:: تمام سوالات راجع به اينديزاين رو اينجا مطرح كنيد ::

Nima_mtg

New Member
لطفا كمكم كنيد!!!!!
من يك سري متن ورد گرفتم كه نيم اسپيس (-+ctrl) داره.
تو اين ديزاين ميارمش حذف مي شن و كلمات مي چسبن به هم.
persian activator نصب كردم عمل نكرده.
به دادم برسيد 300 صفحه است...

NojanServer

Member
لطفا كمكم كنيد!!!!!
من يك سري متن ورد گرفتم كه نيم اسپيس (-+ctrl) داره.
تو اين ديزاين ميارمش حذف مي شن و كلمات مي چسبن به هم.
persian activator نصب كردم عمل نكرده.
به دادم برسيد 300 صفحه است...

سلام
والا راه حلی که به ذهن من میرسه اینه که اول توی ورد با استفاده از Replace فاصله ها رو بر داری بعد توی ایندیزاین نیم فاصله بذاری.
این کار به نظر زمان بر میاد ولی با استفاه از Replace می تونی توی چند دقیقه انجام بدی چون کل کلماتی که در فارسی باید به هم نزدیک بشن چند تا بیشتر نیستند ( می، ای، ها، ی، نمی و ... ) منتها باید برای replace یک نکته رو دقت کنی به عنوان مثال می خوای همه می ها را بچسبونی باید یک فاصله قبل و بعد می رو انتخاب کنی و با یک فاصله قبل و نیم فاصله بعدش جایگزین کنی

البته همه این کارها در آخرین مرحله باید انجام بشه، اول سعی کن کیبورد رو درست کنی

Nima_mtg

New Member
آخه براي اين كتاب وقت ندارم همه كلماتش رو چك كنم. خيلي زيادن.
بعدش ! آخه مشكل اينه كه تو ورد نيم اسپيس كاراكتر نيست كه بشه find/replace كرد

NojanServer

Member
فایل ورد رو export می کنی یا copy و paste ؟
توی اکسپورت ممکنه مشکل ایجاد بشه، یکبار همه رو از ورد کپی کن ببین به جای نیم فاصله ها، یک خط نشون میده تو ایندیزاین ؟

طراح1

New Member
سلام من هم همین مشکل رو دارم و متن رو که میارم توی صفحه اولش با alt و shift میشه متن ها رو توی صفحات جاسازی کرد ولی بعدش اگر تنظیماتی رو توی متن انجام بدم و متن اضافی میره توی قسمت مثبت قرمز رنگ .بعد از این نمیدونم چه جوری بفرستم توی بقیه صفحه.آخه لازمه که بعدش هم متن ها دستکاری بشه

طراح1

New Member
لطفا راهنماییم کنید.متنا چه جوری بره توی صفحات بعد وقتی alt و shift رو یه دفعه گرفتیم و دوباره هم نیاز داریم صفحات مرتب بشه؟

NojanServer

Member
سلام من هم همین مشکل رو دارم و متن رو که میارم توی صفحه اولش با alt و shift میشه متن ها رو توی صفحات جاسازی کرد ولی بعدش اگر تنظیماتی رو توی متن انجام بدم و متن اضافی میره توی قسمت مثبت قرمز رنگ .بعد از این نمیدونم چه جوری بفرستم توی بقیه صفحه.آخه لازمه که بعدش هم متن ها دستکاری بشه

سلام
دوست عزیز میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟ خب اگر تعداد صفحات کارت کمه و به علاوه قرمز رنگ انتهای متن میاد که یک صفحه جدید انتها اضافه کن و بعد از کلیک کردن رو به علاوه قرمز رنگ، کلید شیفت رو نگه دار تا سر ماوس تبدیل به فلش مارپیچ تبدیل شه، بعد متن رو بذار، خودش هر تعداد صفحه لازم باشه می سازه.

من برداشتم از سوالت این بود، اگر اشتباه فهمیدم یکم بیشتر توضیح بده تا شاید بتونم راهنمایی کنم.

hassani48

New Member
باید از شیوه place استفاده کنی. متنت هم باید ورد باشه نه تکست. به راحتی همه سر جاشون میان

hassani48

New Member
سلام دوستان و خسته نباشید
سئوال من در مورد وارد کردن کلماتی است که با نیم فاصله در وورد تایپ شدند و وقتی در ایندیزاین وارد می شن نیم فاصله از بین میره؟
میخواستم بدونم چجوری این مشکل رو حل کنم. من برنامه persian activator رو نصب کردم و دوباره restart کردم اما مشکل به جای خود باقیست!!:sad:

باید از کلید ترکیبی alt+0254 استفاده کنی. راه دیگه کپی کردن از ورد یا در همان متنی است که وارد کردی. نیازی به هیچ برنامه دیگری هم نداری

geraphic22

New Member
salam
kasi mitone komakam kone bege pluginhaye indesign ro koja bayad nasb ya copy kard ke beshe estefade kard?????
helppppppppppppppppppp meeeeeeeeeeeeeeeee
plugin daram ama nemidonam chekaresh konam

odrakoola

Well-Known Member
kasi mitone komak kone ke chetori mishe pelaginharo to indesign estefade kard???

به سادگی... اکثر پلاگین ها خودشون فایل نصبی دارند در غیر این صورت باید اون پلاگین رو در پوشه پلاگین های ایندیزاین کپی کنید....
این پوشه در مسیر زیر قرار داره
کد:
C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CS5\Plug-Ins

geraphic22

New Member
به سادگی... اکثر پلاگین ها خودشون فایل نصبی دارند در غیر این صورت باید اون پلاگین رو در پوشه پلاگین های ایندیزاین کپی کنید....
این پوشه در مسیر زیر قرار داره
کد:
c:\program files\adobe\adobe indesign cs5\plug-ins

دستت درد نکنه
راستش همین پلاگین ها که تو همین سایت بود برداشتم
فایل نصب داره اما نصب نمی شه - تو ادرسی هم که گفتین کپی کردم اما موقع باز کردن برنامه تک تک پلاگین ها رو ارور می ده که دوباره نصب کن و این حرفا؟؟؟؟ می شه راهنمایی کنین و اصلا طرز استفاده اونو بگین واقعا ممنون می شم... مرسی....

odrakoola

Well-Known Member
دستت درد نکنه
راستش همین پلاگین ها که تو همین سایت بود برداشتم
فایل نصب داره اما نصب نمی شه - تو ادرسی هم که گفتین کپی کردم اما موقع باز کردن برنامه تک تک پلاگین ها رو ارور می ده که دوباره نصب کن و این حرفا؟؟؟؟ می شه راهنمایی کنین و اصلا طرز استفاده اونو بگین واقعا ممنون می شم... مرسی....

اگه منظورتون از پلاگين همين مجموعه اي هست كه اخيرا توي سايت گذاشتن .. به نظرم اون مجموعه نميتونه واقعي باشه.. منظورم اينه كه يك پلاگين اينديزاين به تنهايي بيشتر از 5 مگ مجم داره اما اون مجموعه با اون همه پلاگين 2 مگ بيشتر حجم نداشت.. خود من هم در هنگام اجرا كردنش سيستمم هنگ كرد و مجبور به ري استارت كردن سيستم شدم...
بهتره هر كدوم از پلاگين ها رو جداگانه تهيه و نصب كنيد.

#elahe#

Member
هادي جان شما بايد بعد از تايپ حرف ی به جاي اسپيس شيفت اسپيس بزنيد ... يعني نيم فاصله ... اگه برنامش رو كامپيوترت نصب نيست بگو برات بزارم....
بله بذارید

ولی فقط امکان نیم فاصله با shift+space رو فراهم کنه
به کلیدهای دیگه کاری نداشته باشه :دی
مرسی

#elahe#

Member
سایتی برای دانلود نمونه کارهای روی جلد مجله موجود هست ؟
مثل نمونه کارهای کراتهای ویزیت که به وفور یافت میشه

اگر واسه صفحه آرائی هم سایت نمونه کار (حاشیه و بالا و پائین صفحه) هست لطفا معرفی کنید

mhaghjou

New Member
سلام
آيا تو برنامه اينديزاين بايد براي برش جا گذاشت؟
استانداردش چقدره

mhaghjou

New Member
خسته نباشيد
تو اين نرم افزار براي چاپ بايد جا ي برش گذاشت يا اينكه خود چاپگر بصورت اتومات اينكارو انجام ميده؟

NikYar

New Member
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم ...
اول اینکه توی نرم افزار ایندزاین چطور می تونم حروف کلمات ( که با یه فونت مشخص نوشته شدن ) را از نظر شکل تغییر بدم ( بدون تغییر فونت یا سایز ) ؟ ( یه چیز تو مایه های transform & warp mode منظورمه )
دوم من ویندوز 7 دارم و ایندزاین هم ورژن CS4 . مشکلی وجود داره اینه که وقتی ایندزاین را اجرا می کنم ویندوز حالت گرافیکی خودشو از دست میده ! راه حل چیه ؟

ممنون :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا