معرفی نرم افزار "آریا نگار" و اعلام پیشرفت ساخت آن

شما چه امتیازی به این نرم افزار می دهید؟ (لطفا دلیل یا ن?

• مجموع رای دهندگان
    27

MFiRE

Member
چون من می خواستم کلی شیء داشته باشه ولی یه اشتباهی کردم از همون ابتدای ساخت؛ که دیگه نمیشه درستش کرد.
ايا به صورت شي گرا برنامه نويسي مي كنيد ؟
شي گرائي خالص هم نياز نيست. اگه كلا برنامه رو به قسمت هايه كوچكتر تبديل كنيد و در يونيت هاي مختلف قرار بديد كافيه.
خود به خود اين مشكلات ديگه پيش نمي ياد.

- فرم هاتون رو استاندارد طراحي كنيد. منظورم طرزه چينشه اشيا بر رويه فرم هاتون هست.
اين عكسو ببينيد :
zcg29dm21y6kon4fkve9.jpg

دقيق مي نويسم.
- در كادره تنظيمات صدا از واژه تنظيمات استفاده نشه بهتره.
- عنوان Groupbox رو بنويسيد.
- حتي در داخل Groupbox ه اصلي هم از Groupbox براي جدا سازي اشيا استفاده كنيد.
- رديف اول كنترل ها (يه تكست و دو چك باكس) رو مي تونيد بهتر جايگذاري كنيد. بهتره در گروپ باكس باشه. يا حداقل از باكسه الانش درش بيار.
- اگه دكمه ي تاييد ، انصراف ، و راهنما به صورت ا فقي باشه بهتره. يعني استانداردتره.

در كل مي شه اين كادر و كادر هاي ديگه كه من ديدم رو كلا بهتر و حرفه اي تر طراحي كرد.
:paint:

هنوز قسمت پلاگین ها (حتی پلاگین MMB ) روش کار نشده... بعد از اشیاء می رم سراغ اون قسمت.
قابليت پلاگين گذاشتن آسونه. فقط بايد ديد چه نوع پلاگيني رو مي خوايد ساپورت كنيد. فقط ورودي و خروجي يا تاثير گذار در محيط ديزاينر !
در قسمته پلاگين شايد بتونم كمكتون كنم.

پشت كارتون خوبه.
راستي بهتره از الان به اقاي مجيد و ديگر مديران بگيد تويه تالاره برنامه هاي مالتي مديا اسمه برنامه تون رو هم بزارن :
MajidOnline Forums > انجمنهاي Flash و مالتي مديا > برنامه هاي مالتي مديا > آريا نگار:cool:

موفق باشيد

JavidX

Apadana Developer
mmb همونطور که میدونید میتونه رو فایل ها password و securelayer میذاره !
البته هر دو قابل کرکه ! : دی

امیدوارم شما راه ابتکاری تری واسه پوسرد گذاری انتخاب کنید !

اصلا همچین امکانی هست ؟!
سلام
آخرش از دست دیباگر ها که نمیشه کاملا راحت شد ولی تا وقتی که معروف نشده میشه با روش هایی از نفوذ کرکر های غیر حرفه ای جلوگیری کرد. امنیت بهتر رو با کامپایلرها میشه تجربه کرد

JavidX

Apadana Developer
ايا به صورت شي گرا برنامه نويسي مي كنيد ؟
شي گرائي خالص هم نياز نيست. اگه كلا برنامه رو به قسمت هايه كوچكتر تبديل كنيد و در يونيت هاي مختلف قرار بديد كافيه.
خود به خود اين مشكلات ديگه پيش نمي ياد.
یونیت که زیاد داره. یعنی اینکاری رو که گفتین مسلما انجام دادم و این اشتباهی هم که گفتم میشه درستش کرد نه اینکه اصلا نشه ولی مشکل و وقتگیره... و منم که وقتم کمه...
اين عكسو ببينيد :

دقيق مي نويسم.
چرا؟
- اگه دكمه ي تاييد ، انصراف ، و راهنما به صورت ا فقي باشه بهتره. يعني استانداردتره.
چرا؟ چرا استاندارد اینه که افقی باشه؟تا حالا به اندازه موهای سرم نرم افزار دیدم که دکمه های عمودی به کار می بره. و بعدشم همونطور که می دونید تو فارسی همه چی برعکس میشه و برای همین ترتیب چینش دکمه ها برعکس میشه. اگه چپ بوده میاد راست و برعکس. از طرفی بعضی ها اصلا عادت ندارن به این موضوع. ولی اگه عمودی باشن نیازی به تغییر در اونها نیست.
قابليت پلاگين گذاشتن آسونه. فقط بايد ديد چه نوع پلاگيني رو مي خوايد ساپورت كنيد. فقط ورودي و خروجي يا تاثير گذار در محيط ديزاينر !
فکر کنم بهتر باشه پلاگین های محیط دیزاینر هم ساپورت بشن ولی می دونید که... در پلاگین های رانتایم نیازی به مقادیر خاصی نیست که از پروژه به پلاگین بدیم ولی در محیط دیزاین باید اطلاعات تمامی اشیاء و پروژه و... به dll داده بشه!
راستي بهتره از الان به اقاي مجيد و ديگر مديران بگيد تويه تالاره برنامه هاي مالتي مديا اسمه برنامه تون رو هم بزارن :
MajidOnline Forums > انجمنهاي Flash و مالتي مديا > برنامه هاي مالتي مديا > آريا نگار
راستش گفتم بهتره اول نرم افزار منتشر بشه بعدشم فعلا خوب تو این انجمن شناخته بشه ... چون بعضی از طرفداران mmb هستن که تالار رو میذارن جلوشون و Refresh میکنن!! برای همین اصلا اینطوری روحشون هم خبردار نمیشه که تالار آریا نگار هم وجود داره!
با تشکر از نظر شما
موفق باشید

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
راستش گفتم بهتره اول نرم افزار منتشر بشه بعدشم فعلا خوب تو این انجمن شناخته بشه ... چون بعضی از طرفداران mmb هستن که تالار رو میذارن جلوشون و refresh میکنن!! برای همین اصلا اینطوری روحشون هم خبردار نمیشه که تالار آریا نگار هم وجود داره!

توصیه می کنم که یک وبلاگ یا سایت اختصاصی برای پیگری برنامه راه اندازی کنید حتما.

MFiRE

Member
سلام
منظورم اينه كه يا استفاده نكنيد يا اگه استفاده مي كنيد اسمه شي تون هم فارسي باشه (تنظيمات صدا1) يا اگه اسم اشيا رو انگليسي مي گذاريد واژه تنظيمات هم انگليسي باشه.

چرا؟ چرا استاندارد اینه که افقی باشه؟تا حالا به اندازه موهای سرم نرم افزار دیدم که دکمه های عمودی به کار می بره. و بعدشم همونطور که می دونید تو فارسی همه چی برعکس میشه و برای همین ترتیب چینش دکمه ها برعکس میشه. اگه چپ بوده میاد راست و برعکس. از طرفی بعضی ها اصلا عادت ندارن به این موضوع. ولی اگه عمودی باشن نیازی به تغییر در اونها نیست.
منظوره من در مورده انتقاله ماوس به مكانه دكمه ها هست و شايد به مروره زمان براي كاربر خسته كننده باشه. به هر حال شما طراح هستيد، من فقط نظرمو گفتم.

در پلاگین های رانتایم نیازی به مقادیر خاصی نیست که از پروژه به پلاگین بدیم ولی در محیط دیزاین باید اطلاعات تمامی اشیاء و پروژه و... به dll داده بشه!
در اين مورد بايد مفصل بحث كرد. ولي يه جستجو كنيد ببينيد سورسي از پلاگين هاي مالتي مديا بيلدر در نت پيدا مي شه كه وقتي رويه فرم قرارش مي ديم يه شي يا هر چيزي رو رسم كنه.

اگه مشكلي بود مي تونيد با اين ايدي با من تماس بگيريد : fire [underline] soft [underline] 2005

JavidX

Apadana Developer
سلام
دوستان قسمت نظر سنجی اضافه شد. لطفا شرکت کنید. کار هم کند پیش میره. (به خاطر دروس). فعلا در حال ساخت قسمت فلش هستم.
با تشکر

silvercover

کاربر متخصص
این شیوه توسعه نرم افزار اصلا جالب توجه نیست. چطور میشه به چیزی که درست و حسابی نمیشه دیدش و محکش زد نمره داد و ارزیابیش کرد؟

من به شما چند توصیه دوستانه می کنم:

- یک وبلاگ و یا سایت برای پیگیری توسعه برنامه برپا کنید.
- حتما نسخه هایی رو آماده و عرضه کنید برای بررسی.
- از اصول SVN پیروی کنید.

JavidX

Apadana Developer
این شیوه توسعه نرم افزار اصلا جالب توجه نیست. چطور میشه به چیزی که درست و حسابی نمیشه دیدش و محکش زد نمره داد و ارزیابیش کرد؟

من به شما چند توصیه دوستانه می کنم:

- یک وبلاگ و یا سایت برای پیگیری توسعه برنامه برپا کنید.
- حتما نسخه هایی رو آماده و عرضه کنید برای بررسی.
- از اصول svn پیروی کنید.
شرمنده. حق با شماست. من می خوام این کار رو انجام بدم ولی اگه دوستان موافق باشن و اشکالی نداشته باشه همینجوری تا همینجا که ساختم بذارم تا اصلا حداقل یه بررسی کرده باشین. اشکالی که نداره؟ همینجوری ناقص آپلودش کنم؟

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
شرمنده. حق با شماست. من می خوام این کار رو انجام بدم ولی اگه دوستان موافق باشن و اشکالی نداشته باشه همینجوری تا همینجا که ساختم بذارم تا اصلا حداقل یه بررسی کرده باشین. اشکالی که نداره؟ همینجوری ناقص آپلودش کنم؟

هر وقت که امکان داشت برنامه قابل تست باشه حالا به هر نوعی این کار رو حتما انجام بدید.

JavidX

Apadana Developer
سلام
کد:
http://rapidshare.com/files/287324104/AriaNegarSV1.0.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/287326668/AriaNegarSV1.0.part2.rar.html

بالاخره اینم یک ورژن ناقص از آریا نگار برای دانلود. پوستم کنده شد تا با هزار جور Compress کردن حجمش رو کاهش دادم و به اینی که هست رسوندم تا بتونم آپلود کنم! نکته ای که می خوام خدمتتون عرض کنم اینه که این ورژن همونطوری که میدونید ناقصه و خیلی از امکاناتش عمل نمیده. پس اگه جایی رو دیدید که عمل نداد خیلی نگران نباشید چون درست نشده. در ضمن اصلا روی Flash و HTML نرید که عمل نمیده. البته با ایجاد فلش مشکلی نیست ولی تو سیو براتون مشکل ساز میشه. منتظر نظرات شما دوستان خوبم هستم. پست اصلی هم ویرایش شد.
با تشکر
جاوید شعاعی

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام

اول تشکر میکنم بابت منتشر کردن نسخه ی آزمایشی برنامتون

من در اجرای برنامتون مشکلی داشتم، به این شکل که Splash Screen ظاهر میشد و زیرش مینوشت "در حال نصب فارسی"، بعد یه پیغام اومد مبنی بر اینکه زبان فارسی نصب شده و شما باید سیستم رو ری استارت کنید.
اما بعد از ری استارت هم وضع به همین منوال بود و من عملاً نتونستم محیط برنامتون روببینم

ویندوز من، ویندوز 7 هست Build 7264.
انواع Compatibility Mode و Run as Adminstrator و ویرایش فایل Languages.klg و حتی حذف فایل fa.klg رو هم امتحان کردم ولی توفیقی حاصل نشد...!

JavidX

Apadana Developer
سلام

اول تشکر میکنم بابت منتشر کردن نسخه ی آزمایشی برنامتون

من در اجرای برنامتون مشکلی داشتم، به این شکل که Splash Screen ظاهر میشد و زیرش مینوشت "در حال نصب فارسی"، بعد یه پیغام اومد مبنی بر اینکه زبان فارسی نصب شده و شما باید سیستم رو ری استارت کنید.
اما بعد از ری استارت هم وضع به همین منوال بود و من عملاً نتونستم محیط برنامتون روببینم

ویندوز من، ویندوز 7 هست Build 7264.
انواع Compatibility Mode و Run as Adminstrator و ویرایش فایل Languages.klg و حتی حذف فایل fa.klg رو هم امتحان کردم ولی توفیقی حاصل نشد...!
سلام

خواهش می کنم...

