saalek110
Well-Known Member
تمرین رزمی
هر گونه مطلب در مورد مطالب رزمی ، در این تاپیک از دوستان مجاز است.و کمک بزرگی است. مخصوصا آموزش دفاع شخصی و فلسفه ورزشهای رزمی و مفاهیم ....
البته هدف من آموزش دفاع شخصی نیست ، هدف من افزایش توان رزم و داشتن آمادگی بدنی است، و من متخصص دفاع شخصی نیستم ، و در جای دیگر این مباحث را بجویید.
امروز اول مهر ۱۴۰۲ است. و ۲۳ سپتامبر ۲۰۲۳ است.
فیلم های این تاپیک آموزشی است و فیلم خشن من ارسال نمی کنم.
دوستان خواهشا مبارزات خشن مثل ، مبارزه در قفس را در تاپیک نزنید.
لازم نیست همه فیلم های تاپیک را نگاه کنید. هر کدام را دوست داشتید نگاه کنید.
مگر برای یک فیلم شرح خاصی نوشته باشم.
در مورد تکواندو:
سالک من یک دوره تکواندو رفتم و با این ورزش آشنایی دارم،
ولی توصیه نمی کنم کسی به عنوان ورزش رزمی برود تکواندو ، چون به نظر من رزمی محسوب نمی شود ، ولی برای شروع قبل از رفتن به رشته های واقعی رزمی شاید خوب باشد ، ولی زیاد در این رشته نمانید ، چون عادات بد پیدا میشه.
ایرادهای تکواندو: روی گل پا ، یعنی قسمت جلوی پا مدام کار می کنند، در رزمی باید هر دو پا کامل روی زمین باشد تا ثبات بالا باشد،
دومین اشکال ، تقریبا تمام حرکاتشان با پا است و دست خیلی کم کار می کنند و پا را خیلی بالا می آورند. این کار باعث آسیب پذیری می شود، چون حریف می تواند پا را بگیرد یا وقتی پا بالاست و تعادل کم است ، او را به زمین بزند.
البته من در حدی نیستم که استیل رزمی تعریف کنم و سبک داشته باشم ، ولی در تکواندو چون رزمی واقعی نیست ، عادات بدی ممکن است پیدا شود. پس من توصیه به تکواندو نمی کنم ، ولی برای تفریح خوبه. من خودم اگر هیچ ورزش رزمی پیدا نکنم و امکان تمرین تکواندو باشه حتما استفاده می کنم. ولی باید بعدا برگردید به عادات واقعی رزمی. مثلا یک استادی می گفت پا برای ضربه زدن به پا است نه بالاتر، ولی در تکاندو خیلی اوقات پا خیلی بالا می آید. البته در شرایط خاص اشکال ندارد پا تا سر حریف بالا بیاید ولی نباید بی احتیاطی این کار را کرد.
پس اگر من در این تاپیک فیلمها و مطالب در مورد تکاندو گذاشتم ، به معنی توصیه به تکواندو نیست.
تکواندوکاران می توانند انتقاد کنند در این تاپیک.
تاپیک های منشعب شده:
کونگ فو:
کاراته:
تکواندو:
کیوکوشین
هر گونه مطلب در مورد مطالب رزمی ، در این تاپیک از دوستان مجاز است.و کمک بزرگی است. مخصوصا آموزش دفاع شخصی و فلسفه ورزشهای رزمی و مفاهیم ....
البته هدف من آموزش دفاع شخصی نیست ، هدف من افزایش توان رزم و داشتن آمادگی بدنی است، و من متخصص دفاع شخصی نیستم ، و در جای دیگر این مباحث را بجویید.
امروز اول مهر ۱۴۰۲ است. و ۲۳ سپتامبر ۲۰۲۳ است.
فیلم های این تاپیک آموزشی است و فیلم خشن من ارسال نمی کنم.
دوستان خواهشا مبارزات خشن مثل ، مبارزه در قفس را در تاپیک نزنید.
لازم نیست همه فیلم های تاپیک را نگاه کنید. هر کدام را دوست داشتید نگاه کنید.
مگر برای یک فیلم شرح خاصی نوشته باشم.
در مورد تکواندو:
سالک من یک دوره تکواندو رفتم و با این ورزش آشنایی دارم،
ولی توصیه نمی کنم کسی به عنوان ورزش رزمی برود تکواندو ، چون به نظر من رزمی محسوب نمی شود ، ولی برای شروع قبل از رفتن به رشته های واقعی رزمی شاید خوب باشد ، ولی زیاد در این رشته نمانید ، چون عادات بد پیدا میشه.
ایرادهای تکواندو: روی گل پا ، یعنی قسمت جلوی پا مدام کار می کنند، در رزمی باید هر دو پا کامل روی زمین باشد تا ثبات بالا باشد،
دومین اشکال ، تقریبا تمام حرکاتشان با پا است و دست خیلی کم کار می کنند و پا را خیلی بالا می آورند. این کار باعث آسیب پذیری می شود، چون حریف می تواند پا را بگیرد یا وقتی پا بالاست و تعادل کم است ، او را به زمین بزند.
البته من در حدی نیستم که استیل رزمی تعریف کنم و سبک داشته باشم ، ولی در تکواندو چون رزمی واقعی نیست ، عادات بدی ممکن است پیدا شود. پس من توصیه به تکواندو نمی کنم ، ولی برای تفریح خوبه. من خودم اگر هیچ ورزش رزمی پیدا نکنم و امکان تمرین تکواندو باشه حتما استفاده می کنم. ولی باید بعدا برگردید به عادات واقعی رزمی. مثلا یک استادی می گفت پا برای ضربه زدن به پا است نه بالاتر، ولی در تکاندو خیلی اوقات پا خیلی بالا می آید. البته در شرایط خاص اشکال ندارد پا تا سر حریف بالا بیاید ولی نباید بی احتیاطی این کار را کرد.
پس اگر من در این تاپیک فیلمها و مطالب در مورد تکاندو گذاشتم ، به معنی توصیه به تکواندو نیست.
تکواندوکاران می توانند انتقاد کنند در این تاپیک.
تاپیک های منشعب شده:
کونگ فو:
کاراته:
کاراته
کاراته سالک: من نمیگم بروید باشگاه کاراته ، اگر رفتید باشگاه و هر مشکلی پیش اومد ، من مقصر نیستم. من هیچ رشته رزمی را توصیه نمی کنم ، هدف من آمادگی بدنی است فقط. اگر از شاخه های ورزش های رزمی نام برده می شود ،الهام گرفتن از تمرینات آنهاست و من نمیگم باشگاه اون ورزش را بروید. خود شما با...
forum.majidonline.com
تکواندو:
تکواندو
تکواندو سالک: چون من یک مدت تکواندو کار کردم وباهاش خاطره دارم این تاپیک را باز کردم ، وگرنه تکواندو را یک ورزش رزمی کامل نمی دونم. البته برای شروع خیلی خوبه ، و تفریح خوبی هم هست ، روی پا کار می کنند ولی با دست کاری زیاد ندارند. البته هر باشگاه کارش با بقیه فرق داره.
forum.majidonline.com
کیوکوشین
آخرین ویرایش: