نه ... من سراسری می خونم. اما مثلا امروز رو میذارن برای انتخاب واحد. اونقدر هم هجوم زیاد هست که به فرض (فرض که نه واقعیت) اگر تا ساعت 10 صبح برگه انتخاب واحد رو نذاری روی میز کارشناس گروه اکثر واحدها پر میشه و کامپیوتر قبول نمیکنه.اینجور که معلومه تو هم آزادی واقعا انتخاب واحدش حال گیریه
احتیاجی نیست به جایی بگید... (هادی جان شما هم) معمولا هر وقت سایت رو بخوان آپدیت کنن یا سایت مشکل پیدا کنه بخوان درستش کنن اینجوری میشه. الان هم فکر کنم به خاطر پیوستها بود که چند روزی مشکل داشت . (نمیدونم خبرتون شد یا نه) حالا که درست شد.راستی من نمیدونم راجب به این مشکل سایت تو کدوم تاپیک و انجمن باید بگیم چون من دیروز غیر از اکانت خودم که مثلا پر سرعت هم هست با دو سه تا کارت هم امتحان کردم نشد ما هم دیگه عادت کردیم به این مجید آنلاین بد جور
دستت درد نکنه . همش رو Dl کردم درست بود.میگم نیما من الان هر سه رو امتحان کردم لینکش درست بود مطمئنی خرابه؟یا اینکه دی ال میشه بعد باز نمیشه؟
پرت ... بیرون ...![]()
![]()
تو راست میگی آرش جان... ولی بعضی وقتها یکمی فرق میکنه ...
در ضمن اینجا یکمی با فتوشاپ خودمون فرق داره... یعنی اپسیلون فرق داره ( اپسیلون به سمت صفر )![]()
یکمی جو صمیمی تره... اگه من این عقده انتخاب واحد رو الان نمی گفتم که دپرس میشدم دق میکردم...
درضمن اینجا
قفل
Ali_ix
هم نداره .......![]()
ولی در کل حق با توئه.
جون مي ده جزوه اش كني بدي دست بچه ها ( البته من اينكارو نمي كنم )
سلام
مارال جان مطمئنی لینکت درسته ؟
آره هادی درسته.سلام
مارال جان مطمئنی لینکت درسته ؟
آره هادی درسته.
من دانلود کردم.
مارال جان خیلی بابت آموزشها زحمت می کشی.
من یه عالمه آموزش زبان اصلی جمع کردم. باور کنید اصلا وقت نمی کنم ترجمه کنم. صبح ها که تا ظهر univ از اونجا هم یک کله سر کار تا افطار... بعدشم که لش و پش !!! میام آموزشهای مارال رو دان میکنم و تمرین. ( آرش جان لطفا تحمل کن اگه حتی تحمل کردنش سخته )
یه وقت فکر نکنین نیما جا زده ها... جون تو من اهل این حرفها نیستم ؛ ولی حتما استفاده می کنم.
مارال فرض کن که الان همون وقتهاست که تازه تاپیک زده بودی و یه تنه می رفتی و ...
دوستدار همتون --- نیما
هم اکنون نیازمند آموزشهای سبزتان هستم ...![]()
این جمله آخرتو هستم![]()
فقط یه خواهشی دارم ازتون. اگه میخواین آموزش بزارین حتما به همین فرم که من گذاشتم باشه...
آخه میدونین !! اگه با نظم باشه جلوه اش صد برابر میشه. یعنی :
----------------
نام آموزش
Download
فرمت آموزش ، حجم
نام نویسنده
----------------
مورد دوم هم اینه که الان آموزش اونجا نذارین... اول همه آموزشهایی که تا حالا گذاشتیم رو به اونجا منتقل کنیم بعد شروع می کنیم به گذاشتن آموزشهای دیگه...
یه چیزی دیگه بگم شما هم در جریان قرار بگیرین ! من دوتا آموزش رو که آخر گذاشتین رو ترجیح دادم اول قرار بدم... یکی همین آخرآخری که 16 صفحه بود... یکی هم یکی از اون دو آموزشی که صفحه قبل هست بنام Corel_Tutorial
بعدا شروع کردم به گذاشتن آموزشها از صفحه اول که همش عکس بود. پی دی اف ها که لینکشون بود هیچ ... عکسها رو هم خودم داشتم آپ کردم توی آپلود سنتر مجیدآنلاین تا خراب نشن. شما هم اگه هوس کردین کار من رو ادامه بدین به هر کدوم فکر میکنین پایه ای تر هست رو جلوتر بزارین...
یه چیز دیگه :
وقتی که آموزشها تموم شد میخاین آموزش جدید بزارین اونجا حتما یه نسخش هم همینجا بزارین برای نقد و ... نسیه و ...
حالا هادی و مارال میگن این یارو چقدر حرف میزنه !!!( اون وسطی منم .......![]()
آقا اينم يه آموزش از ما كه زياد ديگه بي معرفت نشيم