من که خودم 7 نداشتم تازه با دلفی 7 هم کار می کنم اینه که خیلی با win7 سازگار نیست ... تازه من به خاطر کم کردن حجم فایل های زبان رو آپلود نکردم با تصور این که از WinXP استفاده می شه. اگه WinXP دارید که راحت عمل می ده. اگه ندارید بگین تا نصب فارسی رو حذف کنم و دوباره آپلود کنم.
با تشکر از نظر بسیار مفید و به جای شما :rose:

JavidX

Apadana Developer
اینم فایل exe نسخه آزمایشی به صورت Safe Mode برای دوستانی که با زبان برنامه مشکل دارند.
برای استفاده از این فایل باید نسخه آزمایشی رو دانلود کرده باشین.
کد:
http://hotfile.com/dl/13966139/3890d5b/ANsafemode.rar.html

silvercover

کاربر متخصص
کار بسیار خوبی کردید جناب جاوید که نسخه ای رو برای ارزیابی اینجا قرار دادید. با یه بررسی سریع و اجمالی در ویندوز xp سرویس پک 3 این موارد نظرم رو جلب کرد:

- طبق معمول و همون طور که گفته شد فعلا زبان فارسی رو فراموش کنید، چونکه کار کردن با برنام هرو سخت تر میکنه.

- چرا در هنگام نامگذاری فرم ها اگر فرمی تنها بخواد اسمش عددی باشه برنامه خطا میگیره و شما هم مانعش شدین؟

- در پنجره خصوصیات شی متن و در بخش نوشتن متن بهتر هست دکمه ای برای راست به چپ نوشت و یا چپ به راست نوشتن درج بشه.

- بخش تعیین رنگ فونت برای شی دکمه کار نمیکنه.

- پیشنهاد می کنم که ستون سمت راست رو که حاوی لیستی از اشیا هست در یک ستون ترکیب کنید و این دو بخش با تب از هم جدا بشند تا جای بیشتری در پایین برای ابزارهای دیگه در اختیار باشه.

- پیشنهاد می کنم برای کشیدن دایره ترتیبی بدید که اگر دکمه Shift فشرده شده بود شی به صورت دایره ترسیم بشه و نه بیضی که کار کاربر راحت تر بشه.

- چرا وقتی داخل یک فرم هستیم و F9 رو برای تست همون فرم می زنیم تمامی فرم ها اجرا میشن؟

- چرا پنجره های برنامه به صورت MDI نیستند؟

- در کل همون طور هم که دوستان قبلا هم اشاره کردند و بنده هم بهش معتقدم، باید روی چیدمان و رابط کاربری برنامه خیلی بیشتر کار بشه.

- بهتر هست نمونه ای هم برای بررسی جنبه های گوناگون اسکریپت نویسی این برنامه ارائه بشه.

من باز هم از شما به خاطر تلاش و پشتکارتون صمیمانه تشکر می کنم.

JavidX

Apadana Developer
- چرا در هنگام نامگذاری فرم ها اگر فرمی تنها بخواد اسمش عددی باشه برنامه خطا میگیره و شما هم مانعش شدین؟
این خاصیت دلفی هست ، برای اشیاء هم همینطور بود ولی چون دیدم کاربران بیشتر دنبال اشیاء هستن که هر اسمی خواستن بذارن گفتم یه کاری کنم اشیاء اینجوری نباشه.

- بخش تعیین رنگ فونت برای شی دکمه کار نمیکنه.
راست میگین... در ویندوز XP نمیدونم چرا خود دلفی هم نمیتونه اینکارو بکنه (از خودمم SP3 ولی کاری به ورژن نداره) می خواستم اصلا این امکان رو حذف کنم که یادم رفت!!

- پیشنهاد می کنم که ستون سمت راست رو که حاوی لیستی از اشیا هست در یک ستون ترکیب کنید و این دو بخش با تب از هم جدا بشند تا جای بیشتری در پایین برای ابزارهای دیگه در اختیار باشه.
فکر نکنم اینکار کار درستی باشه... چون دسترسی سخت تر میشه. اینکه زیر هم گذاشتم بخاطر اینه که کاربر در هر لحظه به تمام اشیاء دسترسی پیدا کنه.

- پیشنهاد می کنم برای کشیدن دایره ترتیبی بدید که اگر دکمه Shift فشرده شده بود شی به صورت دایره ترسیم بشه و نه بیضی که کار کاربر راحت تر بشه.
چشم... یه نکته ای خدمت دوستان بگم که با فشردن کلید Alt هنگام بزرگ و کوچک کردن ؛ (فقط از طریق مربع کوچکی که برای تغییر اندازه به کار می رود و پایین سمت راست قرار دارد) می توانید با حفظ نسبت اندازه شیء اون رو اندازش رو تغییر بدید.

- چرا وقتی داخل یک فرم هستیم و F9 رو برای تست همون فرم می زنیم تمامی فرم ها اجرا میشن؟
بستگی به تنظیمات خودتون داره. چون این برنامه هم page و هم form رو پشتیبانی می کنه ، شما باید روی صفحتون در لیست دبل کلیک کنید تا صفحه properties بیاد ، بعد گزینه مخفی رو بزنید. بعد از اجرا دیگه فرمهای بعدی نمیان. برای نمایش اونا چون دستور form داخل لیست کارهایی که انجام ندادم هست نمیتونید به عنوان form استفاده کنید. ولی می تونید با دستور nextpage و page و ... اونا رو نمایش بدید.

- چرا پنجره های برنامه به صورت MDI نیستند؟
منظورتون همونیه که یک فرم ، فرم مادر قرار می گیره و بقیه ی فرم ها فرزند اون میشن؟

- در کل همون طور هم که دوستان قبلا هم اشاره کردند و بنده هم بهش معتقدم، باید روی چیدمان و رابط کاربری برنامه خیلی بیشتر کار بشه.
لطفا مثال هم بزنید.

- بهتر هست نمونه ای هم برای بررسی جنبه های گوناگون اسکریپت نویسی این برنامه ارائه بشه.
شما همون مواردی رو که در پست های قبلی عرض کردم رو اگه اجرا کنید می تونید برنامه بنویسید.

در پایان از نظرات ارزشمند شما سپاسگزارم.

JavidX

Apadana Developer
ظاهرا آپلود این نرم افزار نتیجه ی معکوس داد! دوستان لطف کنید نظر بدید + ارزیابی... بنده فکر می کردم بعد از آپلود دامنه ایده ها بیشتر بشه ولی تنها جناب silvercover عزیز نظر دادند!!
منتظر نظرات شما هستم! با تشکر

ghooly1

Member
آقا جاوید نظر من اینه که برنامه ی شما خوبه ولی در نوشن اسکریپت آدم یکم مشکل پیدا میکنه
مثلا باید اسکریپت را
اینجوری بنویسی exit() یا exitاینجوری
اسکریپتاش اسکریپت های mmb یا نه
یکم ما رو راهنمایی کنید

silvercover

کاربر متخصص
راستی من یه پیشنهاد مهم رو فراموش کردم:

- تجربه و آمار نشون میده که کاربرا بسیار علاقه مند هستن که امکانات خوبی برای ساخت اسلاید شو های عکسی در برنامه های چند رسانه ایشون در اختیار داشته باشن. بنابراین سعی کنید در این مورد ویژگی هایی خاص همچون اعمال جلوه های ویژه بر روی تصاویر رو فراموش نکنید.

ghooly1

Member
راستی من یک چیز را فراموش کردم که بگم
اگه بخواهی شی فلش ایجاد کنی وقتی که داری فایل فلش را بازکنید
در لیست فرمت فایل ها swfوجود ندارد
در تصویر ببینید
fla.bmp

راستی آقا حامد(سیلور)تبریک میگم 2888 پسته شدید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا