:: تمام سوالات راجع به اينديزاين رو اينجا مطرح كنيد ::

charmer.dragon

New Member
سلام ، لطف کنید آدرس میلتون رو بدید که شدیدا نیازمند یاری سبزتان هستم ممنون.

odrakoola

Well-Known Member
براي طراحي نشريه دو رنگ ابتدا رنگ عكس ها رو در فوتوشاپ تغيير دهيد و با دكمه ctrl=d اونها رو در اينديزاين ايمپورت كنين .
و براي اين كه عكس با بهترين كيفيت نمايش داده شود روي عكس راست كليك كرده از منوي display گزينه high رو انتخاب كنيد

saberali

New Member
سلام دوستان . من تو فازسی نویسی این مشکل رو دارم چی کار میشه کرد که این مشکل درست بشه ؟؟؟

اینجا من نوشتم مجید آنلاین ولی برعکس نوشته میشه

پیوست ها

• indesign.jpg
    indesign.jpg
    89.9 کیلوبایت · بازدیدها: 20

H.Mahmoudi

New Member
درود بر شما
نسخه‌ای که شما استفاده می‌کنید. InDesign CS4 است و نسخه InDesign CS4 ME که فارسی را ساپورت می‌کند نمی‌باشد. شما باید از بازار نسخه ME آن را تهیه کنید. البته در این نسخه هم می‌توان جملات یا عبارات کوتاهی را به صورت فارسی نوشت ولی برای نوشتن متن طولانی و ... باید حتماً همان نسخه‌ای که گفتم تهیه کنید. (از اینجا متوجه این موضوع شدم که معمولاً در نسخه ME همیشه یک گزینه به نام Tasmeem قرار دارد و در تصویری که شما قرار داده‌اید وجود ندارد).

saberali

New Member
من این رو با اسم me دانلود کردم که جواب بده ولی ظاهرا me نیست . ممنون از لطفتون که جواب دادید .

H.Mahmoudi

New Member
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
امروز یک جایی دیدم که برنامه‌ای تحت نام MathMagic Pro Edition for Adobe InDesign روی سیستمش نصب بود و به طور مستقیم فرمول ریاضی را داخل این برنامه وارد می‌کرد؟
آیا کسی از شما این برنامه را دارد که یک جایی آپ کند یا آدرسی، نشانی، از این برنامه (البته با کرک) بدهد که بتوانیم آن را تهیه کنیم.
مطمئناً برای کلیه دوستان نیز بسیار لازم می‌شود؟
با تشکر

between2mirrors

New Member
کسی روی مکینتاش از روش postscript ، پی دی اف گرفته؟؟؟
سایزهای بزرگتر از a4???
مشکلی نداشته؟

bahar61

New Member
kasi midone chetor mitonam etelate geraphikamo beroz konam, ya manbaee ke mano ba geraphic roz ashna kone va sherkathay motabar

A.L.I

New Member
من آموزش کامل Indesign CS5 ME رو به زبان فارسی میخوام . حالا کتاب یا دی وی دی فرقی نمیکنه. سایت لیندا هم که بدرد نمیخوره هم پولیه هم انگلیسی.

mozhdeh 20

Member
سلام من در خروجی گرفتن مشکل دارم یعنی بعد از گرفتن pdf فایلی که پرینت میگیرم کیفیت بسیار پایینی داره حتی فایل های قبلی که چاپ شدند را دوباره پرینت میگیرم این بار کیفیت اونها هم پایین هستش

mozhdeh 20

Member
سلام
من در گرفتن خروجی از برنامه inde مشکل دارم البته این مشکل اولین بار هستش که پیش اومده وقتی کار نهایی را با فرمت pdfپرینت می گیرم کیفیت کار بسیا پایین هستش حتی کارهای قبلی که کیفیت خوبی داشتن این بار افتضاح می شن مشکل کار من چیه؟:-?

mozhdeh 20

Member
سلام دوباره
میشه بهم بگین دقیقا کدوم قسمت باید چک بشه؟
راستی وقتی از خود indesi پرینت گرفتم کیفیت خوب بود
:sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا