MFiRE
Member
ايا به صورت شي گرا برنامه نويسي مي كنيد ؟چون من می خواستم کلی شیء داشته باشه ولی یه اشتباهی کردم از همون ابتدای ساخت؛ که دیگه نمیشه درستش کرد.
شي گرائي خالص هم نياز نيست. اگه كلا برنامه رو به قسمت هايه كوچكتر تبديل كنيد و در يونيت هاي مختلف قرار بديد كافيه.
خود به خود اين مشكلات ديگه پيش نمي ياد.
اين عكسو ببينيد :- فرم هاتون رو استاندارد طراحي كنيد. منظورم طرزه چينشه اشيا بر رويه فرم هاتون هست.

دقيق مي نويسم.
- در كادره تنظيمات صدا از واژه تنظيمات استفاده نشه بهتره.
- عنوان Groupbox رو بنويسيد.
- حتي در داخل Groupbox ه اصلي هم از Groupbox براي جدا سازي اشيا استفاده كنيد.
- رديف اول كنترل ها (يه تكست و دو چك باكس) رو مي تونيد بهتر جايگذاري كنيد. بهتره در گروپ باكس باشه. يا حداقل از باكسه الانش درش بيار.
- اگه دكمه ي تاييد ، انصراف ، و راهنما به صورت ا فقي باشه بهتره. يعني استانداردتره.
در كل مي شه اين كادر و كادر هاي ديگه كه من ديدم رو كلا بهتر و حرفه اي تر طراحي كرد.

قابليت پلاگين گذاشتن آسونه. فقط بايد ديد چه نوع پلاگيني رو مي خوايد ساپورت كنيد. فقط ورودي و خروجي يا تاثير گذار در محيط ديزاينر !هنوز قسمت پلاگین ها (حتی پلاگین MMB ) روش کار نشده... بعد از اشیاء می رم سراغ اون قسمت.
در قسمته پلاگين شايد بتونم كمكتون كنم.
پشت كارتون خوبه.
راستي بهتره از الان به اقاي مجيد و ديگر مديران بگيد تويه تالاره برنامه هاي مالتي مديا اسمه برنامه تون رو هم بزارن :
MajidOnline Forums > انجمنهاي Flash و مالتي مديا > برنامه هاي مالتي مديا > آريا نگار
موفق باشيد