بهترین مرورگر از نظر شما

بهترین مرورگر کدام است؟

• Internet Explorer

رای: 18 10.2%
  • Mozila FireFox

رای: 112 63.6%
  • Opera

رای: 44 25.0%
  • MSN Explorer

رای: 2 1.1%

• مجموع رای دهندگان
    176

sepi90

Member
من با مرورگر slimbrowser کار ميکنم و تمام مرورگرهايي رو که دستم رسيده رو هم امتحان کردم به نظرم اين از همه بهتره .. نه مثل فاير فاکس و اپرا با فايل هاي فلش مشکل داره و نه مثل اينترنت اکسپلورر گير ميکنه ... نه مثل فست بروزر دير بالا مياره ... تازه خيلي از امکات رو هم دم دست داره که کار رو راحت کرده ... خيلي راحت ميشه اسکريپت ها و کدهاي سايت ها رو کنترل کرد که چه کدايي اجرا نشن ... زبان فارسي رو هم خيلي عالي ساپورت ميکنه و حتي امکان تغيير زبان به فارسي رو هم داره ...

اينو از اين آدرس ميتونين دانلود کنين : http://www.flashpeak.com

onlymhb

Active Member
دوستان یک سری به سایت زیر بزنند بد نیست و خودشون نظر بدهند

http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html

متوجه میشند که Opera ... و میتونم به جرئت بگم که حداقل FF در 98% موارد مقایسه شده در زیر مرورگر محبوبم Opera قرارگرفته :cool: :cool:
قابل توجه برای دوستان اگه روی سر ستون موجود در هر جدول کلیک کنند جداول نمایش داده شده Sort شده و بهترین مرورگر موجود اولین فیلد و سطر جدول در آن مقایسه قرار می گیرد
موفق باشید

_CMAX

Banned
سلام دوستان
من اگه بحث رو شروع کردم تنها به خاطر این بود که تو این زمینه کار کرده بودم و خوب عمری رو صرف کارای
وب و فلش و این دنیا کرده بودم و نه به خودم مغرورم و نه اصولا ادم غیر منطقی هستم که حداقل خیلی از
شما ها منو تو انجمن فلش می شناسید و خوب دیدید که تو تاپیکهای حاشیه ای اصلا دخالتی نمی کنم
و تنها تاپیکهایی که می تونم کمک کسی کنم و یا کاری از دستم بر می اومد جواب می دادم

اینجا مشکل با جناب oxygenٌُws شروع شد و نوع برخورد ایشون من جون از IE طرفداری می کردم به نفهم
و تاپیکهای غیر علمی متهم شدم و حالا مگه چند تا تاپیکهای FF ی ها علمی بود ایشون بدون دلیل به من
اخطار داد و در برابر دوستی که گفته بود ...امیدوارم مشت محکمی به دهن استکبار زده باشی ... و
نوشته های دیگران و کنایه هاشون ساکت بود این عکس العمل برای منی که حداقل 7 سال بزرگتر از
مدیر انجمن بودم و البته خیلی افراد دیگه حاضر در تاپیک خوب واقعا سخت می اومد که به پاسخهای
احمقانه و یا شعور پایین نسبت داده شوم شاید بر خورد نادرست ایشون و باقی بچه ها جو تاپیک رو به اینجا
کشوند اما نکه اینجاست که واقعا کی بار علمیش بیشتر و کی حرفه ای تر است ؟
کدوم مسئله بیانگر حرفه ای بودن مدیران انجمن و سند بودن حرفاشون هست ؟
کجا مشخص می شه که یک نفر که مدیر انجمن هست درست میگه یا یه نفر کاربر ؟

زمانی که ایشون به یک کاربر می گوید امیدوارم دیگه از شما تاپیکی نبینم خوب مطمئنا با من هم
این رفتار را می کند و خیلی راحت Ban...
که چی حالا مگه اینجا جز اینکه من کمک بقیه می کردم برای من سود دیگری داشت ؟
جز اینکه من دانشم رو راحت و تجربه کاریم رو صادقانه به دوستان فروم فلش ارایه می کردم عاید دیگری داشتم ؟
مگر برای من مجید انلاین حکم نفس و اب رو داره که به خوام اینجوری مشکل پیدا کنم ؟

