100 مگ هاست 5000 تومن راسته؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vatanmusic

Well-Known Member
من ! تاپیک رو همراهی شاید نتونم کنم ! رمز عبورم رو عوض نمی کنم ! بزار بیاد ببینه ایرانی ها رو !
همینطوری که فرهاد ! مدیر ایران نیوک از همه گله منده !
می دونید بچه ها ! تا امروز می گفتم خیلی مونده ! ولی حالا می گم هیچ وقت نمی رسیم !
دعا کنید سرور هرچه زودتر بیاد ! تا همه چیز معلوم بشه ، ولی باور کنید من مال کسی رو نخوردم ، حتی الا امیدوارم یوزر های دیگه هم بیان ببینند هرچی بدی از من دیدن از امر سرور بگن ! بهشون اگه کم و کاستی بود ! همه چیز همینجا بگن ! اگه دوستان کسی هست از ما هاست گرفته که تعدادشونم کم نیست
امیدوارم یکی مثل بهترین دوستم که در امر سرور خیلی خیلی خیلی همراهی کردند مارو و هنوزم می گم جایزه پیش من داری بزار سرور بیاد (مهدی جان) و یا vatanmusic راستش دیدم به این دوستم بی احترامی شد دو آتشه شدم ، چون این دوستم هم گناهی نداره
یا حق

مسعود جان اين چه حرفيه اين وظيفه من بود از دوستم ددفاع كنم - ما نوكرتيم:oops:

استادان گرامی این سایتها اصلا رو سرور ما نیستن هر کی هم میخواد با پینگ یا هوایز میتونه ببینه
DarkAngel : تو چشمتو باز کن تازه اومدی برو ببین من صفحه های قبل چی نوشتم بعد مثل بز سرتو بنداز پایین چرت بگو
سیلور هاست هم بگو مشکلت باهاش چیه تا جوابتو بدم
tornado2800 : امشب دفعه ی دومی بود که اومدم تو سایتت دست هم بهش نزدم ولی به خودت نناز ممکنه یک وقت یه بلایی سرت بیاد
پای مشهد تیمم وسط نکش چون قظیه هکش هم فرق میکنه هم مربوط به اینجا نمیشه تو خودت وجود داری برو هک کن به بقیه کاری نداشته باش

در مورد دومی ! الا هم امریکا هیچ غلطی نمی تونه بکنه و در ضمن گفتم که بزار سرور بیاد شل بهت می دم برو به لمرت بده !
و در مورد دوم تقصیر خودته ! چرا پلاتینیوم رو وسط کشیدی در ضمن
پست قبلیم رو بخون !
یا حق
و در ضمن ! IP عوض کردن و یا سرور عوض کردن که کاری نداره ! (تاریخش رو نگاه کن )

آخرین ویرایش:
چيه شما 3 تايي ريختين سر 1 نفر همش دارين چرت و پرت ميگيد.هيچ کودوم ار حرفهاتون با هم نميخونه.برين چيزهايي رو که قبلا نوشتيد بخونيد تا گاف ندين.پشت سر مشهد تيم هم حرف نزنين که همتون معتليد.

ali-msh

Member
کسی اظافه نمی کنه ! حرف حق همیشه پایداره !
و تنها چیزی که باقی می مونه حقیقته ! که همیشه برای بعضی ها تلخ بوده :cry:
می دونم کاری که کردم باعث ناراحتی کسی که قولش داده بودم شده و دیده هم ! شایدم به زودی پست های منو پاک کنه ! ولی این باراگه این قدرته ! نشون دادم ! که ببینید کشکی کشکی امنیت 99% نمی دن در ضمن بازم می گم سرور جدید در راهه اونو بچسب ! شل می دم 100 سال نتونی هکش کنی برو به همون لمرت Vampirهم بگو بیاد(که برای اونم دارم ! یک آبرو ریزی که در مقابل مهرداد Mfox کرده چتش رو پابلیک می کنم ! هر چند مهرداد از دیریه که این کار رو کرده ! و به همه نشون داد تا اینکه به دست من رسید
آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند !
ببین همون اول تو رو دوست خودم خطاب کردم با اینکه خیانت کرده بودی
پست های قبلی رو هم بخونی میبینی که کاری بهت نداشتم و گفتم انشاا... هر موقع سرورت اومد یه دمو بده ببینیم
خودت اومدی همه رو به سیخ کشیدی
اخه دیگه چرا پای شاهینو میکشی وسط من خودم از دستش شاکیم
بعدشم قدرت و این چیزا واسه ما درنیار که برات بد تموم میشه
اگر یه کم مثل آدم برخورد کنی همه چیز حله

DarkAngel

Member
DarkAngel : تو چشمتو باز کن تازه اومدی برو ببین من صفحه های قبل چی نوشتم بعد مثل بز سرتو بنداز پایین چرت بگو
سیلور هاست هم بگو مشکلت باهاش چیه تا جوابتو بدم

گفت ادب از که آموختی...... گفت : از بی ادبان

در مورد کلمه ی بزت عرض کنم که از این فرهنگ در خانوداتان زیاد استفاده می شود ؟ چون می گن خانوادهی آینه ی .... هست :cry:

پسر خوب آب پرتقالت رو خوردی ؟ می خوای بگم پاپا برات یک سرور بهتر بگیره ؟
در وقته ( جیش بوس لالا ... ) :neutral:

DarkAngel

Member
nemesis2005 بهتر شما برید مطالب قبلی را بخونید که کدوم شرکت به کدوم شرکت می گفت کلاه بردارد .
من تورنادو رو توی مجیدآنلاین شناختم و می بینی که سایتم www.Y-tools.com هم روی سرورش نیست بلکه من در هاست را برای شرکتی خواستم و برام ok کردن :neutral:
شب دراز است و قلندر بیدار​

ali-msh

Member
من ! تاپیک رو همراهی شاید نتونم کنم ! رمز عبورم رو عوض نمی کنم ! بزار بیاد ببینه ایرانی ها رو !
همینطوری که فرهاد ! مدیر ایران نیوک از همه گله منده !
می دونید بچه ها ! تا امروز می گفتم خیلی مونده ! ولی حالا می گم هیچ وقت نمی رسیم !
دعا کنید سرور هرچه زودتر بیاد ! تا همه چیز معلوم بشه ، ولی باور کنید من مال کسی رو نخوردم ، حتی الا امیدوارم یوزر های دیگه هم بیان ببینند هرچی بدی از من دیدن از امر سرور بگن ! بهشون اگه کم و کاستی بود ! همه چیز همینجا بگن ! اگه دوستان کسی هست از ما هاست گرفته که تعدادشونم کم نیست
امیدوارم یکی مثل بهترین دوستم که در امر سرور خیلی خیلی خیلی همراهی کردند مارو و هنوزم می گم جایزه پیش من داری بزار سرور بیاد (مهدی جان) و یا vatanmusic راستش دیدم به این دوستم بی احترامی شد دو آتشه شدم ، چون این دوستم هم گناهی نداره
یا حق
اولا متنبه نشو پای حرفهایی که زدی بمون مطمئن باش جبران میکنم تا انقدر به خودت نبالی
برو هاستتو بفروش تا صبح دولتت بدمت
واسه آدمهایی مثل شماست که بچه ها به جایی نمیرسن فقط بلدید که حرفهای صد من 1 غاز بزنید و از چیزهایی که حالیتون نمیشه بگین اگه اینترنت از 4 تا آدم مثل شما خالی میشد وضعمون این نبود که واسه 4 تا پرتال که کودوم بهتره بپریم به هم اخه بیچاره همون شاهین (vampire) شعورش از خیلی های دیگه بیشتره و برای هر کاری ارزش قائله و میفهمه که اینترنت یعنی چی
همین شماها هستین که فروم ها رو به گند کشیدین

vatanmusic : تو چیزی نمیدونی خودتو ننداز وسط فروم رو الکی بااین چرت و پرتا شلوغ نکن اون سایتها رو سرور ما نیستن

vatanmusic

Well-Known Member
چيه شما 3 تايي ريختين سر 1 نفر همش دارين چرت و پرت ميگيد.هيچ کودوم ار حرفهاتون با هم نميخونه.برين چيزهايي رو که قبلا نوشتيد بخونيد تا گاف ندين.پشت سر مشهد تيم هم حرف نزنين که همتون معتليد.

به به يك نفر ديگه به جمع دوستان اضافه شد حالا يه 7-8 ساعتم بايد با ايشون دعوا كنيم

اقا خواهش مي كنم شما نيا وسط بزار ما داريم دعوامونا مي كنيم شما لطفا چيزي نگو كه منم يه چيزي بگم بعد بدت بياد و مثل علي اقا جواب نا مربوط بدي به من ممنون ميشم ديگه كسي به جمع ما اضافه نشه

ali-msh

Member
گفت ادب از که آموختی...... گفت : از بی ادبان

در مورد کلمه ی بزت عرض کنم که از این فرهنگ در خانوداتان زیاد استفاده می شود ؟ چون می گن خانوادهی آینه ی .... هست :cry:

پسر خوب آب پرتقالت رو خوردی ؟ می خوای بگم پاپا برات یک سرور بهتر بگیره ؟
در وقته ( جیش بوس لالا ... ) :neutral:

آخه تو چی میگی میای وسط یه سری چرت و پرت مینویسی بابا تو چی کاره ای اخه بزار اون حرفاشو بزنه و بس
بخدا با شب بیدار موندن و نوشتن این اراجیف به جایی نمیرسین

اولا متنبه نشو پای حرفهایی که زدی بمون مطمئن باش جبران میکنم تا انقدر به خودت نبالی
برو هاستتو بفروش تا صبح دولتت بدمت
واسه آدمهایی مثل شماست که بچه ها به جایی نمیرسن فقط بلدید که حرفهای صد من 1 غاز بزنید و از چیزهایی که حالیتون نمیشه بگین اگه اینترنت از 4 تا آدم مثل شما خالی میشد وضعمون این نبود که واسه 4 تا پرتال که کودوم بهتره بپریم به هم اخه بیچاره همون شاهین (vampire) شعورش از خیلی های دیگه بیشتره و برای هر کاری ارزش قائله و میفهمه که اینترنت یعنی چی
همین شماها هستین که فروم ها رو به گند کشیدین

vatanmusic : تو چیزی نمیدونی خودتو ننداز وسط فروم رو الکی بااین چرت و پرتا شلوغ نکن اون سایتها رو سرور ما نیستن
می دونی علی ! ترسیدم :lol: :lol: :lol:
یک چیزی بزار بهت بگم ، من پای حرفام هستند ! پشت سرور Y!Underground , Xmors, ARIA Security و معلوم نیست قراره وایسه ! می خوای چی کار کنی ؟
حالا یک خبر خوش بهت بدم که سرور به زبان انگلیسی هم آماده شده قراره همزمان با آمدن سرور راه اندازی بشه(که 4 زبون دیگه هم در راهه )
و در ضمن کاری به مهدی نداشته باش ! معرفتش از همتون بیشتره ! و در ضمن !
تو پریدی به من ! یادت نیست ؟
آخه 1 گیگ 10000 تومن مشکوکهههههههههههههه !
منم ساکت شدم ولی دیدم به مهدی چیز گفتی پریدم بهت !

vatanmusic

Well-Known Member
ببین همون اول تو رو دوست خودم خطاب کردم با اینکه خیانت کرده بودی
پست های قبلی رو هم بخونی میبینی که کاری بهت نداشتم و گفتم انشاا... هر موقع سرورت اومد یه دمو بده ببینیم
خودت اومدی همه رو به سیخ کشیدی
اخه دیگه چرا پای شاهینو میکشی وسط من خودم از دستش شاکیم
بعدشم قدرت و این چیزا واسه ما درنیار که برات بد تموم میشه
اگر یه کم مثل آدم برخورد کنی همه چیز حله

اول اينكه اداي قدرت اينا را در نمياره - و كاملا صحيح هست تا چند روز ديگه كه سرور اومد بهتون ميگيم
دوم ما مثل ادم رفتار كرديم ولي مثل اينكه تو اين تاپيك كسايي ديگه غير از ادمي زاد بودند كه اونا مثل ادم رفتار نكردن

به به يك نفر ديگه به جمع دوستان اضافه شد حالا يه 7-8 ساعتم بايد با ايشون دعوا كنيم

اقا خواهش مي كنم شما نيا وسط بزار ما داريم دعوامونا مي كنيم شما لطفا چيزي نگو كه منم يه چيزي بگم بعد بدت بياد و مثل علي اقا جواب نا مربوط بدي به من ممنون ميشم ديگه كسي به جمع ما اضافه نشه

عزيزم اگه مودبانه باهم برخورد کنيم به هيچ کدوممون بر نميخوره.:oops:
آخه چيزي که ميگين اشتباه منم تازه تاپيک رو ديدم .طرف هيچ کس هم نيستم.

DarkAngel

Member
آخه تو چی میگی میای وسط یه سری چرت و پرت مینویسی بابا تو چی کاره ای اخه بزار اون حرفاشو بزنه و بس

از طرز صحبت کردنت بدم می آد درست صحبت کن ! :neutral:

آخه آدم ... اینا اراجیف می نویسن یا تو :neutral: تو خودت به تورنادو می گی که به تو ربطی نداره که من به کیا هاست می دهم بعد همین حرف رو VatanMusic می گه می پری بهش ؟ منم می گم بیاید به هم کمک کنید نه اینکه بگید کی خویه کی بده :neutral:
طرز حرف زدنت رو درست کن اصلا از این لحن ها خوشم نمی آید :razz:

ali-msh

Member
بابا تونادو این رفیقاتو جمع کن
خجالت بکش تو با این هم ادعا حتما باید 2 نفر دیگه هم به فروم مرخرف تزریق کنن
آخه من به سرور شما چیکار داشتم
کسای دیگه حرف زدن گردن من میندازی
بعدشم تو شروع کردی واسه ما پاپوش دوختن و یه سری لیست نشون دادی که هخیچ ربطی به هم نداشتن

ali-msh

Member
تونادو آی دی منو که داری بیا تو یاهو تا باهم اختلات کنیم وگرنه این تاپیک سر دراز داره

بابا تونادو این رفیقاتو جمع کن
خجالت بکش تو با این هم ادعا حتما باید 2 نفر دیگه هم به فروم مرخرف تزریق کنن
آخه من به سرور شما چیکار داشتم
کسای دیگه حرف زدن گردن من میندازی
بعدشم تو شروع کردی واسه ما پاپوش دوختن و یه سری لیست نشون دادی که هخیچ ربطی به هم نداشتن

علی جان حالا من بهت می گم !
تو رفیقات رو جمع کن ! و خجالت ! بکش ! که توی یاهو به پشتیبانی دارند پیغام می دند به صورت هم زمان ! می گم بچه .... ! میگی نه !
خر که نیستم ! 5 ساله تو یاهو هستم ! دیگه بلدم از IP ردیابی کنم ! :-?
در نتیجه
دیگه به دیگ می گه روت سیاه !
بیا رقابت سالم با هم کنیم !
نظرت چیه ؟

آخرین ویرایش:

vatanmusic

Well-Known Member

كسي اجبارت نكرده برو بگير بخواب

در ضمن به مسعود گفته بودي پاي شاهين را وسط نكش من خودم از دستت شاكيم
حالا خودتم شاكي باشي چي كا مي توني بكني هان بگو چي كار ميتوني بكني

راستي مسعود به كوري چشم بعضي ها امضامم عوض كردم

vatanmusic

Well-Known Member
عزيزم اگه مودبانه باهم برخورد کنيم به هيچ کدوممون بر نميخوره.:oops:
آخه چيزي که ميگين اشتباه منم تازه تاپيک رو ديدم .طرف هيچ کس هم نيستم.

ببين دوست عزيز من ميخوام كسي ديگه اي به جمع ما اضافه نشه تا همين جاش بسه شما از پست اول اين تاپيك بخون بيا جلو ببين اصلا موضوع اين نبوده و 2 تا ادم (چي بگم والا) اومدن بحث را منحرف كردن و الانم گرفتم خوابيدن صبح هم بلد ميشن پست هاي ما را مي بينند و به ما مي خندن و الانم خودشونا كشيدن كنار من از شما خواهش ميكنم اصلا تويي اين تاپيك شركت نكنيد كه 2 دقيقه ديگه شما يه چيزي بگي موضوع تاپيك عوض بشه 2 تا دعوا راه بيوفته
مرسي

ببين دوست عزيز من ميخوام كسي ديگه اي به جمع ما اضافه نشه تا همين جاش بسه شما از پست اول اين تاپيك بخون بيا جلو ببين اصلا موضوع اين نبوده و 2 تا ادم (چي بگم والا) اومدن بحث را منحرف كردن و الانم گرفتم خوابيدن صبح هم بلد ميشن پست هاي ما را مي بينند و به ما مي خندن و الانم خودشونا كشيدن كنار من از شما خواهش ميكنم اصلا تويي اين تاپيك شركت نكنيد كه 2 دقيقه ديگه شما يه چيزي بگي موضوع تاپيك عوض بشه 2 تا دعوا راه بيوفته
مرسي

دوست من با نظرت موافقم.درسته هرکي مياد موضوع رو عوض ميکنه.
منم همه تاپيک رو خوندم.
آخه خدارو خوش مياد سر يه موضوع الکي به هم بپريم.
اينجا مثلا اومديم در مورد يه هاست و شرايطي که داره بحث کنيم.تا شايد کمکي براي بقيه دوستان بشه
بعد بعضي ها دارن سر قيمت چونه ميزنن.
جون هرکي دوست دارين همين جا موضوع رو ببندين

آخرین ویرایش:

ali-msh

Member
علی جان حالا من بهت می گم !
تو رفیقات رو جمع کن ! و خجالت ! بکش ! که توی یاهو به پشتیبانی دارند پیغام می دند به صورت هم زمان ! می گم بچه .... ! میگی نه !
خر که نیستم ! 5 ساله تو یاهو هستم ! دیگه بلدم از IP ردیابی کنم ! :-?
در نتیجه
دیگه به دیگ می گه روت سیاه !
بیا رقابت سالم با هم کنیم !
نظرت چیه ؟

ببین بهت میگم بیا تو یاهو میگی رفقات فلان
مطمئن باش من به کسی نگفتم چون خودم از پس شما چند تا بر میام
این رفیقت vatanmusic هم داره بد صحبت میکنه
منم با کسی دشمنی ندارم که بخوام باهاش رقابت نا سالم داشته باشم
در مورد رقابت سالمت هم بگم که خودت میدونی که چقدر ملتو ساپورت کردیم از طراحی سایت گرفته تا راهنمایی برای گرفتن ریسلر و سرور و ...
منم پشت دستم رو داغ بکنم با چند تا آدمی که معنی و مفهوم درست شبکه جهانی رو نمیفهمم بحث کنم همین و بس خوب خودتو نشون دادی
من ساده رو بگو . . . کی رو فکر میکردیم رفیق مائه ( چند روزی بود که باهات کار داشتم آن نمیشدی )
-----------
فقط بخاطر طولانی تر نشدن این بحث بی مورد و بی هدف دیگه به حرفهای بی پایه و اساس شما جواب نمیدم
هر تهمتی که به من زدین اشکال نداره ما گذشت میکنیم ( ما همیشه سعی کردیم با تمام وجود به کسی که از ما کمک یا راهنمایی خواسته یاری برسون و بارها ضررش رو دادیم )
آرزوی موفقیت براتون دارم امیدوارم که تو زمینه ی امنیت هم به دید حرفه ای نگاه کنید
دیگه تو این تاپیک چیزی نمینویسم ولی بدونید که این وصله ها به من نمیچسبه

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا