omidak گفت:
سلام:
Breakneck کاملاً موافق ام
Ealireza50141 >
این هم بخش طنز اش بود
طنز نبود بلكه يك حقيقت بود
اين بحث Php با ASP من رو یاد عربی میندازه که بعضی ها میگفتند چرا قرآن انگلیسی یا فارسی بر پیامبر نازل نشده و باید به این زبان مسخره عربی باشه :
«
خوب دیدم به دوستان یک چیزی رو بگم ببینید من خودم از 5 سالگی با کامپیوتر بزرگ شدم و توصیه میکنم که اگه میخواهید یک برنامه نویس حرفه ای باشید هیچ وقت دنبال بهتر نباشید !!!
اگه هم ASP و هم PHP بلد باشید میدونید که چقدر بدردتون میخوره !!!«
ولی یک نکته اینه که شما باید زبان های پایه مثل اسمبلی و بیسک و پاسکال و... رو کار کرده باشید و توشون روون باشید تا بتونید یک برنامه نویسی حرفه ای رو ارائه کرده باشید
من هم دات نت کار کردم و هم پی اچ پی و خودم به عنوان یک بی طرف بین ASP و PHP یک مقایسه سر انگشتی انجام میدم :«
خوب اگه شما با بیسیک و فاکس پرو کار کرده باشید میتونید با خواندن Syntax ها از Help اون IIS5 یا 6 یک سایت مطابق با نظر خودتون بسازید حالا اومدیم که یکی #C رو بلد نبود حالا چی باید بره بمیره
خوب از PHP استفاده نمیکنه درسته PHP یکمی تمیز تر از ASP کار میکنه و این یک درخت داره بالا میره 5-6-7-8 ... ولی فکر نمیکنید که شما بتونید به عنوان یک برنامه نویس ساده از این PHP استفاده کنید چون این PHP خیلی سختر از ASP هستش تازه همون طور که میدونید از لحاظ شی ها و... تغربا معیوب هستش
ولی یه چیز چرا PHP انقدر طرفدار داره ؟؟؟؟؟؟؟
عرض میکنم چون اوپن سورس هستش
یک آی اس پی میاد با یکم ادعا سرورش رو لینوکسی میکنه بعد PHP BB یا Nuck یا هرچیز دیگه روش نصب میکنه :
حالا ازش از چند تا از Syntax های PHP رو بپرسید حتی نمیدونه که این Syntax دیگه چه صیغه ای هستش و یک کار کلیشه ای رو انجام داده
بنظر من اگه ببینید که توی 1AspHost چند تا از انجمن های WebWiz آپلود شده هیچ وقت نمیگفتید PHP
شرکت وب ویز با این انجمنش تونسته که تا العان این ای اس پی رو زنده نگه داره وگر نه همه به رویای یک انجمن میرفتند یک هاست میگرفتند (بدون اینکه حتی یک بار این PHPBB رو تست کرده باشند) و با Fasion ... یک Nuck برای خود آپلود میکردند
ان شا الله وب سایت ما که راه افتاد بیشتر با این زبان ها آشنا میشوید و من وب سایت رو فقط برای حمایت از ASP دارم را میندازم و توش سورس های سیستم هایی مثل وبلاگ - پولینگ و..... قرار میدم اگه کسی هم خواست میتونه سورس سیستمش رو اینجا بگزاره
ممنون (امید جان بخاطر جوک قبلی ببخشید)
اون فرهنگ درخت رو رعایت نکرده بودم و جو گرفته بودم
امید وارم که مسیر بحث رو منحرف نکرده باشم
ممنون و ببخشید که من هم اینجا یک پست زدم