:: تمام سوالات راجع به اينديزاين رو اينجا مطرح كنيد ::

mozhdeh 20

Member
البته من از ادوب گاما استفاده کردم اما نمیدونم اونو درست تنظیم کردم یانه؟:paint:

niroubakht

New Member
دوستان من یه مشکلی توی تایپ در ایندیزاین دارم.وقتی میخوام زیر کلمه ای خط بیاندازم، اون خطه خیلی زیر کلمه میچسبه.مثل شکل زیر.
چطور میتونم خط رو طوری بیاندازم زیر کلمه که با فاصله از اون قرار بگیره
r65j8d0mzqj3w77t3ji.jpg
[/URL][/IMG]

odrakoola

Well-Known Member
ابتدا متن مورد نظر خود را انتخاب کنید و پس از زیرخط دار کردن متن به پنل chracter رفته و از منوی آبشاری سمت راست آن به قسمت Underline بروید .
تنظیمات مربوطه در این قسمت وجود دارد.
نمونه های کار شده در زیر از این قسمت ایجاد شده اند.:rose:
attachment.php

پیوست ها

• 99.jpg
    99.jpg
    77.6 کیلوبایت · بازدیدها: 52

hamed3040

New Member
سلام
من یه cs5 از سایت های معتبر نرم افزاری خریدم که خوب کار میکنه
فقط یه مشکل اساسی داره
موقعی که خروجی pdf ازش میگیرم بعضی از تصاویر رو تو pdf نمیگیره. هرچی گشتم ببینم اون عکسهایی رو که نمیگیره چه فرقی با بقیه عکسها داره متوجه نشدم
حالا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه چون باید 10 روز دیگه فایل مجله تحویل بدم. تا شماره قبل هم با cs4 کار میکردم بدون مشکل
این مشکل بخاطر قلابی بودن نرم افزاره یا تو تنظیمات باید جایی دست کاری کنم؟
ممنون میشم کمکم کنیــــــــــــــــــــد

odrakoola

Well-Known Member
سلام
من یه cs5 از سایت های معتبر نرم افزاری خریدم که خوب کار میکنه
فقط یه مشکل اساسی داره
موقعی که خروجی pdf ازش میگیرم بعضی از تصاویر رو تو pdf نمیگیره. هرچی گشتم ببینم اون عکسهایی رو که نمیگیره چه فرقی با بقیه عکسها داره متوجه نشدم
حالا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه چون باید 10 روز دیگه فایل مجله تحویل بدم. تا شماره قبل هم با cs4 کار میکردم بدون مشکل
این مشکل بخاطر قلابی بودن نرم افزاره یا تو تنظیمات باید جایی دست کاری کنم؟
ممنون میشم کمکم کنیــــــــــــــــــــد

متاسفانه و یا خوشبختانه هیچوقت با همچین موردی روبرو نشدم .
شما پنل Link رو باز کن و اون عکسی رو که مشکل داره انخاب کن . حالا توی قسمت Link Info اطلاعاتی در مورد عکس است . از اونا یه عکس بگیر و بذار تا شاید با کمک سایر دوستان بشه مشکلت رو حل کرد.
مثل اما زیر:

attachment.php

پیوست ها

• 11.png
    11.png
    18.2 کیلوبایت · بازدیدها: 45

mozhdeh 20

Member
سلام
شما که جواب نمیدین اما ما میپرسیم:green:
چطور میشه به لیست glyph علایم متنوع اضافه کرد؟

odrakoola

Well-Known Member
شما که جواب نمیدین اما ما میپرسیم
من تا جایی که تونستم و در حد دانش خودم جواب سولات رو دادم اما اگه از طرف من کم و کاستی بوده عذر میخوام.
چطور میشه به لیست glyph علایم متنوع اضافه کرد؟
منظورتونو از علائم متنوع نمیفهمم ! لطفاً بیشتر توضیح بدین.

mozhdeh 20

Member
شما نه تنها به بنده که به همه لطف دارین مرسی (جدی میگم به خدا):rose:
برای مثال داخل کادرsymbol در برنامه word تعداد زیادی symbol هست مثل قیچی، دست ، برگ و ............. یک چنین علایمی مد نظر من هستند. آیا میشه به صورت یک لیست از جایی دانلود کرد و به لیست اضافه کرد؟ یا اگه روش دیگه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

odrakoola

Well-Known Member
متوجه منظورتون شدم.
فونت هایی که این اشکالو دارند و به صورت پیشفرض درفونت های ویندوز وجود داره عبارت اند از:

Wingdins
Wingdins 2
Wingdins 3

اشکالی که نیاز دارین همه توی این فونت ها وجود داره .
مثل شکل زیر یکی از این فونت ها رو در پنجره glyph انتخاب کنید و با دوبار کلیک روی اون شکل از اون استفاده کنید.

attachment.php

پیوست ها

• 11.jpg
    11.jpg
    41.3 کیلوبایت · بازدیدها: 39

mozhdeh 20

Member
سلام به همه
پانل پاراگراف استایل من رفته دیگه کنار صفحه نیست حالا چطور میشه دوباره پیداش بکنم؟

mozhdeh 20

Member
سلام
یک سوال خیلی مهم
وقتی می خواهیم خروجی بگیریم برای کار چاپ آیا گزینه separation باید off باشه یا نه روی خود گزینه separation فعال باشه؟
کار رنگی هستش و پر از عکس

odrakoola

Well-Known Member
سلام
یک سوال خیلی مهم
وقتی می خواهیم خروجی بگیریم برای کار چاپ آیا گزینه separation باید off باشه یا نه روی خود گزینه separation فعال باشه؟
کار رنگی هستش و پر از عکس

با چه پسوندي ميخوايد خروجي بگيريد ؟

mozhdeh 20

Member
با پسوندpdf اما می خوام بهترین حالت رنگ را داشته باشه و تو چاپ مشکلی پیش نیاد.

mozhdeh 20

Member
نیاز فوررررررررررررررررررررررررررررررررری
سلام
یک سوال خیلی مهم
وقتی می خواهیم خروجی بگیریم برای کار چاپ با پسوند gpej آیا گزینه separation باید off باشه یا نه روی خود گزینه separation فعال باشه؟
کار رنگی هستش و پر از عکس :sad:

mozhdeh 20

Member
سلام به همه
یک سوال
وقتی یک عکس را با استفاده از گزینهplace وارد می کنیم در کادرplace در قسمت profile باید کدام گزینه فعال باشه تا در چاپ بهترین نتیجه را داشته باشیم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا