لطفا كمكم كنيد!!!!!
من يك سري متن ورد گرفتم كه نيم اسپيس (-+ctrl) داره.
تو اين ديزاين ميارمش حذف مي شن و كلمات مي چسبن به هم.
persian activator نصب كردم عمل نكرده.
به دادم برسيد 300 صفحه است...
سلام من هم همین مشکل رو دارم و متن رو که میارم توی صفحه اولش با alt و shift میشه متن ها رو توی صفحات جاسازی کرد ولی بعدش اگر تنظیماتی رو توی متن انجام بدم و متن اضافی میره توی قسمت مثبت قرمز رنگ .بعد از این نمیدونم چه جوری بفرستم توی بقیه صفحه.آخه لازمه که بعدش هم متن ها دستکاری بشه
سلام دوستان و خسته نباشید
سئوال من در مورد وارد کردن کلماتی است که با نیم فاصله در وورد تایپ شدند و وقتی در ایندیزاین وارد می شن نیم فاصله از بین میره؟
میخواستم بدونم چجوری این مشکل رو حل کنم. من برنامه persian activator رو نصب کردم و دوباره restart کردم اما مشکل به جای خود باقیست!!
kasi mitone komak kone ke chetori mishe pelaginharo to indesign estefade kard???
C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CS5\Plug-Ins
به سادگی... اکثر پلاگین ها خودشون فایل نصبی دارند در غیر این صورت باید اون پلاگین رو در پوشه پلاگین های ایندیزاین کپی کنید....
این پوشه در مسیر زیر قرار داره
کد:c:\program files\adobe\adobe indesign cs5\plug-ins
دستت درد نکنه
راستش همین پلاگین ها که تو همین سایت بود برداشتم
فایل نصب داره اما نصب نمی شه - تو ادرسی هم که گفتین کپی کردم اما موقع باز کردن برنامه تک تک پلاگین ها رو ارور می ده که دوباره نصب کن و این حرفا؟؟؟؟ می شه راهنمایی کنین و اصلا طرز استفاده اونو بگین واقعا ممنون می شم... مرسی....
بله بذاریدهادي جان شما بايد بعد از تايپ حرف ی به جاي اسپيس شيفت اسپيس بزنيد ... يعني نيم فاصله ... اگه برنامش رو كامپيوترت نصب نيست بگو برات بزارم....