michaelmoore
New Member
اگه میشه جایی رو معرفی کنید که templateمدل های آماده صفحه بندی شده با ایندیزاین رو که بشه ویرایش کرد رو دریافت کرد رو معرفی کنید
به نظرتون كورل بهتره باري طراحي روزنامه يا ايدزاين
اخه به كورل مسلط هستم
ولي به ايندزاين نه
اگه میشه جایی رو معرفی کنید که templateمدل های آماده صفحه بندی شده با ایندیزاین رو که بشه ویرایش کرد رو دریافت کرد رو معرفی کنید
دوستان عزيز سلام
من يك كتاب 400 صفحه اي بستم، كه نويسنده يك چيزي حدود 300 تا كلمه آخر كتاب به عنوان نمايه گذاشته و بايد تايپ شه كه مثلا كلمه تاريخ در چه صفحاتي وجود داره.
مثلا : تاريخ 14-67-89-109-200 و ...
اين كار به صورت دستي يك هفته زمان مي بره، آيا راهي در اينديزاين cs5 وجود دارد كه راحت تر انجام بشه ؟
سلام . می خواستم بپرسم چرا وقتی متنی رو از ورد تو این دیزاین کپی میکنم به صورت مربع نشون داده می شود؟
اگه میشه مسیر کپی رو واسم بزارین
با سلام خدمت همه من در کار کردن با نرم افراز ادوب این دیزاین با یک مشکلی بر خوردم که نمیدونم چه کار کنم راهنمایی کنید ممنون میشوم .اول من از این ورژن استفاده میکنم Adobe InDesign CS4 ME
شرح مشکل: من در تایپ اعداد مشکل دارم یعنی هر عددی را وارد کنم با فارسی مینویسد در صورتی که میخوام اعداد به انگلیسی نمایش داده شود هر چی فونت را هم عوض کردم مشکلم حل نشد راهنمایی کنید ممنون میشوم.
سلام!
دوست عزیز کاری که میگم انجام بدید تا مشکلتون حل بشه
روش اول :
وقتی متنتون در حالت انتخابه رویه نوار ابزار بالای نرم افزار که در شکل هم مشخص شده قسمت زبان رو روی یه کشور با زبان لاتین مثل آمریکا بزارین.
نکته:حتما فونت مورد نظر یه فونت لاتین باشه.
روش دوم :
یک paragraph style جدید بسازین.
حالا روی استایل جدید دو بار کلیک کنید تا با باز شدن پنجره جدید مشخصات این استایل رو عوض کنید.
حالا در پنجره جدید در قسمت advanced character formats زبان رو روی یک زبان لاتین بزارین و در انتها این استایل رو به متن خودتون که یه عدد هست اختصاص بدید.
شرمنده اگه يه کم دير جواب ميدم...يه سوالم من داشتم
وقتي متني که همش فارسي هست رو وارد برنامه مي کنيم و استايل متن رو به اون مي ديم اگه چندتا کلمه لاتين تو متن باشه اونا هم همون استايل رو ميگيرن
راهي هست که به صورت اتوماتيک استايل لاتين رو کلا عوض کنيم نه اينکه دونه دونه درست کنيم؟!
[a-z]|[A-Z]
سلام به همه دوستان
شرمنده که مجددا این سئوال را میپرسم اما مشکل دارم دیگه شرمنده
من یک شکل طراحی کردم میخوام این شکل به عنوان bullet باشه اما نمیدونم چطوری. حتی شکل را به پالت library اضافه کردم اما میخوام به عنوان bullet و با قواعد اون باشه لطفا من را راهنمایی کنین. مرسی
وقتي قراره يه سند جديد بسازيم يه قسمت هست به اسم Master text frame
اگه اونو تيک بزنيم چه اتفاقي ميوفته ؟ کلا واسه چي گذاشتنش؟