آموزش هاي كورل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maral55

Well-Known Member
وای وای وای ببخشید هادی جان من خیلی اشتباه میکردم آخه من یه کلیلک میکرم و شروع میکردم به کشیدن نمیدونستم باید یه کلیلک کنم بعد ولش کنم تا خط راست بشه تو رو خدا نگین چه بی سواده ها :cry:

nima_dsnr

کاربر VIP
سلام
من الان سر کلاس تدریس کورل هستم که دارم این متن رو می نویسم .

:eek:

بابا مثینکه با بد کسی طرفیم...
آقا من از آقا موعلم می ترسم
aaa.gif

nima_dsnr

کاربر VIP
وای وای وای ببخشید هادی جان من خیلی اشتباه میکردم آخه من یه کلیلک میکرم و شروع میکردم به کشیدن نمیدونستم باید یه کلیلک کنم بعد ولش کنم تا خط راست بشه تو رو خدا نگین چه بی سواده ها :cry:
hah.gif

باشه... چه بیسواد نیست هاااااا ...
crazy.gif

وای خدا مرگم بده... چه فول زشتی.
من هم همینجوری که گفتی کردم درست شد....
آقا موعلم ببخشید دیگه تکرار نمیشه.
box.gif

nima_dsnr

کاربر VIP
آخیش تلافی چند روز اسمایل نزدن در اومد...

از شوخی بگذریم ؛
مارال سنت شکنی کردی ... دیگه تو رپیدشیر آپ نمی کنی...
لینک هم خرابه. بی زحمت زحمتشو بکش.

arashonline

Well-Known Member
آقا ببخشيد يه پارازيت !
عكسها خراب شدن من نميدونم مشكل منه يا مشكل اينترنت جديدا عكسها باز نميشن !

nima_dsnr

کاربر VIP
مارال آموزشت خیلی جالب بود... مخصوصا برای من که همش توی کرل هم فکر میکنم دارم با فتوشاپ کار می کنم و ناخودآگاه دستم روی کلیدهای مخصوص فتوشاپه...
البته من هات کی ها رو تغییر نمیدم تا کلیدهای کرل هم دستم بیاد، این طوری بهتره.
اما شاید بعدا که راه افتادم نظرم عوض شد.

مارال می بینم که... اسمایل پراکنی می کنی و ... از این حرفا
hah.gif

maral55

Well-Known Member
مارال می بینم که... اسمایل پراکنی می کنی و ... از این حرفا

بلاخره منم دل دارم دیگه
love-smiley-009.gif
خیلی سایت خوبی بهم یاد دادی کلی اسمایل داره

خوب این آموزش هم که سه قسمت بود البته گویا ادامه داشته ولی ادامش دیگه نبود به هر حال فکر کنم آموزش جالب و پر کاربردی باشه فقط یه جاهایش انگار اشتباه متنی داره
confused-smiley-009.gif
که باید آدم چند بار بخونه
costumed-smiley-091.gif

لینک دانلود در رپیدشر
lam.gif

maral55

Well-Known Member
من داشتم الان بقیه قسمت های انجمن کورل رو نگاه میکردم دیدم انصافا خیلی کسا هستن تو سایت که کورل بلدن ناراحت شدم به خدا اگه هر کسی فقط ماهی یه آموزش بزاره اینجا واقعا تکون میخوره حیفه واقعا اینجا اینقدر سوتو کوره الان نیما و هادی لطف کردن دارن آموزش میزان تو رو خدا بقیه هر کس میتونه به هر شکلی که راحته حتی اگه شده در حد چند خط آموزش بزاره
من خودم اوایل بیشتر تو انجمن فتوشاپ بودم ولی بعد فکر کردم اونجا واقعا احتیاج نداره ماشالله انقدر اونجا بچه ها آموزش میزان که دیگه لبریز شده ولی به کورل داره ظلم میشه

nima_dsnr

کاربر VIP
آره درسته.
البته تو این کار همت مدیرا هم نقش اصلی رو داره که متاسفانه...

به هر حال چندتا آموزش هم جور کردم که اگه وقت کنم ویرایششون کنم بزودی میزارم.

arashonline

Well-Known Member
ممنون ميشم از شما مارال جان و نيما جان كه آموزش كورل ميزاريد :: بازم بزاريد من كه ميخوام ياد بگيرم !

آخرین ویرایش:

maral55

Well-Known Member
ممنون ميشم از شما مارال جان و نيما جان كه آموزش كورل بزاريد من كه ميخوام ياد بگيرن !
اصلا قابلی نداره از طرف نیما هم جواب میدم
costumed-smiley-008.gif

هادی خیلی کمک میکنه مخصوصا که اون حرفه ای هست و واقعا افتخار داده
angel-smiley-002.gif

در مورد فارسی نویسی تو کورل می خواستم بگم که من دارم با کورل 13 و ویندوزم هم که فارسی هست با فونت هایی که اولشون B هست فارسی می نویسم و تا حالا مشکلی نداشتم خلاصه هر کس هنوز مشکل داره اینکارورو اگه بکنه فکر نکنم دیگه مشکلی باشه

hyazdi

Active Member
سلام
اول بايد به آرش خان ورودش رو تبريك بگم . انشاالله خوشت بياد و موندگار شي .
بعدشم بابا بچه هاي قديمي ( مارال جان و نيما خان ) دست مريزاد . شما كه منو نديدين كه ازم مي ترسين .
اگه هم كرل تدريس مي كنم كه ترس نداره . شما هم يه مدت ديگه بهتر از من مي تونين تدريس كنين . در ضمن من
خودم رو اصلا حرفه اي نمي دونم . اصلا . واسه همين هم شعارم اين شده كه مي بينين .
بهرحال دستتون درد نكنه كه برام كلاس گذاشتين .
اميدوارم به دردتون بخورم . هرچند با آموزش هاي شما من هم كلي چيز ياد مي گيرم .
از مارال جان هم بابت آموزش ها تشكر مي كنم . خيلي جالب بودن . مخصوصا اون اتصال متن پاراگراف به مسير . تا حالا پيش نيومده بود كه امتحانش كنم .
مرسي و باي .

hyazdi

Active Member
راستي يه نكته همينجوري كه ديروز اتفاقي سر كلاس يادش گرفتم و توي هيچ كتاب كرلي نديدمش . براي خودم خيلي جالب بود . البته با اينكار فكر كنم كمي روي بچه هاي تاپيك نكته ها و ترفندها هم كم مي شه .

اگه يه وقت توي نرم افزار مشكلي پيش اومد و خواستين نرم افزار رو RESET كنين كافيه اول دكمه F8 رو بگيرين و اونوقت نرم افزار رو راه اندازي كنين . پيغامي مي ياد كه آيا واقعا مي خواين workspace رو ري ست كنين و اگه شما جواب مثبت بدين نرم افزار مي شه مثل روز اولش .

البته از راهنما (هلپ ) كرل كمك گرفتم اما چون توي كتابها جايي نديده بودم كفم رو بريد . بهرحال بايد بگم كه در ضمن اينكارو روي كرل 12 امتحان كردم . شما روي نسخه هاي ديگه امتحان كنين و جوابش رو بگين تا بقيه هم بفهمن . دستتون درد نكنه .

arashonline

Well-Known Member
خب بچه ها منم هستم ديگه ببينم براي يادگيري كورل چه چيزايي لازمه !
آخرين كورل 12 هست ؟؟
ديگه چي ميخواد ؟؟

maral55

Well-Known Member
راستي يه نكته همينجوري كه ديروز اتفاقي سر كلاس يادش گرفتم و توي هيچ كتاب كرلي نديدمش . براي خودم خيلي جالب بود . البته با اينكار فكر كنم كمي روي بچه هاي تاپيك نكته ها و ترفندها هم كم مي شه .

اگه يه وقت توي نرم افزار مشكلي پيش اومد و خواستين نرم افزار رو RESET كنين كافيه اول دكمه F8 رو بگيرين و اونوقت نرم افزار رو راه اندازي كنين . پيغامي مي ياد كه آيا واقعا مي خواين workspace رو ري ست كنين و اگه شما جواب مثبت بدين نرم افزار مي شه مثل روز اولش .

البته از راهنما (هلپ ) كرل كمك گرفتم اما چون توي كتابها جايي نديده بودم كفم رو بريد . بهرحال بايد بگم كه در ضمن اينكارو روي كرل 12 امتحان كردم . شما روي نسخه هاي ديگه امتحان كنين و جوابش رو بگين تا بقيه هم بفهمن . دستتون درد نكنه .

ممنون هادی من امتحان کردم 13 جواب میده
action-smiley-033.gif

maral55

Well-Known Member
خب بچه ها منم هستم ديگه ببينم براي يادگيري كورل چه چيزايي لازمه !
آخرين كورل 12 هست ؟؟
ديگه چي ميخواد ؟؟

خوش اومدی
آخرین ورژن که 13 هست یا X3 برای آموزش هم میتونی از اول این تاپیک شروع کنی کلی آموزش خوب بچه ها گذاشتن کتاب هم که خیلی هست تو بازار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا