[/SIZE] [FONT="]1.سايز به اين بزرگي رو مي خواي چيكار؟مي خواي بنر بزني؟(حتي بنر هم همچين چيزي زيادشه مگه اينكه خيلي بزرگ باشه)[/FONT]
[FONT="]2.ببين روند كارت اين طوري بوده :[/FONT]
[FONT="]1000*1000 ([/FONT][FONT="]E.X[/FONT][FONT="])گرفتي بعد تو [/FONT][FONT="]PS[/FONT][FONT="] اول به 25000*25000[/FONT][FONT="]تبديل كردي بعد [/FONT][FONT="]texture[/FONT][FONT="] ات رو درست كردي (تا اينجا نبايد مشكلي داشته باشي) (رزولوشن روي 72 ه ديگه؟؟!)[/FONT]
[FONT="]بعد [/FONT][FONT="]save[/FONT][FONT="] كردنش طول مي كشه و تمام مشكلاتت با [/FONT][FONT="]PS[/FONT][FONT="] بوده درسته؟؟[/FONT]
[FONT="]بعد كه رفت تو [/FONT][FONT="]max[/FONT][FONT="] ديگه برات مشكلي ايجاد نمي كنه.[/FONT]
[FONT="]چيز هايي رو كه گفتم اگه اشتباه هست درست كن تا مشكل رو رفع كنيم.[/FONT]
[FONT="]اما 25000 خيلي هست![/FONT]
[FONT="]من داداشه خودم تا 16000 رو بارزولوشنه 300 (فكر كنم براي بنر) درست كرده بود (البته گفت كه فقط [/FONT][FONT="]PS[/FONT][FONT="] مشكل ايجاد كرده بود) و حجم 1.5گيگ رو هم كه گفتي طبيعي هست.(البته براي كامپيوتر 72 جواب مي ده).[/FONT]
ممنون عزیزم ولی کلافه شدم از دست این تکسچرینگ . تا حالا اینقدر سر موضوعی کارم Stop نخورده بود
آره همون کاری که تو گفتی رو انجام میدم...
1000 در 1000 میارم توی PS بعد وقتی که بزرگش میکنم ...... جدا از اینکه خیلی طول میکشه کل خطوط Seem هم همراش بزرگ میشه
اینجا رو فکر نکردی؟
یعنی اگه طول خطوطی که یو وی رو تشکیل میده 0.1 اینچ باشه وقتی بزگ میشه 2.5 اینچ میشه
ببین من دوتا عکس برات میزارم
اولی همون 1000 در 1000 هست که میبینی
دومی هم 25 برابر و اونو زوم کردم تا حرفی زرم رو تایید کنه .. تمام خطوط هم کلفت میشن(البته باید بشن ، میخوام بگم راهی که گفتی اشتباست)
حالا اینا رو بیخیال بزار اصل مطلب رو بگم...
من یه پیست ماشین سواری دارم...
میخوام تکسچرینگ کنم... جوری که طبیعی در بیاد ... وسط آسفالت ... کنار هاش کثیفی////
با خود متریالهای مکس نشد... تنها متریالی که میشد استفاده کنم گرادینت رمپ بود که اون هم نمیشه...
یعنی میشه که چون جاده من به صورت بیضی شکل هست و در گرادینت رمپ هم نوع گرادینت رو روی رادیال میزارم قشنگ روی کار منطبق نمیشه... البته یو وی هیچ مشکلی نداره....
پس نتیجه میگیریم با مکس نمیشه کاریش کرد...
با فتوشاپ هم نمیشه ... چون جدا از حرفایی که بالا گفتم و گفتم که خطوط کلفت میشه . من همون کاری که گفتی رو انجام دادم و وقتی که کار نهایی رو سیو میکنم حجمش بالای 30 مگ میشه و توی بیت مپ مکس لود نمیشه و ارور میده...
فتوشاپ رو هم بیخیال ... (وقتی میگم بیخیال ینی کاریش نیمشه کرد)
میمونه یه بادی پینت
راستشو بخوای با اون زیاد کار نکردم اما توی قسمت متریال وقتی میخوای تکسچر بسازی اندازه سایز رو تا 16000 در 16000 داره...
نمیدونم چه بد بختی گیر افتادم...
فایل جاده رو بهت میدم...
میخوام یه کاریش کنی.... تکسچرش بده
جوری که وقتی از ارتفاع 1 متری به آسفالت نگاه میشه کیفیت داشته باشه... مثل تایلینگ توی مکس (عاشق تایل مکسم)
اگه نمیتونی بده به یکی .... اصلا نمیدونم... قاطی کردم
من آخر باید به این تکسچر بدم....
در ضمن شرمنده از
مهدی جان که موضوعام با موضوع بحث این تاپیک کمی فرق داره
موفق باشید