معرفی نرم افزار "آریا نگار" و اعلام پیشرفت ساخت آن

شما چه امتیازی به این نرم افزار می دهید؟ (لطفا دلیل یا ن?

• مجموع رای دهندگان
    27

alionline1366

Active Member
خیلی خوب شده برنامه جاوید جان البته ایرادات داره که خوب بیشتر این ایرادات موقع نوشتن یک برنامه کامل با برنامه شما مشخص میشه یعنی تو کار ولی چیزی که هست گرافیک ظاهر برنامه میتونه خیلی زیبا تر باشه و همینطور کاربر پسند تر راستی ghooly1 جان حامد 2888 پسته شده نه 2000 پست

MFiRE

Member
سلام
برنامه تون رو تست كردم ولي نوشته ها براي من درست نمايش داده نمي شد (البته از StatusBar خوندمشون).

براي نسخه ي اول برنامه خيلي خوب شده (تازه شما هنوز بعضي قسمت ها رو هم اضافه نكرديد ... كه بعد از تكميله اون قسمت ها حتما بهتر خواهد شد).

- همونطور كه در پست هاي قبل اشاره كردم راحتي در محيط طراح خيلي مهمه و برنامه شما هم نمره ي خوبي در اين مورد دريافت خواهد كرد. يعني اگر كمي كار با شي ها رو دلخواه تر(Custom) كنيد كاربر جذب برنامه شما خواهد شد.

- دكمه ، كادر متن و ديگر اشيا در موقع رسم بايد با حركت ماوس تغيير اندازه بدهند و اينطور نباشه كه اول بايد كليك كرد و يك نمونه شي رو ساخت بعد شروع كرد به تغيير اندازه !

- ايده هاي خوبي رو پياده سازي كرديد كه جاي تقدير داره ولي بازم مي گم كه روش طراحي كه در پيش گرفتيد حرفه اي نيست !
فراموش نكنيد كه مي شه سادگي رو در كنار حرفه اي بودن ، با هم داشت.
بعضي قسمتها رو پيچيده كرديد. مثلا انتخاب فايل در شي فلش.
ممكنه كاربر يادش بره كه دفعه قبل براي فلان كار از چه راهي رفته بود. پس تا اونجا كه مي تونيد فرم هاي خلوت تر و ساده تر داشته باشيد.

- در زير يكي از فرم هاي برنامه تون رو از نو طراحي كردم :

attachment.php

بيشتر از اين وقت نداشتم كه فضاهاي خالي رو هم كمتر كنم و فقط خواستم يك طرحي رو نشونتون بدم كه منظورمو متوجه بشيد. اگه كمي روي طراحي با همين روال كار كنيد از اين بهتر هم طراحي خواهيد كرد.

- برنامه شما علاوه بر اينكه قراره كمبود هاي بيلدر رو جبران كنه بايد راحتي كار و سادگي رو بهتر از بيلدر داشته باشه.

- در مورد برنامه نويسي كه زياد تستش نكردم هم بايد عرض كنم به هيچ وجه از ساختار هاي جديد و ابداعي استفاده نكنيد كه حتما باعث خداحافظي كاربران از برنامه ي شما خواهد شد.

- از زبان فارسي در برنامه تون خداحافظي كنيد.

- اشيايي كه در برنامه آريا نگار‌(نه برنامه هايه ساخته شده با اون) رو به رنگ و اندازه استاندارد ويندوز استفاده كنيد (مثلا رنگ سفيد در فضاي خالي نوار ابزار) ... دليل : روبرو شدن كاربر با محيطي جديد كه شايد چشمش رو اذيت كنه.

ساختار فايل هاي بيلدر رو بدست بياريد و امكاني قرار بديد كه فايل هاي MBD به AND تبديل بشه.

پیوست ها

• New_Aria_Negar_Properties.PNG
    New_Aria_Negar_Properties.PNG
    38.6 کیلوبایت · بازدیدها: 75

JavidX

Apadana Developer
آقا جاوید نظر من اینه که برنامه ی شما خوبه ولی در نوشن اسکریپت آدم یکم مشکل پیدا میکنه
مثلا باید اسکریپت را
اینجوری بنویسی exit() یا exitاینجوری
اسکریپتاش اسکریپت های mmb یا نه
یکم ما رو راهنمایی کنید
سلام
در این برنامه نباید () بیخودی نوشته بشه. به نظر من mmb یه چیز بی خودی که داره اینه که الکی باید یک پرانتز باز، و یکی بسته کرد تا بشناسه. شما وقتی که بخواین پارامتر به برنامه بدین باید از پرانتز استفاده کنید. بزرگی و کوچکی حروف در هیچ کجای برنامه مطرح نیست.
با تشکر

JavidX

Apadana Developer
راستی من یک چیز را فراموش کردم که بگم
اگه بخواهی شی فلش ایجاد کنی وقتی که داری فایل فلش را بازکنید
در لیست فرمت فایل ها swfوجود ندارد
در تصویر ببینید
fla.bmp

راستی آقا حامد(سیلور)تبریک میگم 2000 پسته شدید
من که گفتم شیء فلش درست نشده و سراغ فلش و HTML نرید!! :wink:
با تشکر

JavidX

Apadana Developer
سلام
اول از نظر مفید و جامع شما تشکر می کنم.
سلام
برنامه تون رو تست كردم ولي نوشته ها براي من درست نمايش داده نمي شد (البته از StatusBar خوندمشون).
لطفا یه عکس بذارید.
- دكمه ، كادر متن و ديگر اشيا در موقع رسم بايد با حركت ماوس تغيير اندازه بدهند و اينطور نباشه كه اول بايد كليك كرد و يك نمونه شي رو ساخت بعد شروع كرد به تغيير اندازه !
برای این کار دلیل داشتم! همونطور که می دونید Button ، Edit و اشیاءی شبیه به آنها یه اندازه ی استاندارد دارن که خود ویندوز این اندازه رو تعیین می کنه. به همین دلیله که اینجوریه وگرنه اشیاءی مثل Rectangle خیلی خوب این کاری رو که گفتین انجام می دن.
بعضي قسمتها رو پيچيده كرديد. مثلا انتخاب فايل در شي فلش.
ممكنه كاربر يادش بره كه دفعه قبل براي فلان كار از چه راهي رفته بود. پس تا اونجا كه مي تونيد فرم هاي خلوت تر و ساده تر داشته باشيد.
منظورتون رو متوجه نمیشم! این که سر در گم شدن نداره. از عکس استفاده شده برای این که کاربر راحت باشه.
- از زبان فارسي در برنامه تون خداحافظي كنيد.
کلا با چند زبانه موافقم!
- اشيايي كه در برنامه آريا نگار‌(نه برنامه هايه ساخته شده با اون) رو به رنگ و اندازه استاندارد ويندوز استفاده كنيد (مثلا رنگ سفيد در فضاي خالي نوار ابزار) ... دليل : روبرو شدن كاربر با محيطي جديد كه شايد چشمش رو اذيت كنه.
نمیدونم چرا در ویندوز دوست عزیز ghooly1 ابزار و کلا پنجره این شکلی شده بودن. برای من که قبلا هم عکس گذاشتم خوب بود. مشکل از این dxBar هست!!
ساختار فايل هاي بيلدر رو بدست بياريد و امكاني قرار بديد كه فايل هاي MBD به AND تبديل بشه.
اتفاقا بهش فکر کرده بودم. خیلی هم اینکار سخت نیست. خودتون هم میدونید. ولی وقت می بره. به هر حال روش کار می کنم.

بازم ممنون

MFiRE

Member
برای این کار دلیل داشتم! همونطور که می دونید button ، edit و اشیاءی شبیه به آنها یه اندازه ی استاندارد دارن که خود ویندوز این اندازه رو تعیین می کنه. به همین دلیله که اینجوریه وگرنه اشیاءی مثل rectangle خیلی خوب این کاری رو که گفتین انجام می دن.
اتفاقا وقتي داشتم پستم رو مي نوشتم اول دليله شما رو هم نوشتم ولي پاكش كردم تا مطلب كوتاه تر بشه.
براي اينكار اگه كاربر كليك كرد و ماوس رو كشيد دكمه تغيير اندازه بده ولي وقتي كاربر فقط كليك كرد دكمه با اندازه استاندارد ساخته بشه.

منظورتون رو متوجه نمیشم! این که سر در گم شدن نداره. از عکس استفاده شده برای این که کاربر راحت باشه.
منظورم استفاده از عكس نيست.
در كل منظورم اين هست كه همه چيز رو در يك فرم در اختيار كاربر بگذاريد.

من نظراتمو گفتم. اميدوارم از اينجا به بعد دوستان بهتون كمك كنند. چند وقتي ميرم و نيستم.

ghooly1

Member
آقا جاوید من تم ویندوز را اینجوری کردم اشکال از برنامه ی شما نیست

JavidX

Apadana Developer
اتفاقا وقتي داشتم پستم رو مي نوشتم اول دليله شما رو هم نوشتم ولي پاكش كردم تا مطلب كوتاه تر بشه.
براي اينكار اگه كاربر كليك كرد و ماوس رو كشيد دكمه تغيير اندازه بده ولي وقتي كاربر فقط كليك كرد دكمه با اندازه استاندارد ساخته بشه.

منظورم استفاده از عكس نيست.
در كل منظورم اين هست كه همه چيز رو در يك فرم در اختيار كاربر بگذاريد.

من نظراتمو گفتم. اميدوارم از اينجا به بعد دوستان بهتون كمك كنند. چند وقتي ميرم و نيستم.
ممنون از نکته جالبتون.

اینکارو سعی می کنم انجام میدم، چون کاری هم نداره خیلی.

AV_3SG

Member
سلام خیلی خوشحالم که یه نفر ایرانی داره این کارو انجام میده و بهتون تبریک می گم
من تمام پست ها رو مطالعه کردم ولی چیزی در مورد لیست باکس و نحوه ارتباط با فایل های متنی نبود اگه میشه یکم در این مورد توضیح بیشتری به ما بدید
نکته دوم اینکه برنامه شما حتما باید یک پایگاه داده داشته باشه که بتونه به طور مستقیم با این پایگاه داده در ارتباط باشه نه از طریق پلاگین . چون اکثر کاربرایی که از نرم افزار mmb استفاده می کنند از این مشکل بزرگ رنج می برند و این مشکل باعث نامیدی و عدم علاقه زیاد به استفاده از این نرم افزار می شه
نکته سوم هم در مورد کاربرد نرم افزار شما است . اکثر ما از mmb برای ساخت اتوران استفاده می کنیم و با توجه به نیاز های شرکت های نرم افزاری باید روز به روز اتوران های قدرتمند تر و زیباتر درست کنیم ولی متاسفانه بیلدر دیگه نمی تونه این نیاز را برای ما فراهم کنه. امکان ساخت یک موتور جستجوی خوب برای اتوران بدون پلاگین تقریبا غیر ممکنه یا اینکه امکان کار با رجستری به سختی و در سطح محدودی امکان پذیره و همچنین قابلیت برنامه نویسی ضعیف این برنامه باعث می شه که حتی وقتی که از نظر منطقی همه دستورات رو درست وارد کردیم برنامه درست عمل نکنه یا به کندی اجرا بشه ، مثل دستورات move to یا timer
خوب شما در مورد دستورات ویژه که به حالت انیمیشن همستن چه فکرایی کردین اگه میشه یه توضیح هم در این مورد به ما بدین
و سر آخر اینکه شما چه فکرایی در مورد ابزار های قدرتمندی مثل Image matrix دارید ، می تونید یه نمونه مثل اونو بزارید یا اینکه یکم امکانات بیشتری بهش اضافه کنید و کارایشو ببرید بالا

یه اعتراضی هم در مورد گرافیک و ساختار و چیدمان برنامه دارم که شما درست مثل مالتی مدیل بیلدر عمل کردین
خیلی بهتر می شد اگر مثل برنامه visual basic عمل می کردید.
متاسفانه من نتونستم برنامه شما رو دانلود کنم چون رپید شیر اجازه دانلود به اکانت های معمولی رو بیش تر از 10 بار نمی ده . منم که رفتم دانلود کنم اجازه نداد اگه میشه یه طوری روی یه سرور با لینک مستقیم بزارید

در ضمن با نظر آقا حامد هم موافق هستم اگه میشه یه وبلاگ یا سایت مجزا برای بررسی این نرم افزار حتما ایجاد کنید .

با تشکر Av3sg

JavidX

Apadana Developer
سلام خیلی خوشحالم که یه نفر ایرانی داره این کارو انجام میده و بهتون تبریک می گم
من تمام پست ها رو مطالعه کردم ولی چیزی در مورد لیست باکس و نحوه ارتباط با فایل های متنی نبود اگه میشه یکم در این مورد توضیح بیشتری به ما بدید
سلام
از شما ممنونم. برای ارتباط با فایل های متنی باید متن اون رو داخل یه String بریزید.به شکل زیر:
کد:
$str=ReadFile("c:\test.txt")
object("text1").text($str)
نکته دوم اینکه برنامه شما حتما باید یک پایگاه داده داشته باشه که بتونه به طور مستقیم با این پایگاه داده در ارتباط باشه نه از طریق پلاگین . چون اکثر کاربرایی که از نرم افزار mmb استفاده می کنند از این مشکل بزرگ رنج می برند و این مشکل باعث نامیدی و عدم علاقه زیاد به استفاده از این نرم افزار می شه
حق با شماست. ولی همونطور که می دونید خیلی مشکله که همزمان با ساخت اولین ورژن از یه نرم افزار این همه امکانات رو یه جا بهش اضافه کرد. این کار خیلی طول میکشه...
نکته سوم هم در مورد کاربرد نرم افزار شما است . اکثر ما از mmb برای ساخت اتوران استفاده می کنیم و با توجه به نیاز های شرکت های نرم افزاری باید روز به روز اتوران های قدرتمند تر و زیباتر درست کنیم ولی متاسفانه بیلدر دیگه نمی تونه این نیاز را برای ما فراهم کنه. امکان ساخت یک موتور جستجوی خوب برای اتوران بدون پلاگین تقریبا غیر ممکنه یا اینکه امکان کار با رجستری به سختی و در سطح محدودی امکان پذیره و همچنین قابلیت برنامه نویسی ضعیف این برنامه باعث می شه که حتی وقتی که از نظر منطقی همه دستورات رو درست وارد کردیم برنامه درست عمل نکنه یا به کندی اجرا بشه ، مثل دستورات move to یا timer
منظور شما از موتور جستجو برای یک اتوران چیست؟ امکان کار راحت با رجیستری حتما اضافه خواهد شد. دستور moveto درست اجرا میشه ولی به صورت انیمیشن کار می کنه فقط عیبش اینه که کل برنامه رو متوقف می کنه تا جابجا بشه و این مشکل در آریانگار حل شده (با ریسمانها) (برای آشنایی با مفهوم ریسمان در گوگل سرچ کنید)
خوب شما در مورد دستورات ویژه که به حالت انیمیشن همستن چه فکرایی کردین اگه میشه یه توضیح هم در این مورد به ما بدین
اگر منظورتون دستوراتی مثل MoveTo هست، به صورت آماده خیر، ولی شما خودتون خیلی راحت با کمک ریسمان ها و تایمر می تونید اینکارو انجام بدین.
و سر آخر اینکه شما چه فکرایی در مورد ابزار های قدرتمندی مثل Image matrix دارید ، می تونید یه نمونه مثل اونو بزارید یا اینکه یکم امکانات بیشتری بهش اضافه کنید و کارایشو ببرید بالا
متاسفانه این ورژن از Matrix پشتیبانی نمیکند.
متاسفانه من نتونستم برنامه شما رو دانلود کنم چون رپید شیر اجازه دانلود به اکانت های معمولی رو بیش تر از 10 بار نمی ده . منم که رفتم دانلود کنم اجازه نداد اگه میشه یه طوری روی یه سرور با لینک مستقیم بزارید
با مراجعه به سایت rapidbaz.com می تونید لینک برنامه رو مستقیم کنید و حتی با دانلود منیجر ها دانلود کنید.

تنها مشکلی که برای من وجود داره و اگر هر کس دیگه ای جای بنده بود با اون مواجه میشد مشکل زمان هست و اینکه تمام امکانات رو در یک آن و در اولین ورژن نمیشود گنجاند.

با تشکر از نظر شما
موفق باشید

آخرین ویرایش:

AV_3SG

Member
خسته نباشی !
چی شد ، دیگه نمی گی تو کدوم مرحله هستی ؟
بابا ما منتظر اخبار لحظه به لحظه هستیم . اگه می شه ما رو هم از روند ساخت برنامه با خبر کن

JavidX

Apadana Developer
سلام دوستان

ببخشید دیر به دیر آپدیت می کنم... ساخت نرم افزار هم کند پیش میره. طی این چند وقت اشیاء کاملا تموم شدند و الان می خوام برم سراغ پلاگین های MMB. شیء Browser اینترنت بنا به درخواست دوست عزیز nevercom قوی تر از شیء HTML در MMB ساخته شده که واقعا برای کسانی که قبلا با MMB کار می کردند یک سورپرایز است!
گزینه جدیدی برای استفاده از کلیپبورد هم به منوی edit اضافه شد. یکسری از مشکلاتی که در نسخه بتا که گذاشتم وجود داشت هم حل کردم (البته یادم نیست مشکلات چی بود)

شروع کردم دوباره با سرعت بیشتری روی برنامه کار می کنم امیذوارم هر چه زودتر و به خوبی تموم بشه!
منتظر نظرات برای بهتر شدن برنامه هستم
موفق باشید

JavidX

Apadana Developer
سلام دوستان

بالاخره قسمت mmb plugins تموم شد با کلی ارور و ... که خوشبختانه حل شد و حتی plugin آقای فرهادی رو هم روش امتحان کردم و جواب داد!
نحوه فراخوانیش هم مثلا اینجوریه:
کد:
object("mmbplugin1").run("ListView")
object("mmbplugin1").run("Show")
object("mmbplugin1").set(100)
object("mmbplugin1").set("sth")
object("mmbplugin1").run("LVAddCol")
object("mmbplugin1").set("mys")
object("mmbplugin1").set("sep")
object("mmbplugin1").run("LVAddVal")
object("mmbplugin1").set("myss")
object("mmbplugin1").set("sep")
object("mmbplugin1").run("LVAddVal")
ولی وقت ندارم که بخوام قسمت پلاگین های خودش رو هم بسازم برای همین فکر کردم اولویت با mmbplugin هست و اون قسمت پلاگین های AN برای بعداً... چون خیلی مهم هم نیست.
یه مشکل خیلی بزرگ هم داشت: اگه فلش نصب نبود برنامه هم اجرا نمیشد که خوشبختانه اتفاقی به لطف ویندوز 7 فهمیدم و حلش کردم!!

منتظر نظرات هستم... باتشکر

JavidX

Apadana Developer
آقا من واقعا شرمنده دوستان شدم... خواهش می کنم از عزیزانی که دانلود کردند و سرعت مناسبی دارند دوباره توی یه جای دیگه آپلود کنند چون من با این سرعت نمیتونم... البته اگه خدا بخواد ورژن بتا بعدی رو یه چند وقت دیگه آپ می کنم.

JavidX

Apadana Developer
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا