:: تمام سوالات راجع به اينديزاين رو اينجا مطرح كنيد ::

odrakoola

Well-Known Member
خسته نباشيد
تو اين نرم افزار براي چاپ بايد جا ي برش گذاشت يا اينكه خود چاپگر بصورت اتومات اينكارو انجام ميده؟

شما هميشه خودتون بايد فاصله اي بين 1 تا 2 سانت براي چاپ و به خصوص برش كنار بذاريد البته به سايز كاغذ بستگي داره... سعي كنيد هميشه با چاپخونه هماهنگ باشيد.
در مورد اين كه ميشه براي برش فضايي كنار گذاشت ، بايد بگم بله . نرم افزار اين امكانو داره كه در هنگام ايجاد فايل جديد فضايي براي برش در نظر گرفت

odrakoola

Well-Known Member
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم ...
اول اینکه توی نرم افزار ایندزاین چطور می تونم حروف کلمات ( که با یه فونت مشخص نوشته شدن ) را از نظر شکل تغییر بدم ( بدون تغییر فونت یا سایز ) ؟ ( یه چیز تو مایه های transform & warp mode منظورمه )
دوم من ویندوز 7 دارم و ایندزاین هم ورژن CS4 . مشکلی وجود داره اینه که وقتی ایندزاین را اجرا می کنم ویندوز حالت گرافیکی خودشو از دست میده ! راه حل چیه ؟

ممنون :rose:

جواب سوال اول: نرم افزار اينديزاين اين قابليت رو داره كه حروفو به هر شكلي كه ميخوايم تغيير بديم براي اين كار اون حرف، كلمه يا جمله رو انتخاب كنيد و از منوي Type گزينه Create Outline رو كليك كنيد . خواهيد ديد كه اون حرف به صورت مسير درمياد.. منظور از مسير اينه كه شما ميتونيد اون حرف رو كه حالا مثل يك شكله(مثل مستطيل) هرجور كه بخوايد تغيير بديد. كافيه كه نقاط اطراف اون شكو جابه جا و به شكل دلخواه برسيد. با اين روش ميتونيد لوگوي نشريه يا مجله رو در داخل اينديزاين بسازيد.
جواب سوال دوم هم توي خود سوالتونه.. براي كار با ويندوز 7 از اينديزاين CS5 استفاده كنيد.

borna008

Active Member
شیت وچیدمان برای خروجی در ایندیزاین

من یه کتابچه 48 صفحه ای دارم
میخوام ببینم تو ایندیزاین خروجی صفحات را کنار هم بگیره
بزارید بیشتر توضیح بدم
تو حالت عادی خواننده کتاب صفحات 2 و 3 را کنار هم میبینه اما برای دادن فایل برای چاپ به چاپخونه باید صفحه 2 را کنا ر 43 باید گذاشت !!! حالا میخواستم ببینم روشی تو این دیزاین هست که خودش اینکار را بکنه واز اشتباه شدن جلوگیری کنه؟

odrakoola

Well-Known Member
من یه کتابچه 48 صفحه ای دارم
میخوام ببینم تو ایندیزاین خروجی صفحات را کنار هم بگیره
بزارید بیشتر توضیح بدم
تو حالت عادی خواننده کتاب صفحات 2 و 3 را کنار هم میبینه اما برای دادن فایل برای چاپ به چاپخونه باید صفحه 2 را کنا ر 43 باید گذاشت !!! حالا میخواستم ببینم روشی تو این دیزاین هست که خودش اینکار را بکنه واز اشتباه شدن جلوگیری کنه؟

دوست عزيزم ... اين كاري كه شما ازش صحبت ميكنيد «« فرم بندي »»‌كتاب نام داره.. كه به توجه به سايز كتاب به طرق مختلفي انجام ميشه... فرم بندي در بيشتر جاهايي كه من كار كردم توسط ليتوگراف انجام ميشه نه طراح پس نگران اون نباشيد و همه حواس خودتون رو روي طراحي بهتر متمركز كنيد و فرم بندي رو به ليتوگراف بسپاريد.

borna008

Active Member
دوست عزيزم ... اين كاري كه شما ازش صحبت ميكنيد «« فرم بندي »»‌كتاب نام داره.. كه به توجه به سايز كتاب به طرق مختلفي انجام ميشه... فرم بندي در بيشتر جاهايي كه من كار كردم توسط ليتوگراف انجام ميشه نه طراح پس نگران اون نباشيد و همه حواس خودتون رو روي طراحي بهتر متمركز كنيد و فرم بندي رو به ليتوگراف بسپاريد.

