سلام دوستان
من اگه بحث رو شروع کردم تنها به خاطر این بود که تو این زمینه کار کرده بودم و خوب عمری رو صرف کارای
وب و فلش و این دنیا کرده بودم و نه به خودم مغرورم و نه اصولا ادم غیر منطقی هستم که حداقل خیلی از
شما ها منو تو انجمن فلش می شناسید و خوب دیدید که تو تاپیکهای حاشیه ای اصلا دخالتی نمی کنم
و تنها تاپیکهایی که می تونم کمک کسی کنم و یا کاری از دستم بر می اومد جواب می دادم
اینجا مشکل با جناب oxygenٌُws شروع شد و نوع برخورد ایشون من جون از IE طرفداری می کردم به نفهم
و تاپیکهای غیر علمی متهم شدم و حالا مگه چند تا تاپیکهای FF ی ها علمی بود ایشون بدون دلیل به من
اخطار داد و در برابر دوستی که گفته بود ...امیدوارم مشت محکمی به دهن استکبار زده باشی ... و
نوشته های دیگران و کنایه هاشون ساکت بود این عکس العمل برای منی که حداقل 7 سال بزرگتر از
مدیر انجمن بودم و البته خیلی افراد دیگه حاضر در تاپیک خوب واقعا سخت می اومد که به پاسخهای
احمقانه و یا شعور پایین نسبت داده شوم شاید بر خورد نادرست ایشون و باقی بچه ها جو تاپیک رو به اینجا
کشوند اما نکه اینجاست که واقعا کی بار علمیش بیشتر و کی حرفه ای تر است ؟
کدوم مسئله بیانگر حرفه ای بودن مدیران انجمن و سند بودن حرفاشون هست ؟
کجا مشخص می شه که یک نفر که مدیر انجمن هست درست میگه یا یه نفر کاربر ؟
زمانی که ایشون به یک کاربر می گوید امیدوارم دیگه از شما تاپیکی نبینم خوب مطمئنا با من هم
این رفتار را می کند و خیلی راحت Ban...
که چی حالا مگه اینجا جز اینکه من کمک بقیه می کردم برای من سود دیگری داشت ؟
جز اینکه من دانشم رو راحت و تجربه کاریم رو صادقانه به دوستان فروم فلش ارایه می کردم عاید دیگری داشتم ؟
مگر برای من مجید انلاین حکم نفس و اب رو داره که به خوام اینجوری مشکل پیدا کنم ؟
این من نیستم که ضرر می کنم اون کاربرانی متضرر هستند که میان اینجا تا رفع مشکل کنند و با این برخوردها
کسی زحمت کمک به اونا رو به خودش نمی ده و ما هم یکی مثه همه ...که خودتان خوب می دانید این
مسئله هزاران بار در مجید انلاین اتفاق افتاده و کاربران قدیمی و حرفه ای زیادی به خاطر همین برخوردها
انجمن را ترک کرده اند ؟
اقای مدیری که بدون شناخت از طرفش برخورد غیر عاقلانه می کند در هر صورت و با مواجه با هر شخصیتی
باید منتظر جواب متقابل باشد و زمانی که کم می اورد کاری جز حذف طرف از سیستم نخواهد کرد و این
متاسفانه رفتار همه ما ایرانی ها است در برخورد با نظر مخالف و انتقاد است
همیشه تخریب شخصیت و از بین بردن انگیزه طرف در ارایه نظراتش راحت ترین عملکرد ما با شخص مخالف است
بدون در نظر گرفتن ارزش رقابت و نکات قوت رقیب .
در این بین و نهایتا من اگه توهینی به کسی کردم واقا متاسفم و خالصانه عذر می خواهم اما چیزی اینجا اتفاق افتا د که برای من عجیب و غیر قابل باور بود و تاثیر بدی
بر ادامه رابطه من با مجید انلاین گذاشت .
به هر حال امیدوارم موفق و سربلند باشید اما مجید انلاین با ادامه این رفتار راهی به جایی نخواهد برد