدن کلیپ دستگیرم شد رو می گم . درسته از دکور خوبی استفاده کرده بودن . پرده سبز نبود . حدث میزدم یه جای سردی بود با اون بخار هایی که از دهن کارکتر ها میومد بیرون . ( فکر کردم داخل سردخونه است :lol:)
ولی اینقدر شات ها سریع عوض میشدن . که به آدم فرصت نمی دادن ( تا بحر جزئیات بره ) . اینم از زرنگی کارگردان بود .
من فقط تو یه قسمت مشکوک بودم . به اینکه بازیگر داشت به زور خودش رو نگه میداشت که اینم باعث لرزش دستش میشد تو دقیقه 3:00 ( تکیه گاهی انگار زیر باسن قرار گرفته . شبیه میله براق ) که بازیگر چند ثانیه رو اون خم شده و از اونطرف دستاش میلرزید بابت فشاری که تو اون 2 ثانیه بهش میومد . باز دقیق نمی دونم ها حدث میزنم. شما هم چند بار اون تیکه رو نگاه کنید . با کیفیت بالا
اینم عکسش

ww957fc9y5j0hbp6x6m.jpg

دوست عزیز ممنون از نظرت:rose:
ولی مطمئنی پرده سبز نبود؟؟؟ من به این نتیجه رسیدم که اون سایه ها هم CG بودن ، به عبارتی یک کپی از خود بازیگر که سیاه شده و Opacity کمی داره رو گذاشتن اونجا...
حالا مطمئن نیستم که تو همه صحنه ها کروماکی باشه ولی فکر کنم تو بیشترشون استفاده کرده باشن:-?
بقیه بچه ها نظرشون چیه؟؟؟

Majid Azad

Active Member
ممنون رضا جون :rose:
3 مگی رو دیدم، کیفیتش زیر خط فقر بود. مستندی درباره فضانوردان یا همچین چیزی بود دیگه نه؟!! :-?
ولی منم میگم Bullet Time نیست. با نظریه میله و 4 پایه هم موافقم.
من خودم از دسته آدم هاییم که چون امکانات نداشتم سعی کردم با ساده ترین وسایل تکنیک های پیشرفته رو بازسازی کنم، مثلن پریروز باید یه صحنه کروماکی رو اتود میزدم، شما که غریبه نیستید از رو تشکی آبی پشت سوژه استفاده کردم :lol: کروماکی = رو تشکی الکی
از اندرو زدگیش هم خوشم نیومد
ولی با نقد و گپ و گفت درباره کلیپ ها به شدت موافقم. ادامه بدید ...

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام به همه دوستان...
هیچ کس دیگه ای نظری ، سوالی ، نکته ای چیزی نداره؟؟؟
یعنی ما برای نهایتا 5 نفر داریم کار میکنیم؟؟؟:lol: خوش به حال ما پس...
دوستان اگه کس دیگه ای نظری نداره فردا میریم سراغ یه موزیک ویدئو دیگه...

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام به همه دوستان...
هیچ کس دیگه ای نظری ، سوالی ، نکته ای چیزی نداره؟؟؟
یعنی ما برای نهایتا 5 نفر داریم کار میکنیم؟؟؟:lol: خوش به حال ما پس...
دوستان اگه کس دیگه ای نظری نداره فردا میریم سراغ یه موزیک ویدئو دیگه...
می گم رضا جان
کلا هفته ای کن
هر هفته یک کلیپ

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
سلام به همگی ... باز من دیر رسیدم ته دیگش هم به من نرسید !!! :green:

دوستان بحث بسیار جالبی رو شروع کردین ... من به شدت پایه هستم !!

و اما در مورد این ویدئو کلیپ :

نکته های فنی رو رضا و gon4431 عزیز در حد تیم ملی موشکافانه بررسی کردن که دیگه فکر نکنم جای هیچ حرفی باقی بمونه

اما در مورد ماهیت کلیپ شاید ربطی به بحث ما در مورد جلوه های بصری نداشته باشه اما میگم . به نظر من ویدئو کلیپ سطح بالاییه اما یه مشکل بزرگ داره . بین تصاویر پیوستگی وجود نداره . شما نمیدونین چرا بعضی شاتها در کلیپ هست و ارتباط شات با شات بعدی چیه و این یه جورایی ضعف حساب میشه . یه عالمه تصویر قشنگ پشت سرهم رد میشن و البته زرنگی کارگردان که نمی ذاره روی یه شاتی زیاد زوم کنیم

اما در بحث فنی اش نورپردازی اش حرفه ای بود و روش کار کرده بودن ... تصویر برداریش هم خیلی جالب بود اما می تونست بهتر باشه و با تمپوی آهنگ بیشتر مچ بشه .

در مورد مدت زمان بررسی یک کلیپ :
به نظر من هم یک هفته ای خیلی خوبه . به شرطی که تو هفته ی بعدی هیچ حرفی از کلیپ قبلی زده نشه یا اگه زده شه یه بحث که مطرح نشده رو مطرح کنه .

و یه پیشنهاد : هر کس به ویدئو کلیپ ها نمره از 10 بده و در آخر هفته نمره میانگین کل ویدئو کلیپ محاسبه شه . یه جور ریتینگ خودمونی !

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا