تحريم Cpanel !

1Gharibe

Member
ای دوستان و گمراهان
به اطلاعتان برسانم که لاروز در تاریخ 11 خرداد 1387
سرور های من هم به گ* رفت

1240

Banned
با درود
من یک راه به ذهنم رسید
البته تخصص ندارم می خوام ببینم عملی هست؟
اگر دارن به دامین های ایرانی گیر می دن
یه وی پی اس بگیریم
برای دامین های ایرانی با پلسک
بقیه رو سی پنل باشن
چطوره؟
میشه؟

ady_constantine

Active Member
خیلی از شرکتها سی پنل را با مشخصات یک فرد خارجی خریداری می کنند . این خرده شیشه در بعضی از افراد هست که سایتهای فارسی را به سی پنل گزارش می کند:

بعنوان نمونه این تاپیک را ببینید : http://forums.cpanel.net/showthread.php?t=78367&highlight=iran

طرف چقدر هم ذوق می کند از این کارش !!!

Digital007

Member
سرور هاي من هم مثل سرور بقيه دوستان در اينجا چند باري از طرف Cpanel مورد عنايت و لطف قرار گرفته .

راه حل هاي كه تا حالا ارائه شده يا عمل نيست (نوشتن يك كنترل پنل) - يا خيلي سخت هست (استفاده از كنترل پنل هاي Open Source ) و يا دوباره به همين مشكل الان برگشت ميخوريم (استفاده از Plesk )

من هييچ ادعايي در اين مورد ندارم و شايد تجربيات من در مورد نگهداري سرور به اندازه 1% اطلاعات شما نباشه . اما از بعد از استفاده از روش زير ديگه با مشكل مواجه نشدم.

1- استفاده از يك دامنه غير ايراني كه تمام مشخصات اون به نام شخصي خارجي ثبت شده باشه. در اين مورد حتما نوجه كنيد كه اين شخص در آمريكا و انگلستان نباشه و اگر باشه واقعا وجود داشته باشه. كشورهاي مثل آلمان و فرانسه بهتر هستند. و فقط بايد مشخصات درستي وارد كنيد.

2- راه اندازي يك سايت كامل و خوب روي دامنه اصلي به زبان انگليسي و ترجيحا در صورت امكان فرانسه يا آلماني. سعي كنيد از theme هاي آماده استفاده نكنيد.

3- استفاده نكردن از IP هاي ايراني براي Login به سرور به صورت root . در اينجا منظور من هم SSH هست و هم WHM .

4- به هيچ عنوان و تحت هيچ شرايطي با Support شركت Cpanel ارتباط مستقيم برقرار نكنيد. مثلا تيكت يا ايميل نزنيد. و اگر خيلي نياز داشتيد حداقل اين كار رو با IP ايراني انجام نديد. سعي كنيد مشكلات خودتون رو از طريق Forum اون حل كنيد و در اين حالت هم IP ايراني نباشه .

5- لايسنس Cpanel رو به صورت مستقيم از خود Cpanel خريداري نكنيد. ترجيحات از يكي از نمايندگي هاي اروپاي اقدام به خريد كنيد .

من با اجراي اين شرايط تا الان هيچ مشكلي برام پيش نيومده .

در مورد گزارش افراد ديگه هم فكر نكنم به هيييييچ وجه ممكن Cpanel ترتيب اثر بده. لينكي كه دوستمون دادن بسته و يا پاك شده.

آخرین ویرایش:

justbe

New Member
تمام این موارد انجام شده بود اما خودم دیدم که سی پنل مشخصات واقعی طرف ....کاملا واقعی رو تحویل طرف داد و سی پنلش رو هم بست

اینجا یه مشکل بزرگ هست و اون هم دامنه های ایرانی
با حرف اون دوستمون که گفته بود دامنه های ir رو روی پلسک روی سرور جدا هاست کنیم و بقیه رو رو سی پنل موافقم فکر کنم جواب بده!

Mozafary

Member
سرور هاي من هم مثل سرور بقيه دوستان در اينجا چند باري از طرف Cpanel مورد عنايت و لطف قرار گرفته .

راه حل هاي كه تا حالا ارائه شده يا عمل نيست (نوشتن يك كنترل پنل) - يا خيلي سخت هست (استفاده از كنترل پنل هاي Open Source ) و يا دوباره به همين مشكل الان برگشت ميخوريم (استفاده از Plesk )

من هييچ ادعايي در اين مورد ندارم و شايد تجربيات من در مورد نگهداري سرور به اندازه 1% اطلاعات شما نباشه . اما از بعد از استفاده از روش زير ديگه با مشكل مواجه نشدم.

1- استفاده از يك دامنه غير ايراني كه تمام مشخصات اون به نام شخصي خارجي ثبت شده باشه. در اين مورد حتما نوجه كنيد كه اين شخص در آمريكا و انگلستان نباشه و اگر باشه واقعا وجود داشته باشه. كشورهاي مثل آلمان و فرانسه بهتر هستند. و فقط بايد مشخصات درستي وارد كنيد.

2- راه اندازي يك سايت كامل و خوب روي دامنه اصلي به زبان انگليسي و ترجيحا در صورت امكان فرانسه يا آلماني. سعي كنيد از theme هاي آماده استفاده نكنيد.

3- استفاده نكردن از IP هاي ايراني براي Login به سرور به صورت root . در اينجا منظور من هم SSH هست و هم WHM .

4- به هيچ عنوان و تحت هيچ شرايطي با Support شركت Cpanel ارتباط مستقيم برقرار نكنيد. مثلا تيكت يا ايميل نزنيد. و اگر خيلي نياز داشتيد حداقل اين كار رو با IP ايراني انجام نديد. سعي كنيد مشكلات خودتون رو از طريق Forum اون حل كنيد و در اين حالت هم IP ايراني نباشه .

5- لايسنس Cpanel رو به صورت مستقيم از خود Cpanel خريداري نكنيد. ترجيحات از يكي از نمايندگي هاي اروپاي اقدام به خريد كنيد .

من با اجراي اين شرايط تا الان هيچ مشكلي برام پيش نيومده .

در مورد گزارش افراد ديگه هم فكر نكنم به هيييييچ وجه ممكن Cpanel ترتيب اثر بده. لينكي كه دوستمون دادن بسته و يا پاك شده.

اگر از دیتاسنترهای معتبر استفاده بشه و لایسنس هم از همونا گرفته بشه مشکلی پیش نمییاد مگر در موارد نادر!
مورد ۳ رو به هیچ عنوان قبول ندارم.
با بخش پشتیبانی (جتی اگر خودشون میگن که با ایرانی ها مشکل ندارن) به هیچ عنوان با ip ایران ارتباط برقرار نکین .

Digital007

Member
justbe گفت:
با حرف اون دوستمون که گفته بود دامنه های ir رو روی پلسک روی سرور جدا هاست کنیم و بقیه رو رو سی پنل موافقم فکر کنم جواب بده!

در اين مورد فكر نكنم مشكلي پيش بياد. من الان چيزي حدود 50 تا دامنه ir روي سرور دارم و مشكلي هم پيش نيومده.

Mozafary گفت:
مورد ۳ رو به هیچ عنوان قبول ندارم.

چرا اگر شما با IP هاي ايراني لوگين كنيد احتمال داره كه مشكل پيش بياد.
توجه كنيد كه گفتم احتمال داره .

1240

Banned
با درود
همش دامین ir
طرف می زنه می بینه 40 تا دامین ir رو این سرور هستند.
خوب راحت تخته می کنه!

Mozafary

Member
با درود
همش دامین ir
طرف می زنه می بینه 40 تا دامین ir رو این سرور هستند.
خوب راحت تخته می کنه!
کسی نمیتونه به شما بگه که به جه کسایی سرویس بده و به چه کسایی نده! شما دوست داری با ایرانی ها کار کنی! ربطی به datacenter هم نداره حتی!
طبق قوانین اونها نباید به یک ایرانی بصورت مستقیم سرویس بدن ، اگر کسی که از اونها سرویس رو میگیره citizen جایی جز ایران و ۲ ، ۳ کشور دیگه باشه مشکل حل میشه!

ady_constantine

Active Member
کسی نمیتونه به شما بگه که به جه کسایی سرویس بده و به چه کسایی نده! شما دوست داری با ایرانی ها کار کنی! ربطی به datacenter هم نداره حتی!
طبق قوانین اونها نباید به یک ایرانی بصورت مستقیم سرویس بدن ، اگر کسی که از اونها سرویس رو میگیره citizen جایی جز ایران و ۲ ، ۳ کشور دیگه باشه مشکل حل میشه!

متاسفانه این حرف در مورد سی پنل درست نیست . دقیقا گفته شده که وقتی از ما سی پنل می خرید حق ندارید با ایران کار کنید !!!!!

آمریکا مارو تحریم کرده ولی مبینید 70% ماها سرور آمریکایی داریم و بدون مشکل داریم کار می کنیم ولی چرا درصد زیادی از سی پنا ها دچار مشکل شدند ؟؟؟ چون کار ندارد که شما ایرانی هستید یا خیر ! :sad: میگه شخص ایرانی حق ندارد با سی پنل کار کند .:mad:

Digital007

Member
li44 گفت:
digital007 عزیز شما کدوم دیتاسنتر و پیشنهاد می کنید

مورد خاصي رو پيشنهاد نميكنم . ولي بهتره از ديتا ستنر هاي اروپايي استفاده كنيد .

من چند تا رو ليست ميكنم . ولي پيشنهاد نميكنم :D

http://www.strato.de

http://www.hosteurope.de

http://www.rokscom.nl

http://www.solidhost.com

http://1and1.co.uk

اولي و دومي توي آلمان هستند و فقط با Plesk كار مي كنند ولي خودتون ميتونيد Cpanel بگيريد و نصب كنيد.

سومي و چهارمي هم توي هلند هستند. تا اونجاي كه ميدونيم SolidHost نماينده Cpanel هست و متونيد از اون ها لايسنس و سرور بخريد.

آخري هم كه گاو پيشوني سفيد هست و همه ميشناسن .

راسني اين هم http://www.bytemark.co.uk توي انگليس هست و فكر كنم نماينده رسميش توي ايران شركتي به نام تالار وب هست.

همه اين ها يك ليست هست نه يك پيشنهاد !!

آخرین ویرایش:

Mozafary

Member
متاسفانه این حرف در مورد سی پنل درست نیست . دقیقا گفته شده که وقتی از ما سی پنل می خرید حق ندارید با ایران کار کنید !!!!!

آمریکا مارو تحریم کرده ولی مبینید 70% ماها سرور آمریکایی داریم و بدون مشکل داریم کار می کنیم ولی چرا درصد زیادی از سی پنا ها دچار مشکل شدند ؟؟؟ چون کار ندارد که شما ایرانی هستید یا خیر ! :sad: میگه شخص ایرانی حق ندارد با سی پنل کار کند .:mad:

اگر کار بصورت صحیح انجام شده باشه و خرید بدون کلک اونها حق این کارو ندارن و یک قال کار حل و فصل میشه!
یکی از سرورهای مارو چند وقت پیش به بهانه ایرانی بودن داشتن میبستن اما چون بوسیله ی کسی که citizen کانادا بود خرید انجام شده بود با چندتا تلفن مشکل برطرف شد.
البته بازهم روی این چیزها نمیشه حساب کرد!وضعیت در این موارد خیلی خراب شده و ریسک کار واقعا بالاست!

جدیدترین ارسال ها

بالا