وقتی دارید خروجی میگیرید خروجی رنگی رو روی gray انتخاب کنید.
مثلا اگه نشریه با سایز A4 سیاه سفید طراحی می کنید وقتی خواستید خروجی بگیرید در پنجره باز شده رزولوشن رو روی 300 و مد رنگی رو gray قرار بدید
سلام چه جوری میشه متنی که از ورد تو ایندیزاین کپی می کنم تمامی صفحات در بر بگیر و قرار نباشه صفحه صفحه انتقال بدم؟ممنون
سلام در کادر خروجی pdf من نتونستم مد رنگ را پیدا کنم میشه بگین کجاست
؟
زمانی که هنوز داخل word هستی با کلیدهای ترکیبی Ctrl+A همه متنو انتخاب کن ، سپس وارد ایندیزاین شو و Ctrl+V بزن تا متن در ایندیزاین درج بشه. مشاهده میکنی که فقط قسمتی از متن وارد شده و مابقی اصطلاحا سریز کرده که با علامت قرمز رنگی در پایین فریم متن مورد نظر قابل تشخیصه .. حالا روی اون علامت قرمز رنگ کلیک کن و با گرفتن کلید Shift وسط صفحه که هستی کلیک کن .. مشاهده خواهید کرد متن به صورت خودکار در صفحات ادامه درج خواهد شد.
سلام..من پلاگين هاي اينديزاين از سايتتون گرفتم اما نمي دونم چطور واردش كنم؟اصلا از كدام قسما اعمال ميشه توضيح ميديد؟
Program Files\Adobe\Adobe InDesign CS5\Plug-Ins
من خودم این مشکلو با ابزار Find/Change حل میکنم .. اما شنیدم برنامه هزاره این مشکلو حل میکنه...سلام دوستان و خسته نباشید
سئوال من در مورد وارد کردن کلماتی است که با نیم فاصله در وورد تایپ شدند و وقتی در ایندیزاین وارد می شن نیم فاصله از بین میره؟
میخواستم بدونم چجوری این مشکل رو حل کنم. من برنامه persian activator رو نصب کردم و دوباره restart کردم اما مشکل به جای خود باقیست!!
1- وقتی شکلی راز از کورل وارد این دیزاین می کنم خیلی کیفیتش پایین میاد در صورتی که همان شکل با همان رزولوشن و ... در ورد خیلی عالی بود باید چی کار کنم.
2- برای pdf کردن هم مشکل کیفیت دارم باید چی کار کنم؟
سلام؛ چه شکلی یه مجلّه رو درست کنم؟ استانداردش چهجوریه: یه book بسازم و توش documentها (مطالبم) رو جدا جدا وارد کنم؟ [هر مطلب یه doc جدا باشه؟]
یا نه؛ یه doc درست کنم و همهی مطالب رو پشت سر هم بذارم؟
سلام؛ چه شکلی یه مجلّه رو درست کنم؟ استانداردش چهجوریه: یه Book بسازم و توش Documentها (مطالبم) رو جدا جدا وارد کنم؟ [هر مطلب یه Doc جدا باشه؟]
یا نه؛ یه Doc درست کنم و همهی مطالب رو پشت سر هم بذارم؟