آموزش هاي كورل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hyazdi

Active Member
سلام
اينم يه آموزش ديگه . اين يكي يه كم دردسرش بيشتره. اما خب در كل ساده است . مي دونين همونطور كه قبلا گفتم بعد از اينكه كرل رو كمي كار كنين كار كردن باهاش ساده به نظر مي رسه و بعد از هر آموزش مي گي :
اهه اين كه خيلي ساده است . اما نبايد گول كرل رو خورد . مهم اينه كه بتوني اينا رو خوب با هم تركيب كني .

اين نمونه كار بود و اينم خود آموزش البته به صورت پي دي اف . به نظرم اينجوري خيلي بهتره و مي شه مجموعه اونا رو يه جا جمع كرد .
http://rapidshare.de/files/32868680/rotate_2.pdf.html
نظر دادن يادتون نره .
باي

maral55

Well-Known Member
سلام مارال جان
تنكيو براي آموزش . فقط چند تا نكته بگم :
لطفا اگه امكانش هست نسخه (ورژن ) كرل هايي كه آموزش داده مي شود را ذكر كن . بعدشم اينكه
براي ترسيم دايره گرفتن ‍ctrl كافيه و شيفت تنها كاري كه مي كنه تناسب از مركزه .
درست متوجه نشدم اما بگم كه براي كپي هم تنها درگ كردن شي با دكمه راست موس و انتخاب گزينه كپي كافيه احتياج به گرفتن دكمه ديگه اي نيست . در ضمن راه راحتتر كپي رو انشاالله در يكي از آموزشها مي زارم .
راستي قرار بود سطح آموزشي رو كه دادم مشخص كنيد . يادتون نره .
بهرحال ما همه جوره در خدمتيم
باي

سلام هادی جان
هادی جان در مورد ذکر ورژن آموزش شما حق دارین فقط مشکل اینکه بنده بی سوادم و خودم از ورژن 13 کورل شروع کردم و تازه از همین 13 هم خبر ندارم دیگه ورژن های قبلی که هیچی به خاطر همین اگه یه آموزش که ترجمه میکنیم یا از سایت دیگه فارسی برمیدارم خودش این موضوع رو ذکر نکرده باشه من نمی دونم واسه چه ورژنی هست ولی یه فکری کردم شما اگه زحمت بکشین بگین من حتما پستو ویرایش میکنم و می نویسم که برای چه ورژنی هست
بعد در مورد ترسیم دایره دست گذاشتین رو دل من چون خودم که اینو خوندم تعجب کردم چون تو آموزش های قبلی فقط گفته بود Ctrl و خودمم که امتحان کردم دیدم با Ctrl تنها میشه دایره رسم کرد ولی از اونجایی که فکر کردم نویسنده آموزش از من سوادش بیشتر بوده یا منظورش چیز دیگه بوده من نفهمیدم عوضش نکردم.
در مورد کپی هم من واقها خودم نفهمیدم منظور نویسنده آموزش چی بود فکر کردم احتمالا بقیه هم نفهمن روش خودم رو تو پرانتز بهش اضافه کردم که گویا اشتباه هم بوده .
قسمتی که اظهار نظر خودم بود رو الان عوض می کنم اما نمی دونم اون Shift و Copy رو به نظر شما پاک کنم یا نه؟
خیلی ممنون که شما اینارو می خونین اشکالای منو میگین یعنی دیگه هیچ کس که کورل حرفه ای باشه اینارو نمی خونه؟ چون بالاخره آموزش رو باید کسی بده که کاملا بلده .
راستی منتظر روش کپی هستیم .
ممنون از شما .

nima_dsnr

کاربر VIP
سلام
چجوري مي شه اينكارو كرد نيما جان ؟
من كه نقل قول نكرده بودم !
شرمنده قات زدم.
مارال نقل قول کرده بود. مارال جان پاک کن اون اسم سایت رو از توی نقل قول. پست 57#
---------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد آموزش هم هادی جان دستت طلا.
والا من هم میخام آموزش بزارم اما هیچی به ذهنم نمی رسه.
بگردم ببینم تو نت میتونم چیز به درد بخوری گیر بیارم یا نه...
دست گل همه درد نکنه.

maral55

Well-Known Member
سلام
اينم يه آموزش ديگه . اين يكي يه كم دردسرش بيشتره. اما خب در كل ساده است . مي دونين همونطور كه قبلا گفتم بعد از اينكه كرل رو كمي كار كنين كار كردن باهاش ساده به نظر مي رسه و بعد از هر آموزش مي گي :
اهه اين كه خيلي ساده است . اما نبايد گول كرل رو خورد . مهم اينه كه بتوني اينا رو خوب با هم تركيب كني .

اين نمونه كار بود و اينم خود آموزش البته به صورت پي دي اف . به نظرم اينجوري خيلي بهتره و مي شه مجموعه اونا رو يه جا جمع كرد .
http://rapidshare.de/files/32868680/rotate_2.pdf.html
نظر دادن يادتون نره .
باي

خیلی جالب بود و آموزنده به خصوص روش کپی کردن هم خیلی روش خوبیه بی صبرانه منتظر آموزش های بعدیت هستیم هادی جان.

hyazdi

Active Member
سلام
داشتم همينو در مورد روش كپي كردن توضيح مي دادم كه دستگاه هنگ كرد . بعدش كه برگشتم ديدم مارال نوشته بالا رو فرستاده .
بهرحال
بايد بگم كه در مورد روش كپي با راست كليك :
اين روش مال خود ويندوزه و هر فايلي رو كه خواسته باشيد مي شه توي خود ويندوز ايكس پي اينجوري كپي كرد و هيچ احتياجي به شيفت نيست . حالا شما هم امتحان كن هر كدوم رو درست بود انتخاب كن و بذار توي يادداشتات.
راستي ممنون كه آموزش ها رو دنبال مي كنين
باي

آخرین ویرایش:

hyazdi

Active Member
راستي يه سوال از نيما
چجوري كنار عكست اسم مي ذاري ؟
مثلا اين عكس دست و بچه .
ممنون

nima_dsnr

کاربر VIP
راستي يه سوال از نيما
چجوري كنار عكست اسم مي ذاري ؟
مثلا اين عكس دست و بچه .
ممنون
فکر کنم منظورت این بود که چجوری کنار اسمت عکس میذاری ؟
خوب این رو بهش میگن avatar ( آواتار )
بالای صفحه رو نگاه کن توی کادر آبی نوشته کنترل پنل کاربران
روش کلیک کن. سمت راستت یه سری گزینه هست که میتونی همه چیز مربوط به خودت رو توی اون قسمت تنظیم کنی.
برو به قسمت ویرایش نماد
توی اون قسمت باید عکس مورد نظرتو بزاری.
یه قسمت هم داره ویرایش امضاء
اونجا هم میتونی امضاتو تعیین کنی. مثلا همین جامعه دانشجویان ایرانی که من گذاشتم تو امضام. ( پایین )

آخرین ویرایش:

maral55

Well-Known Member
خوب فکر کردم تا روی اون آموزش قبلی تمرین میکنین یه آموزش ساده در حد معرفی هم بزارم که البته اینو فکر کنم باید اول میزاشتم!
ضمنا همه عکس های آموزش از بین رفته بود مجبور شدم خودم مناسب باهاش عکس بزارم در نتیجه عکس ها از کورل 13 هست اگه اشکالی چیزی داره بگین برطرف کنم منتظر نظرات شما هستم .

این آموزشم از سایت www.p30world.com برداشتم که البته اونجا منبع رو به این شکل نوشته بود
منبع:Eilia

خوب ما تا حالا توی همه برنامه های گرافيکی صفحه يا Page ديديم . که توی هر برنامه يه جور بوده و خصوصيات خودشو داشته !

مثلا توی Photoshop شما به صفحتون يک اندازه ميديد و کل کارتون تو همون مقدار جايی هست که اول مشخص شده !

ولی توی کورل شما هر چقدر جا بخوايد هست و تا دلتون بخواد صفحه دارين ! يعنی چی ؟

شما ميايد به صفحتون اندازه ميديد و مشخصاتشو تعيين ميکنيد . بعد کورل به شما به اون اندازه يک قاب يا Page Border ميده که شما توی اون کار کنيد

ولی اگه شما Zoom out کنيد ميبينيد که خارج از اون قاب هم جا داريد !

خوب اينا مقدمه بود حالا اصل قضيه
ولا شما قبل از هرکاری بيايد و اندازه صفحوتنو مشخص کنيد .

چون که خيلی از دستورات و خصوصيات اشياء ما بيرون از صفحه عمل نميکنه ! وتوی صفحه اعمال ميشه !

پس شما به تناسب كارتان به يک اندازه خاص احتياج داريد .

کورل يک تعداد صفحه استاندارد و آماده داره که ميتونيد از ليست انتخاب کنيد .

مثلا اندازه A4 که به درد خيلی ها ميخوره!

*دقت کنيد که اندازه صفحتون ميتونه هر واحدی داشته باشه .مثل Inch , CM , mm , Yard , Pixel , .... که ميتونيد از ليست انتخاب کنيد .

خوب حالا شايد شما اندازه دلخواهتونو بخوايد که ميتونيد با عنوان Custom به اون اندازه بديد!

خوب حالا شايد شما کارتون چاپ يا كاری بود که لازم بود هر روز با يک سايز صفحه کار کنيد !

ميتونيد خيلی ساده در قسمت Layout -->Page Setup اندازه صفحتونو با اسم دلخواه ذخيره (Save) کنيد که هر وفت لازم داشتيد اونو از ليست انتخاب کنيد

جهت صفحه يا Page Orientation رو ميتونيد به صورت Portrait يا Landscape داشته باشيد

خوب شما حالا ميتونيد به همون قسمت Page Setup بريد و برای پس زمينه (Background) صفحتون يک رنگ يا يک عکس انتخاب کنيد .

رنگ که مشخصه ولی عکستون ميتونه به اندازه صفحه باشه يا يه بافت (Texture) که صفحتون رو پر کنه ! حالا به چه دردی ميخوره ؟

مثلا اگه شما برای يک طرح چاپی از اين روش برای ايجاد پس زمينه کارتون استفاده کنيد و برای عکس گزينه Embedded يا جاسازی شده رو انتخاب کنيد

خيلی برای ادامه کار کارتون راحتتر ميشه و همچنين اندازه فايلتون به طرز فجيعی کاهش پيدا ميکنه !!!
برای کارهای بيشتر ميتونيد چندتا صفحه داشته باشيد و به راحتی اين صفحات رو به وسيله منوی Layout اداره کنيد : اسمشونو تغيير بديد . جابجا کنيد و ....

در ضمن به غير از منوی Layout شما از قسمت پايين صفحتون هم ميتونيد اين کارا رو انجام بديد !

همچنين برای اينكه منوی بالايی را بتونيد سريعتر ظاهر كنيد ميتونيد روی كليدهای Page (كه در شكل زير نمايش داده شده است) رايت كليك كنيد و بعد ميبينيد كه منوی Layout نمايش داده ميشه

خوب تقريبا تمام چيزايی بود که شما هنگام کار با کورل بايد از صفحه بدونيد .
اینم نسخه PDF
نسخه پی دی اف آموزش
منبع :‌ Eilia

آخرین ویرایش:

maral55

Well-Known Member
اینم از سایت www.p30world.com

شركت كورل يكی از بزرگترين شركتهايی است كه در زمينه ايجاد برنامه های گرافيكی در كار است . به حق اگر برنامه
های اين شركت و شركت های Adobe و Macromedia را در كنار هم قرار دهيم بيش از 75 % سهم گرافيك دو بعدی و نشر روميزی ( Desktop publishing ) را بر دوش ميكشند. درباره تاريخچه ی اين شركت اطلاعی ندارم (اگر شما ميدونستيد به من هم بگيد!) به هر حال مسئله مهم محصولات اين شركت است كه در ادامه بررسی ميكنيم. مهمترين ( به نظر من ) و مشهورترين توليد اين شركت كورل دراو ( Corel draw ) ميباشد . اما مسلما تنها توليد اين شركت نيست . مثلا Corel Ventura برای تركيب متن و گرافيك و توليد نشريات و بروشور و ... استفاده ميشود .(ميشود گفت تقريبا هم گام فری هند ) يا Corel Websit Builder كه برای ايجاد صفحات وب به كار ميرود . ولی خوب به علت تبليغ بسيار كم اين برنامه ها و اساسا خود كورل چندان نميشود راحت اين برنامه ها را يافت. بحث ما بر سر كورل دراو است . شركت كورل به همراه اين نرم افزار تعدادی نرم افزار كمكی (!) قرار داده تا كاربران كورل از ساير برنامه ها تقريبا بی نياز بشوند .ولی به نظر من و خيلی های ديگه اين برنامه برنامه هايی كاملند و براحتی ميتوانند به عنوان برنامه هايی مستقل ، جدا گونه مطرح بشوند . ولی اينجور كه معلومه فعلا چنين قصدی مطرح نيست و اميدوارم اصلا مطرح نشود. اين برنامه ها عبارتند از : كورل فتوپينت (Corel photopaint) ، كورل راوه (Corel R.A.V.E) ، كورل تريس(Corel Trace) ، يه سری برنامه های كوچك ديگر كه ارائه شده است . اين سری آموزشها بر اساس كورل 12 صورت گرفته است . اما اصلا نگران نباشيد ! تمامی اين كارها را با كمی تغيير ميتوانيد در نسخه های پيشين يا بعدي(!) اجرا كنيد . اگه مشكلی داشتيد با من مطرح كنيد . لازم به ذكر كه منابعی كه برای اين سری مطالب از آنها استفاده كردم عبارتند از : ذهن خودم ، كتابهايی كه در اين باره مطالعه كردم و ميكنم ، ترجمه سايتهای خارجی و ... . نكته اين كه اگر از سايتهای وطنی استفاده كرده باشم حتما نام و لينك كامل اين سايتها را در اختيار شما خواهم گداشت . لذا اگر شما هم از اين مطالب بهره ميبريد و يا ميخواهيد در صفحات خود استفاده كنيد حتما نام و لينك كامل اينجا را بياوريد . با تشكر توانايی های کورل کورل به خاطر داشتن توانائی های گسترده و متنوع تا به حال مورد استفاده افراد زيادی برای حرفه های گوناگون قرار گرفته است. اولين موردی که درباره کورل بايد بدانيد اين مسئله است که اصول کار کورل بر مبنای بردار(vector)ميباشد. موضوعات (objects)در کورل بر مبنای خط و نقطه (گره node )طراحی ميشوند که در نتيجه اندازه و ابعاد در این مدل مهم نيست !يعنی در طرحهای برداری resolution معنی ندارد.و هر چقدر مايل باشيد ميتوانيد اندازه طرح را بدون تغيير کيفيت زياد کنيد. البته resolution در بعضی تنظيمات و effest ها استفاده ميشود که باز مربوط به عکس است. کورل از نظر طراحی به خاطر دقت بالا بسيار مناسب است و طراحی شکلها و نقشه های پيچيده در کورل به خاطر داشتن ابزار کاربردی و متنوع به سادگی انجام ميشود. از کورل در بازار کار زياد استفاده ميشود که چند نمونه را برای شما ذکر ميکنم : برای طراحی و آماده سازی نوشته و آرم های مختلف برای برش با دستگاه کاتر پلاتر که اکثرا مورد مصرف شرکت های تبليغاتی و تابلوسازی و برش شبرنگ ميباشد . برای طراحی پوستر و کاتلوگ و کارت ويزيت و... در امور چاپی ديگر استفاده ميشود که مزيت کورل برای چاپ را در ادامه توضيح ميدهم. استفاده از template ها و صفحات آماده برای طراحی مجله ها و روزنامه ها . برای طراحی صفحات وب.(که البته به شکل محدود و در کنار ديگر برنامه ها مثل flash و...) برای طراحی پارچه در کارخانجات چاپ پارچه . و .... از لحاظ امور چاپ کورل يک ويژگی بسيار مهم دارد که آنهم به خاطر برداری بودن آن است .به اين معنی که نوشته ها و آرمها در چاپ بسيار دقيق و تميز بوده و در اصطلاح رنجه ندارد و لبه نوشته ها پله پله نميشود که برای رسيدن به اين منظور در برنامه ای مثل photoshop بايد اندازه و resolution بسيار زياد باشد که خود مشکلاتی دارد. موارد استفاده کورل به اينها محدود نميشود و هر کس به تناسب نيازهايش ميتواند از کورل استفاده کند. مثلا خودم با کورل نقشه کشی دوبعدی هم کردم !!!و زحمت يادگرفتن auto cad را به خودم ندادم !!! Corel Draw اساس اين برنامه گرافيكی بر فرمولهای رياضی قرار داده شده است . يعنی تمام اشكال در اين برنامه به صورت بردار می باشند. اين مطلب باعث ايجاد دو حسن شده : 1- به اين ترتيب كيفيت تصاوير ساخته شده با اين برنامه بسيار افزايش ميابد. شما هر چه قدر اين تصاوير را بزرگ و كوچك كنيد ، هيچ تاثيری بر كيفيت تصوير نخواهد داشت . يا هر چه قدر زوم (zoom) كنيد هرگز به پيكسل نميرسيد. برای اطلاعات بيشتر به درس درباره فتوشاپ مراجعه كنيد. 2- اين قابليت باعث شده تا فايلهای اصلی كورل دراو بسيار كم حجم باشند. به طوری كه بسيار سخت پيش می آيد كه از 200 kb حجم بيشتری داشته باشد .( البته اگر فايلهای پيكسلی توی اون فايل پر نكرده باشيد.) در مقايسه بين كورل دراو و Adobe Illustrator ( به عنوان دو رقيب(!) در عرصه گرافيك برداری البته به همراه فری هند ) مسلما كورل دراو پيروز خواهد شد .اما محيط Illustrator شباهت بسيار زيادی با فتوشاپ دارد . فقط دستورها وابزار تفاوت كرده است . خوب اين نوع محيط برای كارهای برداری با توجه به قابليت تغيير اندازه بسيار زياد اين نوع از كارها اصلا مناسب نيست . و البته در نوع دستورها ابزارها و ... هم باز كورل برتری دارد . به عنوان مثال برای ترسيم مسير ( به عنوان يكی از مهمترين وسائل برای طراحی برداری ) در Illustrator خيلی نامانوس و بسيار شبيه كشيدن مسير در فتوشاپ است !! از اين جمله موارد بسيار است . پسوند اصلی فايلهای كورل دراو *.cdr ( Corel DRaw) است . ولی تقريبا تمام فايلهای برداری ( wmf , al , eps ,emf ,wpg ,dsf , drw ,dwg , dxf , fmv , fh , met , ppt , shw , ... ) باز می كند. همچنين معروفترين فايلهای پيكسلی ( psd , cpt , jpg , gif , tif , bmp , fpx , pcd , tga , img , pp4 , mac ,cal , wl , xpm , xcf , png , ... ) را Import ميكند. كورل در نسخه 12 چندان تفاوتي(!) نكرده است . اساسا در هر نسخه يكی دو ابزار جديد اضافه ميشود . جای بعضی از دستورها عوض ميشود . ولی لازم نيست حتما تغيير كلی اتفاق بيفتد . اين خودش حسنی است كه به شما اجازه ميدهد تا با هر نسخه ايی كار كرديد براحتی با نسخه جديد كار كنيد . شايد اوايل كار كردن با دراو ومحيط اين برنامه نامانوس باشد ، ولی با ممارست و تكرار برای شما ساده خواهد شد . واقعا بعد از آشنايی خيلی لذت آور است . اميدوارم لذت ببريد. نتيجه اخلاقی : اگر جناب رنه دكارت هندسه تحليلی و جبر خطی و دستگاه مختصات دكارتی را كشف نكرده بود(هر چند قبل از ايشان هم كارهايی شده بود) ،يا الان ما كورل دراو نداشتيم يا بايد منتظر می شديم كس ديگری كشف كند كه در آن صورت هم الان نسخه 12 در دسترس نمی بود . Corel Photopaint اين برنامه همراه با كورل دراو نصب ميشود . مگر اينكه در هنگام نصب با انتخاب گزينه Custom خودتان بخواهيد و نصب نشود. اين برنامه يك برنامه گرافيكی است كه بر مبنای نظام پيكسلی ساخته شده است تا كورل دراو را در بعضی از شرايط ياری كند ( اين در حالی است كه خود كورل دراو هم امكانات خوبی را برای عمليات بر روی فايلهای پيكسلی فراهم كرده است . ) ولی نمی شود اين برنامه را يك برنامه تمام پيكسلی دانست زيرا اين برنامه فايلهای برداری ( cdr , wmf , ... ) را باز ميكند . اين يكی از حسنهای اين برنامه نسبت به فتوشاپ هست . به هر حال اگر اين برنامه بهتر از فتوشاپ نباشد ، يكی از رقيبهای جدی برای فتوشاپ محسوب ميشود( جدی تر از paint shop pro , ... ) . توصيه ميكنم تعصب به خرج ندهيد !! با تمام حسن های اين برنامه ، باز هم بايد فتوشاپ رو ساده تر و كاربردی تر دانست . ولی بايد كار كنيد به دليل همان حسنها كه بعدا اشاره خواهم كرد . فتوپينت تقريبا از تمام پسوندهای گرافيكی ( كه دراو هم حمايت ميكند) حمايت ميكند. و مشكلی از اين جهت نخواهيد داشت . ( اگر با دراو كار كنيد به اين حسن فتوپينت در مقابل فتوشاپ شی ميبريد)پسوند اصلی فتوپينت *.cpt ( Corel PhotopainT ) است . روند كار در فتوپينت خيلی شبيه فتوشاپ است . ولی خوب شركت كورل سعی كرده تا محيط برنامه خيلی شبيه دراو باشد . Corel R.A.V.E در پی افزايش نفوذ اينترنت در جهان و احساس نياز به برقراری با اينترنت ، شركت كرول هم برای عقب نماندن از ساير نرم افزارها برنامه كورل راوه را از نسخه 11 با كورل دراو همراه كرده است . كه البته ميتوانيد اصلا نصب نكنيد . اما در نسخه 11 با برقراری اين ارتباط ، كمی مشكل در خود كورل ايجاد شده بود كه خوشبختانه در نسخه 12 هنوز با چنين مشكلاتی برخورد نكردم . كورل راوه برای ساخت انيميشن بكار ميرود . كار جالبی كه كورل ارائه كرده اين است كه محيط اين برنامه كاملا شبيه محيط دراو ساخته است . اين مطلب برای كاربران كورل حسن به حساب می آيد به طوری كه ميتواند جای فلش را با اين برنامه پر كند! خوب مسلما كورل دراو امكانات بيشتری برای طراحی دارد و ايجاد يك Timeline و كمی تغيير در بعضی قسمتها ، اين قابليت رو به راوه داده تا برای كاربران كورل تبديل بشود به اصلی ترين برنامه انيميشن سازی . ( فايل swf بالا را با راوه درست كردم . ولی ايده دكمه replay را از فلش برداشتم.) اگر با كورل كار ميكنيد يا دوست داريد كار كنيد ، بهتر است به جای استفاده از فلش ، از راوه استفاده كنيد . شايد در اوايل فلش راحتتر به نظر بيايد ولی باور كنيد راوه هم دست كمی از فلش ندارد !! پسوند اصلی فايلهای مربوط به اين برنامه clk است . به پسوندهای مختلف هم امكان ذخيره سازی دارد . مثلا SWF (برای اينترنت و استفاده در خود فلش ) , AVI ( برای استفاده در رايانه و تلويزيون ) , GIF ( تصاوير متحرك برای اينترنت) . شما ميتونيد بخشی از يك فايل را با راوه بسازيد و بخش ديگر را با فلش .

منبع:www.p30world.com

nima_dsnr

کاربر VIP
اوف... مارال ترکوندیا...
حالا منم یه آموزش تا چند دقیقه دیگه میزارم تا خستگی از تنت در بره.

nima_dsnr

کاربر VIP
اول بزار یه تشکر ویژه از هادی بکنم...
آقا من تازه این آموزشت رو خوندم. خیلی صفا بود. مخصوصا اون رعشه کپی کردنت + منو کشت.
حالا تازه فهمیدم قضیه کپی که چند تا پست بحثش بود چیه.
دیگه گیر آوردم هادی . مگه ولت می کنم ؟
اصلا کی میگه ما سه تا نمیتونیم کرل رو یاد هم بدیم ؟ چیکار به بقیه داریم ؟
----------
سخنی با هادی :
ببین تو که میتونی همین جور ادامه بده ؛ هر دفعه یکی از گزینه های کرل رو در نظر بگیر دربارش آموزش مختصری بده. جواب میده ها !!! از ما گفتن بود.
من و مارال جان هم کماکان در بدر دنبال منبع
---------------------
توی آموزش قبلی به یه مشکل بر خوردم .
وقتی دایره ها رو میخاستم روی مربع پخش کنم منظم چیده نمیشد. توی آموزش فاصله ها منظم بود.
F1 پلیز
--------------------
راستی من به یه نتیجه جالب هم رسیدم :
من کرل 11 کار میکنم ، هادی 12 ، مارال خانم 13
چه جلب !!! نه ؟؟

nima_dsnr

کاربر VIP
این هم آموزش...

آموزش ساخت توپ فوتبال
این هم از عکس نهایی :

akhar.JPG

.: دریافت PDF آموزش با حجم 141 کیلو بایت :.

منبع آموزش سایت www.amirph.com
همون .: IranDrawing :.

hyazdi

Active Member
سلام
نيما جان ممنون كه مباحث رو پيگيري مي كني . من فكر مي كردم دوست داري همه جا سرك بكشي و زياد دنبال ياد گرفتن پي در پي كرل نيستي . اما حالا خوشحالم كه آموزش به دردتون خورده .
اما در مورد سوالت براي پخش منظم دايره ها
يكبار ديگه آموزش رو كامل بخوون يه جا يه تيك مي خوره به اسم blend along full path اينه همون رمز پخش منظم روي مسير .
راستي كشفت در مورد ورژنها هم جالب بود . مرسي .
البته در مورد راهنماييت براي تعيين نماد هم متشكرم . حال دادي .
باي .

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
سلام
نيما جان ممنون كه مباحث رو پيگيري مي كني . من فكر مي كردم دوست داري همه جا سرك بكشي و زياد دنبال ياد گرفتن پي در پي كرل نيستي . اما حالا خوشحالم كه آموزش به دردتون خورده .
واقعا اینجوری فکر میکردی ؟
یه چیزی بگم؟ خیلی ناراحت شدم از حرفت. اما مهم نیست. مهم اینه که نظرت درباره من عوض شد. :oops:

بگذریم...

اون گزینه رو هم تیک زدم. اما فکر کنم اون فقط برای پخش شدن در سطح باشه. ولی فاصله هاشون رو با هم یکی نمی کنه.

راستی ...
.: آواتار نو مبارک :.

یه فکری برای امضاتم بکن.

hyazdi

Active Member
سلام
نيما جان ناراحت نباش . آدما كم كم همديگه رو مي شناسن . مگه نه ؟ بهرحال من تازه به جمع شما پيوستم .
اما در مورد نوشته هاي مارال جان بايد بگم كه خوب بود و براي كسي كه بخواد تازه شروع كنه بسيار آموزنده . اما آموزش نيما چند تا نكته قشنگ داشت كه بايد ملكه ذهن بشه حين كار با كورل .
فقط يه چيز بگم
به نظرم اگه بعد از اون كه شش ضعلي ها رنگ شد ( يعني قبل از ترسيم دايره ) تمام شش ضلعي ها با هم گروه بندي بشه و بعد عمل intersect انجام بگيره ( از همون دستورات شيپينگ ) كار خيلي راحت مي شه . اونوقت ديگه لازم نيست تك تك شش ضلعي ها را پاك كنين بلكه با يه بار پاك كردن تمامش پاك مي شه . امتحان كنين ببينين .
حالا كه نيما جان نكته گفتم خوشحال شو ، خب .
راستي در مورد فاصله اشيا در حين پخش روي مسير ، بيا و اينكارو روي يه مسير مستقيم امتحان كن يا مثلا دايره ، نه مربع چون گوشه هاي شكسته داره . ببين مشكلت حل مي شه . در ضمن در هنگام كار با پالت blend كشويي هست به اسم acceleration ( اگه درست نوشته باشم ) اونو هم reset كن تا تنظيم ها به حالت اوليه برگرده .
باي

آخرین ویرایش:

maral55

Well-Known Member
نیما جان ممنون از آموزشهای خیلی خوبت این کپی پیست کنندت منو کشته!!!:mrgreen:
آخه من خودم مونده بودم چی بنویسم واسه اونهایی که ترجمه نیست خیلی باحال بود
کشفت راجب به ورژن ها جالب بود ولی فکر کنم نتیجش این میشه که آموزش ها یه کم گیج کننده میشن.

بعد اینکه من تو آموزش توپ اشکال دارم یکی اینکه شش ضلعی های من درست کنار هم قرار نمی کیرن نمی دونم چرا عکسشو فرستادم ببینین نتیجه کارمو بعد هم من نفهمیدم Belean رو کجا استفاده میکنین چون من فقط با Intersect تنها اینو ساختم اگه لطف کنین برام توضیح بدین ممنون میشم.

هادی جان یه سوال نمی دونم فکر کنم شما کرده بودین راجب به عکس گرفتن می خواستم بگم با برنامه Acdsee اگه دارین میشه از صفحه عکس گرفت و تنظیمات هم داره البته برنامه فراوونه واسه اینکار اما خوب Acdsee معروف تره
بعد آواتارت خیلی جالبه مبارک باشه

maral55

Well-Known Member
خوب داشتم تو تاپیک ها نگاه می کردم دیدم این تاپیک نکات و ترفندهای کورل چیز های آموزنده جالبی داره گفتم تبدیلش کنم به Pdf که راححتر همش یه جا باشه ان شالله اگه بازم ادامه پیدا کنه اکه عالی میشه

لینک دانلود

hyazdi

Active Member
سلام خدمت دوستان
مي خوام يه آزمايش ديگه بذارم . اما اول بگم به مارال جان كه فكر مي كنم مشكل توپت به خاطر اينه كه دايره رو بايد كوچكتر بگيري تا اطراف و حاشيه هاي توپ رو حذف كنه و اگه هم مشكل ظخامت خطوطت رو مي گي كه انگار قشنگ كنار هم قرار نگرفتن از دستور apply to duplicate كه قبلا ذكر خيرش بود استفاده كن . اين چيزي كه من دارم از تصوير توپت مي بينم همينه . اگه مشكل ديگه اي هم بود بگو .
اما در مورد آواتار هم ممنون . اين بايد شعار همه كرلي ها باشه .
اما آموزش
اين طرز تهيه چرخ دنده است . خودم هم اعلام كنم كه مقدماتيه .

البته اينم PDF تا سنت ما همچنان برقرار باشه .
http://rapidshare.de/files/33111216/GEAR.pdf.html

اميدوارم به درد بخوره .
راستي از مارال جان به خاطر راهنماييش ممنونم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا