gr4phic
New Member
قرار نیست چیزی به پیکسل تبدیل بشه، همه چیز قرار وکتوری باشهبا سلام
چطوری می شه توی ایندیزاین فونت را تبدیل به تصویر کرد یعنی دیگه فونت نباشه و از فرمت فونت خارج بشه درست مثل یه تصویر یا چیز دیگه
این نرم افزار با فوتوشاپ فرق داره
قرار نیست چیزی به پیکسل تبدیل بشه، همه چیز قرار وکتوری باشهبا سلام
چطوری می شه توی ایندیزاین فونت را تبدیل به تصویر کرد یعنی دیگه فونت نباشه و از فرمت فونت خارج بشه درست مثل یه تصویر یا چیز دیگه
خوب، شما با پی دی اف خروجی بگیرید، و از داخل فوتوشاپ با دی پی آی بالا باز کنیدسلام به همه و خسته نباشيد
من قراره كارهاي طراحي يه مجله رو انجام بدم كه سياه و سفيد هست. از اينديزاين چيزي نميدنم ولي ميخوام متنهاي صفحاتم رو توي اينديزاين طراحي كنم و توي فوتوشاپ با يه سري براشهاي خاص و وكتورهايي كه دارم تلفيقش كنم.
از ادوب سي اس 3 ام اي استفاده ميكنم(براي هر دو نرم افزار)
فوتوشاپ رو واردم ولي نميدنم وقتي توي اينديزاين يه متن مينويسم چه خروجي بايد بگيرم كه توي فوتوشاپ باز بشه و راحت اديت بشه كيفيتش هم پايين نياد.
خودم يه متن تايپ كردم و چندتا خروجي ازش گرفتم مثل پي دي اف و اس وي جي و داكيومنت اينديزاين ولي هيچكدوم برام مطلوب نبود البته اس وي جي بهتر از همه بود ولي پشتش ترانس پرنت بود و متن تايپي هم كمرنگ شده بود و مشكي قوي نبود.
حالا ميشه اصلا اين براشها فوتوشاپم رو توي اينديزاين وارد كنم؟(من گزينه اي براي اين مورد نديدم)
چه جور خروجي از همه مناسبتره براي كار در فوتوشاپ؟
عكسهامو چه جوري توي اينديزاين وارد كنم؟ فكر ميكنم بايد عكس رو توي پوشه همون داكيومنتم بزارم و بعد ايمپورتش كنم تو اينديزاين ولي گزينه اش رو پيدا نكردم و همينطور نميدنم اين لايبرريش كجاست؟!
بعد اينكه چه جوري فونتهاي دلخواهم رو ميتونم توي محيط نرم افزارم وارد كنم؟
ممنون ميشم اگر كمكم كنيد چون هيچي از اينديزاين نميدونم.
فقط فونت های b یا با نرم افزار مریم کار کنیدسلام
یک سری فونت مخصوص ایندیزاین سی اس دانلود کردم که با x شروع می شه ... ولی "ی" رو با دو نقطه زیرش می نویسه . چیکار کنم؟
من خودم با سی اس 4 کار نکردم، اما بهترین حالت و راحت ترین حالت کار با این برنامه از نسخه Me هست که پشتیبان فونت فارسیهسلام بچه ها
من یه مشکل حاد دارم
اونم اینه که تو ایندیزاین سی اس 4 نوشته های فارسیم بعد از انتقال از فارسی نویسا به صورت پایین به بالا میان.یعنی مثلا تو یه پاراگراف.اول جمله ای که تو خط آخر نوشتم میاد,بعد جمله های قبلیش قرار میگیره.
چه کنم؟
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامیبا سلام
من تازه عضو این انجمن شدم. یه سه چهار الی هست دارم صفحه آرایی می کنم. کار کتاب و مجله انجام دادم. اگه بتونم و در حد اطلاعاتم از نرم افزار ایندیزاین باشه، در خدمتتون خواهم بود.
متاسفانه به یه مشکل برخوردم که نتونستم راه حلی پیدا کنم.
من یه مجله صفحه آرایی کردم. قبل از اینکه یک بک آپ بگیرم. اشتباهاً فایل پاک شد. با برنامه های ریکاوری اونو بازآوری کردم ولی فایل ریکاوری شده با نرم افزار ایندیزاین باز نمیشه. کسی برای حل این مشکل پیشنهادی داره؟؟؟؟
دوست من سلامسلام به همه و خسته نباشيد
من قراره كارهاي طراحي يه مجله رو انجام بدم كه سياه و سفيد هست. از اينديزاين چيزي نميدنم ولي ميخوام متنهاي صفحاتم رو توي اينديزاين طراحي كنم و توي فوتوشاپ با يه سري براشهاي خاص و وكتورهايي كه دارم تلفيقش كنم.
از ادوب سي اس 3 ام اي استفاده ميكنم(براي هر دو نرم افزار)
فوتوشاپ رو واردم ولي نميدنم وقتي توي اينديزاين يه متن مينويسم چه خروجي بايد بگيرم كه توي فوتوشاپ باز بشه و راحت اديت بشه كيفيتش هم پايين نياد.
خودم يه متن تايپ كردم و چندتا خروجي ازش گرفتم مثل پي دي اف و اس وي جي و داكيومنت اينديزاين ولي هيچكدوم برام مطلوب نبود البته اس وي جي بهتر از همه بود ولي پشتش ترانس پرنت بود و متن تايپي هم كمرنگ شده بود و مشكي قوي نبود.
حالا ميشه اصلا اين براشها فوتوشاپم رو توي اينديزاين وارد كنم؟(من گزينه اي براي اين مورد نديدم)
چه جور خروجي از همه مناسبتره براي كار در فوتوشاپ؟
عكسهامو چه جوري توي اينديزاين وارد كنم؟ فكر ميكنم بايد عكس رو توي پوشه همون داكيومنتم بزارم و بعد ايمپورتش كنم تو اينديزاين ولي گزينه اش رو پيدا نكردم و همينطور نميدنم اين لايبرريش كجاست؟!
بعد اينكه چه جوري فونتهاي دلخواهم رو ميتونم توي محيط نرم افزارم وارد كنم؟
ممنون ميشم اگر كمكم كنيد چون هيچي از اينديزاين نميدونم.