مسابقات هفتگی طراحی Signature

وضعیت
موضوع بسته شده است.

explosion

Banned
oops .
من قوانین رو خوندم ولی اونجاش که گفته حتما 3 رای بدید رو ندیدم . میبخشید .
میدونید خانم سارا راستش به نظر من با اینکه بگید بچه ها شرکت کنید مسابقه پراز شرکت کننده نمیشه .
راستش مشابه وتویی که من گفتم رو میتونیم در مسابقات جام جهانی ببینیم که در مورد تیم برنده سال قبل و میزبان هست .
به نظر من وقتی یک نفر برنده میشه باید یک سری اختیارات بیشتری بهش بدیم .
مثلا در مورد انتخاب موضوع بزارید تا نفر اول هر موضوعی حتی غیر معمول رو انتخاب کنه ( البته تا جایی که توهین به کسی نباشه )
با توجه به این که نام طراحان ذکر نمیشه ( که خیلی هم خوبه ) میشه حتی به نفر اول این شانس رو بدیم که یکی رو حذف کنه !!!
میدونید راستش در حال حاضر دوره godfather هاست و باند بازی طرفداران بسیاری داره !
من پیشنهادم اینه که بیاین و این ها رو به رای بزاریم تا ببینیم بچه ها چی میخوان . فکر نمیکنم بد بشه ؟!
موفق باشید .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بله شرمنده من قوانين رو نخوندم . ولي خوب اعتراض كه نكردم نظرم رو گفتم . اگر ممكنه از اين به بعد براي مسابقه هر هفته ، به كاربران يك پيغام خصوصي بزنيد . من خودم اين مسابقه آخري رو ديقه 90 ديدم و طرحم رو دير ارسال كردم ولي مطمئنم اگه زودتر ميدادم حداقل تو نظرسنجي اوليه ميومد حالا شايد هم اول يا دوم يا سوم ميشد ... :-?
البته در قشنگ بودن کار شما هیچ شکی نیست.
کار خوبی بود ولی با عرض معذرت ، اگر هم متوجه میشدید که موضوع مسابقه چیه و شرکت هم میکردید
متاسفانه این طرح رو نمیتونستم قبول کنم! ماکزیمم ابعاد مورد قبول برای شرکت در مسابقه توی قوانین مسابقه اومده.
پس لطف کنید و قوانین رو کامل بخونید تا خدای نکرده زحماتتون هدر نره.

در مورد اطلاع رسانی هم اون روشی که شما گفتید مقدور نیست.
چون بقول گیلاس ، وقت زیادی میگیره.
ولی اگر شما روزهای شنبه یا یکشنبه به بخش گالری و نظرخواهی سر بزنید ،
در قسمت بالای انجمن که تاپیکهای مهم قرار دارن ، همیشه تاپیک مربوط به مسابقه وجود داره.

همین الان هم تاپیک مسابقه ی جدید (شماره ی 11) ایجاد شده.

به عکس پایین دقت کنید:

[MIUC]d1190356572[/MIUC]

بله ديدم . متأسفانه من هيچ وقت از خوندن قوانين خوشم نمياد . حوصله ام سر ميره ... :cool:

SPD

Member
تبریک میگم به همگی دوستان .... مخصوصا دوستانی که تو این چند هفته آخر برنده مسابقات شدن . به خاطر انتخاب موضوعاتوشون که رو آوردن روی موضوعات خاص ...

مرسی و خسته نباشید
همچنین به سارا نیز یه سلام و خسته نباشید عرض میکنم . موفق باشی

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
والا به نظر من اصلا موضوع این دو مسابقه ی اخیر خوب نیست، اگه این طور بود که من هم اشخاص مورد علاقه ی خودمو انتخاب میکردم، خواهشا از موضوع های متنوع استفاده کنید، الان از سه تا خواننده موضوع گفته شده!!!!/منظور اینه که نمیشه روی طرح مانور داد.

GFX Master

oops .
من قوانین رو خوندم ولی اونجاش که گفته حتما 3 رای بدید رو ندیدم . میبخشید .
میدونید خانم سارا راستش به نظر من با اینکه بگید بچه ها شرکت کنید مسابقه پراز شرکت کننده نمیشه .
راستش مشابه وتویی که من گفتم رو میتونیم در مسابقات جام جهانی ببینیم که در مورد تیم برنده سال قبل و میزبان هست .
به نظر من وقتی یک نفر برنده میشه باید یک سری اختیارات بیشتری بهش بدیم .
مثلا در مورد انتخاب موضوع بزارید تا نفر اول هر موضوعی حتی غیر معمول رو انتخاب کنه ( البته تا جایی که توهین به کسی نباشه )
با توجه به این که نام طراحان ذکر نمیشه ( که خیلی هم خوبه ) میشه حتی به نفر اول این شانس رو بدیم که یکی رو حذف کنه !!!
میدونید راستش در حال حاضر دوره godfather هاست و باند بازی طرفداران بسیاری داره !
من پیشنهادم اینه که بیاین و این ها رو به رای بزاریم تا ببینیم بچه ها چی میخوان . فکر نمیکنم بد بشه ؟!
موفق باشید .

ببخشید من این پستت رو ندیده بودم!
ببین باید همیشه اول جنبه و ظرفیت هر جمعی رو در نظر گرفت بعد درباره ی قوانینش بحث کرد.
الان من گمونم نمیکنم ظرفیت اونقدری باشه که بچه ها حاضر بشن حتی بصورت رندوم کارشون حذف بشه.
قبول دارم که قانون جالبیه ولی خوب با این حال میدونم که کسی که کارش حذف میشه ناراحت میشه.
در مورد قوانین دیگه. الان هم نفر اول آزاده موضوع رو هر جوری که دلش میخواد (با توجه به قوانین انجمن)
انتخاب کنه و کسی جلوش رو نمیگیره.
ولی خوب اگر واقعا فکر میکنی قانونی هست که واقعا تحول ایجاد کنه لیست کن و برای نظرخواهی تو همین
تاپیک بذار.

والا به نظر من اصلا موضوع این دو مسابقه ی اخیر خوب نیست، اگه این طور بود که من هم اشخاص مورد علاقه ی خودمو انتخاب میکردم، خواهشا از موضوع های متنوع استفاده کنید، الان از سه تا خواننده موضوع گفته شده!!!!/منظور اینه که نمیشه روی طرح مانور داد.

جواد جان از شما هم بعیده! :دی
شما خودت 4 هفته نفر اول بودی و موضوعات رو خوت انتخاب میکردی.
همون طوری که خودت دوست داشتی!
منم به کسی حق اعتراض ندادم. چون طبق قوانین همه باید تابع نفر اول باشن.
شما هم آزادی هر موضوعی که میخوای رو انتخاب کنی. اگر با قوانین انجمن مغایرت نداشته باشه کسی نمیتونه اعتراض کنه.

جواد جان از شما هم بعیده! :دی
شما خودت 4 هفته نفر اول بودی و موضوعات رو خوت انتخاب میکردی.
همون طوری که خودت دوست داشتی!
منم به کسی حق اعتراض ندادم. چون طبق قوانین همه باید تابع نفر اول باشن.
شما هم آزادی هر موضوعی که میخوای رو انتخاب کنی. اگر با قوانین انجمن مغایرت نداشته باشه کسی نمیتونه اعتراض کنه.
حرف شما هم صحيح ولي حرف جواد جان بنظر من صحيح تره :wink: . شما ميتونستيد يه قانون بذاريد كه هر موضوع بيشتر از 2 بار حق انتخاب نداشته باشه ... :cool:

parsa_n1

Member
هر چي موضوع محدود تر و خاص تر باشه جاي تمركز بيشتري داره ولي موضوع هايي كه عامه تر هستند همه گونه طرحي ميشه زد.

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
درسته، هرچی موضوع محدود تر باشه بهتره، اما وقتی موضوع تکراری باشه، دیگه آدم اون حوصله ی ایده دادن رو نداره، مثلا سریال لاست، دارای پوستر های آماده بود، و نمیشد هیچ کاری کرد!!! و یا این خواننده، غیر از عکس چیز دیگه ای نداره، و مثلا نمیشه از لوگو یا نماد استفاده کرد!.

GFX Master

خوب اگه یه روزی به شما یه سفارشی داده بشه در مورد مثلا همین سریال لاست یا یه موضوع مشابه که هیچ بقول شما لوگو
یا نمادی نداره و ... میخواید چیکار کنید؟

اینجاست که باید خلاقیت به خرج بدید. البته نمونه کارای شما نشون میده که میزان خلاقیتتون خوبه. حالا نمیدونم چرا این حرفو میزنید؟!

explosion

Banned
سلام .
راستش من می خواستم چند تا مورد رو اینجا ذکر کنم و دوستان میتونن با بله و خیر رای بدن .
راستش قصد من از انجام این کار بالا بردن کیفیت و جذابیت مسابقه است که در صورتی که دوستان موافق باشن و همچنین مدیر بخش انشالله اجرا بشه .

1 - محدودیت تعداد پست برای شرکت کنندگان و رای دهندگان برداشته بشه .
2 - رای اشخاصی که در مسابقات بزرگ مجیدآنلاین برنده شده اند 2 رای محسوب شود .
3 - رای شخص برنده 2 رای محسوب میشه .
3 - شخص برنده میتونه هفته بعد موضوع رو تعیین کنه ( تنها فیلتر بی احترامی باشه ) .
4 - شخص برنده میتونه یک طرح رو حذف کنه ( با ذکر دلیل ) .
5 - شخص برنده میتونه در دور بعد 2 طرح بده .
6 - در هنگام رای دادن هر شخص حتما باید 3 رای بده .
7 - هر شخص میتونه به خودش هم رای بده .
8 - یک شخص میتونه هر 3 رای رو به یک نفر بده ولی حداکثر تعداد رایی که میتونه به خودش بده یکی است .
توضیح 8 : یعنی یک نفر نمیتونه 3 رای به خودش بده .
9 - هر شخص که در رای دادن به طرح خودش اشاره ای بکنه از دور خارج میشه و در هفته بعد حق شرکت نداره .
10 - توهین در رای دادن به یک شخص خاص باعث میشه رای دهنده از شرکت در مسابقه محروم بشه .
این 9 قانون فعلا به ذهنم رسید در ضمن مورد دهم هم اینه :
11 - تمشک طلایی : رای دهندگان بعد از 3 رای به شرکت کنندگان رای چهارمشون رو به بدترین طرح از نظر خودشون میدن .
توضیح 11 : تمشک طلایی یک جایزه در جشنواره های سینمایی است که به بدتربن بازیگر و بدترین کارگردان داده میشه .

لطفا دوستان به سبکی که در سطر بعد میبینن رای بدن به قوانین پیشنهادی .
1- بله
2- بله
3-خیر
4-بله
الی آخر
موفق باشید

آخرین ویرایش:

explosion

Banned
اول خودم رای میدم .

1-بله
2-بله
3-بله
4-بله
5-بله
6-بله
7-بله
8-بله
9-بله
10-بله
11-بله

موفق باشید . :green:

seghanoon

New Member
سلام بر شما
از عضو جديد و كنجكاو
مدعي كشف سه قانون كلي علوم بشريت
آيا مايل به بحث در علوم گرافيك و اصول سه قانون هستيد
باتشكر

كاشف علوم از معارف الهي
[email protected]

عليرضا :rose:[/QUOTE]

seghanoon

New Member
سلام
من كاشف علوم از مسير سه قانون در معارف الهي هستم
آيا مي خواهيد به بحث در معارف بنشينيم ؟

تماس بگيريد؟

GFX Master

سلام
والا فعلا بله. فقط نظرهایی هست که بچه ها میدن.
ولی خوب قبلا هم در این مورد بحث کرده بودیم که نحوه ی انتخاب ها رو عوض کنیم.
ولی خوب بچه ها دیگه پیگیری نکردن و منم به تنها نمیتونم و درست هم نیست که تصمیم گیری کنم.
اگر نظر خاصی دارید ارائه بدید. حتما با هم بررسی میکنیم و اگر از نظر همه تائید شد اجراش میکنیم.

flashpro

کاربر فعال
sara jan nazare man ine ke be gheyr az nazarate doostan modirane anjoman ham be etefaghe ham yek nazare moshtarak bedan va ba nazarate doostan moghayese beshe va aslahtarinha entekhab beshan.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا