sara_is_nice_girl لطفا اين قانوني كه هركي اول شد موضوع رو انتخاب كنه رو برداريد . به نظر من بايد هموني كه برد يه چيزي بگه بعد اگه شركت كننده هاي اون دوره تأييد كردن قبول بشه . يعني طرف 4-5 تا موضوع بگه و طبق روال مسابقه همه ي شركت كننده ها بهش نظر بدن ...
من حرص اين رو ندارم كه اول بشم . دارم براي پيشرفت مجيد آنلاين و مسابقه هاش اين حرف رو ميگم . منم هميشه تو سايتهاي گرافيك خارجي و فروم هاشون هستم و يه همچين مسابقاتي ديدم . من ميگم حداقل تعداد مسابقات رو زياد كنيم . بالاخره مثل شما كسايي هستن كه مدير اصلي بهشون اعتماد داشته باشه و مديريت اون مسابقه هارو بهشون بده . ميشه موضوعات مسابقه ها رو بيشتر كرد . مثلا مسابقه طراحي لوگو ، مسابقه طراحي طرح هاي مناسبتي يا ... من قصد ايجاد جو ندارم . ميخوام مجيد آنلاين بالاتر بره ...ای کاش میشد از این دکمه ی تشکر برای هر کسی به میزان نامحدود استفاده کرد تا من یه 10-15 بار به این پستت تنکس میدادم فرزاد! :دی
والا من که دیگه زبونم مو درآورد بس که این موضوع رو گفتم.
iliadmoosavi جان این مسابقه رو من از خودم در نیاوردم! به خدا این مسابقه داره تو اکثر انجمنهای خارجی برگزار میشه و فکر کنم الان باید
تو هر کدوم از این انجمنها بالای 120-130 هفته گذشته باشه!
بدون اینکه کسی اونجا به این چیزا اعتراض داشته باشه یا بگه ای بابا چرا من اول نمیشم یا چرا این موضوع رو انتخاب کردید و ...
تازه اون انجمنهایی که من میگم هیچ کدوم انجمن گرافیکی (مثل اینجا) نیستن! و اکثر یوزراشون هم کاملا یوزرهای عادی هستن.
بعد من و شمایی که ادعا داریم گرافیک کار میکنیم مدام سر این چیزا بحث میکنیم!
شما اصلا هر هفته فرض رو بر این بذار که یه مسابقه ای بهت پیشنهاد شده با موضوع فلان.
حالا این دست شماست یا میتونی و تمایل به شرکت داری یا نه.
ولی اینکه هر هفته این جو رو درست کنیم که چرا موضوعاتتون رو اینطوری انتخاب میکنید و چرا فلان اصلا درست نیست.
بازم میگم انتخاب موضوع به دست برنده ی مسابقه هست.
حتی اگر 10 هفته پشت سر هم موضوعات از یه موضوع خاص باشن بازم من یا هیچ کس دیگه نمیتونیم اعتراض کنیم.
البته من خودم سعی میکنم تا جایی که بشه از بچه ها بخوام که موضوعات رو متنوع تر انتخاب کنن.
مثلا همین هفته مهدی طیبی میخواست موضوع آنجلینا جولی و برد پیت رو انتخاب کنه.
در حالت عادی این موضوع اصلا مشکلی نداشت ولی من ازش خواستم که فقط بخاطر تنوع در مسابقه یه موضوع دیگه
انتخاب کنه و اون طفلکی هم بدون هیچ مشکلی موضوع رو عوض کرد.
ببینید هفته های قبل موضوع در مورد شخصیت ها و بازیگرا و خواننده ها و ... بود و شما اعتراض کردی
این هفته هم که بنظرم یه موضوع خیلی قشنگ انتخاب شده بازم دارید اعتراض میکنید!
و این زیاد جالب نیست.
به قول فرزاد شما هم اگر تلاش کنید و اول بشید هیچ کس نمیتونه اعتراضی به موضوع انتخابی تون بکنه.
همونطوری که جواد 3-4 هفته پشت سر هم اول میشد و موضوعات دلخواهش رو انتخاب میکرد.
البته اون موثع هم یه سری از بچه ها اعتراض میکردن که خوب بازم من همین حرفا رو اون موقع هم مطرح میکردم.
امیدوارم این قضیه ی انتخاب موضوع رو کنار بذاریم و بیشتر وقتمون رو صرف ایجاد یه طرح قوی کنیم.
ببخشید طولانی شد.![]()
البته توجه کنید که این عکس هر هفته عوض میشه و موضوع جدید بهش اضافه میشه.
پس خواهشا اگر میخواید توی امضاتون قرارش بدید حواستون به آپدیت کردنش باشه.
مرسی عزیز بابت پیشنهادت.سلام بنده از انجمن طراحی وب مزاحم می شم ! شما می تونید برای رفع این مشکل این عکس رو توی یجا با لینک پایدار اپلود کنی و هر هفته عکس قدیمی رو با جدیده جایگزین کنی ! کاری که گاما یی ها کردن !![]()
من اگه يادتون باشه يه بار پرسيدم كه آيا ميتونم يه سري مسابقات رو توي مجيد آنلاين برگزار گنم و اينكه چه كارهايي بايد كرد كه مدير شد . حالا اگه بشه من ميخوام مسئوليت مسابقه ي طراحي مناسبتي رو به عهده بگيرم . يغني هر مناسبتي بود يك هفته قبلش مسابقه شروع بشه و براش طرح بزنيم ... نظرتون رو بگيد لطفابچه ها سوء تفاهم نشه! من یا هیچ کس دیگه ای هم منظورم این نبوده که خدای نکرده کسی از روی غرض حرفی میزنه!
این که اصلا لازم به گفتن نیست که همگی ما مخصوصا بچه هایی مثل شما که این همه وقت میذارن و توی مسابقه شرکت
میکنن هدفشون بهتر شدن انجمن هست. وگرنه شما هم میتونستید مثل خیلی دیگه از بچه های انجمن که البته خیلی هم
ادعاشون میشه (!) توی مسابقه شرکت نکنید!!
در مورد اون موضوع بیشتر شدن مسابقات کاملا باهاتون موافقم.
این وسط 2 تا مشکل بود که فکر کنم حل شد.
یکیش اینکه من واقعا دست تنها بودم. طفلکی مائده ( memol_515) هم بودا ولی خوب چون هم شرکت میرفت و هم دانشگاه
کمتر میرسه کارای جانبی انجام بده. منم نمیخواستم از جانب انجمن فشاری روش باشه.
واسه همین منم خیلی موقعها تنهایی نمیتونستم چند تا کار رو با هم انجام بدم.
ولی خوب الان که عرفان هم به جمع مدیرای انجمن فتوشاپ اضافه شده و از طرفی خود مائده هم هست میتونیم مسابقات بیشتری
رو در آینده برگزار کنیم. از این نظر کاملا به شما حق میدم.
دومیش اینکه چند روز پیش یکی از بچه ها ازم پرسید که آیا این امکان توی انجمن وجود داره که بچه ها خودشون مسابقه ای رو برگزار
کنن؟ منم گفتم بله هیچ مشکلی نیست ولی به شرط اینکه قبلش هماهنگ کنن. این هماهنگی فقط و فقط به این دلیل هست که
نظم انجمن حفظ بشه. شما حساب کنید هر روز هر کسی بخواد خودش یه مسابقه برگزار کنه دیگه به سر انجمن چی میاد؟! :دی
ولی اگر هر کدوم از شما احساس کردید میخواید مسابقه ای برگزار کنید ، قبلش با مدیرای انجمن هماهنگ کنید و در صورتیکه از نظر
قوانین انجمن مشکلی در برگزاریش نبود آزادید که این کار رو انجام بدید.
حتی من میتونیم جوایزش رو هم قبول کنم (از طرف انجمن) یا اینکه اگر خودتون اسپانسر خاصی در نظر دارید اعلام کنید.
در هر صورت منظور اصلی من این بود که از نظر برگزاری مسابقه هیچ مشکل خاصی نیست.
اما در مورد این مسابقه ی فعلی. ببینید من حق میدم که هر مسابقه ای و هر کاری بدون نقص و عالی نیست.
حتما هر کاری یه سری معایب هم داره. ولی اینکه بخوایم یه مسابقه ای رو هر روز قوانینش رو عوض کنیم یا یه سری
قانون جدید بهش تزریق کنیم ، اون مسابقه تا 200 هفته هم اگر پیش بره هیچ موقع بین بچه ها جا نمیفته.
اجازه بدید حداقل یه 30-40 هفته ای ازش بگذره بعد اگر واقعا دیدیم قوانین فعلی جوابگو نیست ، قوانینش رو تغییر میدیم.
ولی اینکه همین اول کاری بیایم بگیم اینجاش بده و اینجاش خوب و ... فقط باعث میشه هر روز بچه ها سر در گم تر بشن
و تا بیان به یه سری قوانین عادت کنن ، یه سری قوانین جدید جلو چشمشون میبینن!
در هر صورت ممنون از اینکه به فکر انجمن هستین و این کارتون واقعا قابل ستایش ئه.
موفق باشید.![]()
والا از نظر علاقه و پيگيري بايد بگم : اگه شما كاراي من رو نگاه كنيد ميبينيد كه اصلا عاشق كارهاي مذهبي هستم .اینکه بخوایم مسئولیتی رو به کسی بدیم به عهده ی من نیست.ولی اگر واقعا فکر میکنید که میتونید قبل از هر مناسبتی ، هماهنگیهای لازم رو انجام بدید هیچ مشکلی نیست.یه 3-4 روز قبلش بهم اطلاع بدید تا با بقیه ی مدیرای انجمن فتوشاپ هم مشورت کنم و نتیجه اش رو بهتون بگم.ولی این رو هم ازتون میخوام که اگر یه موقع بنا به دلایلی صلاح به برگزار یه مسابقه نبود ، تابع قوانین باشید.اما در حالت عادی مشکلی از این نظر نیست.