آنیمیشن حضرت علی (ع)

Mehdi_Lover3dsmax

مسئول مدرسه گرافیکی سه بعدی
چرا ...

مگه تو با چه فرمتی سیو میکنی؟

من بیشتر فرمت ها رو امتحان کردم و فکر میکردم که یو وی همو Shape توی PS هست

ولی وقتی بزرگش میکنی ... ینی از 100% بیشتر زوم میشه.... خراب میشه

با چه فرمتی سیو میکنی؟

خوب این مشکل طبییه که همه فوتوشاب کارها دارن
uv یه tamplate برای پیدا کردن محدوده تکسچر هست .همین قدر که حدس بزنی کجا چه خبره کافیه.
بعدشم اگه جاش درست نبود میتونی توی max جاشو درست کنی
همیشه اونجور که فکر میکنیم ابزارها perfect و بی نقص نیست

sharin

Member
در مورد cache :
منم هنوز اطلاعاتم كامل نيست اما براي ايده اي كه دادم(loop كردن cache) يه ترفند هايي تو ذهنم هست كه به احتماله زياد عملي است اما خودم امتحان نكردم چون هنوز پيش نيومده.
حالا فعلا يه روش ديگه ميگم چون خودم دارم رو cache كار ميكنم.اگه به جايي رسيدم خبرت ميكنم.
من اول تو مايا ترفند و مي گم بعد توي max(البته تا يه حدودي كه اطلاع دارم)
براي متحرك سازي صورت چه كار بايد كرد؟!
همون كار رو براي پارچه انجام مي ديم!!
به لباسي كه cloth دادي ميزاري تا يه حدي simulate كنه(منظورم همراه با راه رفتنش هست).البته حالت اوليه ي لباس رو داشته باش (يه copy ازش بگير)به ازاي هر چند فريمي كه ميره يه copy از لباس بگير(البته هر چي حالات لباس نزديك تر باشه تو copy كردنشون كار بهتر در مي ياد)هم مي توني تا چند frame از cache استفاده كني تا بعد را حت تر حالت هاي لباست رو براي copy گرفتن انتخاب كني.
اولين copy رو(به جز حالت اول(pose)) انتخاب مي كني بعد همراه با اون حالت اولت رو انتخاب كن.
بعد از طريق animation>create deformers>blend shape مربع كناري رو مي زني يه نام انتخاب ميكني و تنطيماتت هم روي check topology باشه،apply كن.
copy بعديت رو دوباره با حالت اول انتخاب كن اما اين دفعه به جاي create تو edit deformer>blend shape>add مربع كناري رو بزن ، specify node رو فعال كن و از كشابي همان اسم قبلي رو انتخاب كن.بعد روي apply بزن(apply & close رو نزني ها)
به همين ترتيب سريع copyهاي ديگر رو با حالت اوليه انتخاب كن و فقط apply رو بزن.وقتي تمام شد روي حالت اوليه كليك راست رو بگير و
Inputs> all inputs رو برو و با middle mouse botton اون blend shape رو وسط tweak و اون يكي بكش.
بعد تو قسمت in put ها پيداش مي كني و يكي يكي با در نظر گرفتن زمان صحيح شروع به animate كن و در اول و اخر هم حالت pose ات رو بزار براي يه loop ه زيركانه!!
البته مثل توضيحاتش انقدر طول نمي كشه.
يه وقت به من نخنديد ها كاملا عمليه و ابتكار خودمه!
البته نتيجه ي كار بستگي به خودت داره .
اگه از اين روش استفاده كردي مي توني تو حالاتي كه خيلي حركت لباسش مد نظر نيست استفاده كني گرچه بنظرم حركاتش خوب ميشه.

توي max هم تا اونجايي كه يادمه يه morph داشت كه طرز كارش احتمالا شبيه blend shape مايا هست.
ببخشيد كه انقدر دير شد يه دفعه كار پيش اومد و ديگه دير شد ديگه.

در مورد texture هم سعي ميكنم تا امشب اون رو هم رديف كنم.
نظرت رو در مورد چيزايي كه گفتم صادقانه بگو،لطفا.

فعلا،يا حق.

آخرین ویرایش:

sharin

Member
Texture :

نمي دونم دقيقا متوجه شدم يا نه اما فرضيات رو حكم مي گيريم و ميريم جلو.
خوب بهتره از آخر به اول شروع كنيم.
اين طور كه مي گيد uv از shape اي كه مي گيريد uv دقيق shape نيست يعني چي؟؟؟!!!
نمي دونم قدرت uv گرفتن max در چه حد هست،اما اگه ضعيفه مي تونيد از برنامه هايي كه uv مي گيرند استفاده كنيد.
مثلا uv layout .در هر صورت uv مايا واقعا قوي هست.
........................................................................................................................
شما uv رو كه گرفتيد مي بريد تو photoShop و دقيق texture مورد نظرتون رو مي سازيد.اگه مي خواهيد كيفيتش خوب شه خوب از max مثلا با2000*2000 (مثلا با فرمت targa(tga))به photoShop ببريد و كارتون را 8000*8000 به max برگردونيد و بعد از آن uv رو scale كنيد كه رو كل texture ، fit بشه!بعد مي بينيد كيفيته كار وحشتناك بالا مي ره.
.......................................................................................................................
يه جا گفته بودي مي خواي زمينت رو ناهموار كني،درسته؟
تو مايا مي توني با 3d brush tool با رنگ هاي ساده جاهايي رو كه مي خواي كار خاصي كني با اين ابزار رنگي كني كه بعد كه uv مي گيري براي photoShop بدوني كه بايد چي كار كني.
اين طوري مي توني هدفت رو عملي كني. مثلا با sculp poly ناهمواري ايجاد مي كني و قسمت هاي بلند رو با 3d paint رنگي مي كني و...
همين طور مي توني بر اساس رنگ texture ي كه درست كردي با sculp poly ناهمواري auto درست كني.

توي max اگه اشتباه نكنم با displacement اين كار رو انجام مي دن.

توجه!!!!!!!!!!!!!!!
اگه اين كار رو كني يه دردسر برات درست مي شه!
بله ، پاهاي كاراكترت بعضي جاها توي زمين ميره!
پس بايد براي مسير حركتش يه مسير صاف درست كني وبقيه ي جاها ناهموار(البته جوري كه تابلو نشه، با texture مي توني اين رو بپوشوني)
يا اينكه جوري camera رو حركت بدي كه پا ها تو زاويه نيفتن.
.......................................................................................................................
براي texture زمين يا حالا استاديوم:
اينا بستگي به حركته دوربينت داره!
بهتر بگم اول بايد بدوني كجا ها رو مي خواي فيلم بگيري ، و zoom رو محيط چقدره!
بعد از بررسي فرايند بايد حداقل 2 نمونه texture بسازي يكي براي zoom دور و ديگري برا نزديك.(البته براي استاديوم 2 تا خيلي كمه)
خوب پس اوني كه براي دور هست بايد كيفيتش براي همون دور خوب باشه نه نزديك!
و اوني كه براي نزديك هست بايد كيفيتش خوب باشه.
خوب ما مي يايم از يه layerShader استفاده ميكنيم(توي max هم فكر كنم اسمش همين بود(از اين نوع كه چند تا material مي گيرند.))
بعد دوربين رو يه ارتباط با layerShader مي ديم!(مثلا در مايا با conection editor يا driver\driven)
به اين صورت كه هر وقت دوربين دور هست texture دور و وقتي در حال نزديك شدن به سطح است opacity دور كم شده وجايش را texture نزديك ميگيره.(البته بايد فوق العاده زيركانه كار بشود تا كسي متوجه نشود و 100% داشتن 2 texture جوابگو نخواهد بود البته اگر فاصله ي بين دو حالت زياد باشه).

توجه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لازم نيست كل سطح texture ريز داشته باشه فقط قسمتي كه قراره از آن فيلم گرفته شود. به خاطره همين مديريت انقدر مهم هست و بايد از قبل همه چيز رو در باره ي اين جور موارد(حركت دوربين و...) از animation ي كه مي خواي بسازي بدونيد.
..............................................................................................................
راستي bump فراموش نشه.
اگرهم جاييش گنگ بود بگيد تا بيشتر توضيح بدم.
البته من فرض كردم كه تو ساختن texture ديگه مشكلي نداريد ها!
اگه تو اين هم مشكل داشتيد بگيد تا انشائ الله مشكلات همديگر رو بر طرف كنيم.
اميدوارم مطالب بالا بدرده دوستان خورده باشه
..............................................................................................................
يا علي

آخرین ویرایش:

Mehdi_Lover3dsmax

دنیای گرافیک یعنی خلاقیت
اکثر پلاگین های قویی که ساخته شده از یه ایده این چنینی شروع شده .
دارم فکر میکنم میبینم عملیه ولی باید ببینیم از نظر زمانی کدام باصرفه تره .فکر کنم بعدش احتیاج به یه کد نویسی هم داشته باشه تا توی فریم های مشخش blend shape ها رو انیمیت بده .تا نخوایم دستی این کارو انجام بدیم
ممنون که تاپیکو پیگیری میکنی

Mehdi_Lover3dsmax

معلومه سر شما پر از ایده های خلاقانست
نمی دونم mel یا payton بلدید یا نه ولی اگه توی این زمینه کار کنید به موفقیت های چشمگیری دست پیدا میکنید
به زودی نتیجه کار روی زمینو انشاالله میذارم تا همه نظر بدن

sharin

Member
دليل پي گيري تاپيك اينه كه واقعا موضوع جالبه و كار اهل بيت (ع) هست و ياد گيري توش زياده. چون اينطور مسائل رو با دوستان در مي يان مي گذاريد من هم احساس مي كنم با همچين مشكلي بر خوردم و براي رفعش يه مقداري فكر مي كنم و ايده هام رو ميدم.
البته در حضور شما ها كه تو كارتون استاديد و به چند برنامه تسلط داريد من واقعا يه مبتدي ام، اما با اين وجود جسارت مي كنم و در مورد مشكلات نظرم رو مي دم.اگه بدرد نمي خورند شما به بزرگيه خودتون ببخشيد ،نظر ،نظره ديگه.

فكر كردن روي برنامه نويسي خودش وقت گيره .(البته اگه قراره فقط يه تيكه ازش استفاده شود.)
شما مي توبيد هر چند frame كه يه copy از حالت ميگيريد توجه به اين موضوع داشته باشيد كه چند frame گذشته.
بعد موقع blend shape همون تعداد رو در نظر بگيري و key بسازي.اون atter هايي رو كه بايد key كني از 0 تا 1 تغيير مي كنند و موقع key زدن بر طبق روشي كه ارائه دادم به ترتيب مقادير رو فقط به 1 مي رسوني(براي بعضي حالت ها شايد نياز باشه كه قبلي ها 0 شوند) و خيلي شبيه به simulate واقعي ميشه.
از نظر زماني هم %100 كمتر طول مي كشه چون اينطوري يه loop ميسازي. يك متر رو روش كار مي كني و يه loop در مي ياري بعد براي 70 متر استفادش مي كني و ديگه هم دقدغه ي simulation رو نداري.
اين باعث مي شه كه علاوه بر داشتن نتيجه ي خوب كارت هم سبك تر بشه.البته %100 cloth نتيجه اش بهتر هست اما از نظر زمان ... .
بازم مي گم ميتوني از cloth براي جايي استفاده كني كه مي خواي simulate اش رو به رخ بكشي و در بقيه ي جا ها از روشي كه گفته شد( براي تسريع كار).

بدرود.

Mehdi_Lover3dsmax

ممنون دوست عزیز :rose:
به نظرم توی این دورو زمونه کسی که واقا در بند اهل بیت (ع) باشه کمیابه . قدر خودتو بدون
من هرچی یاد گرفتم و نگرفتم مدیون حضرت علی هستم . قبلا گفتم که با این پروژه به اینجا رسیدم
به قول شاعر تو آنی که در بند آنی

در مورد ایده شما باید بگم فکر همه جا رو کردی

سلام و خسته نباشی رو هم زیباست
اما به نظرم توی لانگ شات ها فاصله ی قدم ها زیاده

اما لباس خیلی زیبا و خوب در اومده تبریک برای خلق
موسیقی رو هم حتما ردیف کن
یا علی:rose:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
texture :

اين طور كه مي گيد uv از shape اي كه مي گيريد uv دقيق shape نيست يعني چي؟؟؟!!!

میخوام بدونم ایا فرمتی از عکس هست که تمپل ها رو تبدل به شیپ کنه?
ینی با سایز کوچیکی سیو بشه و تو فتوشاپ بزرگ شه بدون افت رزوله
مثل شیپ های اماده تو فوتوشاپ

texture :

شما uv رو كه گرفتيد مي بريد تو photoshop و دقيق texture مورد نظرتون رو مي سازيد.اگه مي خواهيد كيفيتش خوب شه خوب از max مثلا با2000*2000 (مثلا با فرمت targa(tga))به photoshop ببريد و كارتون را 8000*8000 به max برگردونيد و بعد از آن uv رو scale كنيد كه رو كل texture ، fit بشه!بعد مي بينيد كيفيته كار وحشتناك بالا مي ره.

اینکار منطقی نیست
چرا که اگه ما همون کاریی که گفتین رو انجام بدیم و موقع اسکیل یو وی تکسچری که به اون جسم دادیم توی حیطه خودش (نقاطی که تکسچر وجود داره) تایل میشه...

کل یو وی تایل میشه

اگه راه حل دیگه ای موجود هست بگین
ممنون

sharin

Member
توجه!

میخوام بدونم ایا فرمتی از عکس هست که تمپل ها رو تبدل به شیپ کنه?
ینی با سایز کوچیکی سیو بشه و تو فتوشاپ بزرگ شه بدون افت رزوله
مثل شیپ های اماده تو فوتوشاپ

[FONT=&quot]خيلي خوب ببين منظورت اينه يا نه! اگه نه واضح تر توضيح بده.[/FONT]
[FONT=&quot]چيزي كه شما دارين مي گيد غير ممكنه (چرا؟)[/FONT]
[FONT=&quot]چون عكس يا هر [FONT=&quot]texture[/FONT][FONT=&quot] ي كه مي سازي [/FONT][FONT=&quot]pixel[/FONT][FONT=&quot] ي هست و [/FONT][FONT=&quot]shape[/FONT][FONT=&quot] هاي [/FONT][FONT=&quot]photoshop[/FONT][FONT=&quot] ، [/FONT][FONT=&quot]vector[/FONT][FONT=&quot] (بردار)هستند.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]به همين دليل وقتي تصوير رو بزرگ كني افت كيفيت رو احساس نمي كني.[/FONT]
[FONT=&quot]برنامه هاي برداري مثل [FONT=&quot]illustrator[/FONT][FONT=&quot] ، [/FONT][FONT=&quot]flash[/FONT][FONT=&quot] و ... هستند.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]كلا [FONT=&quot]vector[/FONT][FONT=&quot] رو به صورت عكس نمي شه تو [/FONT][FONT=&quot]max[/FONT][FONT=&quot] يا چيزاي ديگه اورد(آخه يه تناقضه)[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]پس تا اونجايي كه من مي دونم هيچ فرمتي نيست كه [FONT=&quot]pixel[/FONT][FONT=&quot] رو به [/FONT][FONT=&quot]vector[/FONT][FONT=&quot] تبديل كنه(اما عكسش صادق است).[/FONT][/FONT]

ا
اینکار منطقی نیست
چرا که اگه ما همون کاریی که گفتین رو انجام بدیم و موقع اسکیل یو وی تکسچری که به اون جسم دادیم توی حیطه خودش (نقاطی که تکسچر وجود داره) تایل میشه...

کل یو وی تایل میشه

اگه راه حل دیگه ای موجود هست بگین
ممنون

[FONT=&quot]خوب شايد يه مقدار بد گفته باشم![/FONT]
[FONT=&quot]البته [FONT=&quot]tile[/FONT][FONT=&quot] نمي شه.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]مثلا شما [FONT=&quot]uv[/FONT][FONT=&quot] رو 1000*1000 از [/FONT][FONT=&quot]max[/FONT][FONT=&quot] مي كيري و تو [/FONT][FONT=&quot]photoshop[/FONT][FONT=&quot] مي بري بعد تو [/FONT][FONT=&quot]photoshop[/FONT][FONT=&quot] يه [/FONT][FONT=&quot]new[/FONT][FONT=&quot] مي سازي با 8000*8000 بعد [/FONT][FONT=&quot]uv[/FONT][FONT=&quot] رو [/FONT][FONT=&quot]scale[/FONT][FONT=&quot] مي كني و با 8000*8000 [/FONT][FONT=&quot]fit[/FONT][FONT=&quot] ميكني(يا با [/FONT][FONT=&quot]image size[/FONT][FONT=&quot] ).[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]بعد [FONT=&quot]texture[/FONT][FONT=&quot] رو تو اين 8000*8000 ميسازي و مي بري تو [/FONT][FONT=&quot]max[/FONT][FONT=&quot] و تمام.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]خواهي ديد كيفيت كار كولاك ميشه.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]اگه باز مشكلي داشت بگو.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]تا بعد.[/FONT]

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
ا

[FONT=&quot]خوب شايد يه مقدار بد گفته باشم![/FONT]
[FONT=&quot]البته [FONT=&quot]tile[/FONT][FONT=&quot] نمي شه.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]مثلا شما [FONT=&quot]uv[/FONT][FONT=&quot] رو 1000*1000 از [/FONT][FONT=&quot]max[/FONT][FONT=&quot] مي كيري و تو [/FONT][FONT=&quot]photoshop[/FONT][FONT=&quot] مي بري بعد تو [/FONT][FONT=&quot]photoshop[/FONT][FONT=&quot] يه [/FONT][FONT=&quot]new[/FONT][FONT=&quot] مي سازي با 8000*8000 بعد [/FONT][FONT=&quot]uv[/FONT][FONT=&quot] رو [/FONT][FONT=&quot]scale[/FONT][FONT=&quot] مي كني و با 8000*8000 [/FONT][FONT=&quot]fit[/FONT][FONT=&quot] ميكني(يا با [/FONT][FONT=&quot]image size[/FONT][FONT=&quot] ).[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]بعد [FONT=&quot]texture[/FONT][FONT=&quot] رو تو اين 8000*8000 ميسازي و مي بري تو [/FONT][FONT=&quot]max[/FONT][FONT=&quot] و تمام.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]خواهي ديد كيفيت كار كولاك ميشه.[/FONT]

[FONT=&quot]اگه باز مشكلي داشت بگو.[/FONT]

[FONT=&quot]تا بعد.[/FONT][/QUOTE]

مشکل دارم

بین آخه طبق گفته هات عکس بیت مپی چه بزرگ بشه چه کوچیک لو رزوله میشه

حالا چه توقعی داری که میگی یه صفحه 1000 در 1000 رو همراه تکسچر ببرم توی صفحه ای که 8 برابرشه

و اونو اسکیل کنم...:-?:-?:-?

sharin

Member
آها ببين هنوز نگرفتي چي مي گم.دقت كن.

(من كه نگفتم texture رو تو 1000*1000 بساز بعد scale اش كن به 8 برابر).

uvرو كه 1000* 1000 هست رو از max مي ياري تو PS ، درست؟

1.الان texture رو نمي سازي.اول صفحه ي 1000*1000 رو همراه با uv تبديل به 8 برابر كن.
2.حالا texture ات رو تو اين 8000*8000 بساز.(يعني تو 1000*1000 texture رو scale نمي كني به 8 برابر.)
حالا مي بري تو max .

درضمن چرا با bitmap كار مي كني؟(مگه چه ويژگيه بارزي تو اين زمينه داره؟)
از max با tga بيار تو PS بعد با jpg ببر به max (البته اگر texture ات transparency نداره.)

مشكلت حل شد يا نه؟

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
باشه

امتحان میکنم

در ضمن منظورم از بیت مپ نوع عکس بود

معمولا به عکسی که زوم بشه و لو رزوله بشه میگن بیت مپ و برعکس اگه هر چی بزرگ بشه ولی کیفیتش همون باشه میگن Shape یا همون وکتور

موفق باشی

Mehdi_Lover3dsmax

سلام و خسته نباشی رو هم زیباست
اما به نظرم توی لانگ شات ها فاصله ی قدم ها زیاده

اما لباس خیلی زیبا و خوب در اومده تبریک برای خلق
موسیقی رو هم حتما ردیف کن
یا علی:rose:

سلام
ممنون از نظر شما
منظور شما از فاصله قدم ها توی کاری که با مایا زدم هست یا توی مکس
توی مایا بله این مشکل وجود داره
اما اگه توی مکس هست من خیلی از ایرادا رو رفع کردم به نظرم به خاطر لباسه که اینجوری به نطر میرسه

sharin

Member
tanx

در ضمن منظورم از بیت مپ نوع عکس بود

معمولا به عکسی که زوم بشه و لو رزوله بشه میگن بیت مپ و برعکس اگه هر چی بزرگ بشه ولی کیفیتش همون باشه میگن shape یا همون وکتور

موفق باشی
متشكرم.حقيقتا با اصطلاحه بيت مپ آشنا نبودم.گفتم كه من يه مبتدي ام.

Mehdi_Lover3dsmax

سلام
بله رضای خدا در یاد علی(ع) و اهل بیت علیها سلام هست .
ممنون

Mehdi_Lover3dsmax

برای بعضی از دوستان شبهاتی در مورد این که در ابتدای تاپیک گفته بودم من این کار را برای رضای خدا شروع کردم پیش امده بود
که باید بگم این بنده حقیر کسی نیستم که بتونم برای رضای خدا کاری انجام بدم . منظور من ابراز علا قه به اهل بیت علیها اسلام
بوده . و با توجه به فرمایش امام صادق علیه سلام که فرمودند نحن ذکر الله
یاد حضرت امیرالمومنین علیه اسلام نیز خالی از ذکر پروردگار نیست

من الله توفیق

Mehdi_Lover3dsmax

بازم سلام
من مشکل تکسچر کف رو با کمک شما دوستان ویه مقدار تحقیقات اینجوری حل کردم .البته باید نظر هم بدید
اول توی moudbox رفتم دیدم اونجا تکسچر بزرگتر از 4096 نمیشه استفاده کرد (چه باگی:))
خوب تصمیم گرفتم کف رو بردم تو bodypaint ویه تکسچر و بامپ 6000 دادم نمیدونم این عدد رو از کجا اوردم
دیگه از Displasement استفاده نکردم به علت باگ moudbox البته zbrush هم بود ولی دیگه دیدم همون بامپ با تکسچره نتیجه خوبی داد
راستش همینجوری یه تست تو bodypaint زدم دیدم خود حضرت علی علیه السلام درستش کرده .
الان لازمم شده که این کارهایی رو که تا الان انجام دادم رو به عنوان نمونه کار جایی ببرم . تصمیم گرفتم یه رندر کلی از حضرت علی علیه السلام در محیطی که تغییر دادم بگیرم .ولی دیگه لباسا رو به علت کمبود وقت نغییری ندادم .
الان دارم رندر میگیرم . هر فرم حدود 3 دقیقه با global Illumatiron داره طول میکشه
شاید بخواین مشخصات سیستم منو بدونید
Intel چهار هسته ای 12مگ cache
گرافیک 3870 ATI
8 گیگ RAM
امروز یا فردا رندر تموم شده رو انشا الله میذارم .
تا چند ساعت دیگه هم یه تک فریم میذارم تا روی زمین بحث کنیم
فعلا یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا