GFX Master
مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطفا اسپم نکنید!
این جور پستها اسپم محسوب میشه.
منظورم این 2 پست آخری هست که قبل از پست من زده شده.
راستشو بخای من که از رپ متنفرم یه طرف و از آهنگ خارجی متنفر تر اصلا اسمشم به گوشم نخورده چه برسه به خوش آمدنمنم برای هفته ی سوم موضوع خواننده ی رپ مورد علاقه ام یعنی Akon رو انتخاب میکنم!
فکر میکنم کمتر کسی باشه که از این خواننده خوشش نیاد.
هم معذرت میخام چون یکی از اون دوتا من بودم و اصلا قصدم اسپم نبود...لطفا اسپم نکنید!
راستشو بخای من که از رپ متنفرم یه طرف و از آهنگ خارجی متنفر تر اصلا اسمشم به گوشم نخورده چه برسه به خوش آمدن
از بابت :
هم معذرت میخام چون یکی از اون دوتا من بودم و اصلا قصدم اسپم نبود...
برای وقت مسابقه هم نظر خودم رو فقط میگم...
از اونجایی که مسابقه داره دیر شروع میشه و شبهای قدر هم در پیشه و ممکنه بچه ها خیلیاشون برن مراسم و صبح هم تا دیروقت بخابن، لذا میشه استثنائن تا 5 شنبه دیگه هم وقت داد؛ ایضا میشه نداد!
باز هرچی جمع تصمیم بگیره ما تابعیم.
پس نظرتون چیه که مسابقه تا روز شنبه یا یکشنبه باشه (2 روز جمعه و شنبه هم مهلت باشه)
و تا روز یکشنبه هم برنده ها مشخص بشه و موضوع هفته ی بعدش اعلام بشه؟
پس نظرتون چیه که مسابقه تا روز شنبه یا یکشنبه باشه (2 روز جمعه و شنبه هم مهلت باشه)
و تا روز یکشنبه هم برنده ها مشخص بشه و موضوع هفته ی بعدش اعلام بشه؟
.1- طرحها باید توسط خود کاربر طراحی بشه. اگر کاربری از یه طرح آماده که برای شخص دیگه ای بوده با اسم خودش
استفاده کنه دسترسی اون کاربر رو بطور کامل از انجمن مجیدآنلاین برخواهیم داشت!
2- سایز signature باید حداکثر 400*200 یا 200*400 پیکسل باشه. کوچیکتر از این سایز مشکلی نداره ولی بزرگتر نبابد باشه.
طرحهای بزرگتر از این سایز شرکت داده نمیشن.
3- سایز signature نباید بیشتر از 100 کیلوبایت بشه.
طرحهایی که سایزشون بیشتر از این باشه شرکت داده نمیشن.
4- داخل طرح به هیچ عنوان از اسم خودتون یا اسم کاربری تون یا هر چیزی که اشاره ای به شما داشته باشه استفاده نکنید.
طرحهایی که همچین موردی رو رعایت نکنن شرکت داده نمیشن.
5- در صورتیکه از کاربری فایل psd فایل خواسته بشه باید اون رو بصورت لایه باز در اختیار قرار بده.
اگر کاربری از این مورد خودداری کنه اسمش داخل لیست سیاه میره! :d
به این معنی که دیگه توی مسابقات هفته ی بعد نمیتونه شرکت کنه.
6- هر شخص فقط یک طرح میتونه شرکت بده و اگر کسی طرحش رو ارسال کرد دیگه نمیتونه طرح رو عوض کنه.
7- طرحها رو فقط به پیغام خصوصی من ارسال کنید. از ارسال اون به پروفایل یا ایمیل و ... خودداری کنید.
8- مسابقه هر هفته از روز شنبه ساعت 10 شب آغاز میشه و تا روز پنجشنبه ساعت 10 شب ادامه داره.
روز پنجشنبه ساعت 10 شب کارهایی که شرکت کردن توی یه تاپیک در بخش نظرخواهی و گالری قرار داده میشه
تا بچه ها رای خودشون رو اعلام کنن.
