نکات و ترفند های طلایی ِ انیماتوری توسط اساتید انیمیشن منتور - بخش اول

arminAnim

کاربر متخصص
دوستان ببخشید که مطالب ادامه پیدا نکرده ، من موودی ام! یه موقع روو موودش باشم انجام میدم والا حوصله اشو ندارم! الان هم رو موود ِ بی حوصلگی ام...

کاملاً در جریان این موضوع هستم، فکر کنم واسه خیلی از ماها شایع باشه این موضوع :) استاد ایشالا که زود تر حالتون خوب بشه و باشه تا بتونیم بازم از درسهاتون استفاده کنیم.

:rose:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
ایشالله هر چه زودتر دوباره بیفتی رو مود راک :D
Rocking On !

مبحث رو مهم کردم .

hamed-ddd

Well-Known Member
دمت گرم آرمین جان. همیشه استاد من بودی هستی و احتمالا اگه منقرض نشمo_O خواهی بود

azadkarsho

New Member
سلام وقت بخیر
ساخت انیمیشن هنری بسیار جذاب و پیچیده است که نیازمند ترکیبی از خلاقیت، مهارت و تکنیک است.
انیمیشن به روایت داستان ها و خلق شخصیت های جذاب کمک می کند. این داستان ها می توانند در هر ژانری باشند، از داستان های کودکانه گرفته تا موضوعات عمیق تر و اجتماعی. انتخاب داستان مناسب و توانایی انتقال احساسات از طریق شخصیت ها، می تواند تاثیر زیادی بر روی تماشاگران بگذارد.
علاوه بر داستان و شخصیت پردازی، تکنیک های انیمیشن نیز بسیار مهم هستند. این شامل انیمیشن دو بعدی و سه بعدی، طراحی محیط و حرکات کارکترها است. وجود صدای مناسب و جلوه های ویژه می تواند تجربه تماشای انیمیشن را به طرز قابل توجهی بهبود بخشد.
در واقع انیمیشن یک فرآیند چند جانبه است که نیازمند همکاری تیمی و توجه به جزئیات می باشد.

صفر تا صد انیمیشن سازی و فرصت‌های شغلی آن

ادمین آزادکارشو

جدیدترین ارسال ها

بالا