این من نیستم که ضرر می کنم اون کاربرانی متضرر هستند که میان اینجا تا رفع مشکل کنند و با این برخوردها
کسی زحمت کمک به اونا رو به خودش نمی ده و ما هم یکی مثه همه ...که خودتان خوب می دانید این
مسئله هزاران بار در مجید انلاین اتفاق افتاده و کاربران قدیمی و حرفه ای زیادی به خاطر همین برخوردها
انجمن را ترک کرده اند ؟

اقای مدیری که بدون شناخت از طرفش برخورد غیر عاقلانه می کند در هر صورت و با مواجه با هر شخصیتی
باید منتظر جواب متقابل باشد و زمانی که کم می اورد کاری جز حذف طرف از سیستم نخواهد کرد و این
متاسفانه رفتار همه ما ایرانی ها است در برخورد با نظر مخالف و انتقاد است
همیشه تخریب شخصیت و از بین بردن انگیزه طرف در ارایه نظراتش راحت ترین عملکرد ما با شخص مخالف است
بدون در نظر گرفتن ارزش رقابت و نکات قوت رقیب .

در این بین و نهایتا من اگه توهینی به کسی کردم واقا متاسفم و خالصانه عذر می خواهم اما چیزی اینجا اتفاق افتا د که برای من عجیب و غیر قابل باور بود و تاثیر بدی
بر ادامه رابطه من با مجید انلاین گذاشت .

به هر حال امیدوارم موفق و سربلند باشید اما مجید انلاین با ادامه این رفتار راهی به جایی نخواهد برد

shirini_forush

Well-Known Member
CMAX جون من تو یکی از تاپیک های اخیر نظرم رو گفتم. البته ظاهرا Ban کار اکسیژن جون نبوده.
ولی من همینجا از oxygenws و بقیه مدیر ها میخوام این قضیه رو به خوبی حل و فصل کنن. من واقعا هر وقت میام تو این تاپیک از فکر کردن به اتفاقایی که افتاد اذیت میشم.

oxygenws

Active Member
مسلما اگر پاسخ بدم انجمن به گند کشیده میشه و کوت بازی دوباره شروع میشه. هر کس با رفتار من در این تاپیک مشکل داشته بهم PM بزنه تا ایشون رو از جریانات با خبر کنم. (البته به جز برادران CMAX و TALENT و CMAX_ که خود در جریان کامل رفتار ها و افکارشون هستند.)

برادر CMAX باز هم به شما در مورد رفتارتون اخطار می کنم، فقط توهین کردن باعث ban شدن نمی شه.

امیدوارم دیگه صحبتی از این دست توی این تاپیک نشه.

zfarhad2003

Member
من نمی دونم چرا قبل از این Cmax خیلی خوب تویه این تاپیک بحث می کردیم و مشکلی هم پیش نیومده بود یعنی هرکسی نظر خودش رو با دلیل و مدرک (یا بدون دلیل و مدرک) می گفت و بقیه هم گوش می دادن ولی به نظر من طرز بیان این Cmax جوری بوده که تاپیک ناخودآگاه به سمت همچین وضعی پیش رفته. قبل از ایشون 15 سفحه بحث بوده بدون کمترین توهین. پس مشخص است که مشکل از کجاست

VAHID216

مدیر بازنشسته
اپرا خوبه ولی نتونسته نظر بیشتری ها رو جلب کنه اما فایر فاکس با اکستنشن هاش واقعا عالیه :d.

shirini_forush

Well-Known Member
20 صفحه نوشته شده. کلی دعوا شده. یکی از عزیزان ban شده. همه نظرا رو ده بار گفتن.
نظر سنجی هم که نتایجش اون بالاست...
بی خیال دیگه!!! :D

VAHID216

مدیر بازنشسته
safir187 جان حرفت کاملا درسته ولی خوب این مبحث هر پند وقت یکبار مثل اینکه باید بیاد بالا:d البته باید هم حق داد چون مبحث مهمی هم هست.

mamoolhacker

Active Member
فاير فاكس هميشه خوب نيست گاهي اوقات اكسپلولر سرعتش بالا تر از فاير فاكسه اما اپرا هم سيستم ايميل داره هم قسمت دانلود فايلش توپه هم ... توپه

sarsam

New Member
سلام فکر می کنم من باید سوالم اینجا مطرح کنم من از opera استفاده می کنم ولی لین اواخر هر از چند گاهی با صفحه کلید مشکل پیدا می کنه یعنی اصلا اونو نمی شناسه و من نمی تونم چیزی تایپ کنم ترو خدا راهنمایی کنید

majid2x

Active Member
1.:oops: Opera
2.FF
3.IE

opera.png

جدیدترین ارسال ها

بالا