این رای گیری تا روز شنبه ی هفته ی بعد (2 روز بعد از پایان مهلت مسابقه) ادامه داره و روز شنبه برنده اعلام میشه.
و دوباره همون روز شنبه که برنده اعلام شده بود ، ساعت 10 شب مسابقه ی هفته ی بعد شروع میشه و ...
تبصره: فقط افراد زیر قادر به شرکت و رای دادن هستن:
فقط افرادی که بالای 10 پست داشته باشند قادر به شرکت در مسابقه هستند.
فقط افرادی که بالای 100 پست داشته باشند قادر به رای دادن هستند.
همچنین افرادی که در مسابقه شرکت کرده باشند برای رای دادن باید بالای 50 پست داشته باشند.
9- هر هفته یک تاپیک مجزا برای نظرخواهی ایجاد میشه و در پایان مهلت نظرخواهی و بعد از اعلام برنده توی همون
تاپیک ، اون تاپیک به آرشیو میره و برای هفته ی بعد یه تاپیک رای گیری جدید ایجاد میشه.
10- موقع رای گیری کسی نمیتونه به خودش رای بده!
11- تعیین موضوع مسابقه ی هفته ی بعد به عهده ی نفر اول مسابقه است. هفته ی اول رو خودم تعیین میکنم
ولی از هفته های بعد نفر اول اعلام میکنه که برای هفته ی بعد موضوع چی باشه.
اگر برنده به هر دلیلی در این اعلام تاخیر کنه به ترتیب نفر دوم یا سوم اینکار رو انجام میدن.
انتخاب موضوع باید کاملا بر اساس قوانین انجمن باشه.یعنی مسائل سیاسی یا مسائل خلاف عرف و اینا نباشه.
12- هیچ کس حق اعتراض به موضوع انتخابی هفته ی بعد رو نداره. در صورتیکه اون موضوع از سوی مدیر انجمن
تائید بشه و با قوانین انجمن مشکلی نداشته باشه موضوع رسمی مسابقه شناخته میشه.
کسانی که با موضوع مشکل دارن یا موضوع رو نمیپسندن میتونن توی اون مسابقه شرکت نکنن و هفته ی بعد
دوباره مسابقه رو دنبال کنن.
13- شرکت توی مسابقه ی هر هفته کاملا اختیاری هست. یعنی کسی که مثلا توی هفته ی اول شرکت کرده باشه
ولی توی هفته ی دوم به هر دلیلی نتونه شرکت کنه میتونه بازم هفته ی سوم شرکت کنه و از این لحاظ مشکلی نیست.
14- قوانین کلی فروم بطور کامل توی این مسابقه اجرا خواهد شد. یعنی هرگونه اسپم کردن یا بی احترامی به دیگران
و خلاصه کلیه ی قوانین اجرا میشه
من توی این قانون گفتم هر چیزی که اشاره داشته باشه بعد شما اومدید عینا کار رو برای نظرخواهی توی انجمنی قرار دادی4- داخل طرح به هیچ عنوان از اسم خودتون یا اسم کاربری تون یا هر چیزی که اشاره ای به شما داشته باشه استفاده نکنید.
4- داخل طرح به هیچ عنوان از اسم خودتون یا اسم کاربری تون یا هر چیزی که اشاره ای به شما داشته باشه استفاده نکنید.
در هر صورت هیچ اصراری ندارم که قبول کنید یا نکنید که قوانین رو نقض کردید ولی حداقل این رو بدونید
که وقتی گفته میشه طرحها رو به پیغام خصوصی بفرستید و وقتی من خودم تا بعد از پایان رای گیری اسمی
از کسی نمیبرم به این معنی ئه که لازمه حتما کارها سکرت و مخفی باشن!
در هر صورت هیچ اصراری ندارم که قبول کنید یا نکنید که قوانین رو نقض کردید ولی حداقل این رو بدونید
که وقتی گفته میشه طرحها رو به پیغام خصوصی بفرستید و وقتی من خودم تا بعد از پایان رای گیری اسمی
از کسی نمیبرم به این معنی ئه که لازمه حتما کارها سکرت و مخفی باشن!
ممنون میشم کوتاه بیایید و روی همدیگه رو بوس کنید