من با تمام مرورگرها به صورت فنی در یک زمان طولانی کار کردم این رتبه ها نظر شخصیم و بر اساس تست های زیاد از هر لحاظه و فقط سرعت رو ملاک قرار ندادم .
1 - فایرفاکس 3.5.2
2 - سافاری 4.0.3
3 - گوگل کروم
4.0.202.0 Dev
4 - اپرا 10.0 ساخت
1733 RC
5 - اینترنت اکسپلورر 8 بتا 1
توضیح اینکه من تعصب خاصی بر روی مرورگری ندارم و مرورگری رو که در همه آزمونها از جمله سرعت ، امنیت ، کارایی ، مطابقت با تمامی زبانهای برنامه نویسی تحت وب و زیبایی برتر ببینم اون رو به عنوان برتر انتخاب میکم
(مرورگر اپرا هنوز در حالت آزمایشی هست و در آینده با سرعت بالاتری ظاهر میشه و این تست در حال حاضر ملاک کار بنده هست)
توضیحات اضافه بر سازمان !
اولش که اکثراً با اینترنت اکسپلورر کار رو شروع کردن و من آخرها هم برای اینکه ظلمی در حقش نشه باهاش کار کردم
من یه مدت طولانی با اپرا کار میکردم (ذخیره صفحات و لود سریعتر یک صفحه مرور شده گجتهای زیباش از جمله feed fish و ... و در حال حاضر هم موتور جدید مرور و فشرده سازی صفحات) بعد با فایرفاکس یه ور حسابی رفتم و به خاطر هزارن خوبیش از جمله اکستنشن هاش ، سازگاری بالا با هر سایت و قالبی و..... انتخابش کردم بعد از یک مدت سافاری رو امتحان کردم و به نظرم با هیچ مروگری و اکستنشنی نمیشه تجربه لذت تاپ سایت و بوکمارک فوق العاده سافاری رو تجربه کرد به همراه سرعت بالاش ولی همونطور که دوستان سافاری کار میدونن ناسازگاریهایی مثل هنگ در ابتدای باز کردن یک سایت ، نا سازگاری با زبانها و قالبهای سایتهای مختلف و چندی پیش با زبان فارسی و ... باعث شد یه تفعلی به کروم هم بزنم که دیگه بجز سرعت که خیلی هم چشم گیر نیست چیز جالبی توش ندیدم .
این نکته رو هم بگم که من مرورگرهای بالا رو در اکثر سیستم عاملهای ساپورت شده مثل رد هت ، ابونتو ، دبیان ، مک ، اکس پی ، ویستا ، سون و ... امتحان کردم و با اختلاف کمی از لحاظ سرعت و زیبایی جابجا میشدن و این امتیاز من به مرورگرهای بالا روی سون rtm 7600 هست (در حال حاضر با دو مرورگر "فایرفاکس" و سافاری کار میکنم که انتخاب خیلی از کار درستهاست
)