سلام من یک فایل تایپ شده توی ورد دارم که هر کاری می کنم وقتی میبرم توی این دیزاین نیم فاصلهها رو نمیخونه چی کار کنم
عجله دارم
من میخام از وکتور ها استفاده کنم! وقتی توی ایندیزاین باز میکنم پشت صحنه ش سفیده!(البته همه شون اینطوری نیستن) و در واقع اون حالتی که میخوایم نیس دیگه! مثلا فرض کن من یک گل رو میخوام بزارم! بعد پشت صحنه اش سفیده! ینی مث عکس نه وکتور!
با فتوشاپم باز میکنم همینطوریه! با کرول بازش میکنم باز خیلی داغونه شاید صد تا لایه داره! هر چیز کوچیکی ش یه لایه اس! مثلا یک گل ده تا برگش هر کدوم یه لایه اس! پس نمیشه کپی اش کنم! چکار کنم ؟
من یه مشکل دارم با این عکس های خروجی! نمدونم چرا وقتی سیو میکنم رنگ های سفید متن یه رنگ بدی میشه! یه چیزی مث بنفش خیلی کم حال! ینی داغون میشه! فک کن قسمت زیادی از صفحه وقتی سفیده یه رنگ بنفش کم حال بهم ریخته براش درست شده باشه!
اینم یه نمونه اش! (البته برای پشت زمینه سفید هم این مشکل رو هم دارم) از high display quality هم نیس! چون روی های میزارمش! چکار کنم؟راهی هست؟
من دقيقا متوجه منظورتون نشدم... اصلا اون حاله ي سفيد زير متنو چرا گذاشتين .. اصلا قشنگ نشده... توي زمينه هاي تيره، رنگ متنو روشن انتخاب كنيد ... نه سياه... از مواردي مثل سايه و ساير افكتهاي پيكسلي كمتر استفاده كنيد...
توي عكسي كه گذاشتين طبيعيه كه رنگ بنفش ديده بشه چون يك طيف سفيد به آبيه .. مسلماً بينش بنفش خواهد بود...
ورود شما دوست عزيز رو به انجمن خيرمقدم ميگم.
اگه بشه اون فايل ورد رو آپلود كنيد تا من دانلود كنم خيلي بهتر ميشه و ميتونم جواب كاملتري رو بهتون بدم..
در كار با وكتورها هميشه و هميشه از نرم افزار ايلستريتور استفاده كنيد... البته نرم افزار كارل در جاي خودش خوبه اما براي صفحه آرايي كه با اينديزاين كار ميكنه ابزار كار با وكتور حتما بايد ايلستريتور باشه . وكتور خودتون رو در ايلستريتور باز كنيد و پس از تغييرات لازم به داخل اينديزاين درگ كنيد ... خواهيد ديد كه اون وكتور تغيير يافته به صورت يك شكل كه در اينديزاين كشيديد وارد اينديزاين ميشه يعني قابليت تغيير رنگ و تغيير نقاط رو داره...
میشه بگید این قضیه مولتی پلی چیه؟ آیا واقعا لازمه؟ اگه آره, میشه یادم بدید چطوری این کاروکنم؟
تونستم با خوندن تاپیک های قبلی یک کمی کارم رو درست کنم
بله مولتي پلي زماني كه يك متن سياه رنگ روي تصاوير چهار رنگه لازمه و ضروريه.... در غير اين صورت كيفيت چاپ بسيار پايين خواهد بود.
به اطلاع دوستان عزيزي كه ميان اينجا و سوالاشونو مطرح ميكنن مي رسونم كه من به علت خدمت سربازي نميتونم پاسخگوي سولاتتون باشم . پيشاپيش از بابت اين موضوع عذرخواهي ميكنم.
دوستار شما. dracula