اول از اینکه ج دادید یه دنیا ممنونم.:rose:
دوم اینکه در مورد اینکه وظیفه لیتوگرافه نمیدونستم!!! اما به نظرم اگه خودم انجامش بدم بهتره!! اما خیالم را راحت کردید

و البته راه حلشم تو ایندیزان پیدا کردم! معادل لاتینش Booklet اسمشه:)

بعد ازاینکه کار تموم شد و کلیه صفحات طراحی شد د ر منوی Fileگزینه ای به نام Print Booklet وجود داره با انتخاب اون پنجره ای باز میشه که در منوهای سمت راست گزینه preview را انتخاب میکنیم! که نتیجه کار همون میشه کهمن مد نظرم بود (فرم بندی صفحات)!

اما دوست عزیز " odrakoola" یه سئوال که ازت دارم چطوری میشه خروجی خوبی از ایندیزاین با این قسمت ( منظورم Print Booklet ) گرفت؟؟! من یک پرینتر مجازی نصب کردم ( خروجی pdf میده!) با دستکاری پرینتر مجازی آخر تونستم خروجی cmyk بگیرم!!!!! حالا مشکلم اینجا است که فایلهای psd که وارد کردم زمانی که خروجی با پرینتر مجازی میگیرم خوب نمیشه ! این درصورتیه که با خروجی Jpeg صفحات عالی و آماده چاپ هستند!!!!

میخواستم کمکم ککنید چطوری میشه با Print Booklet خروجی گرفت برای لیتگرافی( کیفیت عالی)!!!!
چقدر حرف زدم !ببخشید:green::rose:( ممنون میشم کمک کنید واسه فردا ظهر میخوام! اگه بتونید کمک کنید یه بار خیلی زیاد از رودوشم برداشتید و دیگه لازم نیست صفحات را خروجی JPG بگیرم و بعد دوبل کنم!!! و همه کارو ایندیزاین میکنه!:wink:)

odrakoola

Well-Known Member
اول از اینکه ج دادید یه دنیا ممنونم.:rose:
دوم اینکه در مورد اینکه وظیفه لیتوگرافه نمیدونستم!!! اما به نظرم اگه خودم انجامش بدم بهتره!! اما خیالم را راحت کردید

و البته راه حلشم تو ایندیزان پیدا کردم! معادل لاتینش Booklet اسمشه:)

بعد ازاینکه کار تموم شد و کلیه صفحات طراحی شد د ر منوی Fileگزینه ای به نام Print Booklet وجود داره با انتخاب اون پنجره ای باز میشه که در منوهای سمت راست گزینه preview را انتخاب میکنیم! که نتیجه کار همون میشه کهمن مد نظرم بود (فرم بندی صفحات)!

اما دوست عزیز " odrakoola" یه سئوال که ازت دارم چطوری میشه خروجی خوبی از ایندیزاین با این قسمت ( منظورم Print Booklet ) گرفت؟؟! من یک پرینتر مجازی نصب کردم ( خروجی pdf میده!) با دستکاری پرینتر مجازی آخر تونستم خروجی cmyk بگیرم!!!!! حالا مشکلم اینجا است که فایلهای psd که وارد کردم زمانی که خروجی با پرینتر مجازی میگیرم خوب نمیشه ! این درصورتیه که با خروجی Jpeg صفحات عالی و آماده چاپ هستند!!!!

میخواستم کمکم ککنید چطوری میشه با Print Booklet خروجی گرفت برای لیتگرافی( کیفیت عالی)!!!!
چقدر حرف زدم !ببخشید:green::rose:( ممنون میشم کمک کنید واسه فردا ظهر میخوام! اگه بتونید کمک کنید یه بار خیلی زیاد از رودوشم برداشتید و دیگه لازم نیست صفحات را خروجی JPG بگیرم و بعد دوبل کنم!!! و همه کارو ایندیزاین میکنه!:wink:)

ببنيد دوست من زماني كه صفحات براي تهيه زينك به ليتوگرافي فرستاده ميشن خود ليتوگراف صفحات را با توجه به سايز كاغذ اصلي چاپ (100*70 يا 90*60) ميچينه مثلا براي كتابي كه سايزش وزيري هست 8 صفحه رو و 8 صفحه پشت براي چاپ روي كاغذ 50*70 چيده ميشه . خوب مسلماً‌ خود ليتوگراف از نرم افزار مختص به اين كار استفاده ميكنه ( الان اسم نرم افزار يادم نيست).
من خودم هميشه از خروجي Jpeg استفاده ميكنم و هيچ مشكلي هم تا الان نبوده اما اگه اصرار داريد از Print Booklet استفاده كنيد ميتونيد از نرم افزار Snagit يا Adobe Acrobat Professional استفاده كنيد كه كه به شما اجازه ميده هنگام پرينت گرفتن خروجي رو به Jpeg تبديل كنيد. اما فكر ميكنم شما تا اينجاي كار رو رفتيد و خروجي Jpeg نهايي رضايتتونو جلب نكرده ... اگر مشكل از تفاوت رنگه فايل هاي PSD با فايل نهايي هست راستش من جوابي ندارم اما اگه مشكل در كيفيت پايين فايل هاست زماني كه پنجره Print Booklet رو باز كرديد با كليك بر روي گزينه Print setting... و با رفتن به بخش Advance قسمت Transparency flattener رو به هاي رزولوشن تغيير بديد.. اميدوارم تونسته باشم جوابتونو داده باشم....

ahmadsobhan

New Member
دوستان من میخوام نشریه دانشگامون رو طراحی کنم! تا حالا هم طراحی کار نکردم! این دیزاینم بلد نیستم! به نظرتون میتونم یه کاری بکنم یا نه؟میتونم یاد بگیرم این دیزاین و یه طرح قشنگ بزنم برای شاکله نشریه؟ :cry:
کمک کنید توروخدا :sad:

odrakoola

Well-Known Member
دوستان من میخوام نشریه دانشگامون رو طراحی کنم! تا حالا هم طراحی کار نکردم! این دیزاینم بلد نیستم! به نظرتون میتونم یه کاری بکنم یا نه؟میتونم یاد بگیرم این دیزاین و یه طرح قشنگ بزنم برای شاکله نشریه؟ :cry:
کمک کنید توروخدا :sad:

حتماً ميتوني... اينديزاين خيلي سادست فقط بايد بخواي و شروع كني...

ahmadsobhan

New Member
ممنون تم

حتماً ميتوني... اينديزاين خيلي سادست فقط بايد بخواي و شروع كني...

سلام..
آخه میدونی؟این طرح های آماده رو توی اون یکی تاپیک دیدم!یکم ناامید شدم!چقد پیشرفته اس چطوری اینا رو میکشن؟ من الان یه کادرو میشکم کلی بی کیفیت میشه! :paint:

دستت درد نکنه داداش .. هم بر اینکه امید دادی.. هم برا این آموزش هات! الان دارم از یک کنار میخونم و تمرین میکنم! درس پنجم هستم!تنظیمات پرفرنس... :idea::rose:

ahmadsobhan

New Member
سلام... سوال! :?:

فصل دوم...درس سوم: ریسمان کردن فریم های متن به هم!

من هر کار میکنم این دستگیره ها دیده نمیشه! میشه دقیق تر توضیح بدید؟ الان هیچی نیس! این عکسو ببینید! اون دو تا مربع مال چرخوندن هس!نه دستگیره! الان سمت چپی رو من سلکت کردم!

از کجا دستگیره هاشو ظاهر کنم؟ ممنون

5gq4khe893hb45depz.jpg

و درس پنجم: تایپ درمسیر ها! این قضیه اش چیه؟ اینم اون مربع ها دیده نمیشه! اصن نمدونم چطوری میشه ینی؟ ابزارش همون تایپ آن اِ پد هس؟همونکه پایین تایپ تول هس؟

آخرین ویرایش:

geraphic22

New Member
baba cheghad sakht migi
mesle worde
aslan enghad be joziyat fek nakon
bedone inha ham mitoni az pasesh bar biyaei

man faghat 5chand sat ba indesign kar kardam baraye avalin bar.bad fardash raftam vase namayandegi rozname iran to ostanemon safe bastam dadim tehran chap :D

odrakoola

Well-Known Member
سلام... سوال! :?:

فصل دوم...درس سوم: ریسمان کردن فریم های متن به هم!

من هر کار میکنم این دستگیره ها دیده نمیشه! میشه دقیق تر توضیح بدید؟ الان هیچی نیس! این عکسو ببینید! اون دو تا مربع مال چرخوندن هس!نه دستگیره! الان سمت چپی رو من سلکت کردم!

از کجا دستگیره هاشو ظاهر کنم؟ ممنون

5gq4khe893hb45depz.jpg

و درس پنجم: تایپ درمسیر ها! این قضیه اش چیه؟ اینم اون مربع ها دیده نمیشه! اصن نمدونم چطوری میشه ینی؟ ابزارش همون تایپ آن اِ پد هس؟همونکه پایین تایپ تول هس؟

يك فريم متن ايجاد كنيد.. در اين فريم دو مربع بالا سمت راست فريم و يه مربع پايين سمت چپ فريم قرار داره.
مربع پايين سمت چپ رو اگه كليك كنيد ظاهر موس تغيير ميكنه و شما ميتونيد اون فريم رو به فريم ديگري ريسمان كنيد..

sadeg68

New Member
صفحه ارايي

سایتی برای دانلود نمونه کارهای روی جلد مجله موجود هست ؟
مثل نمونه کارهای کراتهای ویزیت که به وفور یافت میشه

اگر واسه صفحه آرائی هم سایت نمونه کار (حاشیه و بالا و پائین صفحه) هست لطفا معرفی کنید

نقريبا ميشه گفت همچين سايتي که بصورت تخصصي مجلات رو مورد بررسي قرار بده وجود نداره
تنها کاري که شما ميتوانيد انجام دهيد مشاهده و بررسي نمونه هاي داخل بازار و حضور در فضاي مجازي و جستجو
اما بهتره در مجيد انلاين جستجويي داشته باشيد با نام "گالري صفحه آرايي اعضا " ميتونيد تو اين تايپيک تعدادي از نمونه کارايي که دوستان ارائه دادن رو مشاهده کنيد .
forum.majidonline.com/showthread.php?t=61129

odrakoola

Well-Known Member
نقريبا ميشه گفت همچين سايتي که بصورت تخصصي مجلات رو مورد بررسي قرار بده وجود نداره
تنها کاري که شما ميتوانيد انجام دهيد مشاهده و بررسي نمونه هاي داخل بازار و حضور در فضاي مجازي و جستجو
اما بهتره در مجيد انلاين جستجويي داشته باشيد با نام "گالري صفحه آرايي اعضا " ميتونيد تو اين تايپيک تعدادي از نمونه کارايي که دوستان ارائه دادن رو مشاهده کنيد .
forum.majidonline.com/showthread.php?t=61129

براي نمونه كار ميتونيد به سايت مجلات همشهري سري بزنيد كه نمونه هاي بسيار خوبي داره... البته به صورت پي دي اف كه بيشتر براي ايده گيري خوبه...
کد:
http://www.hamshahrimags.com/NSite/Information/?Info=21

ahmadsobhan

New Member
سلام.

يك فريم متن ايجاد كنيد.. در اين فريم دو مربع بالا سمت راست فريم و يه مربع پايين سمت چپ فريم قرار داره.
مربع پايين سمت چپ رو اگه كليك كنيد ظاهر موس تغيير ميكنه و شما ميتونيد اون فريم رو به فريم ديگري ريسمان كنيد..

اینطوری نمیشه! :cry: مربع خالی میشه!مطمئنید تنظیمات نداره؟

قسمت دوم رو هم نگفتید!درس پنجم: تایپ درمسیر ها! این قضیه اش چیه؟ اینم اون مربع ها دیده نمیشه! اصن نمدونم چطوری میشه ینی؟ ابزارش همون تایپ آن اِ پد هس؟همونکه پایین تایپ تول هس؟ :sad:

یه سوال جدید هم پیش اومد! Smart Text Reflow ... من اینکارو میکنم... شیفت رو نگه میدارم توی کادر بعدی! اما وقتی شیفتو میگیرم و کلیک میکنم به جا اینکه بره توی اون کادر یه کادر خودش میسازه روی صفحه همه رو میفرسته توی اون!
2bafb2xb8fcdtltiply7.jpg

آقا شرمنده ها! که انقد میپرسم!

odrakoola

Well-Known Member
اینطوری نمیشه! :cry: مربع خالی میشه!مطمئنید تنظیمات نداره؟

قسمت دوم رو هم نگفتید!درس پنجم: تایپ درمسیر ها! این قضیه اش چیه؟ اینم اون مربع ها دیده نمیشه! اصن نمدونم چطوری میشه ینی؟ ابزارش همون تایپ آن اِ پد هس؟همونکه پایین تایپ تول هس؟ :sad:

یه سوال جدید هم پیش اومد! smart text reflow ... من اینکارو میکنم... شیفت رو نگه میدارم توی کادر بعدی! اما وقتی شیفتو میگیرم و کلیک میکنم به جا اینکه بره توی اون کادر یه کادر خودش میسازه روی صفحه همه رو میفرسته توی اون!

در مورد ريسمان كردن من منظورتون رو درست متوجه نميشم. خيلي سادست نميفهمم كجاي قضيه گير كردين.
در مورد تايپ روي مسير ابزار تايپ روي مسير كه زير ابزار تايبپ هستو انتخاب كنيد و روي هر مسيري كه دوست داريد كليك كنيد و شروع به تايپ كنيد.... اين ابزار زياد استفاده نميشه .اگر متوجه نشديد هم زياد مهم نيست...

ahmadsobhan

New Member
در مورد ريسمان كردن من منظورتون رو درست متوجه نميشم. خيلي سادست نميفهمم كجاي قضيه گير كردين.
در مورد تايپ روي مسير ابزار تايپ روي مسير كه زير ابزار تايبپ هستو انتخاب كنيد و روي هر مسيري كه دوست داريد كليك كنيد و شروع به تايپ كنيد.... اين ابزار زياد استفاده نميشه .اگر متوجه نشديد هم زياد مهم نيست...

ممنون...خب باز سومی رو که نگفتی!آخه چرا منو عذاب میدی :green:

شرمنده ها! احساس میکنم کار خوبی نمیکنم هی میپرسم!خب مشکل دارمهههه! :rose::-?
منظورم اینه:
یه سوال جدید هم پیش اومد! smart text reflow ... من اینکارو میکنم... شیفت رو نگه میدارم توی کادر بعدی! اما وقتی شیفتو میگیرم و کلیک میکنم به جا اینکه بره توی اون کادر یه کادر خودش میسازه روی صفحه همه رو میفرسته توی اون!

بازم ممنون...

odrakoola

Well-Known Member

زماني كه شما روي درگاه خروجي يك فريم متن ( همون مربع پايين سمت چپ ) كليك كنيد و بعد از اون دوباره در يك صفحه كليك كنيد متن در فريم قرمز رنگ كه فريم اصلي صفحه هست ميريزه البته نه اين كه توي اون فريم بريزه بلكه يك فريم اندازه فريم اصلي ميسازه و متنو ميريزه داخل اون ... و زماني كه شيفت رو نگه داريد و كليك كنيد متن به صورت خودكار جريان پيدا ميكنه در ادامه صفحات يعني پس اين كه در يك صفحه يك فريم بر اساس فريم اصلي ايجاد كرد و متنو در اون ريخت ، بقيه متنو در صفحات بعدي ميريزه... نميدونم تونستم منظورمو برسونم يا نه....
اون فريم اصلي رو شما زماني كه يك سند جديد ايجاد ميكنيد تنظيم ميكنيد ... يعني ميتونيد سايزشو و تعداد ستون هاشو تعيين كنيد

ahmadsobhan

New Member
زماني كه شما روي درگاه خروجي يك فريم متن ( همون مربع پايين سمت چپ ) كليك كنيد و بعد از اون دوباره در يك صفحه كليك كنيد متن در فريم قرمز رنگ كه فريم اصلي صفحه هست ميريزه البته نه اين كه توي اون فريم بريزه بلكه يك فريم اندازه فريم اصلي ميسازه و متنو ميريزه داخل اون ... و زماني كه شيفت رو نگه داريد و كليك كنيد متن به صورت خودكار جريان پيدا ميكنه در ادامه صفحات يعني پس اين كه در يك صفحه يك فريم بر اساس فريم اصلي ايجاد كرد و متنو در اون ريخت ، بقيه متنو در صفحات بعدي ميريزه... نميدونم تونستم منظورمو برسونم يا نه....
اون فريم اصلي رو شما زماني كه يك سند جديد ايجاد ميكنيد تنظيم ميكنيد ... يعني ميتونيد سايزشو و تعداد ستون هاشو تعيين كنيد

آها..احسنت گرفتم چی شد! همون اول که داکیومنت میاد باید تعداد ستون ها رو مشخص کنم!وگرنه فریم اندازه صفحه خودش میزنه... مرسی

دو سوال دیگه!با عرض معذرت... یکی اینکه : اون استایل های پاراگراف و کارکتر رو وقتی میسازم و کارم تموم میشه با این دیزاین و اونو میبندم (یا صفحه رو یا کل نرم افزاره)استایل ها هم پاک میشه! نمیشه کاری کرد همیشگی باشه!و بعد بستن برنامه استایلاش پاک نشه!

سوال دوم: قسمت 5 کی میاد!

ممنون

odrakoola

Well-Known Member
جواب سوال اول: زماني كه هيچ فايلي باز نيست استايل ها رو بساز تا هميشه باقي بمونه
جواب سوال دوم‌: معلوم نيست...

جدیدترین ارسال ها

بالا