من در سایت www.pandela.com یه دومین و هاست دارم ولی نمیتونم با كنترل پنل اون کار کنم لطفا کمک کنید
flashmx2004 Member Mar 19, 2006 #1 من در سایت www.pandela.com یه دومین و هاست دارم ولی نمیتونم با كنترل پنل اون کار کنم لطفا کمک کنید
Masoud1365 مدیر انجمن Mar 20, 2006 #2 اگر که سوالتونو واضحتر مطرح کنید بهتره ! چون شما یه اطلاعات ابتدایی رو که باید در رابطه با cpanel یا ... داشته باشید. اینجا سوالاتونو مطرح کنید.
اگر که سوالتونو واضحتر مطرح کنید بهتره ! چون شما یه اطلاعات ابتدایی رو که باید در رابطه با cpanel یا ... داشته باشید. اینجا سوالاتونو مطرح کنید.
Ocarina Member Mar 20, 2006 #3 خوب کنترل پنلت چی هست Cpanel? بگو کجتشو میخوای؟؟ درضمن من چندتا صفحه آموزش کنترل پنل دارم اگه خواستی میل بزن
خوب کنترل پنلت چی هست Cpanel? بگو کجتشو میخوای؟؟ درضمن من چندتا صفحه آموزش کنترل پنل دارم اگه خواستی میل بزن
Mikhak Active Member Mar 21, 2006 #5 كنترل پنل سايت pandela به صوت فلش هست و بايد از خود سايت pandela لوگين بشيد يوزر نيم و پسود به ايميلي كه دادين ارسال ميشه كه با اون ميتونيد از توي خود سايت pandela لوگين بشيد به كنترل پنل خودتون
كنترل پنل سايت pandela به صوت فلش هست و بايد از خود سايت pandela لوگين بشيد يوزر نيم و پسود به ايميلي كه دادين ارسال ميشه كه با اون ميتونيد از توي خود سايت pandela لوگين بشيد به كنترل پنل خودتون
R rmsstar New Member Nov 22, 2007 #6 salam mikham ghaleb saitamo az cpanel avaz konam chetore mishe in karo kard dar zemn server saitam linuxe
salam mikham ghaleb saitamo az cpanel avaz konam chetore mishe in karo kard dar zemn server saitam linuxe
R rmsstar New Member Nov 22, 2007 #7 به تازگي 2گيگ فضاي لينوكس گرفتم ميخوام يه قالب رو سايتم بزارم از كجاي كنترل پنل بايد وارد شم لطفا مرا راهنمايي كنيد
به تازگي 2گيگ فضاي لينوكس گرفتم ميخوام يه قالب رو سايتم بزارم از كجاي كنترل پنل بايد وارد شم لطفا مرا راهنمايي كنيد
R rmsstar New Member Nov 22, 2007 #8 به تازگي 2گيگ فضاي لينوكس گرفتم ميخوام يه قالب رو سايتم بزارم از كجاي كنترل پنل بايد وارد شم لطفا مرا راهنمايي كنيد
به تازگي 2گيگ فضاي لينوكس گرفتم ميخوام يه قالب رو سايتم بزارم از كجاي كنترل پنل بايد وارد شم لطفا مرا راهنمايي كنيد