:: تمام سوالات راجع به اينديزاين رو اينجا مطرح كنيد ::

odrakoola

Well-Known Member
دوست عزیز اگه توی اکسپرت کردن عکس ها مشکل دارین خیلی ساده در قسمت quality و resolution مقادیر بالا انتخاب کنید مثلا برای روزولوشن عدد 300 خوبه .
اما اگر مشکلتون در PDf گرفتنه در قسمت Adobe PDF Presets گزینه [High quality Print] رو انتخاب کنید که به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه اما اگه باز هم مشکل حل نشد وقتی export میگیرید پنچره ای باز میشه که تنظیمات اصلی اونجاست و هر تغییری بخوایین میتونید بدین.
امیدوارم مشکل حل بشه.:wink:

Angelgirle

New Member
سلام دوست عزیز
شما در منوی Paraghraph می‌تونید گزینه Justification رو از روی Normal بگذارید روی Nask.
این حالت مخصوص فونت فارسی هست و به متن شما زیبایی و شکیل شدن خاصی می‌ده...
خودتون می‌تونید امتحان کنید باز اگه نشد بگید که یک راه دیگه‌ای براش پیدا کنیم. احتمالا تو قسمت فاصله کلمات یا فاصله پاراگراف ها.

Angelgirle

New Member
آقای هادی عسکری
کلا برای تمام فونتاتون که تعریف می‌کنید سعی کنید روی Naskh باشه

Angelgirle

New Member
میشه یک نفر به این سوال من جواب بده لطفا
یک مقدار تخصصی هست.
فکر می کنم کسانی بتونن جواب بدن که خیلی با Find\change کار کرده باشن.
می‌خوام در قسمت Find\change طوری کلمات رو انتخاب کنم که کلمات قبل از : بلد بشن و کلمات بعدش ساده بمونن.
کسی می‌تونه کمک کنیه.
به طور مثال: قبل از سرچ.
دهخدا: نویسنده و محقق
بعد از تغییر.
دهخدا: نویسنده و محقق:sad:

Angelgirle

New Member
سلام دوست من
1- اگر PDF شما با کیفیت پایین خروجی می‌ده باید این مسیر رو طی کنی file>adobe PDF preset>High quality print
2- اگر باز هم جواب نداد باید از برنامه adobe distiller استفاده کنی که تنظیمات خیلی خاصی داره.
3- اگر این دو راه هم جواب نداد یعنی پرینتی که می‌گیرید و پرینترتون روی کاغذ میاره بی کیفیت گرفته می شه که اون هم تنظیمات خاص خودش رو داره به این شرح:
print>properties>advance>Print Quality در این قسمت پیپر کوآلیتی رو بگذارید روی 600×600 تا پرینت خیلی با کیفیت‌تری براتون بگیره حتی می‌تونید با این قسمت بازی کنید تا ببینید چه نتیجه‌ای می‌ده.
لطفا نتیجه رو بگید ممنون می شم.

Angelgirle

New Member
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
امروز یک جایی دیدم که برنامه‌ای تحت نام MathMagic Pro Edition for Adobe InDesign روی سیستمش نصب بود و به طور مستقیم فرمول ریاضی را داخل این برنامه وارد می‌کرد؟
آیا کسی از شما این برنامه را دارد که یک جایی آپ کند یا آدرسی، نشانی، از این برنامه (البته با کرک) بدهد که بتوانیم آن را تهیه کنیم.
مطمئناً برای کلیه دوستان نیز بسیار لازم می‌شود؟
با تشکر

من همیشه دانلود برنامه‌هامو از سایت Cnet انجام می‌دم این برنامه‌ای هم که می‌گید رو تو این آدرس دیدم.
البته هنوز ازش استفاده نکردم.
http://download.cnet.com/MathMagic-Pro-Edition/3000-6675_4-10699954.html

mozhdeh 20

Member
سلام و تشکر
میدونین من فکر کنم عیب از فونت های ویندوز باشه نه کیفیت پرینت چون همون فایل بدون خروجی pdf در پرینت کیفیت داره :sad:

Angelgirle

New Member
سلام و تشکر
میدونین من فکر کنم عیب از فونت های ویندوز باشه نه کیفیت پرینت چون همون فایل بدون خروجی pdf در پرینت کیفیت داره :sad:

می‌تونم بپرسم کارتون رنگیه یا سیاه و سفید؟
در هر دو صورت باید فونتاتون رو از خانواده B انتخاب کنید و دیگه اینکه حتما رنگشون تک رنگ مشکی باشه یعنی سیاه 100 درصد. در پالت رنگ به اسم Black می‌تونید ببینیدش.
شاید هم خروجیتون رو سیاه و سفید نمی گیرید البته اگه کارتون سیاه و سفید باشه که در اون صورت بازم باید فونتا روی مشکی صد درصد باشه.

Angelgirle

New Member
دوستان عزیز هیچ کدوم نمی دونید چطور می شه در قسمت find /change کاری کرد که یک سری کاراکتر خاص رو بلد کنم؟
البته این کارو در قسمت های دیگه بلدم اما نمی دونم چطور «:» و کلمات ما قبل از اون رو بلد کنم.
ممنون می شم اگه کسی جواب بده.:cry:

chipaunt

Member
سلام خدایی یکی جواب منو سریع بده خیلیییییی لنگم
من دارم چندین کتاب رو تو ایندیزاین صفحه آرایی کنم بماند که بدون آموزش و با کلی کلنجار رفتن توی این برنامه بالاخره 5 تا کتاب بستم اما الان 2 تا مشکل دارم اول این که 2 هفته اس ایندیزاین با پیغام Dont send و یه تمپ که مدام خودش میسازه اصلا باز نمی شه!!!!!
دوم این که اصلا این cd انگار سریال نامبر ندارده (Indesign me cs4) یا من نتونستمپیداش کنم خلاصه این 3 ماه رو من با تریال 30 روزه سر کردم
یکی کمک کنه لطفا ممنون.

Angelgirle

New Member
سلام خدایی یکی جواب منو سریع بده خیلیییییی لنگم
من دارم چندین کتاب رو تو ایندیزاین صفحه آرایی کنم بماند که بدون آموزش و با کلی کلنجار رفتن توی این برنامه بالاخره 5 تا کتاب بستم اما الان 2 تا مشکل دارم اول این که 2 هفته اس ایندیزاین با پیغام dont send و یه تمپ که مدام خودش میسازه اصلا باز نمی شه!!!!!
دوم این که اصلا این cd انگار سریال نامبر ندارده (indesign me cs4) یا من نتونستمپیداش کنم خلاصه این 3 ماه رو من با تریال 30 روزه سر کردم
یکی کمک کنه لطفا ممنون.

دوست من نکنه کرکت ایراد پیدا کرده می شه دقیقا بگی چه پیغامی بت می‌ده؟

Angelgirle

New Member
دوست من نکنه کرکت ایراد پیدا کرده می شه دقیقا بگی چه پیغامی بت می‌ده؟

ببین دوست من Indesign cs4 همین مدلیه من مجبور شدم سیستمم رو بدم تعمیر تا اون رجیستر قبلی که روش مونده بود پاک بشه. آخه حتی remove هم نمی شد. البته نمی خوام نگران بشی واسه همین به نظرم به شرکتی که سی دی رو تهیه کرده باید تماس بگیری و مشکلت رو بهشون بگی تا برای نصب دوباره برنامه راهنماییت کنن چون تا وقتی که قفل قبلی روش هست اگه دوباره هم نصبش کنی همون user name قبلی رو می‌شناسه...
اگه ممکنه بگو دقیقا چه پیغامی بت می ده.
ایندیزاین در کنار فایل خودش یک فایل دیگه که معمولا hidden هست ایجاد می کنه که بش می‌گیم فایل قفل یا فایل پشتیبانی ایندیزاین. باز نمی شه و فقط برای اینه که فایلت رو وقتی برقا می ره یا یهو همه برنامه ها بسته می شه recover کنه. شاید منظورتون اون باشه.

majideptp

Member
چرا دوست عزیز اکسپورت های گوناگونی داره اما خروجی اچ تی ام نداره
می خواستم بدونم کسی تا حالا با روش خاصی از ایندیزاین خروجی اچ تی ام گرفته
متشکرم

اگه خروجی pdf و یا eps بگیری و توی فتوشاپ باز کنی بتون اونجا میتونی html بگیری. البته فتوشاپ ورژن های قدیمی تر cs5 فکر نمیکنم داشته باشه.

آخرین ویرایش:

Angelgirle

New Member
اگه خروجی pdf و یا eps بگیری و توی فتوشاپ باز کنی بتون اونجا میتونی html بگیری. البته فتوشاپ ورژن های قدیمی تر cs5 فکر نمیکنم داشته باشه.

دوست من اگه می‌خوای از ایندیزاین خروجی اچ تی ام بگیری می‌تونی به این مسیری که می‌گم بری:
فایلت رو باز کن و بعد :
file menu>cross.mediaexport.XHTML/Dreamweaver
و بعد با تنظیماتی که می‌خوای و در جایی که می‌خوای Save کن بعد می‌تونی تو IE یا Firefox بازش کنی.
منظورت این بود یا چیز دیگه نمی‌دونم این روش توی CS3 هست.
خب CS4 ,CS5 در این زمینه‌ها بهتر هستن.

behzad1360

New Member
سلام.
من تازه اينديزاين يادگرفتم تو مجله مشكل ندارم اما تو صفحه بندي كتاب خيلي مشكل دارم.1- صفحات را از كجا انتخب كنم؟2- شماره صفحه اتوماتيك كجاس؟3- كتابي كه دارم صفحه بندي ميكنم پر از شكل است چطوري بايد عمل كنم؟

behzad1360

New Member
من تازه دارم با اينديزاين كار مي كنم. براي بستن مجله مشكل ندارم اما الان دوتا كتاب با صفحات 300 و 500 دارم مشكل دارم اساسي از كجا شروع كنم؟ شماره صفحه و كتاب كه پر از شكل است و تو ورد تايپ شده رو چطوري كار كنم

mozhdeh 20

Member
درود به همه
چه طور میتونیم فونت و سایز دقیق برای صفحه آرایی تو مجله را تشخیص بدیم یعنی آیا یک سایز و قانون مشخص داره یا اینکه سلیقه ای هستش؟ :)

Mr_lesani

Member
سلام.
خروجی در indesign رو با pdf گرفتم اما وقتی خروجی می گیره پسوند cmyk رو تبدیل به rgb می کنه ؟ چکارش کنم که با همون پسوند چاپی واسم pdf بگیره.؟
سوال2: بعد از اینکه سند رو باز کردم چطوری اندازه های فایل رو تعقییر بدم. مثلا میخوام خط کشم بر اساس cm باشه. البته بعد این که باز کردم چون تنظیمات اولیه اش رو بلدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا