آموزش هاي كورل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hyazdi

Active Member
مرسي مارال جان
همه چيز سر جاشه و درسته . لينك ها ، آموزش ها ، كارت .
بهرحال دمت گرم

nima_dsnr

کاربر VIP
اینجور که معلومه تو هم آزادی واقعا انتخاب واحدش حال گیریه
نه ... من سراسری می خونم. اما مثلا امروز رو میذارن برای انتخاب واحد. اونقدر هم هجوم زیاد هست که به فرض (فرض که نه واقعیت) اگر تا ساعت 10 صبح برگه انتخاب واحد رو نذاری روی میز کارشناس گروه اکثر واحدها پر میشه و کامپیوتر قبول نمیکنه.
حالا بگذریم...

راستی من نمیدونم راجب به این مشکل سایت تو کدوم تاپیک و انجمن باید بگیم چون من دیروز غیر از اکانت خودم که مثلا پر سرعت هم هست با دو سه تا کارت هم امتحان کردم نشد ما هم دیگه عادت کردیم به این مجید آنلاین بد جور
احتیاجی نیست به جایی بگید... (هادی جان شما هم) معمولا هر وقت سایت رو بخوان آپدیت کنن یا سایت مشکل پیدا کنه بخوان درستش کنن اینجوری میشه. الان هم فکر کنم به خاطر پیوستها بود که چند روزی مشکل داشت . (نمیدونم خبرتون شد یا نه) حالا که درست شد.

میگم نیما من الان هر سه رو امتحان کردم لینکش درست بود مطمئنی خرابه؟یا اینکه دی ال میشه بعد باز نمیشه؟
دستت درد نکنه . همش رو Dl کردم درست بود.

arashonline

Well-Known Member
نيما _ هادي _ مارال _ وووو
خواشمند هستيم پستهايي به غير از آموزش نزاريد ممنون ميشيم !
او او عجب پر رو الان پرتمون ميكنند بيرون !
ولي حتما عمل كنيدا !

nima_dsnr

کاربر VIP
violent-smiley-031.gif
پرت ... بیرون ...
violent-smiley-010.gif

تو راست میگی آرش جان... ولی بعضی وقتها یکمی فرق میکنه ...
در ضمن اینجا یکمی با فتوشاپ خودمون فرق داره... یعنی اپسیلون فرق داره ( اپسیلون به سمت صفر ) :D
یکمی جو صمیمی تره... اگه من این عقده انتخاب واحد رو الان نمی گفتم که دپرس میشدم دق میکردم...
درضمن اینجا

قفل
Ali_ix
هم نداره .......
violent-smiley-049.gif

ولی در کل حق با توئه.

maral55

Well-Known Member
violent-smiley-031.gif
پرت ... بیرون ...
violent-smiley-010.gif

تو راست میگی آرش جان... ولی بعضی وقتها یکمی فرق میکنه ...
در ضمن اینجا یکمی با فتوشاپ خودمون فرق داره... یعنی اپسیلون فرق داره ( اپسیلون به سمت صفر ) :D
یکمی جو صمیمی تره... اگه من این عقده انتخاب واحد رو الان نمی گفتم که دپرس میشدم دق میکردم...
درضمن اینجا

قفل
Ali_ix
هم نداره .......
violent-smiley-049.gif

ولی در کل حق با توئه.

آرش جان کاملا حق با توئه اتفاقا منم همش به خودم می گم بچه اینقدر پست الکی نزن تو تاپیک آموزش
angry-smiley-007.gif
ولی میدونی
آخه گاهی هم آدم دلش گرفتس دلش می خواد یه حرفی بزنه یه اسمایلی بزاره د ضمن آموزش فکر کنم بد نباشه گاهی هم آدم تفریح کنه اما خوب شما راست میگی سعی می کنم از این به بعد فقط پست آموزشی بزنم.
فکر کنم یکی از بچه ها یه چیزی شبیه این گذاشته بود اما گفتم اینم بزارم بد نیست شاید چند تا چیز بیشتر یاد گرفتیم
ساخت طرح های سنتی

آخرین ویرایش:

hyazdi

Active Member
سلام
آرش جان همه گفتن راست مي گي . پس راست مي گي . ولي خب جو صميمي بين دوستان انگيزه مي شه واسه آدم كه چيز ياد بده و ياد بگيره . تا حالا كه فكر كنم اينجوري بوده . حالا مثلا خوبه آدم بنويسه :
سلام
لينك آموزش
خداحافظ

در ضمن
مارال جان اون كورل تيوتوريال كه توي پست قبلي داده بودي ( 20 صفحه بود ) عالي بود . عالي . مرسي .
جون مي ده جزوه اش كني بدي دست بچه ها ( البته من اينكارو نمي كنم ) . بهرحال دستت درد نكنه .
باي

arashonline

Well-Known Member
از همه كاملا ممنونم !
من همه رو دوست دارم !
حتي خودم دوست عزيز !
درسته ولي كمتر !

maral55

Well-Known Member
جون مي ده جزوه اش كني بدي دست بچه ها ( البته من اينكارو نمي كنم )

هادی جان چه اشکالی داره خیلی هم خوبه

راستی نیما من همیشه فکر می کردم ما که آزادیم این مشکلات وحشتناک رو واسه انتخاب واحد داریم نمی دونستم سراسری هم همینه
خوب بسه دیگه حرف غیر درسی
ban.gif
بریم سر درس
book.gif

اینهم یه چیزی هست تو مایه همون تتوریال ولی خوب چیز های بیشتری توش هست .
البته اینارو باید اول تاپیک می زاشتیم اما خوب دیگه همین که می بینم میزارم اینجا

دانلود

maral55

Well-Known Member
خوب اینو دیگه حال نداشتم پی دی اف کنم آخه کوتاه هم هست دیگه گفتم همین جوری بخونیمش

apl.gif
زندگی بودن اسمایل هرگز

آشنایی با برنامه Corel R.A.V.E

Corel R.A.V.E نرم افزاري است که در مجموعه نرم افزار هاي کورل موجود مي باشد .

crlrave.png

با استفاده از اين نرم افزار مي توان انيميشن هايي براي صفحات وب ايجاد کرد .
فرمت هاي گرافيکي قابل ايجاد با استفاده از Corel R.A.V.E , عبارتند از swf , gif , Avi .
اما R.A.V.E مخفف چه چيز است ؟
R.A.V.E = Real Animated Vector Effects .
اين ابزار قدرتمند در نگارش 10 کورل براي اولين بار معرفي شد .
توسعه ( extension) فايل هاي ذخيره شده در corel R.A.V.E , .clk است
lam.gif

اوه راستی منبع یادم رفت:http://www.sohail2d.com

nima_dsnr

کاربر VIP
سلام
مارال جان مطمئنی لینکت درسته ؟
آره هادی درسته.
من دانلود کردم.

مارال جان خیلی بابت آموزشها زحمت می کشی.
من یه عالمه آموزش زبان اصلی جمع کردم. باور کنید اصلا وقت نمی کنم ترجمه کنم. صبح ها که تا ظهر univ از اونجا هم یک کله سر کار تا افطار... بعدشم که لش و پش !!! میام آموزشهای مارال رو دان میکنم و تمرین. ( آرش جان لطفا تحمل کن اگه حتی تحمل کردنش سخته )
یه وقت فکر نکنین نیما جا زده ها... جون تو من اهل این حرفها نیستم ؛ ولی حتما استفاده می کنم.
مارال فرض کن که الان همون وقتهاست که تازه تاپیک زده بودی و یه تنه می رفتی و ...
دوستدار همتون --- نیما

هم اکنون نیازمند آموزشهای سبزتان هستم ... :lol:

maral55

Well-Known Member
آره هادی درسته.
من دانلود کردم.

مارال جان خیلی بابت آموزشها زحمت می کشی.
من یه عالمه آموزش زبان اصلی جمع کردم. باور کنید اصلا وقت نمی کنم ترجمه کنم. صبح ها که تا ظهر univ از اونجا هم یک کله سر کار تا افطار... بعدشم که لش و پش !!! میام آموزشهای مارال رو دان میکنم و تمرین. ( آرش جان لطفا تحمل کن اگه حتی تحمل کردنش سخته )
یه وقت فکر نکنین نیما جا زده ها... جون تو من اهل این حرفها نیستم ؛ ولی حتما استفاده می کنم.
مارال فرض کن که الان همون وقتهاست که تازه تاپیک زده بودی و یه تنه می رفتی و ...
دوستدار همتون --- نیما

هم اکنون نیازمند آموزشهای سبزتان هستم ... :lol:

نيما اين چه حرفيه بالاخره يه وقت من آموزش ميزارم يه وقت تو يه وقتم هادي منم از اواسط ترم تا آخراش ديگه وقت سر خاروندنم ندارم فكر نكنم حتي بتونم بيام اينجا واسه همين گفتم الان تلافي كنم راستي چه قدر هم خوبه كه اينقدر فعالي هم كار هم درس واقعا افرين
appl.gif

خوب اينم آموزش عدسي ها در كورل

آموزش عدسي ها در كورل 0.15 مگا بايت

nima_dsnr

کاربر VIP
سلام به جیگرای خودم
برای اینکه زحمات مارال به هدر نره دارم یه کارایی می کنم. به اینجا سر بزنین :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=411427&posted=1#post411427
سعی می کنم جمعه ها که بیکارترم چندتا ازآموزشها رو اونجا بزارم.
اگر نظر یا پیشنهادی دارین همینجا مطرح کنین. اونجا فقط مال آموزشه.

حالا راحت تر می تونیم اینجا اختلاط کنیم :lol:
یعنی منظورم اینه که اشکالاتمون رو بگیم...

maral55

Well-Known Member
به چه فكر خوبي اتفاقا منم داشتم اين روزها فكر مي كردم اين تاپيك زيادي شلوغ شده كاش يه جا به صورت مرتب جمع ميشد كه تو اين كارو كردي پس من و هادي هم از اين به بعد آموزش اونجا ميزاريم خوبه؟

بزرگترين حسني كه اين موضوع داره اينكه باعث ميشه آرش از شر ما راحت بشه
grinning-smiley-006.gif
leb.gif

nima_dsnr

کاربر VIP
این جمله آخرتو هستم :wink:

فقط یه خواهشی دارم ازتون. اگه میخواین آموزش بزارین حتما به همین فرم که من گذاشتم باشه...
آخه میدونین !! اگه با نظم باشه جلوه اش صد برابر میشه. یعنی :
----------------
نام آموزش

Download
فرمت آموزش ، حجم
نام نویسنده
----------------
مورد دوم هم اینه که الان آموزش اونجا نذارین... اول همه آموزشهایی که تا حالا گذاشتیم رو به اونجا منتقل کنیم بعد شروع می کنیم به گذاشتن آموزشهای دیگه...
یه چیزی دیگه بگم شما هم در جریان قرار بگیرین ! من دوتا آموزش رو که آخر گذاشتین رو ترجیح دادم اول قرار بدم... یکی همین آخرآخری که 16 صفحه بود... یکی هم یکی از اون دو آموزشی که صفحه قبل هست بنام Corel_Tutorial
بعدا شروع کردم به گذاشتن آموزشها از صفحه اول که همش عکس بود. پی دی اف ها که لینکشون بود هیچ ... عکسها رو هم خودم داشتم آپ کردم توی آپلود سنتر مجیدآنلاین تا خراب نشن. شما هم اگه هوس کردین کار من رو ادامه بدین به هر کدوم فکر میکنین پایه ای تر هست رو جلوتر بزارین...
یه چیز دیگه :
وقتی که آموزشها تموم شد میخاین آموزش جدید بزارین اونجا حتما یه نسخش هم همینجا بزارین برای نقد و ... نسیه و ...

حالا هادی و مارال میگن این یارو چقدر حرف میزنه !!!
fart.gif
( اون وسطی منم .......

hyazdi

Active Member
سلام
آقا اينم يه آموزش از ما كه زياد ديگه بي معرفت نشيم
http://rapidshare.de/files/34905558/convert_outline_to_object.pdf.html

اميدوارم به دردتون بخوره .
راستي آقا اينقده اين كامپيوتر لعنتي و ويروس هاي اينترنتي دارن حال مي گيرن كه بيچاره شدم تا همين تيكه رو هم نوشتم و اصلا نفهميدم قضيه بالا كه شرح دادن چي شد انشاالله در اسرع وقت مي فهمم و نظرم رو مي دم . شرمنده اخلاق ورزشي همتون

maral55

Well-Known Member
این جمله آخرتو هستم :wink:

فقط یه خواهشی دارم ازتون. اگه میخواین آموزش بزارین حتما به همین فرم که من گذاشتم باشه...
آخه میدونین !! اگه با نظم باشه جلوه اش صد برابر میشه. یعنی :
----------------
نام آموزش

Download
فرمت آموزش ، حجم
نام نویسنده
----------------
مورد دوم هم اینه که الان آموزش اونجا نذارین... اول همه آموزشهایی که تا حالا گذاشتیم رو به اونجا منتقل کنیم بعد شروع می کنیم به گذاشتن آموزشهای دیگه...
یه چیزی دیگه بگم شما هم در جریان قرار بگیرین ! من دوتا آموزش رو که آخر گذاشتین رو ترجیح دادم اول قرار بدم... یکی همین آخرآخری که 16 صفحه بود... یکی هم یکی از اون دو آموزشی که صفحه قبل هست بنام Corel_Tutorial
بعدا شروع کردم به گذاشتن آموزشها از صفحه اول که همش عکس بود. پی دی اف ها که لینکشون بود هیچ ... عکسها رو هم خودم داشتم آپ کردم توی آپلود سنتر مجیدآنلاین تا خراب نشن. شما هم اگه هوس کردین کار من رو ادامه بدین به هر کدوم فکر میکنین پایه ای تر هست رو جلوتر بزارین...
یه چیز دیگه :
وقتی که آموزشها تموم شد میخاین آموزش جدید بزارین اونجا حتما یه نسخش هم همینجا بزارین برای نقد و ... نسیه و ...

حالا هادی و مارال میگن این یارو چقدر حرف میزنه !!!
fart.gif
( اون وسطی منم .......

همه فكرات يكه حرف نداره مخصوصا اينكه آموزش هاي مبتدي تر و آشنايي ها رو اول تاپيك گذاشتي تا كسي كه مي خواد از اول شروع كنه راحت باشه و به ترتيب پيش بره واسه عكس ها هم كه آپ كردي دستت درد نكنه كلا خيلي زحمت كشيدي ممنون اون تاپيك واقعا منظم و خوب شده فقط به قول خودت بچه ها اگه لينكا خراب شده بگن تا درست كينم پس من فعلا آموزش ها رو همين جا بزارم تا بعد سر فرصت و به ترتيب بزاريم اونجا
هادي ممنون هنوز دي ال نكردم الان دي ال مي كنم مي خونمش
اولي يه آموزش كوتاه در مورد باز شدن كورل
شروع
دومي :نحوه درست كردن پي دي اف در كرل
ساخت پي دي اف

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا