دقیقا به خاطر همین ضرب ا لمثل هست که تعداد کاربران Firefox از کاربران Opera بیشتر هست و فقط و فقط IE با Firefox رقابت داره و تا حدود خیلی زیادی Opera رو Microsoft در میدون نمی بینه!بزک نمیر بهار میاد کمبزه با خیار میاد.
عالی هست safari
نزدیک به 15 مگ بیشتر نیست...
فقط تم اون رنگ دودی هست..تم خوب نداره...اما عالی
لینک دانلودش
http://www.apple.com/safari/download
quote from Vahidدر ضمن اوپرا هنوز با صفحات فارسی مشکل داره
سلام ...
دوستان این جنگ نیست و فقط تجربه هست و دوستانی که از سال 1995 تا حالا با اینترنت و مروگر ها کار کردند باید پاسخگوی این مسئله باشند .
اما من چیزی رو میگم که فقط تجربه به من گفته و شاید دوستان حتی قبول نداشته باشند .
من بهترین را فایرفاکس میدونم چون از همه لحاظ برتریه کامل را نصبت به تمام مرورگر ها در نمایش ، مدیریت ، امکانات و قدرت داره
مرورگر ie هم فقط نسخه 6 رو قبول دارم چون نسخه های جدید از سوی جهان مرود قبول قرار نگرفت و کارشناسان این نظر رو داشتن که این مسئله مربوط به تغییر ظاهر کلی این رورگر بود که میشه گفت شکست بدی رو خورد . البته در نسخه 8 مشکلات کمتر میشه ام همچنان نسبت به فایرفاکس خیلی عقب هست .
در مورد opera هم باید بگیم مروگر خوبی هست البته در سرعت . اما در نمایش تقریبا مشابه به ie میباشد .
Safari هم که دوستان دارن نام میبرند اصلا فارسی را پشتیبانی نمیکنه و بهتر بگم اصلا ارزش دانلود هم نداره . البته همه برنامه هایی که توسط شرکت اپل ارائه میشه امکانات و محیط جالبی داره که باید گفت که همین مرورگر Safari از هیستوریه داخلی بهره میبرد . اما مشکلات زیادی داره که باید حل بشه .
Net Scape هم که دوستان میشناسند که قبل از فایرفاکس رقیب بزرگ ie بود اما دیگه این شرکت نسخه های جدید این برنامه را منتشر نمیکند و فقط بسته های امنیتی را آماده میکند .
Opera محبوبیت کمی نسبت به بقیه دارد و فعلا طبق آماری که من حدود یک ماه پیش در اینترنت دیدم ( البته داشتم جستجو میکردم و اتفاقی دیدم ) بصورت زیر بود .
اول : فایرفکس
دوم : IE
سوم : Opera
و ...
البته من منبع را چون نیاز نداشتم بر نداشتم اما نظر من هم همین بود و این آما نشان میده که بیشترین کاربر را در دنیا کدام مروگر داره .
موفق باشید
به نظر من:
1- Opera
2- FireFax
3-IE7
Opera چون از پر سرعت ترین مرورگر است و هر سایتی که به درستی به نمایش در نمیاره را با IE7 یا فایرفاکس به نمایش درمیارم و توی سرعت هیچکس به پای اپرا نمیرسه
بعد فایرفاکس چون هم خیلی به روز تره و هم امکانات زیاده داره و هم به خوبی از CSS پشتیبانی میکنه
سلام..سلام ...
....
یکی از موارد مهم و پر ارزش این مرورگر نسبت به دیگر مرورگر ها اینه که اول مطالب رو نمایش میده و بعد تصاویر رو لود میکنه
موفق باشید