سلام:
من هم همون ها رو جواب ميدم
:
4.IIS چه مشکلی داره؟ 8O
5.من 1 آدمی ام که دوست ندارم برنامه ای یا نرم افزاری رو که نوشتم کسی ببینه...یا به شاید در نظر شمایی که با عشق و علاقه جلو میرید و ما نمیریم سوراخ...
6.راهت ات کنم... kernel32
7.خوب حالا کی گفته Linux برتره؟
8.نشمردمشون والا 8O
9.پس شرمنده
10.اولا این YScript همون Asp یه کلاسیک بود که البته با vb6 و 1 سری برنامه نویسی Security اش رو بالا بردن... نمیدونم تاحالا با vb6 صفحه ساختید یا نه... اما سال 2000 از نمونیه آزمایشی .Net استفاده کرد. که البته اون موقع خبر گزاری ها گفتن . اما من الانه هرچی گشتم پیدا نکردم... و تاحالا هم نشنیدم که بخواد PHP بشه 8O و همچنین فکر نمیکنم سرعت MSN کم باشه... :roll:
13.دلیل اینکه من اینجا زندگی میکنم و درس میخونم شخصیه و فکر نمیکنم به شما مربوط بشه... اما 1چیز رو بدونید که هیچ علاقه ای به موندن در این مملکت فزرتی ندارم...( کل اش اندازه تهران هم نمیشه...) . و همچنین اگر تشریف بیارید و با اینترنت هایه اینجا کار کنید میبینید که به شما DSL 384k میدن... اما ماشالا9999999 ماشالا 1 ده ام سرعت میره . 8O یعنی 38.4
و وفقطی شکایت میکنید... میگن با بالا رفتن کاربرها این مشکلات پیش میاد
اما فکر کنم اگه سیستم هاشون رو 2003 بکنن هیچ وقط به مشکل بر نمیخورن... همچنین 9999999 مشکل دیگه... جدیدن هم که ساعت هایه 10 تا 1 کار نمیکنه... اینها همه نشانه 1 سیستم در پیتی نیست؟
حالا 1 سوال...
... آیا این مشکلات رو AOL هم داره؟
14.خوب دوست عزیز اون سرور PHP که سرعت خیلی بالا تر از سیستم من بود
خوب اصلاً چیرا امتحان نمیکنید؟
شما هم مطمعن باشید که Windows هستش...
پاسخ به توضیح:
من تاحالا هیچ برنامه نوسی حرفه ای رو ندیدم که از Linux طرفداری کنه...
یادتون باشه که سیستم مخابراتیه America و United Kingdom و ... کشور هایه شماره 1 بر رویه Windows هستش... اما نمیدنم با CE آشنایی دارید یا نه... و میدونید به چه کاری میاد نه...این سیستم مخصوص کارهایه مخابراتی هستش... که خیلی عضیم هستش و بخث این یکی رو هم وارد نمیکنم...
بعدش هم من زرتشتی ام نفهمیدم شما عربی چی چی فرمودید
پاسخ به یه مورد دیگه اینکه:
باد آورده رو باد میبره...
من که هرگز حاظر نیستم ساعتها جونم درآد پشت PC آخرش هم کادوش بدم به یکی
آقایه عاشق این حرارت عشق اتون جلویه چشماتون رو گرفته...( طنز بود (ناراحت نشی فقط
))
برایه اثبات جاسوسیه Microsoft شما چی دارید که نشون بدید؟
چه دری عزیزم؟ شما معلومه در برنامه نویسی هیچ گونه اطلاعاتی ندارید...
1 مثال میزنم که راحت متوجه بشی...:
کد FileCopy در VB از 1 فایل کپی میگیره... حالا اگه من بیام اینو تویه Do While True قرار بدم و 1 فایلی بهش بدم و 1 داده هم بزارم با اسم i که +1 بشه و از 1 فایل انقدر کپی بگیره که کامپوتر دک و پوزش درآد به این میگن Virus... اما اینو برایه 1 کار مفید گزاشته . نه برایه این کار درسته؟
شما تویه آشبسخونه اتون چاقو دارید؟
مصلمه جواب شما بله است... با اون چی کار میکنید؟ میکنید تو دل روده مردم؟ یا کارهایه آشپزی انجام میدید؟
اما 1 چاقوکش اونو میکنه تو دل و روده مردم...
البته یادتون نره که میشه برایه Linux هم ویروس نوشت... که خیلی خطر ناک تر از Virus هایه امروزی که رویه Windows کار میکنن باشه... . من علت زیاد بودن ویروس ها رو براتون گفتم... اما گوییا شما جوابی براش ندارید چون واقعیت بود نه؟