:: تمام سوالات راجع به اينديزاين رو اينجا مطرح كنيد ::

gr4phic

New Member
با سلام
چطوری می شه توی ایندیزاین فونت را تبدیل به تصویر کرد یعنی دیگه فونت نباشه و از فرمت فونت خارج بشه درست مثل یه تصویر یا چیز دیگه
قرار نیست چیزی به پیکسل تبدیل بشه، همه چیز قرار وکتوری باشه
این نرم افزار با فوتوشاپ فرق داره

gr4phic

New Member
سلام به همه و خسته نباشيد
من قراره كارهاي طراحي يه مجله رو انجام بدم كه سياه و سفيد هست. از اينديزاين چيزي نميدنم ولي ميخوام متنهاي صفحاتم رو توي اينديزاين طراحي كنم و توي فوتوشاپ با يه سري براشهاي خاص و وكتورهايي كه دارم تلفيقش كنم.
از ادوب سي اس 3 ام اي استفاده ميكنم(براي هر دو نرم افزار)
فوتوشاپ رو واردم ولي نميدنم وقتي توي اينديزاين يه متن مينويسم چه خروجي بايد بگيرم كه توي فوتوشاپ باز بشه و راحت اديت بشه كيفيتش هم پايين نياد.
خودم يه متن تايپ كردم و چندتا خروجي ازش گرفتم مثل پي دي اف و اس وي جي و داكيومنت اينديزاين ولي هيچكدوم برام مطلوب نبود البته اس وي جي بهتر از همه بود ولي پشتش ترانس پرنت بود و متن تايپي هم كمرنگ شده بود و مشكي قوي نبود.
حالا ميشه اصلا اين براشها فوتوشاپم رو توي اينديزاين وارد كنم؟(من گزينه اي براي اين مورد نديدم)
چه جور خروجي از همه مناسبتره براي كار در فوتوشاپ؟
عكسهامو چه جوري توي اينديزاين وارد كنم؟ فكر ميكنم بايد عكس رو توي پوشه همون داكيومنتم بزارم و بعد ايمپورتش كنم تو اينديزاين ولي گزينه اش رو پيدا نكردم و همينطور نميدنم اين لايبرريش كجاست؟!
بعد اينكه چه جوري فونتهاي دلخواهم رو ميتونم توي محيط نرم افزارم وارد كنم؟
ممنون ميشم اگر كمكم كنيد چون هيچي از اينديزاين نميدونم.
خوب، شما با پی دی اف خروجی بگیرید، و از داخل فوتوشاپ با دی پی آی بالا باز کنید
پیشنهاد برای فونتها B و داخل نسخه Indesing Cs Me هست
این برنامه همه چیز رو بر مینای عکس و متن انجام میده، دقیقا کاری که برای صفحه آرایی سنتی انجام میگرفت

gr4phic

New Member
شما داخل A_master از قسمت page هر چیزی که قرار بدید داخل صفحات تکرار میشه
برای شماره صفحه یه text داخل مستر باز کنید وا کلید ترکیبی Shift+ctrl+alt+n رو بزنید و یک حرف A نمایان میشود
با این کار در تمامی صفحات شماره صفحات قرار خواد گرفت
شما برای تایپ فارسی و نستعلیق میتونید از نرم افزار های مریم و میرعماد استفاده کنید

gr4phic

New Member
سلام بچه ها
من یه مشکل حاد دارم
اونم اینه که تو ایندیزاین سی اس 4 نوشته های فارسیم بعد از انتقال از فارسی نویسا به صورت پایین به بالا میان.یعنی مثلا تو یه پاراگراف.اول جمله ای که تو خط آخر نوشتم میاد,بعد جمله های قبلیش قرار میگیره.
چه کنم؟
من خودم با سی اس 4 کار نکردم، اما بهترین حالت و راحت ترین حالت کار با این برنامه از نسخه Me هست که پشتیبان فونت فارسیه

praxima

New Member
با سلام

من تازه عضو این انجمن شدم. یه سه چهار الی هست دارم صفحه آرایی می کنم. کار کتاب و مجله انجام دادم. اگه بتونم و در حد اطلاعاتم از نرم افزار ایندیزاین باشه، در خدمتتون خواهم بود.
متاسفانه به یه مشکل برخوردم که نتونستم راه حلی پیدا کنم.
من یه مجله صفحه آرایی کردم. قبل از اینکه یک بک آپ بگیرم. اشتباهاً فایل پاک شد. با برنامه های ریکاوری اونو بازآوری کردم ولی فایل ریکاوری شده با نرم افزار ایندیزاین باز نمیشه. کسی برای حل این مشکل پیشنهادی داره؟؟؟؟

H.Mahmoudi

New Member
با سلام

من تازه عضو این انجمن شدم. یه سه چهار الی هست دارم صفحه آرایی می کنم. کار کتاب و مجله انجام دادم. اگه بتونم و در حد اطلاعاتم از نرم افزار ایندیزاین باشه، در خدمتتون خواهم بود.
متاسفانه به یه مشکل برخوردم که نتونستم راه حلی پیدا کنم.
من یه مجله صفحه آرایی کردم. قبل از اینکه یک بک آپ بگیرم. اشتباهاً فایل پاک شد. با برنامه های ریکاوری اونو بازآوری کردم ولی فایل ریکاوری شده با نرم افزار ایندیزاین باز نمیشه. کسی برای حل این مشکل پیشنهادی داره؟؟؟؟
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی
به نظر من شما یک بار بر روی فایل راست کلیک کنید و از قسمت Properties ببینید که اصلاً این فایل حجم دارد و یا حجم آن صفر است و این فایل در اصل بر نگشته است و فقط آیکون آن برگشته است.
اگر دیدید فایل شما دارای حجم بود. یک بار از آن کپی تهیه کنید و سپس نام کپی را به حروف لاتین تبدیل کنید و سپس باز کنید. ببینید که فایل شما به اینصورت باز می‌شود یا خیر؟

sami_66

New Member
سلام
طریقه ماسک کردن تو indesign? :sad:
من با cs3 me کار می کنم

آخرین ویرایش:

sami_66

New Member
بازم سلام:)
میخواستم بدونم چرا وقتی یه شکل یه خط رو تو indesign یا حتی photoshop می چرخونم لبه هاش موج دار میشه؟

salman_nasiri

New Member
یکی از بخشهای جانبی ایندیزاین به اسم « تصمیم » است که البته کاربران حرفه‌ای این نرم افزار با کارایی آن آشنا هستند.
مسأله اینجاست که این بخش 30 روزه است و هیچگونه کرکی برای آن وجود ندارد!
لطفا اگر کسی برای حل این مشکل راهی سراغ دارد به من ([email protected]) اطلاع دهد.

askarifar

Member
دوست من سلام وخسته نباشید
من دارم سررسید میبندم و میخوام بدونم چطور میشه چیزی رو بطور سلسله وار در نرم افزار تکرار کرد مثلا توی یک صفحه دو تا شماره بذاری و بعد توی صفحه روبروش شماره های بعدیش بیاد مثلا مثل یک سر رسید دوروزه؟
ممنون میشم جوابمو بدید
هادی

oceanic

New Member
من یه مشکلی دارم برای طراحی مجله ... اونم اینه که وقتی که فایلهای فتوشاپی که طراحی کردم رو میفرستم تو ایندیزاین کیفیت اون عکسا خیلی پایین میادش. دقیقا باید چیکار کنم که همون کیفیت فتوشاپ رو تو ایندیزاین هم به من بده؟

odrakoola

Well-Known Member
براي اين كار بايد از صفحات مستر استفاده كنيد .
ابتدا دو صفحه مستر بسازيد و سپس در اين صفحه دو شماره صفحه كه از منوي type ميتوانيد آن را پيدا كنيد قرار دهيد حال تمام صفحات سررسيد را طوري تنظيم كنيد كه از اين masterها تبعيت كنند

sami_66

New Member
سلام :)
می خوام بدونم چرا وقتی تو ایندیزاین یه شکل رو می چرخونم( مثلاً می خوام یه مستطیل رو کج کنم) لبه هاش موج دار می شه!!!!
ممنون می شم اگه جواب بدین :rose:
سمیه

askarifar

Member
سلام به همه و خسته نباشيد
من قراره كارهاي طراحي يه مجله رو انجام بدم كه سياه و سفيد هست. از اينديزاين چيزي نميدنم ولي ميخوام متنهاي صفحاتم رو توي اينديزاين طراحي كنم و توي فوتوشاپ با يه سري براشهاي خاص و وكتورهايي كه دارم تلفيقش كنم.
از ادوب سي اس 3 ام اي استفاده ميكنم(براي هر دو نرم افزار)
فوتوشاپ رو واردم ولي نميدنم وقتي توي اينديزاين يه متن مينويسم چه خروجي بايد بگيرم كه توي فوتوشاپ باز بشه و راحت اديت بشه كيفيتش هم پايين نياد.
خودم يه متن تايپ كردم و چندتا خروجي ازش گرفتم مثل پي دي اف و اس وي جي و داكيومنت اينديزاين ولي هيچكدوم برام مطلوب نبود البته اس وي جي بهتر از همه بود ولي پشتش ترانس پرنت بود و متن تايپي هم كمرنگ شده بود و مشكي قوي نبود.
حالا ميشه اصلا اين براشها فوتوشاپم رو توي اينديزاين وارد كنم؟(من گزينه اي براي اين مورد نديدم)
چه جور خروجي از همه مناسبتره براي كار در فوتوشاپ؟
عكسهامو چه جوري توي اينديزاين وارد كنم؟ فكر ميكنم بايد عكس رو توي پوشه همون داكيومنتم بزارم و بعد ايمپورتش كنم تو اينديزاين ولي گزينه اش رو پيدا نكردم و همينطور نميدنم اين لايبرريش كجاست؟!
بعد اينكه چه جوري فونتهاي دلخواهم رو ميتونم توي محيط نرم افزارم وارد كنم؟
ممنون ميشم اگر كمكم كنيد چون هيچي از اينديزاين نميدونم.
دوست من سلام
سوالی دارید ایمیل بزنید تا راهنماییتون کنم
ارادتمند
هادی عسکری فر

charmer.dragon

New Member
سلام ، من میخوام یه نشریه دورنگ طراحی کنم ولی نمیتونم عکسها رو تک رنگ کنم ، از طرفی وقتی عکسهارو وارد میکنم کیفیتش میاد پایین ، اگه این نرم افزار قابلیت تنظیم رزولوشن صفحه رو داره ممنون میشم بهم یاد بدید

جدیدترین ارسال ها

بالا