:: تمام سوالات راجع به اينديزاين رو اينجا مطرح كنيد ::

dj iran

New Member
با سلام
وقتی توی مستر شماره صفحه و عنوان نشریه را تنظیم می کنم و توی کلیه صفحات به صورت اتوماتیک اعمال می شه یه مشکلی که پیش می یاد اینه که وقتی توی یه صفحه عکس یا رنگی به صورت بک گراند می یارم که کل صفحه را پر کنه روی شماره صفحه و عنوان نشریه را هم می گیره چطوری می تونم این مشکل را حل کنم
حتی روی تصویر هم راست کلیک کرده و اونو send back کردم اما مشکل حل نمی شه لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

dj iran

New Member
با سلام
چطوری می شه توی ایندیزاین فونت را تبدیل به تصویر کرد یعنی دیگه فونت نباشه و از فرمت فونت خارج بشه درست مثل یه تصویر یا چیز دیگه

ghazal86

Active Member
سلام به همه و خسته نباشيد
من قراره كارهاي طراحي يه مجله رو انجام بدم كه سياه و سفيد هست. از اينديزاين چيزي نميدنم ولي ميخوام متنهاي صفحاتم رو توي اينديزاين طراحي كنم و توي فوتوشاپ با يه سري براشهاي خاص و وكتورهايي كه دارم تلفيقش كنم.
از ادوب سي اس 3 ام اي استفاده ميكنم(براي هر دو نرم افزار)
فوتوشاپ رو واردم ولي نميدنم وقتي توي اينديزاين يه متن مينويسم چه خروجي بايد بگيرم كه توي فوتوشاپ باز بشه و راحت اديت بشه كيفيتش هم پايين نياد.
خودم يه متن تايپ كردم و چندتا خروجي ازش گرفتم مثل پي دي اف و اس وي جي و داكيومنت اينديزاين ولي هيچكدوم برام مطلوب نبود البته اس وي جي بهتر از همه بود ولي پشتش ترانس پرنت بود و متن تايپي هم كمرنگ شده بود و مشكي قوي نبود.
حالا ميشه اصلا اين براشها فوتوشاپم رو توي اينديزاين وارد كنم؟(من گزينه اي براي اين مورد نديدم)
چه جور خروجي از همه مناسبتره براي كار در فوتوشاپ؟
عكسهامو چه جوري توي اينديزاين وارد كنم؟ فكر ميكنم بايد عكس رو توي پوشه همون داكيومنتم بزارم و بعد ايمپورتش كنم تو اينديزاين ولي گزينه اش رو پيدا نكردم و همينطور نميدنم اين لايبرريش كجاست؟!
بعد اينكه چه جوري فونتهاي دلخواهم رو ميتونم توي محيط نرم افزارم وارد كنم؟
ممنون ميشم اگر كمكم كنيد چون هيچي از اينديزاين نميدونم.

آخرین ویرایش:

Legend

Member
سلام دوست عزیز ...
1- چرا تو همون خود فتوشاپ تایپ نمی کنید و خروجی نمیگیرید ؟
2- عکس رو تو فتوشاپ طراحی کنید و بعد جای متن رو خالی بگذارید بعد بیایید تو ایندیزاین عکس رو ایمپورت کنید و متن رو بنویسید .
3- شما هر فونتی رو که می خواهید تو پوشه فونت ویندوز بریزید بعد تو ایندیزاین فعال میشه ..
نکته : ایندیزاین از هر فونت فارسی پشتیبانی نمیکنه , از سری بی استفاده کنید ...

ghazal86

Active Member
سلام دوست عزیز ...
1- چرا تو همون خود فتوشاپ تایپ نمی کنید و خروجی نمیگیرید ؟
2- عکس رو تو فتوشاپ طراحی کنید و بعد جای متن رو خالی بگذارید بعد بیایید تو ایندیزاین عکس رو ایمپورت کنید و متن رو بنویسید .
3- شما هر فونتی رو که می خواهید تو پوشه فونت ویندوز بریزید بعد تو ایندیزاین فعال میشه ..
نکته : ایندیزاین از هر فونت فارسی پشتیبانی نمیکنه , از سری بی استفاده کنید ...

سلام
ممنون از راهنماییتون. توی فوتوشاپ با تایپ مشکل دارم برای همین رفتم سراغ ایندیزاین.
خوب میشه یه چنتا سوال دیگه ام رو هم جواب بدی؟
1- اگر بخوام یه عکس تویتمام صفحات تکرار بشه و توی یه جای ثابت هم باشه چیکار میتونم بکنم؟ برای شماره صفحاتم یه عکس دارم که میخوام توی تمام صفحات تکرار بشه و توش شماره صفحه رو تایپ کنم.
2- برای اینکه شماره صفحه توی یه جای خاص بیوفته چیکار باید بکنم؟
3- اصلا از کجا میتونم صفحه ها رو شماره بزنم؟
4- توی یکی از پستها دیدم که یه نفر گفته بود میشه کاری کرد که مشخصات نشریه توی هر صفحه تکرار بشه(منظور سال چاپ و شماره چاپ و ...) چه طور این کارو میتونم بکنم؟
5- اگر یه عکس گوشه صفحه داشته باشم و بخوام متن در کنار این عکس متانسب با عکس پله ای بشه چیکار کنم؟ خودم وقتی اسپیس میزدم تا متن بره کنارتر و در کنار عکسه بیوفته زیاد جالب نمیشد و یا اینکه اصلا جواب نمیداد و حروف کشیده یا فشرده میشدن.
6- برای گذاشتن دگمه در ابتدای متن کجا باید برم و چه جوری میتونم شکلش رو انتخاب کنم؟ توی منوی تایپ یه چیزی بود ولی فقط مربع میزاره.
7- فونت نستعلیق رو که استفاده میکنم تیکه تیکه مینویسه چیکارش باید بکنم؟
ممنون از اینکه جواب میدید.

آخرین ویرایش:

I-zone

Active Member
سلام دوستان کسی با InDesign CS4 کار کرده؟ یک برنامه همراهش هست به اسم Page Transitions کسی باهاش کار کرده ؟
اموزشی به زبان انگلیسی یا فارسی سراغ دارید؟

با تشکر

I-zone

Active Member
سلام دوستان کسی با InDesign CS4 کار کرده؟ یک برنامه همراهش هست به اسم Page Transitions کسی باهاش کار کرده ؟

با تشکر

sialk graph

Member
سلام دوستان کسی با indesign cs4 کار کرده؟ یک برنامه همراهش هست به اسم page transitions کسی باهاش کار کرده ؟

با تشکر

دوست عزیز این برنامه کجای ایندیزاین هستش من تاحالا ندیدم. من با cs4 کار میکنم بگو تا ببینم به چه کاری میاد.
ممنون.

ghazal86

Active Member
سلام
ممنون از راهنماییتون. توی فوتوشاپ با تایپ مشکل دارم برای همین رفتم سراغ ایندیزاین.
خوب میشه یه چنتا سوال دیگه ام رو هم جواب بدی؟
1- اگر بخوام یه عکس تویتمام صفحات تکرار بشه و توی یه جای ثابت هم باشه چیکار میتونم بکنم؟ برای شماره صفحاتم یه عکس دارم که میخوام توی تمام صفحات تکرار بشه و توش شماره صفحه رو تایپ کنم.
2- برای اینکه شماره صفحه توی یه جای خاص بیوفته چیکار باید بکنم؟
3- اصلا از کجا میتونم صفحه ها رو شماره بزنم؟
4- توی یکی از پستها دیدم که یه نفر گفته بود میشه کاری کرد که مشخصات نشریه توی هر صفحه تکرار بشه(منظور سال چاپ و شماره چاپ و ...) چه طور این کارو میتونم بکنم؟
5- اگر یه عکس گوشه صفحه داشته باشم و بخوام متن در کنار این عکس متانسب با عکس پله ای بشه چیکار کنم؟ خودم وقتی اسپیس میزدم تا متن بره کنارتر و در کنار عکسه بیوفته زیاد جالب نمیشد و یا اینکه اصلا جواب نمیداد و حروف کشیده یا فشرده میشدن.
6- برای گذاشتن دگمه در ابتدای متن کجا باید برم و چه جوری میتونم شکلش رو انتخاب کنم؟ توی منوی تایپ یه چیزی بود ولی فقط مربع میزاره.
7- فونت نستعلیق رو که استفاده میکنم تیکه تیکه مینویسه چیکارش باید بکنم؟
ممنون از اینکه جواب میدید.

كمكimg:mad:
worship.gif
worship.gif
worship.gif
:cry::sad:

mgg_back

Member
با سلام
وقتی توی مستر شماره صفحه و عنوان نشریه را تنظیم می کنم و توی کلیه صفحات به صورت اتوماتیک اعمال می شه یه مشکلی که پیش می یاد اینه که وقتی توی یه صفحه عکس یا رنگی به صورت بک گراند می یارم که کل صفحه را پر کنه روی شماره صفحه و عنوان نشریه را هم می گیره چطوری می تونم این مشکل را حل کنم
حتی روی تصویر هم راست کلیک کرده و اونو send back کردم اما مشکل حل نمی شه لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

به احتمال زیاد شما لایه ها رو باهاش کار نمیکنید.
شما page numbering رو در یک لایه جداگانه قرار بدین و اون لابه رو از همه بالاتر بذارین.
لطفا بعد از امتحان کردن پاسخ بدین

I-zone

Active Member
دوست عزیز این برنامه کجای ایندیزاین هستش من تاحالا ندیدم. من با cs4 کار میکنم بگو تا ببینم به چه کاری میاد.
ممنون.

سلام برنامه که نه یک گزینه است که البته خودم ور رفتم یاد گرفتم باهاش کار کنم .
الان فقط یک مشکل دارم فارسی نمی نویسه اگر لطف کنید لینک خرید یک نسخه کامل cs4 که فارسی هم بنویسه را به من بدید ممنون می شوم

ghazal86

Active Member
سلام.میشه بگین چطور میشه عکس لا به لای متن وارد کرد؟

سلام
اگر منظورتون اينه كه هم عكس رو داشته باشيد و هم متن رو و هيچ قسمتي از اين دو تا هم مخفي نباشه اول با درگ و دراپ عكستون رو توي اينديزاين بياريد بعد كه به سايز دلخواهتون درش آورديد انتخابش كنيد روش رايت كليك كرده و از منوي "ارنج" سند تو بك رو انتخاب كنيد اينطوري عكستون ميوفته پشت متن و هر دو رو هم ميبينيد.

آخرین ویرایش:

m.s.m

New Member
سلام
می خواستم بپرسم که آیا به غیر از برنامه ایندیزاین، برنامه حرفه ای تری برای صفحه آرایی یا همان طراحی متون داخله سررسید هست.؟
اگر که برنامه ای هست لطفا به من بگید .
ممنون میشم
با تشکر فراوان...

axomax

Member
می تونید با quark express کار بکنید . البته quark خیلی حرفه ای است . یه خورده کار کردن باهاش سخته.

khorzu

Member
سلام
یک سری فونت مخصوص ایندیزاین سی اس دانلود کردم که با x شروع می شه ... ولی "ی" رو با دو نقطه زیرش می نویسه . چیکار کنم؟

shrbfn

New Member
پایین به بالا شدن نوشته ها

سلام بچه ها
من یه مشکل حاد دارم
اونم اینه که تو ایندیزاین سی اس 4 نوشته های فارسیم بعد از انتقال از فارسی نویسا به صورت پایین به بالا میان.یعنی مثلا تو یه پاراگراف.اول جمله ای که تو خط آخر نوشتم میاد,بعد جمله های قبلیش قرار میگیره.
چه کنم؟

gr4phic

New Member
با سلام
با تشکر
با shift+click قفل باز میشه و میتونید روی هر صفحه تغییرات انجام بدید
اونقت میتونید send to back کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا