بعدسلام:
حجم اش كه ديگه بالاس سر به سرمون نزار.چون ما برنامه امون میشه Assembly حجم برنامه هامون خیلی کم میشه.
سرعت:
اگر یک برنامه خط به خط تبدیل بشه و 1000 و یک جور ور باهاش بره بعد براتون اون عملیات رو انجام بده سرعت اش بالاتره یا اینکه یک برنامه به زبان Assembly زرتی بره تو CPU از اون ور بره به Monitor ؟
- شعی که معلوم شد نداره. دقیقاً مثل VBScript یا JavaScript
- گیرم که هیچ برنامه نویس حرفه ای نگفته باشه. شما اگر یک خورده برنامه نویسی کار کنید. مبینید که چقدر این دوتا براتون مهمه. واصه همین بود که Delphi انقدر معروف شد.
و اون مقاله ها که خونده بودم خیلی قدیمی بود. اما میگردم ببینم پیدا میکنم یا نه
- این یکی رو که دیگه. بابا کوتاه بیا. آقا اصلاً گیریم ما با C کار کرده باشیم. حالا چطور میشه که ما بتونیم با PHP کار کنیم؟
حالا شما با 4تا زبان بیا جلو. VB C Delphi Java
هر کدوم عشق ات کشید. آخر همه هم میشه Assembly
VBC
CSC
BCC
JVC
اینا تویه FrameWork هست که برایه شما برنامه رو Compile میکنه
من این مشکل ها رو در PHP دیدم. و چون OpenSource هستش اینا رو دیدم و این مشکلات رو داره.
شما هم قرار شد که با ASP.Net کار کنید و نظر اتون رو بدید.
چی شد کار کردید؟
حلا خداييش سرعت گوگل بيشتر يا ياهو يا پرشين بلاگ يا .....بهتر بود به بخش پي اچ پي گوكل را هم اضافه مي كرديد
Norik گفت:ای بابا اين بحث داره بيخودی کش ميره, لاقل يه حرفی ميزنيد دليل بگيد چرا فلان سرعتش پايينه يا...:twisted:
تا حدودی باهات موافقم، ولی فکر کنم اگر یه نگاهی به آینده هم بندازند براشون بد نباشه.... من در مورد آیندهء asp.net و.... هیچی نمی گم ولی مطمئن باشید با ساختاری که open source داره... هیچ وقت امکان نداره که از بین بره و بمیره. (لطفا باز نگید بیا و open source رو توضیح بده، هر وقت، وقت کردم یه مقاله براش می نویسم و می ذارم تو سایت خودم)Norik گفت:بالاخره بگم هر کدومو تو مرحله اول برات آسونتر اومد بگير و دنبال کن چون تفاوت asp وphp بحث هاييه که نميشه يک طرفه قضاوت کرد.
فکر کنم یک کم تو این لیستی که دادی ظلم کردیNorik گفت:اينم سايت با asp
persianblog.com
blogsky.com
iranasp.net
launch.yahoo.com
اينم با php
majidonline.com
farsinuke.com
iranphp.net
linuxiran.org
آيا Googleqmars گفت:بهتر بود به بخش پي اچ پي گوكل را هم اضافه مي كرديد
سرور بزرگ تر از سرور Yahoo تو دنیا وجود داره؟حلا خداييش سرعت گوگل بيشتر يا ياهو يا پرشين بلاگ يا .....
اتفاقاً باهات موافق ام امید جاناگر یه نگاهی به آینده هم بندازند براشون بد نباشه....
چه مدرکی بهتر از کلیک کردن رویه این لینک؟فکر کنم یک کم تو این لیستی که دادی ظلم کردی
سایت هایی مثل آمازون، بخش های بسیاری از یاهو (مدارک رو در پیام های قبلی ارایه دادم) و........ همه با php هستند.
عجب اتفاقی، در تاریخ بشریت نشده بید که تو با من موافق بوده باشی!!!!!omidak گفت:اتفاقاً باهات موافق ام امید جان
تنها بخش یاهو که روی ویندوز سوار هست همین بخش launch هستش ولی باز هم معلوم نیست با asp باشه، دلیلی دارید برای این حرفتون؟؟omidak گفت:چه مدرکی بهتر از کلیک کردن رویه این لینک؟
http://us.rd.yahoo.com/launch/hp/news/2/*http://launch.yahoo.com/read/news.asp?contentID=217098
راستی خیلی جاهایه Yahoo رو من برخوردم که ASP هستش . اما گویا شما گفته بودی که PHP شده. یک لینکی شبیه به اون داره که PHP باشه؟
احتمالاً اون مقاله ای که داده بودید معتبر نبوده
حالا شد ديگه :عجب اتفاقی، در تاریخ بشریت نشده بید که تو با من موافق بوده باشی!!!!!
اون رو دیدم.... و جالب که یاهو سایتش رو با asp کلاسیک نوشته!! ولی امیدک جان، این رو هم بدونید که به توسعه ای که نمایش داده می شه هیچ وقت توجه نکنید.... اگر دوست دارید می تونم کاری کنم که سایت من هم aspx رو اجرا کنهomidak گفت:http://launch.yahoo.com/read/news.asp
معلوم نيست كه ASP باشه؟ 8O .
کم مونده بگه به جونه مادرم من ASP ام 8O 8O
وقتی ما داریم روی شرکت های بزرگ بحث می کنیم و می دونیم که اونها از من و شما عاقل ترند و سنجیده تر چیزی رو انتخاب می کنند، پس این می تونه دلیل بسیار مهمی باشه. در ضمن گوگل هیچ یونیکسی رو هم برای خودش تغییر نداده. از شما تقاضا دارم اینقدر روی هوا چرت و پرت نگید و سند ارائه بدید.omidak گفت:Google یک Unix رو برایه خودش Edit کرده و از اون استفاده میکنه. اما فکر نکنم این دلیل بر این بشه که Linux از Windows بهتره. و همچنین موضوع داستان PHP از ASP بهتر باشه.
سایت netcraft یکی از معروف ترین و محبوب ترین و قابل اعتماد ترین سایت های آمار گیری دنیاست. در این مورد کافیه به مقالات و مباحثی که در مورد اینترنت و سرور ها و ویروس های تحت نتو غیره می شه توجه کنید. در مقالاتی که آماری ارائه می شه اکثرا لینکی به netcraft دادند. در ضمن.... netcraft مسخره نیست این شمایید که همه چیز رو مسخره می پندارید.omidak گفت:راستی این Netcraft خیلی مسخره و لوسه. من آدرس یک سایتی که متمعن بودم Windows هستش . چون ماله دوستم بود رو بهش دادم و در جواب به من داد Linux. اصلاً اعتباری ه Netcraft نیست.
1 هفته بعداش زدم داد Solaris 8O
: )))))))))))) در این مورد فقط می تونم بخندم open source رو چه به assembly ))omidak گفت:درضمن هیچ وقت PHP نمیتونه به قدرت ای که ASP داره دست رسی پیدا کنه.
چون از منطق OpenSource استفاده میکنه نمیتونه از Assembly استفاده کنه.
اما در ASP.Net شما از هردو میتونید استفاده کنید .
هر جور راحتید، من که هر چی می گم شما باز هم حرف خودتون رو می زنید.omidak گفت:و همچنین مشکل هایه اصاصی ای که در PHP هست. نشان دهنده ضعف برنامه هست . که1000 بار نام بردم