تحريم Cpanel !

arashonline

Well-Known Member
دوستان عزیز من روز یکشنبه با bbc فارسی در مورد این تحریم ها برنامه دارم
اگر حرفی و پیشنهاد و یا سوالی دارید بفرمایید فقط منطقی باشد و درست
1- توضیح باید بدم که دقیقا" چه شده است .
2 - چه ضرر های کردیم.
3- چه راه کاره های داریم.

اگر نظر پیشنهاد و حرفی دارید بفرمایید.
این برنامه از بخش فارسی بی بی سی شب هفتم بخش خواهد شد. به همراه کارشناسان ای تی
بگید که دنیای مجازی رو قاطی تحریم هایل سیاسی و اقتصادی نکنید.
هر چند روند این کار ها و تحریم ها از مقام ها و سازمانهای های بالاتر شروع میشه و به این راحتی ها از بین نمی ره !

free-man

New Member
سلام دوستان

اون پتیشنی که نوشته شده و همه امضا کردند هیچ دردی دوا نمیکنه :sad:

حداقل یک نفر که انگلیسیش خوبه یک پتیشن درست و مودبانه بنویسه ، با اون پتیشن بیشتر آبروی خودمون رو میبریم

بین وب مسترها و سرور منیجرها زیادند کسانی که به انگلیسی کاملا مسلط هستند ، در همین صفحات قبل مشخص بود چند تا از دوستان زبانشون خوبه

متنش رو همینجا بنویسید و اصلاح کنید ، بعد در اون سایت قرار بدید و به همه اعلام میکنیم تا امضا کنند

در متن نامه ذکر کنید که این کار فقط به مردم آزاد اندیش و وبلاگ نویس و وب سایت دار ایرانی ضربه میزنه ، ارگان حکومتی که روی سرور داخلی هست و اصلا از cpanel استفاده نمیکنه
بنویسید که تنها کسی که این وسط خوشحال میشه همون کسی هست که از فیل ترینگ داره سود میبره ، همون کسی که اصلا اگر اینترنت نباشه خیلی خوشحال تره ...

sepehr10

Banned
به نظر من الان موقشه همون بلایی رو که سر سایت های دانمارکی آوردیم سر سایت های آمریکایی بیاریم . ما تیم های امنیتی بسیاری داریم . دلتا . ای بی اچ . هکرز . آشیانه . زد اف ای و ...
وقتشه اینا هم به نشانه اعتراض شروع به هک سایت های آمریکایی ( و اگه شد خود همین سیپنل ) کنند .
این بهترین راهی هست که در حال حاضر جواب میده .

the_king

مدیرکل انجمن
به نظر من الان موقشه همون بلایی رو که سر سایت های دانمارکی آوردیم سر سایت های آمریکایی بیاریم . ما تیم های امنیتی بسیاری داریم . دلتا . ای بی اچ . هکرز . آشیانه . زد اف ای و ...
وقتشه اینا هم به نشانه اعتراض شروع به هک سایت های آمریکایی ( و اگه شد خود همین سیپنل ) کنند .
این بهترین راهی هست که در حال حاضر جواب میده .

منظورتون از اینکه جواب می ده چیه؟ یعنی چون یک همچین کاری ازمون برمیاد حتما باید انجام بدیم؟ که یک بهانه
موجه دیگه برای تحریم کردنمون دستشون بدیم، که ذاتا ملت خرابکاری هستیم؟ مگه ارائه خدمات زوری است که چون
تحریم شدیم باید با خرابکاری جواب بدیم؟

سی پنل یا هر کمپانی دیگه ای این حق رو داره و وظیفه اش است که در ارائه خدمات به مشتری هاش تابع قوانین کشورش
باشه، جایی برای اعتراض هم نداره. اگه قرار بر تلافی کردن باشه باید با تحریم متقابل پاسخ بدیم و نه با هک کردن.
طبق اطلاعاتی که "دفتر آمار آمریکا" منتشر کرده ایران در سه ماهه اول سال 2008 ، 45.2 میلیون دلار واردات از آمریکا داشته
که نسبت به مدت مشابه در سال 2007 از دو برابر هم بیشتر شده، چون در سه ماهه نخست سال 2007 ما 20 میلیون دلار
واردات از آمریکا داشتیم. در مقابل صادرات سه ماه اول سال 2008 به آمریکا با 37 درصد کاهش نسبت به مدت مشابه در سال
قبل از 63.4 میلیون دلار به 39.7 میلیون دلار رسیده، یعنی از یکطرف صادراتمون کمتر و وارداتمون خیلی بیشتر شده.

خب طبعا اگه بخواهیم به تحریم های آمریکا پاسخ موثری بدیم باید جلوی واردات اجناس و وابستی به خدمات آمریکا رو بگیریم.
تا وقتی که اینقدر به کالا و خدمات آمریکایی ها وابسته باشیم طبعا چنین صدماتی هم خواهیم خورد.

mamoolhacker

Active Member
اره مگه کشکه حالا 4 تا سایت امریکایی بخوابه واسه ما سی پانل میشه !
جز اینکه ایارنی هارو توی اینترنت هم وحشی می شناسن چیزی واسمون نداره
همون چیزی هم که واسمون مونده میگیرن ازمون.

Dr.Goebbels

New Member
منظورتون از اینکه جواب می ده چیه؟ یعنی چون یک همچین کاری ازمون برمیاد حتما باید انجام بدیم؟ که یک بهانه
موجه دیگه برای تحریم کردنمون دستشون بدیم، که ذاتا ملت خرابکاری هستیم؟ مگه ارائه خدمات زوری است که چون

سی پنل یا هر کمپانی دیگه ای این حق رو داره و وظیفه اش است که در ارائه خدمات به مشتری هاش تابع قوانین کشورش
باشه، جایی برای اعتراض هم نداره.

خوب بزارید از نظر 30 یا 30 واستون این مسئله رو باز کنم...
توی کشور هایی که اقتصاد کاملا ازاده مثل امریکا دولت نمی تونه خط قرمزی برای فروش محصولات اون شرکت ها ایجاد کنه... حتی اگر طرف هم بخواد به القائده محصولات بده ! وقتی الان داره جلوی این شرکت ها رو می گیره که به ایرانی ها سرویس ندن این دمکراسی نیست و یک حکومت سرکوب گره و فقط اسمی از ازادی توشه....سی پنل نباید اوامر دولت رو قبول کنه چون شرکت مستقلیه... اگه این مسئله توی ایران اتفاق میفتاد می گفتیم درسته ، چون اقتصاد به اون شکلی که اون جا ازاده این جا ازاد نیست... به هر حال دمکراسی شمشیر دو لبه هستش... یکی خودتو می زنه و بعد یکی دیگرو.... اینا فعلا دو لبه رو دارن به ما می زنن.... و با این کار اصول ازادی نابود می شه...
icon7.gif

sepehr10

Banned

باشه، جایی برای اعتراض هم نداره. اگه قرار بر تلافی کردن باشه باید با تحریم متقابل پاسخ بدیم و نه با هک کردن.
طبق اطلاعاتی که "دفتر آمار آمریکا" منتشر کرده ایران در سه ماهه اول سال 2008 ، 45.2 میلیون دلار واردات از آمریکا داشته
که نسبت به مدت مشابه در سال 2007 از دو برابر هم بیشتر شده، چون در سه ماهه نخست سال 2007 ما 20 میلیون دلار
واردات از آمریکا داشتیم. در مقابل صادرات سه ماه اول سال 2008 به آمریکا با 37 درصد کاهش نسبت به مدت مشابه در سال
قبل از 63.4 میلیون دلار به 39.7 میلیون دلار رسیده، یعنی از یکطرف صادراتمون کمتر و وارداتمون خیلی بیشتر شده.

خب طبعا اگه بخواهیم به تحریم های آمریکا پاسخ موثری بدیم باید جلوی واردات اجناس و وابستی به خدمات آمریکا رو بگیریم.
تا وقتی که اینقدر به کالا و خدمات آمریکایی ها وابسته باشیم طبعا چنین صدماتی هم خواهیم خورد.

اول اینکه این یه نوع اعتراض هست و به خرابکاری ربطی نداره . اینطوری اونا خیلی بیشتر رومون حساب میکنند .
بعدشم این کار بیشتر از اینکه تحریم باشه یه نوع توهینه .
بعد از اون هم سیپنل اگه بخواد تابع قوانین کشورش باشه خوب مثل دیتا سنتر د پلانت عمل میکنه . د پلانت هم به ایرانی ها سرویس نمیده . اما اگه به خودشون بگی من ایرانیم پیشنهاد میکنند با یه آدرس خارجی ازشون خرید کنیم . من اینکارو کردم و مشکلی هم پیش نیومد ... این سیپنل شده کاسه داغتر از آش .
بعدشم شما میگید ایران آمریکا رو تحریم کنه ؟ ایران چی داره که آمریکا بهش نیاز داشته باشه ؟ یه مثلا شما بزن ؟
این ما هستیم که به آمریکا نیاز داریم نه اونا به ما . ضمن اینکه آمریکا در ارائه بسیاری از اجناس (( تنها در دنیا )) هست . یه مثال : تمام قطعات مورد نیاز برای ساخت یک پمپ گاز که ایستگاه های سوخت گیری استفاده میشه صرفا و صرفا فقط در کشور آمریکا ساخته میشه . خوب . ایرانم که از این توانایی ها نداره که بخواد بسازه . توانایی هم داشته باشه ترجیح میده از آمریکا وارد کنه تا خودشو تکون بده ...
پس ما نمیتوانیم آمریکا رو تحریم کنیم ...
ضمنا . حالا اگه به فرض شما بخوایم واردات رو محدود کنیم باید کی این کارو بکنه ؟ درسته دولت . خوب واقعا فکر میکنی دولت از کاربران دنیای مجازی حمایت میکنه ؟ اگه بخواد از ما حمایت کنه دیگه نیازی به تحریم واردات نیست . مسئله سیپنل رو ممکنه بشه با یک گفتگو یا راه ساده تر هم حل کرد . نه عزیز خود دولت ایران رفتارش با سایت هاش خیلی بد تر از آمریکا هست . مثال = فیلترینگ .

آخرین ویرایش:

karajhost

New Member
به هر حال اگه خواستید یه وارگیم بزارید من به نمایندگی از بچه های آشیانه این مسئاله رو بازگو میکنم و یکی از پایه های هک برای اعتراض میشیم
راستی سی پانل باگ داده =))
تمامی ورژنهای سی پانل در خطر هستند

اما نمیتونم پابلیک کنم فقط اینو میگم که تمامی ورژنهای سی پانل حتی سی پانل 11 هم باگ داده که طرف با دارا بودن یه هاست از یه سرور میتونه روت کنه روی اون سرور و بقیشم دیگه ....

اگه قرار به وارگیم بود پابلیکش میکنم

موفق باشید ...

....

به هر حال اگه خواستید یه وارگیم بزارید من به نمایندگی از بچه های آشیانه این مسئاله رو بازگو میکنم و یکی از پایه های هک برای اعتراض میشیم

اما نمیتونم پابلیک کنم فقط اینو میگم که تمامی ورژنهای سی پانل حتی سی پانل 11 هم باگ داده که طرف با دارا بودن یه هاست از یه سرور میتونه روت کنه روی اون سرور و بقیشم دیگه ....

اگه قرار به وارگیم بود پابلیکش میکنم

موفق باشید ...
این باگ تاریخ کشفش مال 1-2 ماه پیشه :)
چند روز پیش هم پابلیک شد (;

karajhost

New Member
تاریخ کشفش برای یک ماه پیشه بخدا دیگه دو ماه نمیشه از دو ماه خیلی کمتره
بازم در هر حال من نمیدونستم پابلیک شده
ایراد که نباید بگیرید خوب نمیدونیستم پابلیک شده !

اما در هر صورت نباید باگ رو در اختیار عامه بگذاریم
اصلاً چرا بحث هک میکنیم اگه میخواد وارگیم بزارید ، بزارید من پایه ام میخواید هم صدامون در نیاد هم مشکلی نیست !!

موفق باشید ...

kabooter

New Member
منظورتون از اینکه جواب می ده چیه؟ یعنی چون یک همچین کاری ازمون برمیاد .

آقا جدي جدي هكرا ي ايروني مي تونن سايت هاي آمريكايي را بهم بمالن؟
راستي قضيه اين دانمارك چيه؟ چندتا سايتهاي مهمشا كوبونديد ؟ يكمي بگيد

parsgibit

Member
دوست عزیز parsgibit گیر نده ممکنه
من مثلا از شما حمايت كردم :)))))) درك كن!!

به نظر من الان موقشه همون بلایی رو که سر سایت های دانمارکی آوردیم سر سایت های آمریکایی بیاری
يك كلمه ! وحشي بازي !

زحمت نكشيد!
اين باگ رو آقاي علي جاسبي ادمين هكرز پيدا كردن ...
نياز به يه ريسلر دارين تا بتونين ان كارو كنيد ! با هاست عادي نميشه ، مگر اين كه شما باز يه روش ديگه پيدا كرده باشين!
http://www.securitytracker.com/alerts/2008/May/1020042.html
آقا جدي جدي هكرا ي ايروني مي تونن سايت هاي آمريكايي را بهم بمالن؟
راستي قضيه اين دانمارك چيه؟ چندتا سايتهاي مهمشا كوبونديد ؟ يكمي بگيد
جونه بچتون وحشي بازي در نيارين !! بزارين يه گلي بگيريم و ثابت كنيم كه ما آدميم و مثل .... نيستيم !!
خواستن توانستن است ايراني ها هم توانان ! اما چه كاريه آخه ! واستون سيپنل ميشه ؟ نه نميشه يه كاري مي كنيد كه پلسك زودتر ، دايركت ادمينم ديگه ببندتمون !

www.iranwebshop.com

Active Member
مشکلات اخیر در رابطه با cPanel پرشین سرویسز

(۸ خرداد ۱۳۸۷) متاسفانه با توجه به تحریم اقتصادی ایران از سوی آمریکا، اخیرا شرکت آمریکایی cPanel (که سرویس دهی کنترل پنلهای سرورهای لینوکس ما بر عهده این شرکت بود) اقدام به شناسایی سرورهایی که بر روی آنها سایتهای ایرانی مخصوصا دومین های ir قرار دارند، کرده است و مجوز استفاده از این نرم افزار را برای سرورهایی که سایتهای ایرانی بر روی آنها قرار دارند را لغو کرده است. هم اکنون 4 سرور لینوکس ما نیز دچار این مشکل شده اند و مجوز استفاده از کنترل پنل cPanel را ندارند.
البته طی مذاکراتی که توسط روابط تجاری ما در آمریکا و کانادا و حتی امارات متحده عربی با شرکت cPanel و دیتاسنتر ما شده است ، بدلیل قوانین حکم فرما در ایالات متحده آمریکا متاسفانه به هیچ عنوان امکان سرویس دهی به سرورهایی که بر روی آنها سایتهای ایرانی قرار دارد از سوی cPanel وجود ندارد.
با توجه به پیشنهادات یک سری از مشتریان گرامی در رابطه با اعلام هویت غیر ایرانی برای این شرکتها ، باید به اطلاع برسانیم که تمامی اطلاعات ما به نام رابطین تجاری ما در آمریکا تنظیم شده است ، اما متاسفانه شرکت cPanel به اطلاعات قرارداد و صاحب دومین و سرور حساس نیست، بلکه آنها سایتهای بر روی سرور را بررسی میکنند و در صورتی که سایتها ایرانی باشد از ارائه خدمات به آن شرکت خودداری میکنند.
با توجه به مشکلات پیش آمده در حال حاضر راهی جز تغییر کنترل پنل سرورهایی که به مشکل بر خورده اند به کنترل پنل PLESK وجود ندارد. کنترل پنل PLESK نیز از کنترل پنل های قدرتمند موجود می باشد که میتوانید اطلاعات بیشتر در این رابطه را در سایت مربوطه ببینید.
در این رابطه ما از امشب (8 خردادماه 87) شروع به تغییر کنترل پنل های سرورهای لینوکس خواهیم کرد که ممکن است چند روز به طول بیانجامد و در ارائه سرویس به بعضی از سایتها خللی وارد شود، لذا پیشاپیش از مشتریان گرامی عذرخواهی میکنیم و از آنها میخواهیم با صبر و نظرات خود مارا یاری نمایند و این امید را میدهیم که ما تمام سعی خود را خواهیم کرد که سریعتر مشکل برطرف و وضعیت کنترل پنلها به حالت عادی تبدیل شود. بدیهی است پس از پایان کار به مشتریان گرامی اطلاع داده خواهد شد.

منبع:http://www.persianservices.com/support/news/news-30.html

آخرین ویرایش:

parsgibit

Member
تبريك ميگم به خودم.
Greetings,

cPanel needs to apply the OFAC's law (http://www.treas.gov/offices/enforcement/ofac/) which means they have to revoke their cPanel licenses if the license is shown to be used by Iran.

Unfortunately, there's no way for us to prevent this kind of issue from occurring as we have no control over how cPanel controls their licenses.

cPanel will not tolerate activations of licenses which link to domains which have Iranien addresses in the whois or link to Iranien web sites. We would recommend you to choose another control panel software.

Plesk, for example, do not have any restrictions within their TOS. So you could probably switch to this control panel.

Please do not hesitate to contact us if you need further information.

Sincerely,
ببخشيد ها ببخشيدا !!
ولي ما هم به گ* رفتيم !!
يه كلمه !!
ببخشيد بازم
مديرا اگه ميخوان ايدت كنن !!

آخرین ویرایش:

ehsanch

Active Member
fuck cpanel

یه سرور دیگه گرفتیم و با هزار بدبختی ترنسفر کردیم ولی دوباره بستند همین الان

ای خدااااااااااااااااااا