آنیمیشن حضرت علی (ع)

m3d

کاربر VIP
آقا خداییش باید به حوصلتون آفرین بگم که با این همه نرم افزار کار کردی. ولی اعصاب میخوادا . منم یه هفت هشت سالی میشه با مکس و ... کار میکنم . راستی اینم آدرس نمونه کارامه . نظر بدین ممنون میشم : www.adindeh.iranblog.com

Mehdi_Lover3dsmax

مسئول مدرسه گرافیکی سه بعدی
ممنون
شما هم اگه حضرت علی علیه السلام یاریتون میکرد هیچ وقت حوصلتون سر نمیرفت و خسته نمی شدید.کسی که این پروژه رو جلو میبره من نیستم خود امیرالمومنینه .بارها معجزه حضرت رو توی این کار دیدم
کارهاتون رو دیدم .آفرین

m3d

کاربر VIP
سلام

حق با شماست . از آشنایی باهاتون خوشبختم . بابت پشتکارتون تبریک میگم خوشحال میشم منم تو جمع دوستانی که اینجا هستند باشم.
راستی بدن خود حضرت علی(ع) رو با پالیگان ساختی یا از silo آوردی؟ چون خود طراحی مش کاراکتر زمان زیادی میبره
یه سوال دیگه هم داشتم . من میخوام یه کاراکتر با لباس کار کنم . شما تو اون عکسی که صفحه اول از مش گذاشتی به نظر میاد لباسو با مش ساختی , اگه اینجوریه میشه به مش هم cloth داد؟

reza_1001

Well-Known Member
ممنون دوست عزیز:rose:
منظور شما اینه که بامپ باید کوچک تر بشه یا کلا عوضش کنم ؟

سلام
پيشنهاد من اينه
يا بامپ ديوار رو كم كن تا با زمين بيشتر مچ بشه يابرعكس و هم اينكه محل اتصال ديوار با زمين نبايد اينقدر صاف و مثل ديوارهاي جديد باشه بلاخره عمري از اين ديوار گذشته و فرسايش داشته :wink:
البته اين مشكل هميشه پيش مياد تو نماهاي داخلي از سنگكاري پاي ديوار استفاده ميشه تا تابلو نشه (اسمش يادم نيست:green:)
تو طبيعت مثلا پاي درختا از بوته و سبزه وسنگهاي ريز استفاده ميشه

در ضمن اگه حوصله اين كارا رو نداري ميتوني رنگ ديوارو شبيه زمين كني تا كمتر تو چشم بزنه
اگه هم تونستي لبه هاي نوري كه از اون دالان :green: تابيده رو محو كن تا واقعي تر بشه
منتظر كامل شدن كار زيباتون هستم

موفق باشيد
.
.
.

Mehdi_Lover3dsmax

حق با شماست . از آشنایی باهاتون خوشبختم . بابت پشتکارتون تبریک میگم خوشحال میشم منم تو جمع دوستانی که اینجا هستند باشم.
راستی بدن خود حضرت علی(ع) رو با پالیگان ساختی یا از silo آوردی؟ چون خود طراحی مش کاراکتر زمان زیادی میبره
یه سوال دیگه هم داشتم . من میخوام یه کاراکتر با لباس کار کنم . شما تو اون عکسی که صفحه اول از مش گذاشتی به نظر میاد لباسو با مش ساختی , اگه اینجوریه میشه به مش هم cloth داد؟

سلام خیلی خوش آمدید
کلا کاراکتر حضرت علی علیه السلام با لباسهاش توی نرم افزارهای hexagon و silo ساخته شده . البته این نرم افزارها همون edit poly مکس هستند با یه خورده ابزارهای بیشتر و کمتر .میشد همه رو هم با مکس زد .
در مورد لباس باید بگم تجربه نشان داده که استفاده از مش و دادن مدیفایر Cloth به اون اولا هم امکان پذیره
وهم سریع تر از Garment maker هست و هم مشکلات کمتری داره .
دوما این روشیه که توی کارهای بزرگ مثل لباسهای بازی Warcraft III استفاده شده اینو از یه اموزش که مربوط به سازند لباس این بازی بود یاد گرفتم . انشاالله اموزش لباسها رو هم تو ذهنمه که اضافه کنم .من توی این پروژه به خاطر مهم بودن لباسهای حضرت علی علیه السلام تحقیقات زیادی روی لباسهای مایا و مکس کردم

Mehdi_Lover3dsmax

سلام
پيشنهاد من اينه
يا بامپ ديوار رو كم كن تا با زمين بيشتر مچ بشه يابرعكس و هم اينكه محل اتصال ديوار با زمين نبايد اينقدر صاف و مثل ديوارهاي جديد باشه بلاخره عمري از اين ديوار گذشته و فرسايش داشته :wink:
البته اين مشكل هميشه پيش مياد تو نماهاي داخلي از سنگكاري پاي ديوار استفاده ميشه تا تابلو نشه (اسمش يادم نيست:green:)
تو طبيعت مثلا پاي درختا از بوته و سبزه وسنگهاي ريز استفاده ميشه

در ضمن اگه حوصله اين كارا رو نداري ميتوني رنگ ديوارو شبيه زمين كني تا كمتر تو چشم بزنه
اگه هم تونستي لبه هاي نوري كه از اون دالان :green: تابيده رو محو كن تا واقعي تر بشه
منتظر كامل شدن كار زيباتون هستم

موفق باشيد
.
.
.

سلام
در مورد بامپ زمین باید بگم به علت بزرگ بودن زمین بحث زیادی روش شد .ولبه ها هم من رعایت کردم توی یکی از پاسخها یه عکس از محیط در مورد این موضوع گذاشتم ولی به نظرم این حرف شما که گفتید رنگ دیوار و زمین متفاوت هست باعث این موضوع شده .باید تکسچر لبه ها رو توی bodupaint با زمین محو کنم .افرین حالا ایرادو فهمیدم
در ضمن من پای دیوارها سنگ ریزه و بوته وسبزه گذاشتم ولی نه زیاد اینو توی رندر انیمیشنی که گرفتم و هنوز نذاشتم مشخصه .
در مورد سایه ها باید بگم من از نوع سایه fR_area shadow استفاده کردم . تا لبه سایه ها تیز نباشه
ولی اینطور که معلومه درست عمل نکرده و منم اینقدر موضوعات توی این پروژه هست که باید بهشون فکر کنم که این یکی رو واقا یادم رفته چک کنم ببینم درست کار میکنه یا نه .حدس میزنم ایراد از کجاست
من به نورها برای اینکه تا بی نهایت نرن محدوده یا همون میرایی نور دادم .فکر کنم این باعث شده تا سایه ها اینجوری بشه .الان دیگه دیر شده من رندر گرفتم ورندر من دو روز طول کشیده . اگه حوصلم شد از اول یه سری مشکلات رو حل کنم دوباره رندر بگیرم .بذارید من رندر کامل رو بذارم و بچه ها همه نظر بدن اکه نسبتا خوب بود برم ادامه داستانو به یاری علی علیه السلام بسازم.

یا علی

m3d

کاربر VIP
آقا خسته نباشید کارتون عالیه از راهنماییتون هم خیلی سپاسگذارم . تا اونجایی که بتونم سعی میکنم منم برا جمع شما مفید باشم.:rose:

sharin

Member
[FONT=&quot]سلام دوسته من .
[FONT=&quot]شرمنده كه هر دفه دير تر مي يام.بعضي وقت ها هم مي يام اما فرصت نوشتن نيست[/FONT].
[FONT=&quot]سري قبلي فقط تشكر كردم و آفرين گفتم(كه خستگي ات در بياد). اما الان كه خستگي ات ان شائ ا... در رفت [/FONT]
[FONT=&quot]من يه پيش نهاد براي بهتر شدنه كارت دارم البته مي طلبه كه اون تيكه دوباره رندر بشه[/FONT].

[FONT=&quot]دوستان كه به اشكاله مرز بين ديوار و زمين اشاره كردند[/FONT].

[FONT=&quot]اون ديوار هات جاهاي زاويه دارش (گوشه/كنجه ديوار) كاملا صاف و سالم است و روي ديوار ها ترك ديده نمي شود !!!(براي زيبا تر شدن[/FONT])
[FONT=&quot]نبايد لبه ها نوك تيز باشند(در سر تا سر[/FONT])

[FONT=&quot]بالاي اون پنجره چي هست؟؟ رنگش يه جوري است و به بقيه نمي خوره.(به قوله بچه ها : ايراد بني اسرائيلي[/FONT])

[FONT=&quot]توي عكس كه نشون نمي ده اون نور ها (كلا) بايد حركت داشته باشند.(نور افكن كه نيست !! ، حتما نور آتيشه[/FONT]).

[FONT=&quot]فعلا همينا تا بعد[/FONT].

[/FONT]راستي با چه فرمتي Render مي گيري؟(avi,mov,... يا jpg)

[FONT=&quot]يا علي
[/FONT].

آخرین ویرایش:

Mehdi_Lover3dsmax

سلام
ممنون
باور کن توی تمام خونه ها فقط همون یکی لبه هاش تیزه .اونم گفتم انیمیشنه سریع رد میشه تو ذهن نمی یاد.بعدم به خاطر نور ی که از داخل این ساختمون بیرون اومده بود فریم جالب شده بود واسه همین اونو انتخاب کردم.انشاالله تا فردا انیمیشنش رو میذارم اون موقع بهتر میشه نظر داد .روی تک فریم دوستان نظر تک عکس رو میدن .
بالای پنجره یه کوزه هست
در مورد نورم باید بگم چون تک فریم بود با فوتوشاب یه مقدار برای جالب شدن کار رنگ ها رو تقویت کردم ولی در کل یه کم چی میگن اغرار اگه درست بگم کردم
من با فرمت TGA رندر میگیرم بعد با Ram player میزنم سر هم تبدیلش میکنم به AVI
البته واسه اینجا برای اینکه همه ببین تبدیل میکنم به wmv که متاسفانه کیفیت خراب میشه جوری که دیگه ترک های دیوارها درست دیده نمیشه

Mehdi_Lover3dsmax

سلام به همه دوستان
اینم رندر انیمیشن
HTML:
netload
http://netload.in/dateiMBCjxiS2ci/YaAli .rar.htm

filefactory
http://www.filefactory.com/file/b04f73c/n/YaAli_.rar
پسون فایل mov هست .با این پسوند کیفیت بهتر بود. حجم فایل 6.7 مگ
لینک هارو توی پست اول هم زدم

آخرین ویرایش:

reza_1001

Well-Known Member
سلام
انيميشن ها رو ديدم. بايد روي نور پردازي بيشتركار كرد.

ولي يه چيزي رو متوجه نشدم. چرا يه لينك مال مايا و يكي مال مكس هست؟

Mehdi_Lover3dsmax

سلام
شما باید تاپیک رو از اول دنبال کنید تا متوجه بشید .
من اول یکسال پیش این انیمیشن رو توی مایا ساختم ازش راضی نبودم دوباره با مکس ساختمش

الان که رندر تموم شده دارم با قبلیه مقایسه میکنم مینینم اولیه چه قدر ایراد داشته .اصلا نمینونم نگاش کنم:)

reza_1001

Well-Known Member
گرفتم :green:
تسلطي كه با مكس دارين رو با مايا ندارين
حق هم دارين چون مايا پيچيده تر هست.
البته هم مايا و هم مكس قابليتهاي زيادي دارن
و خروجي كاملا وابسته به سازنده انيميشن هست نه نرم افزار

در مورد كوله پشتي هم يه جوايي حركتش ناجوره
اون رندري رو كه از جلو گرفتين رو بيشتر دوست داشتم
خصوصا هماهنگي حركت عبا و پيراهن بلند (اسمشو نميدونم:green:)

موفق باشيد
.
.
.

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام مهدی جان

کار رو دیدم

به نظرم یه آهنگ خالی میذاشتی بیشتر مخاطب رو به اون حال و هوا میبرد

در مورد انیمیشن من هنوزم حرکت کردن رو قبول ندارم... همون مشکل هایی رو که گفتم .... تنبلی رو بزار کنار و به آخر کار فکرکن

نور پردازی خوب شده و در حد پخش توی تلویزیونه....
محیط هم بهتر شده اما یه خورده سنگ و سبزه و بوته رو بیشتر کن...

Offset دسته کسیه با دوش کاراکتر فاصله داره و خودشو نشون میده... میتونی بعد از شبیه سازی یه خورده کیسه رو به سمت پایین بیاری

در کل بگم خوب شده و در واقع ایرانی پسند شده...

موفق باشی

Mehdi_Lover3dsmax

بازم سلام
گفته های شما کاملا درسته منم دوست دارم تغیرشون بدم .اصلا گذاشتم اینجا تا دوستان معایبو بگیرن تا کار به بهترین نحو انجام بشه
ولی دوستان برای کار کردن توی یه جایی احتیاج به نمونه کار داشتم مجبور بودم زود رندر بگیرم تا حدود دستشون بیاد
انشاالله من از اول همه ایرادا رو میگیرم و میذارم تا شما نظر بدید
از همتون تشکر میکنم خدا خیرتون بده :rose:

آخرین ویرایش:

m3d

کاربر VIP
آقا من کارو دانلود کردم خیلی عالی شده فقط فکر کنم یه مشکل تو نور هست . سایه روی دیوار با حرکت کاراکتر تغییر موقعیت میده که در عالم واقع باید ثابت باشه منظورم اینه که سایه باید موازی با خود کاراکتر حرکت کنه . فکر کنم از نور omni استفاده کردی. برا حل این مشکل باید یه نور دایرت بزاری که پرتوهای موازی بتابونه . یه مورد دیگه اینه که نور رو بیشتر کن , یه جورایی کنتراست تصویر کمه. ولی لباسا خیلی رئال شده آفرین خسته نباشی:)

m3d

کاربر VIP
راستی مهدی جان من یه مشکلی دارم : سریال و کرک silo 2.1.1 رو ندارم :cry: دانلودش کردم ولی فقط نوشته 30 روز فعاله کسی داره؟
Mudbox 2010 هم دانلود کردم سریال و کرک اونم ندارم . خواهش میکنم اگه کسی داره یه لطف کنه بذاره .

Mehdi_Lover3dsmax

باید بگم افرین چیزی رو گفتی که توی ذهنم بود .توی این صحنه سایه حضرت علی علیه السلام تاثیر زیادی داره
من حتی میخواستم یه پلان کوچیک طوری بگیرم که فقط سایه حضرت علی علیه السلام مشخص باشه .واقا تاثیر میذاره
در مورد نورها باید بگم بله برای روشن کردن محیط از omni و یه مقدار sky فاینال رندر استفاده کردم
چشم حتما درستش میکنم
در مورد تاریکی هم باید بگم بعضی ها (منظورم داداشام اینا) بهم گفتند چون شبه باید تارک باشه منم یه کم مقدار GI رو پایین آوردم
ببینیم نظر بقیه دوستان چیه

• Like
Reactions: m3d

Mehdi_Lover3dsmax

اینم کرک های که خواسته بودی خودم آپلود کردم
ولی یه توصیه میکنم بهت
من با silo 2.0.6 کار میکنم باگ 2.1.1 خیلی زیاده و هنگ میکنه مخصوصا ابزار جدیدی که بهش اضافه شده
moudbox 2010 هم باگ داره من با 2009 کار میکنم موقع تکسچر دهی بعضی وقتها تکسچر رو خراب میکنه
http://netload.in/dateiU1xb71iB3S/crack-silo211-win.zip.htm
http://netload.in/dateidLU0EAnQNv/Crack.rar.htm
موفق باشی

m3d

کاربر VIP
آقا ممنون از لطفی که کردی . فقط یه مشکلی تو کرک دارم برا کرک تو پنجره رجیستر کردن مادباکس یه پروداکت کی رو هم میخواد که تو راهنمای کرک نیست؟:-?
در رابطه با ورژنا هم چشم سعی میکنم نسخه های قبلشو بگیرم . منتهی الان تازه کارم میخوام یکم باهاشون آشنا شم . نا گفته نمونه که silo رو شما محبت کردید و معرفی کردین .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا