:: تمام سوالات راجع به اينديزاين رو اينجا مطرح كنيد ::

odrakoola

Well-Known Member
لطفا یکی راهنمایی کند چگونه یک جدول فارسی در نرم افزار word را در ایندیزاین وارد کنم. توضیح اینکه جدول خیلی بزرگ است و باید در ایندیزاین کوچک شود و اگر آن را به صورت pdf هم در آورم در ایندیزاین کیفیت آن پایین آمده و ناخوانا می شود

بهترين روش براي وارد كردن جدول از ورد به اينديزاين به شكلي كه اون جدول بعدا در اينديزاين قابل تغيير باشه اينه كه اون جدول رو با راست كليك روي اون در ورد در اكسل باز كنيد... سپس يك سيو از اون فايل اكسل بگيريد... در نهايت در اينديزاين از منوي file گزينه place رو انتخاب كنيد و در پنجره باز شده اون فايل اكسل رو انتخاب كنيد... در پنجره جديد مشخص كنيد كه چه سلول هايي از اون فايل اكسل وارد بشه.... در نهايت يك جدول بر اساس اون فايل اكسل ساخته ميشه..
من خودم با اين روش چندين جدول رو از ورد و اكسل به اينديزاين وارد كردم كه ميتونم همه ي متون رو تغيير بديد و مجبور به تايپ مجدد نيست.

وقتی یک متن را از ورد وارد ایندیزاین می کنم textbox ها نمیان باید دستی بیارمشون شما راه حلی دارید

بيشتر توضيح بديد .... متنو از چه نرم افزاري و چگونه وارد مكنيد؟؟

lalok

New Member
وقتی از برنامه ورد متنی را به ایندیزاین وارد می کنم text box ها نمیان کی می دونه باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ebrahim2009

New Member
با سلام
من وقتي Indesign 5.5 V7.5 ME رو Pacht ميكنم .. برنامه ديگه اجرا نميشه!!!!!!!

لطفا راهنمايي كنيد.
با تشكر

ali_lizer

New Member
یه مسئله ای تو ایندیزاین مشکل ایجاد برام کرده که گفتم شاید شما بتونید کمکم کنید
من یه کتاب بستم اخر کار نظر بر این شد که کادر تیتر عنوان های مطالب رو عوض کنم
تیتر رو با rectangle درست کردم و با effect ظاهرشو عوض کردم
حالا میخوام تیتر رو با یک فایل psd که تو فتوشاپ درست کردم تغییر بدم
و به جای شی یک لینک میخوام بزارم
حالا هر چی میگردم نمیتونم این قابلیت رو پیدا کنم
و از این کادر تیتر من حدود 200 تا دارم
میتونید کمکم کنید
مرسی

sooory

Member
سلام
کسی از دوستان میدونه که نسخه 64 بیتی این دیزاین رو از کجا میتونم بگیرم میخوام مخصوص 64 بیتی باشه نه اینگه32 بیتی ای باشه که قابلیت نصب رو 64 رو داشته باشه خیلی خیلی فوریه

mnajafabadi

New Member
با درود پیتون عزیز

یک فایل PDF با 90 صفحه دارم که می خوهم صفحه بندی کنم.
آیا در نرم افزار Indesign قابلیت خروجی جهت ساخت زینک را دارد؟
مثلا کاغذ چاپ من A3 می باشد و می خواهم در هر صفحه چاپی دو صفحه از کتاب را بچینم.

با سپاس

سلام
من يه سوال دارم!! وقتي كه يه متن رو از ورد وارد اين ديزاين مي كنم(plase)
مشكلي كه پيش مياد اينه كه كلمه هايي كه نيم فاصله داشتن به هم مي چسبن مثلا (مي روم) ميشه( ميروم)
البته من نيم فاصله رو نصب كردم و همينطوري وقتي تو ورد يا اين ديزاين تايپ مي كنم مشكلي نيست اما وقتي متني رو وارد اين ديزاين مي كنم نيم فاصله ها رو رعايت نمي كنه!
ممنون مي شم اگر بتونيد راهنمايي كنيد
سپاس

sepehrian

New Member
مشكلي درمورد اجراي اينديزاين نسخه داشتم

بعد از نصب نرم افزار موقع اجرا خطاي زير را مي دهد
CS5.5_v7.5_ME

font capture, Application error
The Instructio at 0x01ed1516 referred memory at 0x01f809d0 the
memory could not be written.

متاسفانه سايت آدوبي براي ايران بسته است و نتوانستم در فروم آن جواب اين مشكل را پيدا كنم.
دوستان اگر مي تونند راهنمايي كنند

sepehrian

New Member
من هم همين مشكل را دارم
بعد از پچ كردن و اجرا اين پيام ظاهر مي شود و برنامه اجرا نمي شود

The Instructioدn at 0x01ed1516 referred memory at 0x01f809d0 the

sepehrian

New Member
من هم همين مشكل را دارم
بعد از پچ كردن و اجرا اين پيام ظاهر مي شود و برنامه اجرا نمي شود
The Instruction at 0x01ed1516 referred memory at 0x01f809d0 the

odrakoola

Well-Known Member
یک فایل pdf با 90 صفحه دارم که می خوهم صفحه بندی کنم.
آیا در نرم افزار indesign قابلیت خروجی جهت ساخت زینک را دارد؟
مثلا کغذ چاپ من a3 می باشد و می خواهم در هر صفحه چاپی دو صفحه از کتاب را بچینم.

اين سوال بارها جواب داده شده... اول جستجو كنيد ... اگر پاسخي پيدا نكرديد سوال كنيد..

من يه سوال دارم!! وقتي كه يه متن رو از ورد وارد اين ديزاين مي كنم(plase)
مشكلي كه پيش مياد اينه كه كلمه هايي كه نيم فاصله داشتن به هم مي چسبن مثلا (مي روم) ميشه( ميروم)
البته من نيم فاصله رو نصب كردم و همينطوري وقتي تو ورد يا اين ديزاين تايپ مي كنم مشكلي نيست اما وقتي متني رو وارد اين ديزاين مي كنم نيم فاصله ها رو رعايت نمي كنه!
ممنون مي شم اگر بتونيد راهنمايي كنيد

جواب اين سوال رو به تفضيل به زودي ميدم...

sepehrian

New Member
مشكلي درمورد اجراي اينديزاين نسخه داشتم

بعد از نصب نرم افزار موقع اجرا خطاي زير را مي دهد
CS5.5_v7.5_ME

The Instructio at 0x01ed1516 referred memory at 0x01f809d0 the

متاسفانه سايت آدوبي براي ايران بسته است و نتوانستم در فروم آن جواب اين مشكل را پيدا كنم.
دوستان اگر مي تونند راهنمايي كنند

mari_725631

New Member
سلام ، من ميخوام يه لوگو كه تو كرل طراحي كردمو تو اينديزاين بيارم بدون اينكه كيفيتش بيا پايين
من با هر پسوندي ميارم كيفيتش پايين مياد
ممنون ميشم به من بگين چي كار كنم

geraphic22

New Member
سلام من می خوام صفحه رایی کنم و در تیتر بنویسم دبیرستان پسرانه تدبیر ( غیر دولتی)
اما میر عماد رو سیستم من کار نمی کنه
می خوام مثلا کلمه تدبیـــــــــــر نستعلیق کشیده باشده
کسی فونتشو داره ؟؟؟؟؟
مرسی

odrakoola

Well-Known Member
سلام من می خوام صفحه رایی کنم و در تیتر بنویسم دبیرستان پسرانه تدبیر ( غیر دولتی)
اما میر عماد رو سیستم من کار نمی کنه
می خوام مثلا کلمه تدبیـــــــــــر نستعلیق کشیده باشده
کسی فونتشو داره ؟؟؟؟؟
مرسی

از نرم افزارهاي كلك و چليپا هم ميتونيد استفاده كنيد... ميرعماد هم روي ورد 2003 كار ميكنه...

odrakoola

Well-Known Member
سلام ، من ميخوام يه لوگو كه تو كرل طراحي كردمو تو اينديزاين بيارم بدون اينكه كيفيتش بيا پايين
من با هر پسوندي ميارم كيفيتش پايين مياد
ممنون ميشم به من بگين چي كار كنم

جواب سوالتون بستگي به كارتون داره... اگه زياد اين كارو ميكنيد بهتره ايلستريتور رو نصب كنيد و لوگوهاي طراحي شده توي كارل رو با پسوند eps ذخيره كنيد و بعد وارد ايلستريتور كنيد و از اونجا لوگو رو با موس بگيريد و درگ كنيد داخل اينديزاين اينجوري انگار كل لوگو رو داخل اينديزاين طراحي كرديد ... هم رنگش و نقاطش قابل تغييره... اما اگه زياد اين كارو انجام نميديد لازم نيست ايلستريتو رو نصب كنيد و همون لوگوي طراحي شده در كارل كه با پسوند eps ذخيره كرديد رو وارد اينديزاين كنيد .. اما اينبار ديگه رنگ لوگو و نقاطش قابل تغيير نيست...

graphic_port

New Member
سلام.
برای تعریف کردن شماره صفحه در مستر پیج، به طوری که اگر از اون مستر استفاده بکنیم ب رای تمامی صفحات به ترتیب شماره بزنه به چه صورت هست؟ خیلی ممنون

سلام.
برای تعریف کردن شماره صفحه در مستر پیج، به طوری که اگر از اون مستر استفاده بکنیم ب رای تمامی صفحات به ترتیب شماره بزنه به چه صورت هست؟ خیلی ممنون

تو صفحه مستر پیج قسمتی که می خواین شماره صفحه بخوره یه باکس خالی text بکشید بعد برید به منوی type گزینه
insert special character سپس زیرمنوی markers و در اخر گزینه current page numbe یا
alt+shift+ctrrl+n
پس از طی مراحل بالا درصفحه مستر یک حرف Aظاهر می شود که شما می توانید نوع فونت و سایز فونت را در اینجا تغییر دهید وقتی به صفحات فایل مراجعه کنید شماره صفحه همان جایی که شما تعیین کردین قرار داره
موفق باشید

darklight

کاربر فعال
میخواستم بدونم که indesign cs6 از قابلیت های خاورمیانه پشتیبانی میکنه؟ اگر جواب مثبته اون رو از کجا میشه فعال کرد؟
منظورم فقط تایپ فارسی نیست بلکه میخواهم بدونم که آیا میشه کادرهای متنی راست به چپ داشت یا در Paragraph Style امکاناتی مثل Middle East Character Format رو در اختیار داشت؟
پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا