مسابقات هفتگی طراحی Signature

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zagomago

کاربر VIP
سلام
تبریک به برنده های این هفته
و تشکر از sara_is_nice_girl بخاطر برگزاری مسابقه
می خواستم بدونم ایا موضوع مسابقه این هفته یعنی قلب میتونه به معنای عشق هم باشه یا نه
موفق باشید.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بله همونطوری که گفتم میتونه هر جور تعبیری از قلب باشه.

ولی خوب باید یه نمادی از قلب (واقعی یا مجازی) حتما توی طرح باشه.

حالا یه نفر دوست داره از نظر پزشکی نشونش بده یه نفر از نظر عشق و عاشقی و ...

GFX Master

flashpro جان ممنون میشم اگر فارسی تایپ کنید. :rose:

نمیدونم بقیه ی بچه ها هم با این نظر موافقم هستن یا نه؟!

کسی نظری درباره ی چگونگی اجراش داره؟

sara_is_nice_girl لطفا اين قانوني كه هركي اول شد موضوع رو انتخاب كنه رو برداريد . به نظر من بايد هموني كه برد يه چيزي بگه بعد اگه شركت كننده هاي اون دوره تأييد كردن قبول بشه . يعني طرف 4-5 تا موضوع بگه و طبق روال مسابقه همه ي شركت كننده ها بهش نظر بدن ...

farzadart

Member
sara_is_nice_girl لطفا اين قانوني كه هركي اول شد موضوع رو انتخاب كنه رو برداريد . به نظر من بايد هموني كه برد يه چيزي بگه بعد اگه شركت كننده هاي اون دوره تأييد كردن قبول بشه . يعني طرف 4-5 تا موضوع بگه و طبق روال مسابقه همه ي شركت كننده ها بهش نظر بدن ...

اون وقت باید یه هفتم وقت بزاریم برا رای گیری موضوع مسابقه!!
همین نفر اولی خوبه فقط یخورده طول می کشه تا برا بچه ها جا بیوفته که موضوع رو چه جوری انتخاب کنن و چه جوری به موضوع انتخابی نفر اول احترام بزاریم.

آقایون خانوما اول شید موضوع مورد علاقتون رو انتخاب کنید.
اصلا قشنگیش به همینه که بجنگی که نظرت رو عنوان کنی!

موفق باشید

explosion

Banned
میدونید به نظر من چون جوایز جوری نیست که برنده خیلی خوشحال بشه ( با پوزش از مدیران ) پس بهتره از طرق دیگری اون رو خوشحال کنیم و بهش بفهمونیم که حق انتخاب داره نسبت به دیگران .
من تو نظرات هم مواردی رو گفتم برای رای گیری ولی با حمایت روبرو نشد . :)
موفق باشید .

GFX Master

ای کاش میشد از این دکمه ی تشکر برای هر کسی به میزان نامحدود استفاده کرد تا من یه 10-15 بار به این پستت تنکس میدادم فرزاد! :دی

والا من که دیگه زبونم مو درآورد بس که این موضوع رو گفتم.

iliadmoosavi جان این مسابقه رو من از خودم در نیاوردم! به خدا این مسابقه داره تو اکثر انجمنهای خارجی برگزار میشه و فکر کنم الان باید
تو هر کدوم از این انجمنها بالای 120-130 هفته گذشته باشه!
بدون اینکه کسی اونجا به این چیزا اعتراض داشته باشه یا بگه ای بابا چرا من اول نمیشم یا چرا این موضوع رو انتخاب کردید و ...
تازه اون انجمنهایی که من میگم هیچ کدوم انجمن گرافیکی (مثل اینجا) نیستن! و اکثر یوزراشون هم کاملا یوزرهای عادی هستن.

بعد من و شمایی که ادعا داریم گرافیک کار میکنیم مدام سر این چیزا بحث میکنیم!
شما اصلا هر هفته فرض رو بر این بذار که یه مسابقه ای بهت پیشنهاد شده با موضوع فلان.
حالا این دست شماست یا میتونی و تمایل به شرکت داری یا نه.
ولی اینکه هر هفته این جو رو درست کنیم که چرا موضوعاتتون رو اینطوری انتخاب میکنید و چرا فلان اصلا درست نیست.

بازم میگم انتخاب موضوع به دست برنده ی مسابقه هست.
حتی اگر 10 هفته پشت سر هم موضوعات از یه موضوع خاص باشن بازم من یا هیچ کس دیگه نمیتونیم اعتراض کنیم.
البته من خودم سعی میکنم تا جایی که بشه از بچه ها بخوام که موضوعات رو متنوع تر انتخاب کنن.
مثلا همین هفته مهدی طیبی میخواست موضوع آنجلینا جولی و برد پیت رو انتخاب کنه.
در حالت عادی این موضوع اصلا مشکلی نداشت ولی من ازش خواستم که فقط بخاطر تنوع در مسابقه یه موضوع دیگه
انتخاب کنه و اون طفلکی هم بدون هیچ مشکلی موضوع رو عوض کرد.

ببینید هفته های قبل موضوع در مورد شخصیت ها و بازیگرا و خواننده ها و ... بود و شما اعتراض کردی
این هفته هم که بنظرم یه موضوع خیلی قشنگ انتخاب شده بازم دارید اعتراض میکنید!
و این زیاد جالب نیست.
به قول فرزاد شما هم اگر تلاش کنید و اول بشید هیچ کس نمیتونه اعتراضی به موضوع انتخابی تون بکنه.
همونطوری که جواد 3-4 هفته پشت سر هم اول میشد و موضوعات دلخواهش رو انتخاب میکرد.
البته اون موثع هم یه سری از بچه ها اعتراض میکردن که خوب بازم من همین حرفا رو اون موقع هم مطرح میکردم.

امیدوارم این قضیه ی انتخاب موضوع رو کنار بذاریم و بیشتر وقتمون رو صرف ایجاد یه طرح قوی کنیم.

ببخشید طولانی شد. :rose:

SPD

Member
بنده نیز اگر امکان تشکر صد تا بود از یه پست حتما به پست سارا این عمل انجام میدادم ...

جدی جدی یادمه تو این 37 صفحه اون بنده خدا بالای سیصد و هفتاد بار :)دی:green:) به همگی گفتش که آقا جون این مسابقه یه سری قوانین از پیش تعیین شده داره و سارا برای جذاب کردن این مسابقه تابعه این قوانینی که در قسمت مسابقات مشابه خارجی بحث شده است ...
پس لزومی نداره هر روز و هر ساعت یه پست بدید که آره موضوع خاص باشه یا عام یا خودت انتخاب کنی و غیره .تا اونجا که جا داشته سارا قوانین برا راحتی کار تغییر داده ...

من حتی به سارا پست داده بودم که سارا من مشکل اینترنت دارم اگر من برنده شدم خودت به جا من تصمیم بگیر ... اختیار تام دادم که اون بازم دمش گرم .. تابع قوانین مسابقه اومد و گفتش اگر مهدی نتونست نفر دوم ... یعنی خودش انتخاب نکرد .

فرزاد خیلی گل گفتش .... بجنگ تا پیروز شو .... و خودت همه کاره موضوع هفته بعد شو .. مرسی ازت فرزاد .:rose:

اما حرف یکی از دوستان کهگفت ::این مسابقه جایزه جالبی نداره ... میشه بپرسم چه جایزه باحالی میخواهی ؟؟ خونه یا ماشین خوبه ...

شما اصلا فکر کردی اگه تو مسابقات برنده بشی به استثناء جوایزش چه محبوبیت پیدا میکنی ... وقتی این همه مقام زیر امضات ببین .. مطمئن باش خالی از سود نیست باست ... همین موضوع باعث شدش که به وبلاگ من نفر زیاد بیاد :: و کسی از من خواسته ای داشت (( البته الان وبلاگ ترکوندم از نو بناش کنم )

خلاصه این که سارا اینقدر عذاب ندید .. خدا خوشش نمیاد ها .......موضوع این هفته هم خودم نزاشتم .. تو اد لیست های یاهو مسنجرم یه کامنت کلی گذاشتم و نظرشون خواستم و اونها هم اول گفتن بازیگر که سارا جان گفت اگهممکنه بازیگر نباشه که بعدش همه گفتن موضوع قلب ...

بازم موفق باشید همگی /

اما یه پیشنهاد به سارا ::

باسه اینکه آمار مسابقات بالا بره بیا و یه کاری کن... وقتی موضوع انتخاب شدش یه پیغام کلی باسه کلیه کاربران بفرست و ازشون دعوت به عمل بیار ...

چون خدایش هنوز برخی از دوستان دقیق محل مسابقات نمیدونن ... با اینکه آدرس داده بودی ... منم یه مقداری سر آدرس مسابقات گیج بودم ...

این عمل باعث میشه شرکت کنندگان بیشتری به مسابقات رو بیارن ... یا لا اقل بازدید زیاد تره ...

موفق باشی :rose:

آخرین ویرایش:

GFX Master

مرسی مهدی از کامنتت.

البته جای مسابقه همیشه یه جای مشخص هست ولی ظاهرا بازم بچه ها به قول تو مشکل دارن.

اینکه بخوام برای همه ی یوزرها پیغام بفرستم عملا امکانپذیر نیست.

ولی خوب سعی میکنم هر هفته موضوع و محل مسابقه ی جدید رو توی امضام بذارم تا همه متوجه بشن.

مرسی از پیشنهادت.

GFX Master

از این به بعد میتونید موضوع هر هفته رو توی امضای من ببینید.

هر کسی هم که دوست داشت میتونه اون رو توی امضاش قرار بده.

البته توجه کنید که این عکس هر هفته عوض میشه و موضوع جدید بهش اضافه میشه.

پس خواهشا اگر میخواید توی امضاتون قرارش بدید حواستون به آپدیت کردنش باشه.

ای کاش میشد از این دکمه ی تشکر برای هر کسی به میزان نامحدود استفاده کرد تا من یه 10-15 بار به این پستت تنکس میدادم فرزاد! :دی

والا من که دیگه زبونم مو درآورد بس که این موضوع رو گفتم.

iliadmoosavi جان این مسابقه رو من از خودم در نیاوردم! به خدا این مسابقه داره تو اکثر انجمنهای خارجی برگزار میشه و فکر کنم الان باید
تو هر کدوم از این انجمنها بالای 120-130 هفته گذشته باشه!
بدون اینکه کسی اونجا به این چیزا اعتراض داشته باشه یا بگه ای بابا چرا من اول نمیشم یا چرا این موضوع رو انتخاب کردید و ...
تازه اون انجمنهایی که من میگم هیچ کدوم انجمن گرافیکی (مثل اینجا) نیستن! و اکثر یوزراشون هم کاملا یوزرهای عادی هستن.

بعد من و شمایی که ادعا داریم گرافیک کار میکنیم مدام سر این چیزا بحث میکنیم!
شما اصلا هر هفته فرض رو بر این بذار که یه مسابقه ای بهت پیشنهاد شده با موضوع فلان.
حالا این دست شماست یا میتونی و تمایل به شرکت داری یا نه.
ولی اینکه هر هفته این جو رو درست کنیم که چرا موضوعاتتون رو اینطوری انتخاب میکنید و چرا فلان اصلا درست نیست.

بازم میگم انتخاب موضوع به دست برنده ی مسابقه هست.
حتی اگر 10 هفته پشت سر هم موضوعات از یه موضوع خاص باشن بازم من یا هیچ کس دیگه نمیتونیم اعتراض کنیم.
البته من خودم سعی میکنم تا جایی که بشه از بچه ها بخوام که موضوعات رو متنوع تر انتخاب کنن.
مثلا همین هفته مهدی طیبی میخواست موضوع آنجلینا جولی و برد پیت رو انتخاب کنه.
در حالت عادی این موضوع اصلا مشکلی نداشت ولی من ازش خواستم که فقط بخاطر تنوع در مسابقه یه موضوع دیگه
انتخاب کنه و اون طفلکی هم بدون هیچ مشکلی موضوع رو عوض کرد.

ببینید هفته های قبل موضوع در مورد شخصیت ها و بازیگرا و خواننده ها و ... بود و شما اعتراض کردی
این هفته هم که بنظرم یه موضوع خیلی قشنگ انتخاب شده بازم دارید اعتراض میکنید!
و این زیاد جالب نیست.
به قول فرزاد شما هم اگر تلاش کنید و اول بشید هیچ کس نمیتونه اعتراضی به موضوع انتخابی تون بکنه.
همونطوری که جواد 3-4 هفته پشت سر هم اول میشد و موضوعات دلخواهش رو انتخاب میکرد.
البته اون موثع هم یه سری از بچه ها اعتراض میکردن که خوب بازم من همین حرفا رو اون موقع هم مطرح میکردم.

امیدوارم این قضیه ی انتخاب موضوع رو کنار بذاریم و بیشتر وقتمون رو صرف ایجاد یه طرح قوی کنیم.

ببخشید طولانی شد. :rose:
من حرص اين رو ندارم كه اول بشم . دارم براي پيشرفت مجيد آنلاين و مسابقه هاش اين حرف رو ميگم . منم هميشه تو سايتهاي گرافيك خارجي و فروم هاشون هستم و يه همچين مسابقاتي ديدم . من ميگم حداقل تعداد مسابقات رو زياد كنيم . بالاخره مثل شما كسايي هستن كه مدير اصلي بهشون اعتماد داشته باشه و مديريت اون مسابقه هارو بهشون بده . ميشه موضوعات مسابقه ها رو بيشتر كرد . مثلا مسابقه طراحي لوگو ، مسابقه طراحي طرح هاي مناسبتي يا ... من قصد ايجاد جو ندارم . ميخوام مجيد آنلاين بالاتر بره ...

explosion

Banned
با این پست آخر ایلیاد موافقم .
منم یک سری قوانین رو گذاشتم واسه رای گیری خوب طبیعتا برای اینکه مجیدآنلاین مسابقاتش جذاب تربشه .
خوب وقتی این سایت بهتر بشه خوب ما کاربران بیشتر لذت میبریم . ( هر شخص نهایتا به فکر آرامش خودش !! )
مثلا دوست عزیزم .... میاد و تکه اول حرف من رو paste میکنه و ازش استفاده ابزاری میکنه که واقعا موجبات ناراحتی رو فراهم میاره .
من تاکید میکنم اگر کاربری پیشنهادی میده از وارثان این سایت نیست و آرزوی پیشرفت خودش و سایت رو داره .
همگی موفق و پیروز باشید چشم آبیان ! :)

GFX Master

بچه ها سوء تفاهم نشه! من یا هیچ کس دیگه ای هم منظورم این نبوده که خدای نکرده کسی از روی غرض حرفی میزنه!
این که اصلا لازم به گفتن نیست که همگی ما مخصوصا بچه هایی مثل شما که این همه وقت میذارن و توی مسابقه شرکت
میکنن هدفشون بهتر شدن انجمن هست. وگرنه شما هم میتونستید مثل خیلی دیگه از بچه های انجمن که البته خیلی هم
ادعاشون میشه (!) توی مسابقه شرکت نکنید!!

در مورد اون موضوع بیشتر شدن مسابقات کاملا باهاتون موافقم.
این وسط 2 تا مشکل بود که فکر کنم حل شد.

یکیش اینکه من واقعا دست تنها بودم. طفلکی مائده ( memol_515) هم بودا ولی خوب چون هم شرکت میرفت و هم دانشگاه
کمتر میرسه کارای جانبی انجام بده. منم نمیخواستم از جانب انجمن فشاری روش باشه.
واسه همین منم خیلی موقعها تنهایی نمیتونستم چند تا کار رو با هم انجام بدم.
ولی خوب الان که عرفان هم به جمع مدیرای انجمن فتوشاپ اضافه شده و از طرفی خود مائده هم هست میتونیم مسابقات بیشتری
رو در آینده برگزار کنیم. از این نظر کاملا به شما حق میدم.

دومیش اینکه چند روز پیش یکی از بچه ها ازم پرسید که آیا این امکان توی انجمن وجود داره که بچه ها خودشون مسابقه ای رو برگزار
کنن؟ منم گفتم بله هیچ مشکلی نیست ولی به شرط اینکه قبلش هماهنگ کنن. این هماهنگی فقط و فقط به این دلیل هست که
نظم انجمن حفظ بشه. شما حساب کنید هر روز هر کسی بخواد خودش یه مسابقه برگزار کنه دیگه به سر انجمن چی میاد؟! :دی
ولی اگر هر کدوم از شما احساس کردید میخواید مسابقه ای برگزار کنید ، قبلش با مدیرای انجمن هماهنگ کنید و در صورتیکه از نظر
قوانین انجمن مشکلی در برگزاریش نبود آزادید که این کار رو انجام بدید.
حتی من میتونیم جوایزش رو هم قبول کنم (از طرف انجمن) یا اینکه اگر خودتون اسپانسر خاصی در نظر دارید اعلام کنید.

در هر صورت منظور اصلی من این بود که از نظر برگزاری مسابقه هیچ مشکل خاصی نیست.

اما در مورد این مسابقه ی فعلی. ببینید من حق میدم که هر مسابقه ای و هر کاری بدون نقص و عالی نیست.
حتما هر کاری یه سری معایب هم داره. ولی اینکه بخوایم یه مسابقه ای رو هر روز قوانینش رو عوض کنیم یا یه سری
قانون جدید بهش تزریق کنیم ، اون مسابقه تا 200 هفته هم اگر پیش بره هیچ موقع بین بچه ها جا نمیفته.
اجازه بدید حداقل یه 30-40 هفته ای ازش بگذره بعد اگر واقعا دیدیم قوانین فعلی جوابگو نیست ، قوانینش رو تغییر میدیم.
ولی اینکه همین اول کاری بیایم بگیم اینجاش بده و اینجاش خوب و ... فقط باعث میشه هر روز بچه ها سر در گم تر بشن
و تا بیان به یه سری قوانین عادت کنن ، یه سری قوانین جدید جلو چشمشون میبینن!

در هر صورت ممنون از اینکه به فکر انجمن هستین و این کارتون واقعا قابل ستایش ئه.
موفق باشید. :rose:

Mr.Steres

Active Member
البته توجه کنید که این عکس هر هفته عوض میشه و موضوع جدید بهش اضافه میشه.

پس خواهشا اگر میخواید توی امضاتون قرارش بدید حواستون به آپدیت کردنش باشه.

سلام بنده از انجمن طراحی وب مزاحم می شم ! شما می تونید برای رفع این مشکل این عکس رو توی یجا با لینک پایدار اپلود کنی و هر هفته عکس قدیمی رو با جدیده جایگزین کنی ! کاری که گاما یی ها کردن ! :wink:

GFX Master

سلام بنده از انجمن طراحی وب مزاحم می شم ! شما می تونید برای رفع این مشکل این عکس رو توی یجا با لینک پایدار اپلود کنی و هر هفته عکس قدیمی رو با جدیده جایگزین کنی ! کاری که گاما یی ها کردن ! :wink:
مرسی عزیز بابت پیشنهادت.
خودم به این موضوع فکر کرده بودم ولی خوب این امکان پذیر نیست!
اون روشی که شما میگید برای زمانیه که لینک ثابت هست و فقط طرح عوض میشه.
ولی اینجا هم طرح عوض میشه (چون موضوع باید داخلش نوشته بشه) و هم هر هفته برای مسابقه یه تاپیک جدید ایجاد میشه!

بچه ها سوء تفاهم نشه! من یا هیچ کس دیگه ای هم منظورم این نبوده که خدای نکرده کسی از روی غرض حرفی میزنه!
این که اصلا لازم به گفتن نیست که همگی ما مخصوصا بچه هایی مثل شما که این همه وقت میذارن و توی مسابقه شرکت
میکنن هدفشون بهتر شدن انجمن هست. وگرنه شما هم میتونستید مثل خیلی دیگه از بچه های انجمن که البته خیلی هم
ادعاشون میشه (!) توی مسابقه شرکت نکنید!!

در مورد اون موضوع بیشتر شدن مسابقات کاملا باهاتون موافقم.
این وسط 2 تا مشکل بود که فکر کنم حل شد.

یکیش اینکه من واقعا دست تنها بودم. طفلکی مائده ( memol_515) هم بودا ولی خوب چون هم شرکت میرفت و هم دانشگاه
کمتر میرسه کارای جانبی انجام بده. منم نمیخواستم از جانب انجمن فشاری روش باشه.
واسه همین منم خیلی موقعها تنهایی نمیتونستم چند تا کار رو با هم انجام بدم.
ولی خوب الان که عرفان هم به جمع مدیرای انجمن فتوشاپ اضافه شده و از طرفی خود مائده هم هست میتونیم مسابقات بیشتری
رو در آینده برگزار کنیم. از این نظر کاملا به شما حق میدم.

دومیش اینکه چند روز پیش یکی از بچه ها ازم پرسید که آیا این امکان توی انجمن وجود داره که بچه ها خودشون مسابقه ای رو برگزار
کنن؟ منم گفتم بله هیچ مشکلی نیست ولی به شرط اینکه قبلش هماهنگ کنن. این هماهنگی فقط و فقط به این دلیل هست که
نظم انجمن حفظ بشه. شما حساب کنید هر روز هر کسی بخواد خودش یه مسابقه برگزار کنه دیگه به سر انجمن چی میاد؟! :دی
ولی اگر هر کدوم از شما احساس کردید میخواید مسابقه ای برگزار کنید ، قبلش با مدیرای انجمن هماهنگ کنید و در صورتیکه از نظر
قوانین انجمن مشکلی در برگزاریش نبود آزادید که این کار رو انجام بدید.
حتی من میتونیم جوایزش رو هم قبول کنم (از طرف انجمن) یا اینکه اگر خودتون اسپانسر خاصی در نظر دارید اعلام کنید.

در هر صورت منظور اصلی من این بود که از نظر برگزاری مسابقه هیچ مشکل خاصی نیست.

اما در مورد این مسابقه ی فعلی. ببینید من حق میدم که هر مسابقه ای و هر کاری بدون نقص و عالی نیست.
حتما هر کاری یه سری معایب هم داره. ولی اینکه بخوایم یه مسابقه ای رو هر روز قوانینش رو عوض کنیم یا یه سری
قانون جدید بهش تزریق کنیم ، اون مسابقه تا 200 هفته هم اگر پیش بره هیچ موقع بین بچه ها جا نمیفته.
اجازه بدید حداقل یه 30-40 هفته ای ازش بگذره بعد اگر واقعا دیدیم قوانین فعلی جوابگو نیست ، قوانینش رو تغییر میدیم.
ولی اینکه همین اول کاری بیایم بگیم اینجاش بده و اینجاش خوب و ... فقط باعث میشه هر روز بچه ها سر در گم تر بشن
و تا بیان به یه سری قوانین عادت کنن ، یه سری قوانین جدید جلو چشمشون میبینن!

در هر صورت ممنون از اینکه به فکر انجمن هستین و این کارتون واقعا قابل ستایش ئه.
موفق باشید. :rose:
من اگه يادتون باشه يه بار پرسيدم كه آيا ميتونم يه سري مسابقات رو توي مجيد آنلاين برگزار گنم و اينكه چه كارهايي بايد كرد كه مدير شد . حالا اگه بشه من ميخوام مسئوليت مسابقه ي طراحي مناسبتي رو به عهده بگيرم . يغني هر مناسبتي بود يك هفته قبلش مسابقه شروع بشه و براش طرح بزنيم ... نظرتون رو بگيد لطفا :rose:

GFX Master

اینکه بخوایم مسئولیتی رو به کسی بدیم به عهده ی من نیست.

ولی اگر واقعا فکر میکنید که میتونید قبل از هر مناسبتی ، هماهنگیهای لازم رو انجام بدید هیچ مشکلی نیست.

یه 3-4 روز قبلش بهم اطلاع بدید تا با بقیه ی مدیرای انجمن فتوشاپ هم مشورت کنم و نتیجه اش رو بهتون بگم.

ولی این رو هم ازتون میخوام که اگر یه موقع بنا به دلایلی صلاح به برگزار یه مسابقه نبود ، تابع قوانین باشید.

اما در حالت عادی مشکلی از این نظر نیست.

اینکه بخوایم مسئولیتی رو به کسی بدیم به عهده ی من نیست.ولی اگر واقعا فکر میکنید که میتونید قبل از هر مناسبتی ، هماهنگیهای لازم رو انجام بدید هیچ مشکلی نیست.یه 3-4 روز قبلش بهم اطلاع بدید تا با بقیه ی مدیرای انجمن فتوشاپ هم مشورت کنم و نتیجه اش رو بهتون بگم.ولی این رو هم ازتون میخوام که اگر یه موقع بنا به دلایلی صلاح به برگزار یه مسابقه نبود ، تابع قوانین باشید.اما در حالت عادی مشکلی از این نظر نیست.
والا از نظر علاقه و پيگيري بايد بگم : اگه شما كاراي من رو نگاه كنيد ميبينيد كه اصلا عاشق كارهاي مذهبي هستم .
از نظر مديريتيش هم فكر ميكنم بتونم از پسش بر بيام .
بعد يه سوال : آيا من ميتونم هر مناسبت اين مسابقه رو برگزار كنم يا اينكه بايد هماهنگ بشه ... ؟ :rose:

GFX Master

عرض کردم که هر مسابقه ای باید قبلش هماهنگ بشه.

هم برای اینکه نظم انجمن حفظ بشه و هم برای اینکه بررسی بشه تا با قوانین انجمن مغایرت نداشته باشه.

میدونم که موضوعات مذهبی عموما مشکلی ندارن ولی خوب حق بدید که اگر خدای نکرده کوچکترین مشکلی پیش بیاد
همه اون رو به اسم انجمن مجیدآنلاین میذارن نه به اسم شخص خاصی!

پس اگر قبلش هماهنگ کنید ممنون میشم.

PrinceofCs

Well-Known Member
سلام . سارا خانوم یه سوال پیش اومد که همراه کارامون حتما باید فایل psd رو شند کنیم یا بنا به در خواست شماست؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا