:: تمام سوالات راجع به اينديزاين رو اينجا مطرح كنيد ::

tameshk702

New Member
سلام دوست عزيز
سال نو مبارك
در مورد سوال اولتون مختصري توضيح ميدم شايد به دردتون بخوره.
موقعي كه يه سند ايجاد مي كنيد تو يه قسمتي مي تونيد مارجين (margins) رو تعيين كنيد كه معمولا عدد ديفالتش 12.7 ميليمتر هست. يعني فاصله لبه كاغذ تا ابتداي متن.
وقتي More Options رو بزنيد در پايين صفحه تنظيمات سند بخشي اضافه ميشه. در قسمت Bleed شما مي تونيد عددي در حدود 5 ميليمتر وارد كنيد. اين تنظيمات براي لبه برش هست و بعد از چاپ بريده ميشه.

در مورد عكس هاي رنگي هم بهتره كه مود رنگي CMYK باشه باوضوح تصوير حدود 300 dpi و فرمت Tif.

mozhdeh 20

Member
سلام سال نو مبارک چرا هیچکی جواب منو نمیده :sad: طوری نیست اما من 1 سوال دیگه هم دارم:oops:
چرا بعضی وقتها وقتی متن را place می کنیم از ستون آخر متن چیده میشه مثلا در متن سه ستونی شروع متن از ستون سوم هستش؟ البته در متن فارسی

آخرین ویرایش:

tameshk702

New Member
سلام
احتمالا قبلا هم اين سوال مطرح شده و به اون پاسخ داده شده!
با اين وجود؛
شما ستون‌ها رو انتخاب كن‏، از منوهاي بالا روي برو به WINDOW بعد type&tables‏، بعد روي Story كليك كن.
وقتي يه پنجره باز شد، تو قسمت پايينش 2 تا شكل تقريبا مربع ديده ميشه. بايد روي سمت راستي باشه تا ستونها راست به چپ پر بشن.

يا علي

mozhdeh 20

Member
سلام و تشکر
1 سوال دیگه
آیا اعمال hyperlink در یک مجله کار درستی هست یا نه؟

pasar2

Member
تغییر رنگ پس زمینه

سلام.برای تغییر رنگ پس زمینه در این دیراین از کجا باید اعمال کنیم؟

odrakoola

Well-Known Member
چرا بعضی وقتها وقتی متن را place می کنیم از ستون آخر متن چیده میشه مثلا در متن سه ستونی شروع متن از ستون سوم هستش؟ البته در متن فارسی

دوست عزیز مشکل در این است که جهت فریم متن شما از چپ به راست متن را درج میکند یعنی ابتدا ستون سمت چپ را پر میکند و به همین ترتیت جلو میرود .
برای حل این مشکل از منوی Window قسمت Type & Tables پنجره Story را باز کنید و با انتخاب فریم متنتون جهتشو به راست به چپ تغییر دهید.

پیوست ها

• story.jpg
    story.jpg
    16 کیلوبایت · بازدیدها: 5

odrakoola

Well-Known Member
آیا اعمال hyperlink در یک مجله کار درستی هست یا نه؟

اگه قراره نشریه شما به صورت مجازی منتشر بشه میتونه کار درستی باشه اما اگه نشریه کاغذیه وجود هایپرلینک کاملا بی معنیه چون هایپرلینک شما رو به یه آدرس دیگه هدایت میکنه که این آدرس در دنیای خارج از دنیای مجازی هیچ معنایی نداره.

odrakoola

Well-Known Member
سلام.برای تغییر رنگ پس زمینه در این دیراین از کجا باید اعمال کنیم؟

توصیه من اینه که در مستر پیچ یک مستطیل به اندازه صفحه ایجاد کنید و رنگ دلخواهتون رو به اون بدید.
اما اگه میخواید واقعا رنگ پس زمینه رو تغییر بدید باید رنگ سفیدی که در پنجره Swatches با اسم [paper] مشخص شده رو تغییر بدید .
رنگ جدید رنگ زمینه شما خواهد بود.

pasar2

Member
ممنون دوست عزیز
ولی میشه مسیر انجام کار رو به من بگین؟
همون راهی که بهتره رو بگین
ممنون

odrakoola

Well-Known Member
در پنل page روی اون مستر پیجی که به صفحات اختصاص دادید رو 2 بار کلیک کنید. حالا توی این مستر یک مستطیل بسازید که از اندازه صفحه بزرگتر باشه و رنگ دلخواهتون رو اختصاص بدید.
حالا رنگ پس زمینه همه ی صفحات رنگ اختصاص داده شده به اون مستطیله.

tameshk702

New Member
توصیه من اینه که در مستر پیچ یک مستطیل به اندازه صفحه ایجاد کنید و رنگ دلخواهتون رو به اون بدید.
اما اگه میخواید واقعا رنگ پس زمینه رو تغییر بدید باید رنگ سفیدی که در پنجره Swatches با اسم [paper] مشخص شده رو تغییر بدید .
رنگ جدید رنگ زمینه شما خواهد بود.

سلام
درواقع بايد گفت اون سوال جوابي غير از اين نداره با اين توضيح كه اگر قراره كار چاپي شما روي صفحه سفيد چاپ بشه بايد از روش اول يعني ايجاد باكس رنگي در مستر پيج استفاده كنيد.
اما اگه قراره شما روي كاغذ رنگي مثل كرافت، كار چاپ رو انجام بديد بايد از روش دوم بهره بگيريد‏، يعني در پالت رنگ (Swatches) روي Paper‌يا همون رنگ سفيد 2 بار كليك كنيد تا پنجره تنظيماتش باز بشه بعد رنگ بكگراند دلخولهتونو ايجاد كنيد.

pasar2

Member
سلام . برای اختصاص دادن یه هدر به تمام صفحات ( یه طرح گرافیکی و اسم سایت ) برای یه مجله الکترونیکی از کجا باید اعمال بشه؟
ممنون

odrakoola

Well-Known Member
سلام . برای اختصاص دادن یه هدر به تمام صفحات ( یه طرح گرافیکی و اسم سایت ) برای یه مجله الکترونیکی از کجا باید اعمال بشه؟

مستر پیج
توی مستر پیج هدر رو ایجاد کنید تا در تمام صفحات دیده بشه.

pasar2

Member
سلام . استاد عزیز من زیاد به اصطلاحات این دیزاین وارد نیستم . اگه میشه واسم مسیر رو بنویسید

odrakoola

Well-Known Member
متاسفانه منظورتو از مسیر نمی فهمم.
پنجره Pages رو باز کن . بالای پنجره صفحات مستر و پایین صفحات اصلی قابل نمایشه .
اون صفحه مستری که با نام A Master مشخص شده مستر اصلیه .
حالا هر تغیری توی اون بدی در همه صفحات نمایش داده میشه مثلا اگه توی اون یک دایره رسم کنی این دایره توی همه صفحات نشریه نمایش داده میشه چون همه ی صفحات از اون مستر تبعیت میکنند .

pasar2

Member
ایجاد پس زمینه در صفحات

سلام
لگه بخوایم لوگوی سایتمون رو به صورت پس زمینه در کل صفحات ( وسط صفحه ، شبیه بک گراند مطالب ) نشون بدیم ، چه جوری باید عمل کنیم؟

mozhdeh 20

Member
سلام یک سوال :rose:
اگه بخواهیم خروجی کار به صورت سیاه و سفید باشه همون که تصاویرgray باشند کافیه یا تنظیمات دیگه ای هم وجود داره:paint:

odrakoola

Well-Known Member
لگه بخوایم لوگوی سایتمون رو به صورت پس زمینه در کل صفحات ( وسط صفحه ، شبیه بک گراند مطالب ) نشون بدیم ، چه جوری باید عمل کنیم؟
یه سوالو چند بار میپرسی !!!!
گفتم که از قسمت مستر پیج

odrakoola

Well-Known Member
سلام یک سوال :rose:
اگه بخواهیم خروجی کار به صورت سیاه و سفید باشه همون که تصاویرgray باشند کافیه یا تنظیمات دیگه ای هم وجود داره:paint:
وقتی دارید خروجی میگیرید خروجی رنگی رو روی gray انتخاب کنید.
مثلا اگه نشریه با سایز A4 سیاه سفید طراحی می کنید وقتی خواستید خروجی بگیرید در پنجره باز شده رزولوشن رو روی 300 و مد رنگی رو gray قرار بدید

mozhdeh 20

Member
سلام
میشه بگین چطور میشه مانیتور را کالیبره کرد ؟
آیا برای این کار نرم افزار خاصی وجود داره؟
:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا