javadmagic
خسته شده دلم از زمونه.
البته با توجه به دین مبین اسلام حتما میدونید که این عمل تقریبا ممکن نیست !![]()
تو دنیای مجازی همه چیز ممکنه
ممنون میشم کوتاه بیایید و روی همدیگه رو بوس کنید
سلام
من با بهنام موافقم شما خیلی به قوانین گیر می دید نه به اینکه توی مسابقات دیگر اسم کاربر را بالا ی کارش می نویسند نه انجا واسه ننوشتنش دعوا می کنند
سلام
من با بهنام موافقم شما خیلی به قوانین گیر می دید نه به اینکه توی مسابقات دیگر اسم کاربر را بالا ی کارش می نویسند نه انجا واسه ننوشتنش دعوا می کنند
بعد هم به تسلیت می گم Proeex
بعد چرا سارا کار ها باز نمی شه من نمی تونم ببینم این هم مشکل داره یا نه ؟
تو دنیای مجازی همه چیز ممکنه![]()
.
.
Javadmagic جان ، آقا شما داری اسلام رو تحریف میکنی ها![]()
موافق، با اينكه احتمال شركتم خيلي كمه...در مورد مهلت مسابقه هم یه نظری من داشتم که اگه دوستان اجازه بدن همین کار رو انجام بدیم.
من هفته ی دیگه به احتمال 99% دوشنبه یا سه شنبه میرم مسافرت.
واسه همین تا آخر هفته هم نیستم که بخوام اخر هفته کارها رو تحویل بگیرم.
از طرفی این موضوع شبهای احیای بچه ها هم هست که کاملا درست و بجا میگی.
پس نظرتون چیه که مسابقه تا روز شنبه یا یکشنبه باشه (2 روز جمعه و شنبه هم مهلت باشه)
و تا روز یکشنبه هم برنده ها مشخص بشه و موضوع هفته ی بعدش اعلام بشه؟
اینطوری هم من به مسافرتم میرسم و مشکلی پیش نمیاد هم بچه ها وقت بیشتری دارن برای طراحی کاراشون.
منم برای هفته ی سوم موضوع خواننده ی رپ مورد علاقه ام یعنی Akon رو انتخاب میکنم!
من ميگم يه موضوع مذهبي انتخاب كنين اصلا موضوع مذهبي نداريم خيلي كمه ...
به نظر من نحوه انتخاب موضوع مسابقه و همچنین رای دادن دوستان یک کمی سئوال بر انگیزه .
در مسابقات دیگر این فروم این طور رای داده میشد که فلان طراح بیشترین کار رو انجام داده . یا کمتر فلان طراح بیشترین نو آوری رو داشته و یا کمتر از عکس های آماده استفاده کرده و مواردی مثل این .
اگر این موارد کاملا روشن باشه . هم شرکت کننده ها بیشتر میشه و هم رای دهندگان و هم نتیجه نتیجه مطلوب تری خواهد بود .
در ضمن من پیشنهاد میکنم بیاین یکم به مسابقه هیجان بدیم .
مثلا برنده هر مسابقه در هفته بعد رایش 2 یا 3 رای حساب بشه . یا این که حق وتو داشته باشه ( الته برای یک طرح ) . یکی دیگه این که همه باید حتما 3 رای بدن . در ضمن با اینکه کسی نتونه به خودش رای بده موافق نیستم . حتی میشه کاری کرد که اگه یکی خواست هر 3 رای رو به یکی بده .
راه های فراوانی برای هر چه جذابتر کردن یک مسابقه هست .
موفق باشید .
اصلا موضوع اين هفته انصافا موضوع جالبي نبود ...
بله شرمنده من قوانين رو نخوندم . ولي خوب اعتراض كه نكردم نظرم رو گفتم . اگر ممكنه از اين به بعد براي مسابقه هر هفته ، به كاربران يك پيغام خصوصي بزنيد . من خودم اين مسابقه آخري رو ديقه 90 ديدم و طرحم رو دير ارسال كردم ولي مطمئنم اگه زودتر ميدادم حداقل تو نظرسنجي اوليه ميومد حالا شايد هم اول يا دوم يا سوم ميشد ...قبل از اینکه شما وارد مسابقه بشید موضوع مذهبی هم داشتیم.
به هر حال سلیقه ی هر کسی یه جور هست. شما هم سعی کنید
شرکت کنید و اول بشید و بعد موضوع رو با اون تمی که خودتون دوست دارید انتخاب کنید.
دوست عزیز توی قوانین مسابقه گفتیم که اگر از موضوع راضی نبودید حق اعتراض نداریم.
تنها کاری که میتونیم انجام بدیم اینه که توی اون هفته شرکت نکنیم!
موضوعی که برنده انتخاب میکنه اگر با قوانین انجمن مغایرت نداشته باشه ، موضوع مسابقه حساب
میشه و کسی حق اعتراض نداره. همونطوری که قبلا هم گفتم شما هم سعی کنید برنده بشید و
موضوع رو اونطوری که دوست دارید انتخاب کنید.موفق باشید.
بله شرمنده من قوانين رو نخوندم . ولي خوب اعتراض كه نكردم نظرم رو گفتم . اگر ممكنه از اين به بعد براي مسابقه هر هفته ، به كاربران يك پيغام خصوصي بزنيد . من خودم اين مسابقه آخري رو ديقه 90 ديدم و طرحم رو دير ارسال كردم ولي مطمئنم اگه زودتر ميدادم حداقل تو نظرسنجي اوليه ميومد حالا شايد هم اول يا دوم يا سوم ميشد ...![]()
سلام گيلاس عزيز ، بله حرف شما هم درسته بهش فكر نكرده بودم . حالا من تو امضام گذاشتم لينك مسابقه رو . من تازه فعاليتم رو تو مجيد آنلاين شروع كردم . انشاءلله تو مسابقه هاي بعدي شركت ميكنم ...سلام دوست عزيز خوبي؟
اين مسابقه خيلي وقته داره اجرا ميشه و به اندازه كافي اطلاع رساني شد و توي امضاي اكثر بچه ها هم هست
و اگه قرار بشه به همه ي بچه هايي كه تو بخش گرافيك فعال هستند يه پيغام خصوصي زده بشه كه ....خودت فكرشو بكن ديگه! فكر نميكنم با منطق هم جور در بياد!!!!! سارا خانم هم جز اين مسابقه مسووليت هاي ديگه هم داره و فك نكنم بتونه همه ي انرژيشو روي اين تاپيك بزاره
انشاالله از اين به بعد هر هفته تو بخش نظر خواهي و گالري موضوع جديد را مشاهده ميكنيد و شركت ميكنيد.
موفق باشيد![]()