تمرین رزمی

saalek110

Well-Known Member

تمرینات کاراته در خانه
۸۰ مگا

یک سری نرمش می دهد ، با تصاویر ، و انتظار دارد همراه تصاویر ، تمرین را انجام دهید.
سالک: من خودم فعلا آمادگی همراهی با نرم افزار را ندارم و نرم افزار را پاک کردم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member

در سایت بالا ، به نقش ورزش بدنسازی در ورزش رزمی پرداخته.....

saalek110

Well-Known Member
ریاضت خیر.

سالک: اگر در باشگاه تمرین می کنید ، در تمرینات به حد لازم فشار بیاورید نه اضافه.
و اگر در خانه تمرین می کنید با اجبار حرکات را انجام ندهید....
باید بدانید هر حرکت را برای چه انجام می دهید و همین دانستن انگیزه لازم را برای انجام آن ایجاد می کند. اگر انگیزه تمرینی را ندارید اصلا انجام ندهید. و هر حرکت در طولانی مدت جواب می دهد ، پس فشار بیخودی وارد نکنید.

به نظر من تفکر ، برای ایجاد برنامه ورزشی لازم است ، و زمان طولانی باید صرف کنید.

فراموش نکنید ریکاوری ، یعنی فرصت دادن به بدن هم لازم است. انجام حرکات برای تحریک بدن است و بعد تحریک مدتی باید به بدن وقت داد تا اون قسمتها را بسازد. مثلا یک دو روز.
ولی حین ریکاوری اون قسمتها می توانید جاهای دیگر را کار کنید.

پس ما ، می دانیم قرار است به چی برسیم و آرام به سمت اون حرکت می کنیم و به بدن خود فشار اضافه وارد نمی کنیم، در حقیقت حرکات درخواست از بدن برای آماده شدن است ، پس دلیلی برای آسیب زدن به خودتان وجود ندارد.
یک شعاری بدن سازها دارند میگن no pain , no gain.... یعنی تا دردی نباشد ، حاصلی نیست ، ولی در یک کلیپ دیدم آرنولد شوارتزینگر می گفت توجه نیاز است. یعنی انجام حرکات بی توجه بی حاصل است.

احتمالا اون توجه شما ، ایجاد نتیجه می کند نه خود حرکت....
پس آگاهانه کار کنید ، و بیهوده خود را خسته نکنید ، فکر نکنید باید یک سری حرکات را امروز زورکی انجام بدهید ، حتی شاید فکر کردن خوب به حرکات ، از انجامش موثرتر باشد.

روزهایی که کار سنگین کردید ، مثلا کار خانه ، مثل فرش شستن یا نقاشی ساختمان ، بدن شما نیاز به استراحت دارد ، اون روز تمرین نکنید.

اگر کار فکری سنگینی دارید ، احتمالاقادر بر تمرکز بر ورزش نیستید...
شاید مصلحت باشد مدتی با یک کار دیگر درگیر باشید ، فراموش نکنید خیلی کارها می تواند قوی کننده شخصیت شما باشد و فقط ورزش سازنده نیست. مثلا ریاضیات شما را قوی می کند.

جدیدترین ارسال ها

بالا