سلامبا سلام
دوستان کسی در مورد خروجی گرفتن html از ایندیزاین سر رشته داره
در واقع فایل های من در ایندیزاین صفحه آرایی شدند و من خروجی پی دی اف می گیرم و در سایت قرار می دهم حالا می خواهم به صورت صفحات اچ تی ام ال هم در سایت قرار بدهم اما تو خروجی های اینیزاین اچ تی ام ال نداره
با سپاس
یکم در مورد ایندیزاین میشه توضیح بدید ؟؟؟ برای چه کارایی استفاده میشه ؟ چه مزیت هایی داره؟
چرا دوست عزیز اکسپورت های گوناگونی داره اما خروجی اچ تی ام ندارهسلام
آیا در منوی فایل export ندارد؟
براي درست کردن سرتيترها بهصورت عددي (بهعنوان مثال 1.1.3)، بجاي نقطه، کاما گذاشته ميشه. کسي راهحلي براي رفع اين معضل داره ؟
با سلام
دوستان کسی در مورد خروجی گرفتن html از ایندیزاین سر رشته داره
در واقع فایل های من در ایندیزاین صفحه آرایی شدند و من خروجی پی دی اف می گیرم و در سایت قرار می دهم حالا می خواهم به صورت صفحات اچ تی ام ال هم در سایت قرار بدهم اما تو خروجی های اینیزاین اچ تی ام ال نداره
با سپاس
دوست عزيز سلام
نمي دونم تا حالا راه حل رو پيدا كردي يا نه، اگر پيدا كردي كه خب شايد به درد دوستان ديگر هم بخوره و اگر نه كه اميدوارم كارت راه بيافته :
من راهنمايي رو براي فونت هاي سري B_ مي گم. شما از منوي Type گزينه Charactar Style رو انتخاب كن كه پنل استايل رو ببيني.
سه تا آيكون پايين پنل مي بيني كه وسطي Create New Style هستش، روي اون كليك كن كه به صورت پيشفرض به نام Charactar Style 1 انتخاب ميشه، البته اگر استايل ديگه اي نداشته باشي.
حالا روش دو بار كليك كن، در قسمت سمت چپ پنجره باز شده توي پنل Middle East Charactar Formats براي اولين گزينه يعني Digits بايد گزينه Arabic رو ست كني.
بعد از اين كار مي توني اين استايل رو به همه اعدادي كه مي خواي نقطه داشته باشه بدي.
سلام. نیم اسپیس وقتی کار میکنه که شما نرم افزار فارسی ساز هم نصب کرده باشید و گرنه بصورت عادی ctrl+shift در ویندوزی که حالت فارسی داره کار نمی کنه.اگه مشكلت فقط نيم اسپيس هستش . با shift+space تو اينديزاين CS3 مي توني نيم فاصله بزني.