در فاروم cpanel سرچ کردم ، یک نفر گفته بود من آلمانی هستم ، سایت ایرانی هم رو سرور دارم ، چرا لایسنسمو بستین ؟
یکی جواب داده بود ایرانیا حق استفاده از سی پنل رو ندارن
طرف جواب داده بود هه هه من آلمانیم !
یکی از ادمینای فاروم سی پنل جواب داده بود این مورد شما به عنوان re-export محسوب میشه و طبق قوانین سی پنل export یا re-export به کشورهای تحریم شده ممنوعه
یعنی به طور خلاصه : هیچ ایرانی حق استفاده از cpanel رو نداره ، چه لایسنس به اسم خارجی خریداری بشه چه ایرانی
دقیقا منم همینو می خواستم بگم .
سی پنل می گه :
cPanel product is currently prohibited for export or re-export to Cuba, North Korea, Iran, Iraq, Libya, Syria and Sudan or to any country subject to relevant trade sanctions.
یعنی اینکه خریدار یک شرکت مثلا اروپایی باشد و استفاده کننده در ایران باشد ، بازم لایسنس بسته خواهد شد . بنابراین خیلی ها فکر می کنند که لایسنس را از خود سی پنل نخردند و از شرکتهای واسطه و حتی با هویت غیرایرانی اینکارو بکنند ، مشکل حل هست ، اینطور نیست !!!
بنده لاینسس را از شرکت واسطه گرفتم . هویتم غیرایرانی و حتی با تلفن نیوزلند خریدم را وریفای کرده بودم . ( همکارم در نیوزلند این خرید را انجام داده بود ) ولی سی پنل آنرا بسته .
و این قضیه برای ما مبهم است که برچه اساس سی پنل می گه این از ایران داره استفاده می شه . آیا سایتها بتنهایی ملاک هستند یا آیپی هایی که به سی پنل کانکت می شوند را دارند !!
اگر کار بصورت صحیح انجام شده باشه و خرید بدون کلک اونها حق این کارو ندارن و یک قال کار حل و فصل میشه!
یکی از سرورهای مارو چند وقت پیش به بهانه ایرانی بودن داشتن میبستن اما چون بوسیله ی کسی که citizen کانادا بود خرید انجام شده بود با چندتا تلفن مشکل برطرف شد.
البته بازهم روی این چیزها نمیشه حساب کرد!وضعیت در این موارد خیلی خراب شده و ریسک کار واقعا بالاست!
آنها با توجه به قوانین خودشان اینکارو انجام می دهند و نمیشه گفت این حق را ندارند !!! چون شمایی که خریدی بدین معنی هست که قوانین آنها را تایید کردی .
با قال کردن هم درست نمیشه ، آنها تا مطمئن نشوند که کنترل سرور از ایران صورت می گیرد ، آنرا نمی بندند و دیدید که در کارشان اشتباده نکردند و واقعا هم سرورهای ایرانی را بستند .
من فقط دنبال آن هستم که معیار تشخصی آنها چیست و روی چه مواردی حساس هستند که ما آنجا ردپایی از ایران نگذاریم !