ahmadsobhan
New Member
جواب سوال اول: زماني كه هيچ فايلي باز نيست استايل ها رو بساز تا هميشه باقي بمونه
جواب سوال دوم: معلوم نيست...
همین که زودی جواب میدی مارو کشته
... ممنون.. دستت درد نکنه..
آخرین ویرایش:
جواب سوال اول: زماني كه هيچ فايلي باز نيست استايل ها رو بساز تا هميشه باقي بمونه
جواب سوال دوم: معلوم نيست...
من وقتی متن رو از توی word کپی میکمنم تو indesign هر جا عدد باشه اعدادم برعکس میشه چی کار کنم ؟ مثلا اگه 1390 باشه میشه 0931کمک کنید این مشکلم حل شه ، بیچاره کرده منو
زماني كه مشكلي براتون پيش مياد و اذيتتون ميكنه بيايد و مطرح كنيد .. شايد كسي باشه كه جوابي داشته باشه... اينو يادتون باشه كه هميشه راه بهتري هست...
سلام خسته نباشید
من از آموزشاتون خیلی استفاده کردم .تازه دارم با ایندیزاین کار میکنم
یه سوال، لوگوی نشریه مون رو از مستر پیج تو همه صفحات آوردم، اما یه جایی توی لوگو طراحی کردن برای اینکه شماره صفحه روش بخوره. ایندیزاین امکانی داره که براش تعیین کنیم خودکار شماره صفحه رو اونجا بره یا خودم باید کاری کنم؟
ممنون میشم کمک کنید
ورژن 5.5 ام ای دارم
سلام
باز هم یه سوال
اگه بخوام یه عکس رنگی رو تو ایندیزاین سیاه و سفید کنم می تونم ؟ یا باید تو فتوشاپ این کارو بکنم بعد place کنم
سلام دوستان، چطوري ميشه در اينديزاين فرم بندي كتاب را انجام داد؟ تشكر
سلام
من یه متن فارسی دارم که توی بعضی از قسمتاش متن انگلیسی و یکسری عدد داره مثل: " متابوليت اصلي ترامادول (O-Desmethyltramadol (M1)) نيز داراي اثرات فارماكوديناميك"
توی word متن دقیقا همینطوری هستش که دارید میبینید ولی توی ایندیزاین اعدادش فارسی میشن. تمام گزینه هایی ام که عقل جن و انس بهش می رسید و نمی رسید رو چک کردم ولی موفق نشدم.
از اونجائیم که مایوس نمیشم هنوز دنبال راه حل میگردم.
اگر کسی میدونه چکار باید کرد لطفا منو راهنمائی کنه.
ممنون
سلام.
من چند نسخه از این دیزاین cs3 رو روی ویندوز 7 نصب کردم. اما بعداز طی مراحل نصب تنها در آخرین مرحله که می خواد فایل indesign.exe رو روی سیستم کپی کنه پیغام خطا میده. حال آنکه cs5 رو به راحتی نصب می کنه. کسی میدونه مشکل از چی هست.
ممنون
برای طراحی یه نشریه روی آ3 که میخوام تا بخوره..چطوری دقیقا وسطش رو مشخص کنم؟ با خط کش به صورت چشمی؟ یا ابزاری هست که این کارو بکنه؟
بعدش اینکه.. برای چاپ خونه بهرحال بایستییه سری تنظیماتی رو لحاظ کرد! مثل اون بلید و اینا رو چقدر در نظر بگیرم که نه زیاد تابلو باشه نه اونقد کم باشه که وقتی چاپ میشه متن کامل نیوفته؟و کلا اینکه برای یه برگه جدید با چه تنظیماتی باید اپن کنم؟
و همچنین تنظیمات سیو کردن رو بی زحمت آیتم های زیر رو یه توضیحی بدید! و اینکه روی چه مقدار هر کدوم رو بزارم بهتره برای چاپ؟