:: تمام سوالات راجع به اينديزاين رو اينجا مطرح كنيد ::

سلام من آموزش فارسي Adobe InDesign CS4 ميخوام كسي ميتونه كمك كنه

سلام
من آموزش فارسي Adobe InDesign CS4 ميخوام كسي ميتونه كمك كنه

yarkeshi

New Member
با سلام و عرض خسته نباشيد
من مي خواستم بدونم چطور مي شه در اينديزاين جدول را آورد و تغييرات بزرگ وكوچكي رو نشان داد

yarkeshi

New Member
با سلام
و عرض خسته نباشيد.
من در اينديزاين جدولي رو از word هم بهصورت copy وpast و هم به صورت place آوردم ولي بزرگش كه مي كنم همه صفحه آرايي آن بهم مي خوره
:paint:لطفا راهنماييم كنيد.
با سپاس

na3er-faraji

New Member
کسی میدونه چطور میشه در indesign اطلاعات رو از بانک اطلاعاتی اکسس بخونیم؟؟؟

bahar88861

New Member
کسی فایل آماده سررسید 89 رو توی اندیراین داره ؟ صفحات اطلاعات ، اول و آخر سررسید

bahar88861

New Member
یه سوال
برای صفحه بندی کتاب چه جوری میشه پایان یک فصل بدون enter بره یه صفحه دیگه ، یعنی سرفصل همیشه سرخط صفحه بمونه
پیشاپیش متشکرم

bahar88861

New Member
شما باید فایلی که از توی اون جدول رو وارد این دیزاین می کنید اندازه صفحه ، اندازه کادری باشه که توی اون place می کنید ، چون جدول شما بزرگتر از کادرتونه صفحه آرایی رو به هم می ریزه

چراغعلي

New Member
سلام دوستان
من قرار براي نشريه دانشگاهمون طراحي صفحه انجام بدم به مشكل بر خوردم. وقتي متن رو به indesign ميبرم و فونت رو به zar تغيير ميدم .تمام " ي " هاي وسط كلمه به صورت بزرگ مياد . چيكار كنم.؟ ممنون ميشم كمك كنيد.:sad:
سلام باید از فونتهای b استفاده کنی

چراغعلي

New Member
سلام
لطفاً کمکم کنید فوری فوری
برای کار دو رنگ در ایندیزاین چه کار باید کنم؟
برای دورنگ کردن باید فقط از رنگهای اصلی cmyc دو رنگ را انتخاب کنید و با آن کار کنید و هنگام تحویل به چاپخانه ذکر کنید که هر رنگی قرار است به کدام رنگ تبدیل شود. به طور مثال مجله ای با رنگ مشکی و قرمز به جای رنگ قرمز من از رنگ مجنتا استفاده می کردم و در چاپخانه به جای این رنگ در دستگاه رنگ قرمز استفاده می شد.

چراغعلي

New Member
سلام من در خروجی گرفتن مشکل دارم یعنی بعد از گرفتن pdf فایلی که پرینت میگیرم کیفیت بسیار پایینی داره حتی فایل های قبلی که چاپ شدند را دوباره پرینت میگیرم این بار کیفیت اونها هم پایین هستش
فکر کنم عکسها لینک نشده باشد یا از کامپیوترت حذف شده اند.

چراغعلي

New Member
چه جوری میشه سند ایندیزاین سی اس 5 رو داخل سی اس چهار باز کرد?
در برنامه ایندیزاین این امکان وجود ندارد که سند ورژن بالا را در ورژن پائین تر باز کرد و حتی نمی شود مثل برنامه کرل یا ورد سند را با عنوان ورژن پائین ذخیره کرد. باید همان برنامه یا ورژن بالاتر را استفاده کنی که من نمی دانم در بازارهست یا نه؟

آخرین ویرایش:

mozhdeh 20

Member
سلام به همه دوستان یک سوال خیلی مهم و فوری
اگه عکسی را وارد برنامه indesignکردیم چطور میتونیم از کیفیت عکس بعد از چاپ مطمئن بشیم و اینکه رنگها تغییر اساسی نمی کنند راستی کار صفحه آرایی مجله هستش.
پیشاپیش تشکر:)

mozhdeh 20

Member
دوباره سلام
یک سوال دیگه
چطور میتونیم برای علامت گذاری متن ها یک طرح جدید به لیست اضافه کنیم منظورم همون bullet هستش:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا