مسابقات هفتگی طراحی Signature

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سایت که بازه سالمه
البت بعد ظهری سایت بالا نمی اومد

اون پیام هم حذف شد سارا...

farzadart

Member
سارا خانم قرعه کشی تا ساعت چنده؟

راستی توو جابه جایی سرور مثل اینکه یوزر بار مسابقه و آرم برندگان پاک شده یا جابه جا شده !

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
والا با این طرز شرکت کردن بچه ها توی نظرسنجی نمیشه خوب نتیجه گرفت.

حتی بچه هایی که خودش هم توی مسابقه شرکت کردن اکثرا توی رای گیری شرکت نمیکنن و این واقعا عجیبه!!

با این تعداد رای نمیشه درست حسابی نتیجه رو مشخص کرد.

باید صبر کنیم ببینیم بچه هایی که رای ندادن کی افتخار میدن و 3 نفر برترشون رو انتخاب کنن!

GFX Master

خوب ظاهرا نفر اول به انجمن سر نزده و موضوع رو هنوز برای من نفرستاده.

طبق قانون مسابقه اگر نفر اول به هر دلیلی موضوع رو دیر برسونه و از وقتش بگذره نفر دوم باید تعیین کنه که خودم هستم.

منم برای هفته ی سوم موضوع خواننده ی رپ مورد علاقه ام یعنی Akon رو انتخاب میکنم!

فکر میکنم کمتر کسی باشه که از این خواننده خوشش نیاد.

از الان تا روز پنجشنبه وقت برای تحویل کارها دارید.

nima_dsnr

کاربر VIP
منم برای هفته ی سوم موضوع خواننده ی رپ مورد علاقه ام یعنی Akon رو انتخاب میکنم!
فکر میکنم کمتر کسی باشه که از این خواننده خوشش نیاد.
راستشو بخای من که از رپ متنفرم یه طرف و از آهنگ خارجی متنفر تر اصلا اسمشم به گوشم نخورده چه برسه به خوش آمدن :wink:

از بابت :
لطفا اسپم نکنید!
این جور پستها اسپم محسوب میشه.
منظورم این 2 پست آخری هست که قبل از پست من زده شده.
هم معذرت میخام چون یکی از اون دوتا من بودم و اصلا قصدم اسپم نبود... :wink:

برای وقت مسابقه هم نظر خودم رو فقط میگم...
از اونجایی که مسابقه داره دیر شروع میشه و شبهای قدر هم در پیشه و ممکنه بچه ها خیلیاشون برن مراسم و صبح هم تا دیروقت بخابن، لذا میشه استثنائن تا 5 شنبه دیگه هم وقت داد؛ ایضا میشه نداد!
باز هرچی جمع تصمیم بگیره ما تابعیم.

GFX Master

راستشو بخای من که از رپ متنفرم یه طرف و از آهنگ خارجی متنفر تر اصلا اسمشم به گوشم نخورده چه برسه به خوش آمدن :wink:

از بابت :

هم معذرت میخام چون یکی از اون دوتا من بودم و اصلا قصدم اسپم نبود... :wink:

برای وقت مسابقه هم نظر خودم رو فقط میگم...
از اونجایی که مسابقه داره دیر شروع میشه و شبهای قدر هم در پیشه و ممکنه بچه ها خیلیاشون برن مراسم و صبح هم تا دیروقت بخابن، لذا میشه استثنائن تا 5 شنبه دیگه هم وقت داد؛ ایضا میشه نداد!
باز هرچی جمع تصمیم بگیره ما تابعیم.

حالا شما فکر کن بهت یه عکس دادن که باید ازش امضا درست کنی! :دی
راستش رو بخوای منم اصلا از مایکل جکسون خوشم نمیاد! ولی خوب مسابقه بود دیگه
قرار نیست موضوع مسابقه رو ما عاشقش باشیم یا نباشیم که! :دی

در مورد اسپم هم منظورم تو نبودی نیما جان.
یکی از دوستانی که اسپم کرده بودن پستشون رو پاک کردن! :دی

در مورد مهلت مسابقه هم یه نظری من داشتم که اگه دوستان اجازه بدن همین کار رو انجام بدیم.
من هفته ی دیگه به احتمال 99% دوشنبه یا سه شنبه میرم مسافرت.
واسه همین تا آخر هفته هم نیستم که بخوام اخر هفته کارها رو تحویل بگیرم.
از طرفی این موضوع شبهای احیای بچه ها هم هست که کاملا درست و بجا میگی.
پس نظرتون چیه که مسابقه تا روز شنبه یا یکشنبه باشه (2 روز جمعه و شنبه هم مهلت باشه)
و تا روز یکشنبه هم برنده ها مشخص بشه و موضوع هفته ی بعدش اعلام بشه؟
اینطوری هم من به مسافرتم میرسم و مشکلی پیش نمیاد هم بچه ها وقت بیشتری دارن برای طراحی کاراشون.

نظر بدین لطفا ...

MEGA WAVE

Active Member
منم Akon رو خیلی دوست دارم ...

موضوع خیلی خوبیه ...

پس نظرتون چیه که مسابقه تا روز شنبه یا یکشنبه باشه (2 روز جمعه و شنبه هم مهلت باشه)

موافقم ، چون الان وقت برا این موضوع کم هست ... با توجه به احیا و از این حرفا ...

شاد زی.

NoNam3

Member
دمت گرم بايت موضوع انتخابي
منم رپ زياد نميگوشم ولي خوب آكون ارزش امضا درست كردنو داره :دي

موافقم

موفق باشيد

farzadart

Member
منم کارای Akon رو نمیشناسم ، خب عب نداره امشب میریم تو کار شناسایی.

سریع میریم سراغ گوگولی!!

منم مفافخم که تا شنبه مهلت باشه و یکشنبه رای گیری انجام بشه.

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام
خیلی خیلی عصبانی شدم که طرحم توی مسابقه شرکت نکرد....
واقعا که سارا برات متاسفم که این فکر رو کردی...
توی کدوم از قوانین زیر نوشته که طرحتون رو در فروم گرافیکی دیگه نگذارید؟!
من که امار فروم رو ندارم به جز محمد و امیر که توی سایت ایران پی اس عضو هستند کسی رو نمیشناسم.
شما اصلا اجازه نداشتید این کار رو بکنید چون جزو قوانین نبوده و چیزی هم که جزو قوانین نبوده رو نمیتونید بهش
گیر بدید.
من عقده ای هم نیستم که بخوام براش تبلیغ کنم کسی ببینه و ... .
این قوانین مسابقه است سارا یکبار بشین بخون بعد بیانیه صادر کن:

1- طرحها باید توسط خود کاربر طراحی بشه. اگر کاربری از یه طرح آماده که برای شخص دیگه ای بوده با اسم خودش
استفاده کنه دسترسی اون کاربر رو بطور کامل از انجمن مجیدآنلاین برخواهیم داشت!

2- سایز signature باید حداکثر 400*200 یا 200*400 پیکسل باشه. کوچیکتر از این سایز مشکلی نداره ولی بزرگتر نبابد باشه.
طرحهای بزرگتر از این سایز شرکت داده نمیشن.

3- سایز signature نباید بیشتر از 100 کیلوبایت بشه.
طرحهایی که سایزشون بیشتر از این باشه شرکت داده نمیشن.

4- داخل طرح به هیچ عنوان از اسم خودتون یا اسم کاربری تون یا هر چیزی که اشاره ای به شما داشته باشه استفاده نکنید.
طرحهایی که همچین موردی رو رعایت نکنن شرکت داده نمیشن.

5- در صورتیکه از کاربری فایل psd فایل خواسته بشه باید اون رو بصورت لایه باز در اختیار قرار بده.
اگر کاربری از این مورد خودداری کنه اسمش داخل لیست سیاه میره! :d
به این معنی که دیگه توی مسابقات هفته ی بعد نمیتونه شرکت کنه.

6- هر شخص فقط یک طرح میتونه شرکت بده و اگر کسی طرحش رو ارسال کرد دیگه نمیتونه طرح رو عوض کنه.

7- طرحها رو فقط به پیغام خصوصی من ارسال کنید. از ارسال اون به پروفایل یا ایمیل و ... خودداری کنید.

8- مسابقه هر هفته از روز شنبه ساعت 10 شب آغاز میشه و تا روز پنجشنبه ساعت 10 شب ادامه داره.
روز پنجشنبه ساعت 10 شب کارهایی که شرکت کردن توی یه تاپیک در بخش نظرخواهی و گالری قرار داده میشه
تا بچه ها رای خودشون رو اعلام کنن.
این رای گیری تا روز شنبه ی هفته ی بعد (2 روز بعد از پایان مهلت مسابقه) ادامه داره و روز شنبه برنده اعلام میشه.
و دوباره همون روز شنبه که برنده اعلام شده بود ، ساعت 10 شب مسابقه ی هفته ی بعد شروع میشه و ...

تبصره: فقط افراد زیر قادر به شرکت و رای دادن هستن:
فقط افرادی که بالای 10 پست داشته باشند قادر به شرکت در مسابقه هستند.
فقط افرادی که بالای 100 پست داشته باشند قادر به رای دادن هستند.
همچنین افرادی که در مسابقه شرکت کرده باشند برای رای دادن باید بالای 50 پست داشته باشند.

9- هر هفته یک تاپیک مجزا برای نظرخواهی ایجاد میشه و در پایان مهلت نظرخواهی و بعد از اعلام برنده توی همون
تاپیک ، اون تاپیک به آرشیو میره و برای هفته ی بعد یه تاپیک رای گیری جدید ایجاد میشه.

10- موقع رای گیری کسی نمیتونه به خودش رای بده!

11- تعیین موضوع مسابقه ی هفته ی بعد به عهده ی نفر اول مسابقه است. هفته ی اول رو خودم تعیین میکنم
ولی از هفته های بعد نفر اول اعلام میکنه که برای هفته ی بعد موضوع چی باشه.
اگر برنده به هر دلیلی در این اعلام تاخیر کنه به ترتیب نفر دوم یا سوم اینکار رو انجام میدن.
انتخاب موضوع باید کاملا بر اساس قوانین انجمن باشه.یعنی مسائل سیاسی یا مسائل خلاف عرف و اینا نباشه.

12- هیچ کس حق اعتراض به موضوع انتخابی هفته ی بعد رو نداره. در صورتیکه اون موضوع از سوی مدیر انجمن
تائید بشه و با قوانین انجمن مشکلی نداشته باشه موضوع رسمی مسابقه شناخته میشه.
کسانی که با موضوع مشکل دارن یا موضوع رو نمیپسندن میتونن توی اون مسابقه شرکت نکنن و هفته ی بعد
دوباره مسابقه رو دنبال کنن.

13- شرکت توی مسابقه ی هر هفته کاملا اختیاری هست. یعنی کسی که مثلا توی هفته ی اول شرکت کرده باشه
ولی توی هفته ی دوم به هر دلیلی نتونه شرکت کنه میتونه بازم هفته ی سوم شرکت کنه و از این لحاظ مشکلی نیست.

14- قوانین کلی فروم بطور کامل توی این مسابقه اجرا خواهد شد. یعنی هرگونه اسپم کردن یا بی احترامی به دیگران
و خلاصه کلیه ی قوانین اجرا میشه
.

خودت که به همه میگی قوانین رو بخونند مثل اینکه قوانین رو نخوندید هر کاری که جزو این قوانین نباشه ازاد است.
بعد در مورد اینکه میگی مگه من امار کاربران مجیدانلاین و جاهایی دیگه رو می گیرم که ببینم کی تو اینجاست و کی
تو اونجاست مگه من واسه دو تا رای مردم؟!
دوستانی در این فروم دارم که میتونم به اون ها بگم رای بدند ولی اصلا این کار زشته.
شما هم کارتون بد تر از این کار بود که بدون تحقیق و دلیل این کار کردید.
توی قوانین نوشته هر چیزی که باعث بشه که کاربران بفهمند رو باید از طرح برداشت نگفته که طرحتون رو برای نظر
خواهی در فروم دیگه ای نگذارید.
من کلی وقت گذاشتم برای اون طرح نمیگم خیلی خوفه هر چی باشه بلاخره وقت گذاشتم نمی تونید با عقاید شخصیتون
نظر بدید.

GFX Master

دوست گرامی اینکه آدم چشمهاش رو ببنده و دهان مبارکش رو باز کنه کار خیلی سختی نیست.
پس لطف کنید و رعایت کنید.
من نه اینجا با کسی نسبت فامیلی دارم و نه با کسی پدرکشتگی!
اصلا در این مورد باهاتون بحث نمیکنم چون قانون شماره ی 4 کاملا موضوع رو روشن و مشخص میکنه
و نیازی به بحث اضافی نیست:

4- داخل طرح به هیچ عنوان از اسم خودتون یا اسم کاربری تون یا هر چیزی که اشاره ای به شما داشته باشه استفاده نکنید.
من توی این قانون گفتم هر چیزی که اشاره داشته باشه بعد شما اومدید عینا کار رو برای نظرخواهی توی انجمنی قرار دادی
که خیلی از بچه های اینجا به اون انجمن هم سر میزنن بعد میگید چه اشکالی داره و ...
شاید شما کسی رو اونجا نشناسید ولی دلیل نمیشه که کسی هم اونجا شما رو نشناسه و کارهاتون رو نبینه.

در اینکه شما برای اون کار زحمت کشیدید هیچ شکی نیست ولی وقتی پای قوانین مسابقه بیاد وسط
دیگه فرقی نداره زحمت چقدر باشه.

گمونم این قوانین یه بار هم گریبان مصطفی (mostafa_cs) رو گرفت!
طفلی کارش رو فقط چند دقیقه بعد از ساعت 10 شب تحویل داد ولی با اینکه من خیلی وقته مصطفی رو میشناسم
و از بچه های قدیمی هست طرحش رو شرکت ندادم و ازش عذرخواهی کردم که نمیتونم شرکت بدم چون قوانین نقض میشه.
من نمیتونستم دور از چشم بچه ها طرحش رو قبول کنم؟ شما اصلا متوجه ی این قضیه میشدید؟!
ولی من برای اینکه حق شما و بقیه ی بچه ها ضایع نشه کارش رو قبول نکردم!

در هر صورت هیچ اصراری ندارم که قبول کنید یا نکنید که قوانین رو نقض کردید ولی حداقل این رو بدونید
که وقتی گفته میشه طرحها رو به پیغام خصوصی بفرستید و وقتی من خودم تا بعد از پایان رای گیری اسمی
از کسی نمیبرم به این معنی ئه که لازمه حتما کارها سکرت و مخفی باشن!

Active Member
دقیقا به این قانون رو خوندم.سارا خودت میدونی که من درست میگم فقط داری گیر میدی.
من کاری به این ندارم دلیلم اینه که داری الکی گیر میدی.
تو خودت قانون رو بخون همون شماره ی 4 رو میگه داخل طرح اسم کاربریتون یا چیزی که اشاره به شما داشته باشه یعنی داخل همون
طرح . اینجا یا اومده جوون خوب دقت کن.یعنی داخل طرح به هیچ عنوان از اسم خودتون استفاده نکنید.
داخل طرح از اسم کاربریتون استفاده نکنید.
داخل طرح هر چیزی که اشاره ای به شما داشته باشه استفاده نکنید.
نه اینکه کارتون رو توی تازه اونم توی یک فروم دیگه که هیچ ربطی به این فروم نداره.

اگر حرفت درست بود و داشتم لج بازی می کردم الان دیگه حرفی نمی زدم ولی به خاطراینکه گیرت الکی بوده
پاش وای میسم و حقم رو می گیرم.چه اینجا باشم چه به خاطر پافشاری بن بشم.
این جمله ای که نوشتی هیچی توش درج نشده که طرحتون رو توی جای دیگه ای برای نظر خواهی نگذارید.
نوشته که داخل طرحتون چیزی نباشه که طرفی که می بینه بگه شماست.
اگه می خواستم خر که نبودم میرفتم میگذاشتم توی امضام.
نمی اومدم که برای بچه های سایت ایران پی اس توضیج بدم که من این کار رو برای مسابقه ی سایت مجیدانلاین درست
کردم و موضوعش فلان بوده و ... .
می تونستم طرحم رو بزارم توی امضام بچه ها هم نام کاربریم رو می دونستند نه اینکه بیام علنن بگم که این طرح منه
من این کار رو کردم چون قانونی در این مورد نداشتیم.
اگه این طوریه شما باید بری همه ی انجمن ها رو سرچ کنی یا بچه ها بیان بهتون لو بدند که فلانی...
من این طرح رو توی انجمن های دیگه هم همون موقع گذاشتم .اگر می خوای بهت ادرس بدم برو نگاه کن
بچه های پی سی ورلد که دیگه نمی دونستند بچه های پرشین پلنت که دیگه نمی دونستند و یا جزو بچه های مجیدانلاین که نبودند.
من چیزی نمی خوام فقط حقی خورده شده که باید پس داده بشه.
طرز جمله هم که برات توضیح دادم توی سال اول دبیرستان کتاب فارسی توضیح داده که وقتی یا بیاد جمله ی اول رو میتونی با یک یا
به دو جمله وصل کنی.شک داری میتونی بری ببینی.

farzadart

Member
سلام ، البته من کاره ای نیستم فقط مطالبو خوندم گفتم نظر شخصیم رو بدم.

این که سارا خانم به قانون 4 تکیه می کنند به نظرم خیلی درست نیست اگه منم بودم تو کتم نمی رفت چون اول جمله نوشتید داخل طرح ، خب به یه فروم دیگه ربطی نداره. ( به نظرم قانون رو باید اصلاح کرد یا تبصره ای گذاشت براش )

ولی اینم بگم با این حرف سارا خانم کاملا موافقم و حق رو به سارا خانم می دم.
در هر صورت هیچ اصراری ندارم که قبول کنید یا نکنید که قوانین رو نقض کردید ولی حداقل این رو بدونید
که وقتی گفته میشه طرحها رو به پیغام خصوصی بفرستید و وقتی من خودم تا بعد از پایان رای گیری اسمی

آقا بهنامم باید قبول کنن که شیتنت کردن.

Active Member

بازم دلیل نداره چون من قانونی رو نقص نکردم این در صورتیه که در این سایت باشه. اره قبول دارم اگه توی این سایت
بود میشد گفت قانون شماره ی 4 ولی خود سارا هم میدونه که داره لج بازی می کنه و من خوشم نمیاد از این کارا!
من که نمی تونم برم همه ی فروم ها رو بگردم ببینم کی به کیه.
در ضمن هنوز قانونی برای اینکه طرح در فروم دیگه قرار نگیره نداریم.
این اقا مصطفی هم در همین فروم گذاشتند که طرحشون رو نذاشتید نه در فروم دیگه.

Mandana

Active Member
بهنامی جوجو هاین دهبا نداریم که
_cuddle__remake_by_arrioch.gif
^.^
ببین اصل این قانون باسه چی استش؟ باسه اینکه کسی متوجه نشه به کی داره رای میده..به قول معروف روی حساب رفاقت و اینها رای نده بلکه فقط بخاطر ارزش گرافیکی کار رای بده
باسه سارا واقعن فرقی نمی کنه کدوم کار برنده بشه یا کدوم کار شرکت داده بشه...فقط نظارت می کنه..
و مطمئنم قبول دارید وقتی تعداد زیادی کاره شما رو میبینن، در قضاوت تاثیر میذاره
کارای شما قشنگن..توش شکی نیست
وقت هم گذاشتید..باز هم توش شکی نیست
اما اگر شما یک روز نیم ساعت وقت گذاشتید، سارا داره روزی بالای 6 تا ازین نیم ساعت ها رو صرف این انجمن و مسابقات می کنه، کمی بی لطفی ئه بگیم چنین و چنان
مطمئنم درک می کنین تا قوانین سفت و سخت گرفته نشن، مسابقه کیفیت اش رو اونطور که باید و شاید نداره حبیبی...اگر در قوانین نیست توی سایت دیگه نباید بذارید، دلیل بر این نیست که گذاشتنش بدون اشکاله.این قسمت از این قانون باسه این به وجود اومده که رفاقت ها و دوستی ها باعث خطا در تصمیم گیریها نشه...حالا میخواد با گذاشتن امضا پای طرح باشه یا گذاشتن در سایت دیگه یا هر طریق دیگه...اگر بخوایم تمام روش هایی که ممکنه تخلف محسوب بشن رو بنویسیم واقعن باید یک هفته فقط وقت صرف قوانین مسابقات یک هفته ای بکنیم...می دونم عصبانی استید اما واقعن دلیلی باسه عصبانیت نیست...اشتباه رو هر کسی ممکنه انجام بده می خودم هم ازین سوتی ها زیاد میدم بنکلن
Emoticon_13.gif
:">
و اتفاقی نیافتاده که...هفته ی بعد و هفته های بعد هم استن.مطمئنم با کیفیت کارای شما هفته های بعد چه بسا مقامی بهتر ازونی که این هفته شاید میاوردید، بیارید
می خودم هم راستش هر هفته میخوام شرکت کنم اما آخر هفته یادم میافته..دوبار کار زدم فراموش کردم به موقع ارسال کنم
waterfall_eye_emoticon.gif
:">
به نظرم چنینی چیزی اصلن جای بحث نداره..شما نمی دونستین بقیه هم ممکنه کاره تونو ببینن و لینکشو گزارش کنن.حق هم دارین
بحث گیر دادن نیست، بحث اینه که میخوایم مسابقه کیفیتی رو داشته باشه که در خور سایت و اعضاش باشه.همین ^.^
ممنون میشم کوتاه بیایید و روی همدیگه رو بوس کنید
موفق بباشید دوست جانهای مهربون
rose.gif

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
چه بحث جالبی بود!! ولی بهنام جان، افراد زیادی که در مجیدآنلاین عضو هستن، در ایران پی اس هم عضو هستن. ولی به هر حال دیگه بحث تمام...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا